Українська Як відсвяткувати День матері

11 травня західні країни відсвяткували День Матері. У цей день багато знаменитостей привітали своїх мам, в тому числі через соціальні мережі. Хтось опублікував старі фотографії з сімейного альбому, хтось взяв фотографію з матір'ю на день свята. Але всі фото мають спільне світло і тепле повідомлення.

Chloe Grace Moretz провів день з мамою, а також написав теплі слова для всіх мам в соцмережах:

Я знаю, що іноді ми створюємо пекло для вас, але ми любимо вас більше, ніж що-небудь.

23250Р. 3700Р.

Ashley Tisdale опублікував фото з мамою Ліза.

«Я вдячний Вам. Для мене і для сім'ї, і це не означає. Я люблю тебе, Мама.

Р

Поп-співак Britney Spears також захопив фото з матір'ю:

Це жінка, яка навчила мене все, що потрібно мати себе. З Днем Матері!

р.

Актриса Jessica Chastain опублікована на її сторінках фотографія з її улюбленою матір'ю:

Miley Cyrus показала не тільки старі фотографії з матір'ю Тріша:

Але ще й нові фото:

Фото з сімейного альбому Джені Джонс:

Cindy Crawford:

Kendall Jenner показала старі фотографії з її мамою Кріс:

Стара фото з сімейного архіву була розміщена на її рахунку Селена Гомес:

«Я не впевнений, що я можу правильно описати те, що вона є. Все, що я можу сказати, що він повністю змінив життя. З Днем Матері. Я люблю тебе, мама, співак захопив фото.

Дженніфер Лопес продемонстрував фото її матері, себе та її сестри:

«Я один з тих, хто не пускає падіння. З Днем Матері, Мама! Ви світло всередині мене. Я люблю тебе!

Мали Трен поділився свіжим серветкою з коханою матір'ю:

Зое Дешанель продемонстрував фото з матір'ю і сестрою:

З Днем Матері жінки, що дав мені життя і більше!

3610Р. 4200Р.

Jessica Biel з її мама:

Dwayne Johnson поділився фото з матір'ю:

124081

Дочка Лілі Collins також привітала її матері до свята:

Латинки Оприлюднено фото колаж старих і нових фото з матір'ю:

«Я моя сила, мій голос причини, мій світло. Я люблю тебе, Мати.

Ніна Добрев також опублікував фото з матір'ю на цей день:

Не тільки вони привітали, але й отримали вітання в цей день. Gwyneth Paltrow опублікував фото на Instagram з дітьми:

Джессіка Альба, який в цьому році виграло звання «Мама року» за свою благодійну роботу і кращий приклад матері і дружини, також розмістили фото з привітаннями від її дочок.

На цій фото jessica poses з її мама katie і її дочки:

Кім Кардашян отримав привітання від Kanye West в цей день і розмістив фото з дочкою North:

Алесдра Амбросіо також розмістила фото з дітьми і матір'ю:

Він Дизель привітав не тільки матері, але і дружини, поставивши фото своєї дружини і сина.

«Для чоловіка, ніж любляча мати моїх дітей. Моя королева.

р.

Актриса Тереса Palmer, щаслива мати дитини Боди, поділилася новим фото з матір'ю і сином в Instagram: