Старі мами.

«Якщо зірки запалюються, хтось потребує». Ймовірно. Але зірки не світяться самі. Як правило, вони запалюються, а потім навіть підтримуються їх світлом – батьками. Особливо мами. Для кого зірка не є зіркою, але той же улюблений малюк з сливовими щіками і невизначеними кроками. Таким чином, вони є першими, щоб продовжити свою руку, щоб підтримати свою «погану», якщо, через деякі обставини, кроки, здавалося б, впевнений супер знаменитість раптом знову стає байдужим.

Ми любимо зірки для свого таланту, краси, багатства, способу життя, але вони люблять їх неоднозначно так, як в будь-якому макіяжі, в будь-якій ролі, на будь-якій фото. Вони з ними, і коли вони славляться, і коли вони знаходяться в тіні. Можливо, вони, в кінці, і виводять зірку дітей з тіней знову і допомагають їм вижити занадто яскраві плями світла. Так, мама зірок, які вони?

242548.

Іваєр Бардем з матір'ю Пілар, який завжди мав великий вплив на нього. Відомий, що вона відштовхнула сина, щоб змащувати красиву пенелопу, яку вона прикрашала. Вона сказала йому: «Що відбувається з вами?» Вона ідеально підходить. Ви любите її, вона любить тебе. Одружитися!

Як бачите, Tom Cruise схожий на маму, подивіться на посмішки. Як дитина, батько пішов з сім'ї, і Том повинен допомогти матері стати єдиною людиною в сім'ї з трьома сестрами. Але це тільки приніс їх ближче разом. «Мої мами підняли нас. Вона завжди була оптимістом, Том говорить про свою улюблену матір.

Ґерард Буллер - з матір'ю Маргарету, яка була симпатичною до вибору сина, коли він назвав її одним днем і сказав: "Соррі, ви думали, що я був адвокатом, але це явно не для мене".

Р

Miley Cyrus з мамою Tish. Ні, це не мій мама, це мій улюблений подруга або велика сестра. І рольова модель. З такою матір'ю досить важко стати зіркою.

доб.

Антоніо Бандери з матір'ю, що спочатку не завадило йому від мрії стати футболістом, а потім завоювати в акторській школі.

Jake Gyllenhaal з мамою Наомі. Вона, будучи сценаристом професії, легко пережила те, що її син залишив університет після 2 років навчання і вирішив стати актором. З раннього віку навчає його, що безпечне життя не подарунок долі, але важко працювати.

Daniel Radcliffe з мамою Marcia. Займаючи в підборі акторів для фільмів, вона на першому знакі її інтересу сина в акторстві, відправила його на шкільну стадію, а потім почала вести екранні тести, поки вона принесла до самої зірки для Данила.

290 р.

Мат Дамон з мамою Нінсі, заслужений професор коледжу. Вона повторила долю багатьох старих матерів: вона принесла дітей після розлучення, і коли після 3 років навчання в університеті Мат зрозуміла, що вона не була його, вона дасть їй сина підкорити дією висоти.

Hilary Swank з її мамою. Хіляр народився в бідній сім'ї з іспанськими коріннями, через це інші діти не прийняли її в своєму колі. Мама мудро подарувала їй дочку займатися спортом, що пізніше було дуже корисно в її акторській кар'єрі, початок якої її мама також підтримувала. Я пам'ятаю до моєї мами і говорячи: «Мама, хочу бути актриса.» До чого вона відповіла, «О, мед, це чудово!» Далі отримайте роботу!

р.

Шен Пенн з матір'ю Аілен, який був актором і одружився з режисером, вільно послав сина в акторську школу, не сумніваючи свого таланту.

доб.

Жорж Халуні з матір'ю Ніна, який дивує дивовижну. Дуже красива мати і, як ви можете бачити, підтримує себе в великій формі. Не дивно, що вона завоював титул краси королева в її юності. Вона сказала, що серйозність намірів Clooney щодо нової пристрасті може бути протестована наступним чином: він представить його матері або ні.

Бруце Вілліс з матір'ю Марлен, німецькою, народжуючим, хто, щоб врятувати сина від міцного теротера в дитинстві, приніс його в шкільний драматичний круг. Він був на сцені, що Брюс знайшов себе, і ми знайшли Брюс.

Залє Беррі та її мати Юдіт Енн, піднявши своїх дочок самостійно з раннього віку. Темна донька білої матері не була прийнята однолітками, тому її мати без загиблості дозволили залишатися на конкурсі краси, щоб отримати впевненість в собі, вона знав, наскільки красиво вона стане.

доб. 2

Jessica Simpson з її мама Tina. Вона, коли Jess була маленька дівчина, часто не рахувала в побутових предметах, які нагадували її дочку мікрофона. Щоб зберегти порядок в будинку, її мама відправила Джессію співати в церковному хору, який був поштовхом до її співу кар'єру. А тепер вони часто люблять облаштувати разом, а також працювати разом на колекції купальників та інших пляжних аксесуарів.

Britney Spears з матір'ю lynn, у всіх життєвих труднощіх, що підтримують її дочку: Я завжди намагаюся запам'ятати себе в цьому віці і спробувати бути якомога простіше. Я не можу зрозуміти все, що мій Britney любить і робить (як її пірсинг!), але я даю їй можливість дізнатися для себе, щоб дізнатися все і виростити. Що не означає, що я не хвилювався про неї. Поклоніння про ваших дітей – відповідальність будь-якої матері. Але я знаю, що вона не має поганої голови на її плечі і хорошого серця в грудях, вони стануть хорошим радником, щоб її в складний час, якщо я не навколо.

Justin Timberlake з мами lynn. Напевно кожен вже знає, і особливо шанувальників Justin, що його мати в першу чергу для нього: Ми найкращі друзі: Лінн - особлива жінка. Вона завжди була надійним помічником. Я маю таку повагу жінкам. На жаль, я ніколи не знаходжу когось, як мій мама. Саме тому у мене є такі проблеми з дівчатами. й

779650 р.

962644р.

Lindsay Lohan з мамою Ніни. Ще одна мама красива і більше подруга і сестра, ніж мати. З дитинства вона стала її менеджером, побачивши свою дочку чуйності і здібності для актора. "Я знаю, що моя дитина не ідеально. Головне, що вона щаслива.

Ніколь Кідман з матір'ю Янел, який постійно розповів її не захопити талант в землі і змушувати її залишити будинок для мрії.

Безперервно бути ...