Як школяр працював варенням на 10 років, займаючи дочку

Де мама можуть привести до самовідданості любові до дітей і чому важливо для кожної жінки, щоб навчатися жити для себе – це те, що наша історія сьогодні.

Ми будемо вдячні, якщо ви поділитесь думками про цю тему в коментарях!

На другий день випадково перехрещуються доріжки з улюбленим викладачем школи. Вони почали запитати один одного, як життя змінилося в усіх тих, хто не бачив один одного.

Наталія Павловна розповіла про те, що після мого закінчення вона працювала в школі ще п'ять років, а потім знову відступила. Я радий, що наш бджоляр нарешті навчився відпочивати.

А потім виявилося, що після пенсії вона повинна працювати не менше. Не в школі, але в будинку сина.

Я зварився і очищав, і подивився після моєї бабусі. Все на мене. Син працював пізно, і дочка-в-завжди постійно пішли на фітнес, потім танцювати після роботи. Вони не хочуть найняти няню, вони кажуть, краще пустити гроші залишаються в сім'ї. Як мені потрібно - так я можу взяти, і подивитися після того, як дитина не повинна бути тягаром до власного бабуся.

І мій онук, Серожка, Я дуже люблю. І коли він народився, він не мав душі в ньому. Я не пропустив його до четвертого класу. Я взяв його до школи і взяв його додому з школи. Харчування, навчання. В цілому, весь час був зайнятий одним Серйозним.

І в один день я кинувся, дивився навколо і зрозумів, що це не мій. Час знати. Сонце субота. Серйожка відійшов від гри на футбол з хлопцями, сином і дочкою-в-правом вийшов до кіно, і я знову мав справу з пранням, приготуванням і промиванням підлоги. І я був так сумним...

Я вирішив виїхати. Я запакував, чекав дітей, щоб повернутися, пояснив все і ліворуч. Моя сина, звичайно, загинув мене на перебування. Але я вирішив змінити щось.

Вони використовуються для всіх, хто готовий до їх прибуття. Я знаю, що я використовую для нього. Але час жити для себе, - сказав Наталія Павловна. Ось чому ми говорили про те, що ми

Таке оповідання не буває. Батьки часто нехтують особистим щастям заради своїх дітей. Скільки ви думаєте, що це правильно?