Відмінності в освіті «диких» племен і «цивілих» суспільства від народження. Частина 3

Згода, особливо посилена стигма «завжди ви...», також дуже погана для дитини, тому що він має на увазі, що він очікується бути несоціально. "О, ви, scumbag!" Загублений знову! або "Що робити з вами!" або бездіяльним шпригом, або спільною заявою, як "Всі хлопчики є томалістами", намагаючись, що діти властиво поганим, або просто вираз обличчя показує, що погана поведінка не була сюрпризом, все це так само схоже на дитину, як сюрприз або похвала для соціальної поведінки.

Використовувана дитина повинна робити те, що очікується від них, дорослі можуть знищити свою творчість. Насолоджуйтеся тим, щоб сказати щось схоже: «Беттер фарби над лінолеумом в передпокої, інакше ви пофарбуєте весь паркет». Дитина буде зауважити, що означає «розфарбовувати», і йому потрібно по-справжньому незвичайне натхнення, щоб зробити щось красивим, незважаючи на очікування матері. Неважливо, скільки дорослих виражають недбалість своєї дитини, посміхаючим або шаутінгом, результат буде таким же.

Якщо ми припустимо, що дитина властива соціальній істоті, нам необхідно знати його ненависні очікування і тенденції і як вони проявляються самі.

Запобігаючи маленьким дівчатам від виконання їх глибокого бажання подбати про своїх малюків і направляючи їх, щоб доглядати за ляльками замість реальних дітей, ми робимо задоволення майбутнім дітям цих дівчаток. Маленька дівчина, принесла в умови Русли, ще не навчилася зрозуміти інструкції її матері, але вже поважає до малюків саме так, як вони вимагають від часу безсмертності. Коли вона виростає, вона вже буде настільки добре впорається в по догляду за дитиною, що вона ніколи не станеться її, що дитина може бути оброблена по-різному або що вона повинна бути розглянута. З того, як вона провела весь дитинства з молодими дітьми в сім'ї або з сусідами, коли справа доходить до шлюбу, вона не має нічого вчитися від Dr. Spock, її руки сильні і можуть нести дитину, і вона знає численні способи тримати дитину, коли готування, копання в саду, миття посуду, ковтання підлоги, сну, танці, купання, їжі або робити що-небудь. Крім того, вона буде відчувати себе в ній, які дії не відповідають своїй природі або природи дитини.

Так як дівчина з'явився з реальними дітьми, не з ляльками, вона ніколи не втомилася від неї. Здається, що догляд за немовлятами є найбільш потужним проявом людської природи, і нескінченним терпінням і любов'ю, які немовляти потрібно вбудовуватися в кожну дитину, чи дівчина або хлопчик.

Той факт, що дитина фізично слабка і залежна від дорослих не означає, що він може лікуватися меншою повагою, ніж дорослий. Щетинін говорить про це дуже чітко: «Дуже гідність у студенті, перш ніж вони з'являються, поважають свою особистість і спілкуються з ним на рівних підходах. й

Ми не сумніваємось, що дитяча готовність до співпраці.

У моїй пам'яті є дуже яскрава пам'ять про те, як раз на ранку 23 лютого в дитячому садку, батькам і від імені вчителя разом зробили п'ять морських шапок для хлопчиків. Вони були майже реальними, і ми написали деякі слова навколо обіду в жовтій фарбі. Я тепер усвідомлю, що я не думаю, що я можу писати ці листи непристойно (хоча я вже знайомився з усіма літерами), але я маю чітке почуття, що ми зробили це з цілою родиною і з задоволенням.

Якщо дитина надана можливість вибрати з самого раннього віку, його або її здатності до того, що вона добре розвивається, чи приймає рішення або шукає допомогу від своїх літніх людей. Застава відповідає рівню відповідальності, а отже помилки зберігаються до мінімуму. Прийняте рішення не йде проти суть дитини і призводить до гармонії і задоволення всім зацікавленим. Я пам'ятаю, що у віці семи років я міг взяти автобус на інший кінець міста до танцювального розділу або до клініки для періодичної експертизи, адже у мене була хронічна хвороба на деякий час. Мої батьки довіряли мене, бо вони обидва працювали весь день. Я розвивав почуття незалежності і відповідальності за життя. Дуже дивний для мене, щоб побачити, що деякі діти до середньої школи взялися до школи щодня їхні батьки. І я знаю, що ці діти не були в ease. На жаль, неприпустимий догляд за частиною матері або батька в дитинстві створює самодостатність і нездатність в майбутньому.

Також я завжди здивився, якщо одна з жінок боявся залишити два-три роки малюків старшим дітям (якщо різниця віка невелика), адже в моєму досвіді це сталося весь час з молодшою сестрою, і не було надзвичайних ситуацій.

Для всіх, хто намагається внести принцип безперервності в практику в цивілізоване суспільство, можливо, найважчіше, щоб довірити здатність дитини піклуватися про власну самозбереження. Найменше буде виглядати діти з страхом, на ризик, що дитина зловить цей погляд і інтерпретує його як очікується його нездатності захистити себе.

Діти кожної вікової групи опановують поняття, що відповідають їхньому рівню розвитку, слідуючи підборам старших дітей, поки вони самі досягають повного розуміння всіх поворотів мови і набувають можливість зрозуміти дорослих і весь зміст мови, що вони почувалися так як непристойність.

У нашій системі ми намагаємось вгадати, що і скільки дитина може навчатися. В результаті виникають суперечності, непорозуміння, роздратування, гнів і в цілому втрати гармонії.

Якщо дорослі намагаються зробити дитину чимось, виникає конфлікт між рівнем пізнавальної здатності дитини і яким він відчуває себе очікуваним від нього. Якщо діти допускаються слухати і зрозуміти, що вони можуть зрозуміти на їх рівні розвитку, немає показання про те, яка інформація дорослі вважають, що дитина повинна дізнатися, що перешкоджає цьому руйнівному конфлікті.

2. Наслідки неналежного досвіду дитини у дорослих

Якщо принцип безперервності не спостерігався і наступні події в житті людини не відповідають характеру досвіду, що викликало його поведінку, він схильний до впливу подій, щоб вони стали схожими на оригінальний досвід, навіть якщо це не в його інтересах. Якщо він звик до самотності, він несвідомо розташувати свої справи таким чином, щоб відчути схожу самотність. Всі спроби його частини або на частини обставин, щоб зробити його більш-менш самотнім буде зустрінеться з опорою чоловіка, схильної до збереження його стабільності.

Людина прагне підтримувати навіть звичний рівень тривожності. Якщо виявиться, що нічого не хвилюватися, це може викликати набагато більш глибоке і різке хвилювання.

Для кого, хто звик жити на краю абіс, повна безпека і спокій стають нестерпним, як знизився на дно абіс. У всіх цих випадках є схильність підтримувати те, що повинно бути повноцінне благополуччя, укладене в невідповідність.

Прихильники радикально змінюють встановлене коло спілкування або погляд на успіх і невдачу, щастя і нещастя задовольняють стійкість стабілізаторів, побудованих в нас, і наші наміри відлітають від них як горох. Володіючі зусилля рідко здатні розірвати силу звички.

Для життя, щоб бути толерантними, деякі люди повинні часто впадуть в поганий фізична умова (податок до нещасних випадків), тоді як інші повинні стати тривалими кризками для того, щоб вижити в умовах великої потреби в покаранні, розвагах або покарання. Для підтримки родинного ставлення вони потрібні тільки хворі, коли інші лікують їх занадто погано або занадто добре.

Один з моїх родичів. Народилася третя дитина в сім'ї і пам'ятає про її дитинство, що її батьки завжди приділяють більшій уваги і піклуючись про її старшу сестру і брата, крім того, її сестра завжди була захищена від будь-яких хорів і фізичного навантаження через погане здоров'я. З самого початку дочка була не дуже бажана дитина (який, до речі, вона випадково переповнена розмовою дорослих), вона завжди була переміщена до побутових хорів, вона отримала одяг, одяг, одягнений сестрою, і часто всі найкращі продукти пішли до старшого брата і сестри (це 50-ті, з їжею було напружено). За своїми історіями, для того, щоб привернути увагу і прихильність її матері, вона часто їсти яєчки і сніг взимку, щоб хворіти, і лікуватися як старша сестра. Але на природі вона була здоровою людиною і не може хворіти.

У майбутньому вона заміжала чоловіка, вихованця з батьками, а несвідомо проїжджала за ним, як її дитина (припустимо, він, в свою чергу, не отримав досвіду материнської опіки), яка влаштувала її цілком добре. Тоді вони мали три дітей, вдалося створити хороші людські зв’язки між синами і її, але коли вони стали незалежними, вона розробила всілякі захворювання. Вона стала частим хворим лікарні. Дорослі сини показали максимальний догляд і увагу на неї. У багатьох способах причина хвороби була і досі є відносинами з чоловіком, але при цьому діти були молодими, вона могла б подбати про всіх чотирьох чоловіків, а відповідно до її здоров'я була сильною. Саме час приїжджав, коли тісні люди змогли зробити свій втрачений досвід, який несвідомо скористався.

Таким чином, кожна людина в дитинстві несвідомо створює власні стереотипи поведінки, норми, стандарти поведінки для життя, з якими він порівняє все інше, з яким він буде вимірювати і балансувати все. Його стабілізовані механізми будуть працювати для підтримки цих норм.

Такі корисні механізми стають для деяких жорстоких пасток, свого роду вадами життя в переносній тюрмі, які вони навіть не розуміють.

Більшість людей мого покоління, як діти, не отримали повного досвіду в руках своєї матері, тому багато з нас мають потребу у вистосуванні своєї правильності і привабливості, продовжуємо підсвідомо дивитись ці враження і досвід в певному порядку, викладеному природою. Незадоволена потреба у вражень «чоловного періоду» очікує її задоволення і залишає відбитк на подальшому розвитку організму і мислення.

Це може проявлятися в різних формах.

У нашому суспільстві поширені самозабезпечення. Єдиною відмінністю є ступінь нехтування, яка залежить від того, як і скільки недоліків, що впливають на наші ненависні якості.

Відчуття щастя перестає бути нормальним станом людини і замість його досягнення. Мета, що людина намагається досягти, зробивши всі види зусиль, які приносять короткі, але іноді довше, результати.

Найпоширеніший прояв відсутності ручного досвіду, можливо, глибоке почуття тривожності і дискомфорту тут і зараз. Людина відчуває тривожну тривогу, як якщо щось важливе, але elusive, пропущено і назавжди втрачено.

У той факт, що людина об'єднує своє благополуччя з досягненням деяких подій або володіння об'єктом в очікуваному майбутньому; в інших словах «Я буду задоволені, якщо тільки...» Тоді настає бажаний захід або об'єкт, такий як новий костюм, новий автомобіль, просування або підняти, ще одна робота, можливість піти десь на відпочинок або переїхати на потрібне місце для гарного, чоловіка, дружини або дитини (якщо вони вже не) застосувати свої ніжні почуття.

При досягненні бажаного майбутнього, як неприпустимо, як матір, незабаром заповнюється іншою «як тільки». Наслідок далекого бажання стає новим етапом досягнення втраченого благополуччя – благополуччя тут і зараз.

Енергетика життя людини підтримує надію досягнення низки цілей в майбутньому. Висота бару бажаних цілей залежить від того, скільки матері позбавили людину за неспроможністю вражень «ручного періоду».

Зовсім досить, більшість казкових багатих людей прагнуть стати ще більш насиченими, люди уві сні бути більш омніпотентними, тому їх довге і пристрасне бажання приймає форму і напрямок. Але ті, хто досяг все, або майже все, змушені жити з нещадним довге і спрагою.

Це найбільш очевидна в шлюбі. «Я люблю тебе, хочу, я не можу без тебе». Першими двома заявами є цілком нормальна для дорослої людини, але звична «Я не можу без тебе», хоча приймала в нашому суспільстві і навіть має романтичну конотацію, має на увазі необхідність бути дитиною в оточенні материнської опіки і теплоти.

Нерідко виникає бажання бути центром уваги (тобто трансформується потреба у увагу, що немовлята потребує, але не підлітків або дорослого), а партнери беруть на себе роль матері.

Диворси між чоловіком і дружиною також можна побачити як ехо втраченого досвіду в дитинстві. Для людей з «високими пропозиціями», ті, хто у своїй недбалості так позбавили уваги і враження, що вони більше не можуть приймати інших з їх потребами і потребами, для таких людей, пошуку постійного партнера є нескінченним і безплідним процесом. В ранньому дитинстві, залишались на полонині в морі глибоких і відчайних довгів для чогось непрозорого. Побоюючись іншої зради є настільки великим, що коли така людина знаходить потенційного партнера, і навіть створює сім'ю з ним, він працює в жаху, розуміючи це, щоб не піддаватися собі і його партнерам повторне тестування «крає» і знову не нагадувати себе, що він не безумовно коханий, так само як і його внутрішня дитина вимагає. Однак, за рахунок закриття кола «засоби зради» і обсесії з собою, вчинені безперервні «країни». Багато хто продовжує змінювати партнерів якомога простіше, не отримувати разом з «чарівними» чоловіками або жінками і намагатися знайти «ефект» відносини з людиною важливіше, ніж самі.

Відмінності пошуку відповідного партнера посилюються особливостями нашої культури, наприклад, героями любові, створеними телебаченням, романами, рекламу. В ідеалізованих і прикрашених персонажів, створених кінематографом, створюють ілюзію у глядача, що це дуже «право» і «чуйна як мама». З якоїсь причини ми намагаємось з довірою дитинства та кінцевими акторами з ауру досконалості та якості своїх персонажів.

У зв’язку між сестрами і братами, відсутність повного досвіду невідповідності перетворюється на постійне суперництво, заздрість, ревнощі батьків і навіть іноді ненависть між ними.

Найбільш очевидним прикладом є близнюки. Серед рідних є сестри - вони вже дорослі і мають онуки. Але зв'язок між ними навряд чи сестра. Завжди був конкурс між ними і необхідність довести своє існування і вірність. Один з них розлучився чоловіком, практично відразу після народження своєї дочки, а другий, хто задружився пізніше, спробував зберегти шлюб, навіть коли її відносини з чоловіком досягали нестерпних страждань (сирі діти вже дорослі і мали власні сім'ї). З тих пір, щоб бути якомога інший від її сестри, вона пішла на всі довжини, приводячи біль до чоловіка, дітей, і себе, щоб не розлучатися і стати її сестри самостійно. І з них недостатньо збалансований емоційно, в той час як перший завжди втратив свою роботу через конфлікт в командах. Другий не дозволяв себе конфліктувати в суспільстві, а завжди нав'язувати її думку на її сестри, як поводитися і що робити. У юнацькій молоді перший сестра був більш привабливим і більш успішним, ніж другий. Другий фокус на навчанні та навчанні, щоб досягти успіху в інших. Однак вони отримали однакову освіту. І якщо ви уважно дивитеся, можна сказати, що вони дуже схожі за своїми діями і діями, алгоритми мислення їх ідентичні, але вони не можуть стоятися, що вони схожі не тільки зовні, але і в характері.

Деякі відомі психоаналітики, такі як Фрейд і Менегетті, стверджують, що почуття гумору між дітьми є природним. У близнюках починається суперництво, як боротьба за простір, а потім боротьба за турботу і увагу батьків. Але після мислення про книгу Ledloff я прийшов до висновку, що це не так. Після того, як малюки у вомбі спочатку відчувають, що це їх природне середовище, і той факт, що серце іншої людини б'є поруч з ними, також природний для них. Вони не можуть порівняти ситуацію на інший, тобто якщо вони були самотніми у війні матері, значно менш свідомо. З того, як вони забезпечені всім необхідним, вони комфортні (і в іншому випадку це не може бути так закладені природою), то для їх боротьби немає причин.

Що сталося в дитинстві цих близнюків, чому вони несвідомо захоплюють один одного? Причина, на мій погляд, була безпосередньо пов'язана з моментом після народження. Дівчата народилися дуже молодими, менше двох кг, і лікарі переконалися, що один з них, найсвіжіші, не б вижити. У сільських районах на початку 50-х років, коли в с. було важко жити умови, і було дуже важко годувати два діти одночасно, працюючи в колективному господарстві з снів до снів. Важко сказати зараз, чи батьки цих дівчат будуть знімати, якщо тільки одна дочка збереглася, але неминуче в свідомості батьків було перенесено, що тільки одна з них була гідна життя. З цього моменту, сестри поділилися за замовчуванням на здорові і слабкі. Він був тим, хто був слабким, почав витерти в дитинстві, вона була вона, яка завжди спробувала довести її батькам, що вона мала право на існування і любов інших, як і сестра, вона була вона, яка досягла більшого соціального статусу в житті, незважаючи на відсутність внутрішнього стану правильності і спокійності. Але ця обставина також доводить, що людина в собі готова вирощувати певні якості, маючи мету, навіть якщо несвідомий.

Якщо говорити про ставлення старшої дитини до молодшого, то, отримавши весь необхідний досвід, будучи в руках матері, зануренням, і добре буде, старша дитина буде досить спокійно приймати надходження нової дитини в сім'ю, яка займе своє місце, так як немає підстав для проведення змагань, адже бажання і потреби порушені.

Ранній досвід впливає на ставлення дорослого до роботи. Коли немовлята отримує все, що він потребує без нічого, це природно замінюється збільшенням бажання зробити щось себе, тобто для роботи. Якщо людина на ранньому дитинстві не переживала, що це означає бути повністю пасивним, то він все ще має схильність до натискання кнопок, зберегти свою роботу. Натискання кнопки - це дивний, щоб надати дитині сигнал матері про будь-яку потребу, але на відміну від матері, кнопка, безумовно, зробить те, що він хоче без будь-яких застережень. Зникнути на роботу, яка незвично сильною серед людей, які живуть в львлабах, вона не може з'явитися на фоні повного небажання піклуватися про себе. Робота над гіркою потребою для нас. А потім будь-яка побутова техніка, яка економить пару простих рухів, стає символом втраченого комфорту.

Людина, яка сидить з виклику, щоб викликати його нудний день за комп'ютером екрана і працює тільки з папером і приводом буде реалізувати свої внутрішні очікування у вигляді гольфу. Не знаю, що чарівність гольфу в абсолютному безтурботності. Якщо гравець змушений зробити все це примусово, він подумав, що це було, ймовірно, деякі з sectarian покарання з прихованим значенням.

Секрет визначних пам'яток в їх сітчастих місцях, в іншому випадку, ніж пояснювати нашу залежність до "коляних берегів", їзда з "місними петлями" і колесом Феріс, як не брак досвіду, де ми будемо повністю безпечними, в той час як постійно мінливі нашу поставу, в той час як навколо нас зараз, а потім були непередбачені загрози.

На пам'ятці людина користується тими обставинами, які в реальному житті заподіяли йому панічні страхи. Не дивно, що ми є безпечним. Тільки для цього почуття ми готові покласти наші гроші на квитки.

Наскільки багато людей, які шукають докази свого існування! Рідники, кучеряві та інші диредвілі, які люблять грати з смертю, часто просто намагаються якомога ближче до лінії життя і смерті, щоб відчути, що вони дійсно живі.

Наслідки раннього лікування дітей також можуть спостерігатися у людей, які використовуються для недбалості. Вони одержують брудні, качалки, кидають сміття навколо них, просто залишити докази їх існування, привернути увагу до своєї людини.

Чоловіки, які хочуть мати жінок, як Касанова, намагаються довести собі гідність любові. Кожен момент в руках кожної жінки сприяє створенню загубленого досвіду. Можливо, такий же можна сказати про жінок.

У мученику страждає від нього, підкреслюючи обсяг його зав'язки, щоб він міг вважати його в майбутньому. Причиною цієї схильності є просто те, що мама насильницько турбує кожного разу, коли дитина болить.

Актор часто відчуває необхідність бути на сцені перед великою аудиторією шанувальників, щоб довести, що він дійсно є центром уваги, хоча насправді він запалений неспроможним сумнівом про це; отже, неприпустимо бажання бути громадським.

На жаль, є ті, також позбавлені в дитинстві, які перенесли біль і невдоволення іншим. Найбільш очевидним прикладом мимовільного страждання є дитина, яка збита батьками, які постраждали і позбавлялися в дитинстві.

Виробники реклами навчилися грати на почуттях позбавленої мало теплоти громадськості. Рекламні слогани зі своєю популярністю свідчать про те, що найсучасніші «цивілі» філістики не вистачає: «Якщо ви отримуєте це, ви відчуєте щастя та зміст знову», купуйте «парадне задоволення», або «Ви зробите все з життя», або «Ви теж належить до покоління пепсі», «Джінс Liveis – свобода руху», «Новий Ікеа влаштовує своє життя» – все це супроводжується ногами «щастям» задоволені молодими людьми.

Дослідні хутра, автомобілі, резиденція і т.д. оточують людину, створюючи ілюзію самодостатності і безпеки в ворожому світі. Наша культура може продовжувати розповісти нам про те, що не потрібно, але все, що ми дійсно хочемо, щоб бути в миру з собою.

3. У Спілкування

Ми ведемо спосіб життя, для якого еволюція не приготувала нас, і стає надзвичайно важко впоратися з цими неприродними умовами, тому що наші здібності погіршуються через страждання від неприпустимості і дитинства.

Моральність – це свого роду почуття Руслі в її різних проявах.

У той факт, що люди все частіше втрачають свою безтурботність і спокій не можуть бути віднесені тільки до втрати місця людини в Азовському морі, а також відсутності відповідного лікування і навколишнього середовища.

Поки ми свідомо розуміємо необхідність об’єднатися в єдиний канал і прагнути до конформування Божої пропаганди, будь-які зовнішні зміни будуть бездіяльними, допущені до негайного спотворення і неминучого знищення.

Тут я хотів би дати приклад створення сімейних садів на основі ідей книг Володимира Маігрета. Мій чоловік і я взяв участь у створенні одного з сімейних садів. Ми залишили цей проект саме тому, що люди, що діляться як територіально, так і, перш за все, за принципами світового перегляду, не могли визначити загальні цілі, крім того, більшість не розуміла необхідність зробити це на всіх і прагнули втілювати зображення, описані в книгах, тільки задовольняти свої потреби і побажання. Багато читачів цієї серії книг несвідомо відчуйте, що зображення майбутнього опису буде відновлено втрачений досвід, після чого вони і всі сусіди в поселення неминуче стануть щасливими. Але ніхто не вважає, що ступінь «пошкодження». І кожен чекав завершити лише власний досвід. Так як це не зрозуміло, що така внутрішня нерівність сповільнилася і все одно перешкоджає реєстрації землі для поселення, створення нового поселення. При піднятті таких питань як об'єднання ідеї, призначення поселення, що виражають це в лексичних формах фундаментів майбутнього суспільства і багато іншого, насильницькі і іноді гістеричні реакції виникають серед людей (після всього, несвідомо вони не прагнуть до цього).

І так, я впевнений, більшість Анастасій. Все це говорить про те, що необхідно почати змінювати суспільство, і повернути культурні походження не з позачергових поглядів - Манор, ставок в ньому, сад, вишиті балки і т.д. - це всі супутні атрибути. Ми повинні почати змінювати наш світогляд, розуміння причин наших нещастях, поняття, що об'єднує серця і думки нового суспільства. Крім того, в умовах сучасного суспільства, тенденції його розвитку, така концепція повинна бути життєздатною і враховувати всі аспекти життя. Одна така концепція, на мій погляд, KOBA.

Висновок

Стабільність будь-якої системи (в тому числі людськість на планеті) вимагає сили, яка доповнює схильність розвитку і запобігає небажаним змінам системи, а саме сила опору.

Кількість подій в історії людства підкреслив нашу внутрішню стійкість до змін декількох тисяч років тому (це події, на мій погляд, найбільш чуйно описані в Dead Water і твори СРСР EaP).

Еволюція і прогрес (не еволюціонарні зміни) роблять величезну різницю. Вони діаметрично проти, для чого еволюція збожетворюється шляхом введення різних форм і адаптації їх більш точно до наших вимог, прогрес знищує шляхом введення норм і обставин, які не відповідають істинним потребам людей. Все, що прогрес може бути заміною “право” поведінки з меншою відповідною поведінкою. Заміняє комплекс простим і більш адаптованим з менш адаптованим. В результаті відбувається порушення балансу складних взаємопов’язаних чинників як всередині, так і зовні системи.

Еволюція приносить стабільність і прогрес приносить вразливість.

До того ж, перед ізоляцією, клонизмом, соціальними структурами, а згодом державність почала з'являтися серед примітивних людей, вони інстинктивно, і найголовніше, непристойно знає, як доглядати за дітьми. У зв'язку з тим, що їхнє життя не змінилося від покоління до покоління, відповідно, неперервності поколінь та передачі знань.

Але з часом частина людства, відійшов (або вона допомогла «пропустити») з Русл. Стародавні знання були вкрай скороченими інтелектом, і в результаті сьогодні армія дослідників працює безперечно, щоб зрозуміти, як ми повинні бути пологи до дітей, один одного і самі.

В’язницями інтелекту забули нашу непристойну здатність визначати те, що нам потрібно, щоб ми більше не розуміли, де наші істинні потреби та де наші спотворені потреби. Більша культура спирається на розвідку, більша заборона повинна бути розміщена на членів суспільства для її підтримки.

Наші розуми почали заважати в поле, яка перебувала на мільйонах років, набагато більш рафіновані частини психіки, які називають інстинктами.

Якщо інстинкти усвідомлювалися, ми будемо миттєво піти божевільним, бо розум, його дуже природа, не може вирішити кілька проблем одночасно, в той час як в несвідомому є нескінченна кількість спостережень, розрахунки, порівняння і дій, і без помилок.

Так, для людини вибір поведінки набагато більше, ніж у тварин, що дозволяє більше помилок. Але в той же час, якщо розвиток людини йде в загальному каналі Запобігання, то відчуття цього каналу розвивається, що дозволяє зробити правильний вибір, а інтелект в цьому випадку стоїть охоронець і захищає власний канал. Тому, враховуючи досвід, необхідні для формування можливості вибору, а відповідні умови навколишнього середовища, вибір, виготовлений людиною, може бути практично неприпустимим.

Ми повинні зробити щось свідомо, щоб зробити принцип безперервності роботи знову, створюючи свій унікальний канал, взявши кращий з минулих переживань.