Моя дочка змушена повернутися до дружини, яка обдурила на мене.

Віктор Петрович у старому віці життя. Кілька років тому він був вдоволений і втратив свою кохану, з якою він був щасливий у другому шлюбі. Дуже важко виростити старий самостійно.

Віктор Петрович має дітей з першого шлюбу, дві дочки, вони хочуть, щоб батько був близьким до нього і мати все добре. Але відвідання старого чоловіка стало більш складним, дітям доводиться багато робити. Вона попросила йому зустріти свою першу дружину знову.

Моя дочка змушена повернутися до дружини, яка обдурила на мене. р.

25 років тому я розірвав свою першу дружину, і цей розлучення був кращим подією мого життя. У мене є дві дорослі дочки, я люблю їх дуже багато і підтримувати дружні стосунки. І мій ex-дружина має хороші стосунки, враховуючи вона обдурила на мене. Коли я був молодий, я не пробачаю дорослих і подав для розлучення. Але тепер я не подбаю. Ми спілкуємося, бо ми ділимося дітьми, але що про це?

Після розлучення я зустрів свою любов і жив з нею всі ці роки щасливо, як уві сні. На жаль, Mila відійшов 3 роки тому, і весь цей час без неї я відчуваю себе дуже самотнім. Це був сюрприз для мене, щоб швидко залишити життя коханої жінки. Він був вірним другом і турботою дружини мені. У мене є велика квартира і деякі заощадження, але це все неспроможність, якщо ви не маєте когось, щоб поділитися іншим життям.

Я хороший батько, я спілкуюся з дочкою і допомогти їм у всьому. Я заміжу дочку і допомогла платити за університет. Я радий, що ми встигли зупинитись, тому що я дуже самотнім тепер і дітям є єдине, що робить мене щасливими.

Моя дочка тримає мене, щоб повернутися до своєї матері. Вони так наївні, вони не знають, що після обману людина перестає існувати для вас. Як кришталево, і це не має сенсу тримати маррію когось, хто зрадить вас. Ви ніколи не збудете щастя. Але я не щасливий бути самотнім, повернувшись до свого роду, щоб стати доброю любов'ю для Мілана. Я подумав про те, щоб повернутися разом з дружиною.

384980 р.

Втратити кохану людину дуже страшно. Якщо ви не знаєте, куди піти, як жити і чому. Місяць, роки проходять, душа стає порожнім і самотнім. Життя йде на, але більше не любить, як раніше, рука в руці з другою половиною. Можливо Віктор Петрович познайомиться з тим, хто проведе решту свого життя. Якщо ви не повинні бути самостійно. Що ви думаєте?