Трансформація Перу: Сенс будинку

Продовжити читання Трансформації Перу: Початок

Ми летемо до Ліми вранці.й Я знову занурився дощовиками, я відкривав їх, побравши хмари через вікно літака. Вони зустрілися мені весь шлях до Перу на землі і в небі: в переломленому світлі склянки води і в гламах випадкового променя сонячного світла, що пронизив призму, знайдену в склі вікна, вікна, діал, сміливо і переконливо розкладаються в найяскравіші кольори білого світла, тому стійкий і омні. Я не думав, що це було тоді.

Це місто зустрілися з нами у вологому тумані. І це мій подарунок. Не важке дощ, що ніколи. Тут скелястий гірський пустель, розтягуючи на багато сотень кілометрів, які добре видно з площини. І тільки лиман - єдине джерело, яке тягне за собою спрагу скромних рідкісних какті, і, звичайно, річка перетинає місто в його непідготовленому квесті для океану.

Річка тут чорна, загортана в бетоні, сто метрів по всьому, канал, швидко розводять вузькі, п'ять метрів, абсолютно чорний потік.

Про стан цих місць, про справи міста. Річки дійсно говорять, навіть якщо ми не думаємо, навіть якщо ми не очікуємо води, щоб дізнатися. Вона розповість вам. . йЯк і людина, коли він мовчить, він потішає навіть голосніше про себе, і навіть листи його слів не заважають слухати свої істинні значення.

У річці знаходиться міст. Це веде до «недеської» площі, і ми не пішли там - ми пішли там на таксі. Ви не можете піти там, тому що сливи, флавли, іншими словами, область гетто, починайте там. Неможливе, небезпечне, категоричное, все явне туристів. У зв'язку з кримінальною ситуацією водіїв таксі не люблять їздити там. Але ми з'ясували один, і він, попередньо закриваючи вікна в машині, приймав нас на оглядовий майданчик - найближча гора, минула екзотична, як спонтанна людина антіль, неякісні будинки, пофарбовані яскравою якістю графіті.

У верхній частині був порожній, був 20-метровий хрест, kiosk і поліцейський. Ми приїхали на ноон в спеку, щоб ніхто не був боятися, і ми вийшли з машини і подивилися навколо.

Звідси, місто і його процвітаючий центр, сквери, собори, набережна і наш готель здогадувалися - все від цієї дистанції був однорідно бежевий в вівці коричневої вологості, так як якщо в цьому місті немає соціальних відмінностей.

І я думав, що звідси, з далекої відстані, пейзаж рівноцінний життя багатьох людей, які соціально різноманітні, які під завісою стають еквівалентними з точки зору їх досвіду. У фінальній частині життя людини неважливо, що це життя було повною: позитивним або негативним, важливо, щоб він був «повним» і не порожнім, і він може бути порожнім в будь-якому соціальному положенні людини.

Я підібрав породу від пилу верху, такий же бежевий сірий, і поїхав назад. Коли я отримав додому, я змив її – він вийшов, щоб бути кольоровим, з характером.

Площа Miraflores, де ми збереглися, був дуже різний: барвистий і добре вкритий. На висоті обрамлені сірими кліффами, салат променад. Ось сучасна цивілізація в повному цвіті: системи поливу, засихають кущі, клумби, спортивні майданчики, бігові доріжки і велосипедні доріжки, параплани, посадка і відключення з гладдю високорослого парку, стрічками (плагін) простягаються затяжними пасками, йога на траві. На дно, на приморському краю, на хвилях є маса серферів, що гойдаються.

Увечері ми відвідали історичний центр Ліми та його характерні балкони та храми. Дерев'яні балкони – виготовлені з найсильніших персистентних кедрів – вішали люблять величезні різьблені шафи з зовнішніх стін будинків, які були дуже несподіваними, і, звичайно, була залмарка міста.

Музей кераміки (Ларко Музей)В кінці нашого туру Ліма. Так багато в музеї, що я міг би провести пару днів в ній: шукаю, фотографії, ескізи і відтворити деталі минулого в моїй уяві, гіпотезування і створення відкриттів. Поблизу ряду артефактів можна приклеїти і втратити потік часу, розпакувати поняття про те, як було потрібно жити, думати, відчувати, страх і бажання створити і використовувати такі несподівані предмети. . й

На наступний ранок я пішов на спортивний парк з моїм «спортом» і вішали троси. Альфа Гравітність.й У мене є персональний договір з системою Альфа-Gravity: Я пообіцяв і себе, як вам подобається, що я хотів би рекламувати його з усіма мною, де я їду (до curious, що це про - Alpha-Gravity - може вони відкрити ... і Google, щоб допомогти вам).

Тіло, пропущеними навантаженнями і перевантажувальною вагою, простягається по кішках, втоплюється в повітрі і заморожує в різних «розбірних» асанах. Я насолоджуюсь тим, що я, коли я шукаю себе зсередини через відчуття, і скільки більше і більш голосніше я, коли я досягаю кінцевих фізичних станів і спостерігаю про шкідливий простір через відчуття.

Я вішала на мотузках висить з бруса, до захоплення бігунів, які зупинилися. Нехай вони виглядають і шукати в Інтернеті, або зробити це самі, але нехай вони знають, що це можливо і навіть «як якщо» легко – я сміхався всередині, знаючи, що не все, що виглядає просто назовні, так на внутрішній стороні.

Я не можу залишатися тут, у мене є ще більша програма в цій країні, і на обід ми літаємо на Amazon jungle to Shipibo Indians.

У польоті я знову занурився веселками: в небі, в склі, в стрибках вікна - Я насолоджувався такими чистими кольорами і думав про те, як дивно багаті кольори Білий Світло ...

Tarapoto (Північний Перу) Відвідування Шамана

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це був рай, що нічого не зробив. Температура +28, тропічний щільний дощ для зміни, а тварини активно жовчають вздовж верхніх гілок дощових мавп - як довгохвостих ведмедиків милосердя, коли я мислив їх з камерою. Величезні метелики були відлякуті своєю раптовістю, а вульти захоплювали їх заспокійливою повільністю.

Квіти на рослинах відверто і безшумно виділилися на тлі загальної зеленої маси, витісняті їх блискучою яскравості і здивовані їх еластичними воском-подібними пелюстками, утворюючи їх виразні тіла, в тіні яких локальні коти скидаються. Нехай вони чекали своїх колготок. Квіти та кішки чекали на їх перемішування

доб.

Гамак завершив картину саду Едена.

Коли я пішов на сніданок, я подивився на ноги, щоб уникнути ковзання на дозрівання манго. Моя друзі взяла фото плодів ніг для того, щоб здивувати своїх Сибірських друзів.На землі, схожий на сезон абрикосу в Одесі.

Коли ми приїхали до віддаленого індійського села, щоб познайомитися з культурою та традиціями Корелибо індіанців, синами місцевого шамана, 9 років, сином і дочкою захопили мене з двох сторін, як рідний і тисячі років знайомий рівних другів.

Діти тут дивують: відкривають, наповнені увагою, прийманням та любов’ю – поділ щедрої теплоти та цікавості.

Ось такі діти, що слово «звідки» звучать в описі своєї поведінки, просто пішли, це деякі сяючі істоти – світиться з тихим і сміливим світлом створення природи. Дівчинка з великими очима і довгими чорними волоссям нагадувала мене з моєї дочки, які в той же вік я почав заплести її пухкі, свіжо промивають косиками, радості її тяги за «полювання» і розкладання для тактильного знайомства.

Я усвідомлю, як різну нашу егоцентричну свідомість від прямих, відкритих і цікавих душ Корібо індіанців. Коли я взяв пару портретних зображень дітей і провів камеру, щоб показати їх дівчатам, вона взяла свою камеру і, навпаки, відсутнє її зображення, почав дивитися на мої фотографії, зняті в Одесі - вони були більш цікаві для неї, ніж власні портрети.

Наприклад, діти в Індії, на відміну, дуже охоче бачити себе, коли я покажу їм камеру, перше, що вони шукають себе.

Аудисти також люблять білі гості, навіть як правило, імітують білі. Тут, серед індійських людей в Перу, виразність має зовсім інший колір. Привітність, в якому індійські діти залишаються самі, самодостатній і самодостатній, але в той же час, якби попросити: як ви тут, показати?! І в поверненні замість захоплення заздрості я відчуваю тепло, теплоту і ніжності, в якій -Я тебе, і я тебе, це чудовий!

Повністю новий, неасоційований і незрівняний вираз. Я не бачив таких почуттів в собі за дуже довгий час: простий і свіжий, без інтеграції, гра, фліртація і соціальний обмін. Чистий curiosity, без ідей або концепцій, як і curiosity of brave тварина, яка не знає, наскільки красиво вона сама по собі в її пишному імпульсі.

Я так чистий. Вона сидить на землі на стіні будинку шамана і летить з прихильністю до краси цих місць і ці людські істоти, погладжуючи тканину, представлену шуманом, ручним вирізом з неоновими візерунками племени Корибо. Дітям замісити мене з двох сторін і почав водити волосся як кота.

І я дізнався з цих дітей кузность цієї якості, чистої і незрівнянної. Хоча є думка, що такий первинний досвід відкритості і чіткості сприйняття, досвід, який стосується не технічних, але психічних розширених станів, ми не вчимося отримувати, пам'ятайте, що ми колись знали, як, але в процесі вирощування вдалося забути. Якщо ми повернемо додому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

У цих місцях багато спекотних джерел. Волканічна активність молодих гір сприяє цьому природному ефекту натуральних ванн. Кілька шрифтів різних температур, розташованих у відкритому повітрі в каркасі зелених гір, прогрівають тіло цілим і до кісток і остуджують його, що дорівнює різним температурам окремих частин тіла в одному процесі послідовної зміни температури. Гарячі шрифти знімають напругу в тканинах, що робить нас однорідними і нав'язаними з їх окремими, іноді розрізають у відчуттєвих частинах, блокуючи в цілу пульсуючу живу біологічну свідомість. В процесі ми пам'ятаємо себе живими яскравими відчуттями в тілі і усвідомлюємо, що наша бодильна свідомість завжди хвилече в руках матері природи.

Відчуття будинку приносить спокій і стирає почуття часу. Ніщо не поспішає і нічого змінити, все на своєму місці в пульсуючу істоту - так як вона завжди була....

З цих місць ми вилетіли до Ліми, а звідти ми поїхали вздовж Тихого океану на південь до Паракас.

Паракас – столиця Перу, як Крим в Україні – курортна зона. Не тому, що океан тепліший, немає. Але це спокійніше, є величезна лагуна (півострів), яка виділяє велику хвилю. Всередині запечена берегова лінія невеликі кольорові пляжі. І, звичайно, готелі, створені для відпочинку місцевої еліти.

Ось, як закріплений майстером, ми зустрілися з моїм офіційним астрономічним нульовим - тобто, день народження, який, залізо, збігається з масовим святом Нового року. Тому моє особисте свято, якщо я знаходжу себе в багатолюдному місці в цей раз, виходить голосно: підрахунок часу, шампанське, масове захоплення, бажання зробити і танцювати, і я люблю це, тому що мій день народження домовився бути святом, чи хочу це або ні, це гарантовано мені на землі в цей історичний час, як гравітація. Так, це! Якщо вам подобається це або ні, буде свято, і там лежить надійність і нехайне занепокоєння світу, що радує мене.

І мій коханець подбає про мене і -- крокодила кісточки - маленькі текстурні квадрати відбілювали сонцем, що я знайшов на острові в середині центрального Amazon в рік тому в Бразилії, ті, що здивували мене своєю ідеальною текстурою і шавліям, тепер раптом з'явились перед мною в чудовому предметі ювелірних виробів, трансформерне намисто з білого металу. Виготовляється як репліка зворотних пластин рептилій, вона забарвлюється крихітними діамантами. Кольє став мій туш і артефакт, подарунок від дракона світу.

Точна репліка диких кісток Amazon caiman в дикому оформленні Misha Reva. Ну, звичайно, це те, що вони говорили про Gene про кілька місяців тому в Одесі! Як дивно, що «Великий архітектор» – це те, як мої улюблені дзвінки Михайло Рева – не можуть допомогти, але відчувати себе в місті, у людини або в разі, що відображає його мистецтво. Скоріше, він проникає свідомості в захід або людину і вибирає об'єкт або цілу пам'ятку звідти, адже для справжнього шмана, що живе з свідомістю в світі Духа, ні масштабу, ні часової матерії - він все одно зможе видалити суть і відтворити її в матерії.

Я переїхав. Михаїл Рева - сучасний хаман для мене. Кріплення.

Ми йдемо до людей з нашого затишного приміщення, п'ять хвилин до Нового року.

Ми відсвяткували щонайменше п'ять разів, привітаючи наших друзів з східної півкулі. На величезному моніторі перед людьми зі склянками, годинник рахує в зворотному режимі, але я танець, не пишу шампанське, їсти виноград і танцювати знову. . й

У нас немає часу, немає ніяких обмежень, і не існує можливостей. Про те, що це не так! Можливості нестійкі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Все, що нам потрібно, завжди є. Все, що нам потрібно триматися, щоб прокидати, щоб виростити в цей світ, більш і більш глибоко, з нашої curiosity, наше захоплення, з кожним диханням, дозволяючи Всесвіту в себе більш і сміливо - все це тут, на довжину руки для нас, і це завжди є! На березі... Він впав теплі світанки на вологій шкірі. Ми залишили ніч.

С ***

На наступний ранок я дізнався, як спекотний Тихий океан, і що Jin був дуже добре на ходових водах, не тільки автомобілів і мотоциклів.

На невеликому човні катамаран, який може працювати тільки вітрилами і вітром, і незабаром вітрила дуже далеко від берега. До мене, не морський вовк, але гірський вовк, він був абсолютно незрозумілим, як ми повернемося до де ми будемо стикатися? Ні панель, немає компас, ні навігатор. Веселі з вітрилами дуже різні, але коли є чиста механіка перед потужністю великих елементів - це тривожна сигналізація. Плітка, два плаваючі, між якими простягається і мотузка - все, що називався катамараном. Просто рафтинг, рафтинг з плаванням? Як на цьому вузькому краю берега ми визнаємо піну, з якого ми прийшли? Але виявилося, що все було під контролем, і комплексно.

Коли ми повернулися назад, берегова гвардія була на своєму шляху, щоб побачити, чи ми були Ми більше, ніж керовані, вітер збільшився, корабель пішов швидше. Він був затоплений водою через сильний вал, тому я нарешті подрібнила зуби, коли я прийшов на суші - і це було смішно. На глибині бухти або в відкритій воді набагато холодніше, це слід враховувати, коли ви йдете на прогулянку в відкритій воді. Він холодний, так як при швидкості вітер відбиває тепло, яке генерує тіло, а вода на глибині набагато холодніше, вона не прогрівається прибережною водоростями, яка накопичується на вогні в неглибокій воді, тому спреї, вітру і власної неможливості в короткі терміни допоможе вам навіть влітку, щоб збити до кісток. Зрозуміло, мій капітан був гарячим, і я пам'ятав ще раз, що заряд процесу дуже тепло!

Дуже задоволена, щоб повісити повністю функціонально, поглинаючи тепло гарячого тіла.

"О, тепер ви розумієте, чому люди потрібні?" зауважив мій особистий ген, сподіваючись, що він може зробити мене прямо зараз, буквально, і з усіма власними хорошими.

«Дуже, звичайно, я знав, що в них було багато корисних опцій», - сказав я, сміюся, і стрибав в воду, яка тут здавалася гарячою, і я тепер захоплюю воду, якщо не для сходження медузи, що я, безумовно, не хочу захопити.

Через кілька годин ми пішли на невелику площину, трохи більше, ніж джип, щоб побачити малюнки пустелі Назки. Тут, для цього, з абсолютно серйозного аеропорту, літаки літають в напрямку пустелі, а, пісаючи в акробатичних піруетах, каблук по черзі з правими і лівими крилами на землю, на висоті 250 метрів над пустелі показують чіткі малюнки величезних розмірів і невідоме призначення.

У мікрофоні звучать імена пілота: подивіться прямо... подивіться зліва. . й

Видовище є захоплюючим, особливо оскільки ми літаємо так низьким, що я можу оцінити професіоналізм пілота і красу панорами одночасно і милуватися дією на площі. Придбання і задоволення - якщо ви добре робимо з вестибулярним апаратом, але для страхування краще не їсти до такого рейсу.

Виявляється, що ці малюнки з землі не виділяються на всіх. Вони наносилися над грубою місцевості з нерівностями пейзажу, але в той же час лінії і тверді малюнки з висоти виглядають ідеально. Що таке їхнє призначення? Якщо вони наносилися на дно, то сліди розмітки або контроль роботи повинні проводитися з висоти. Чи протікають люди до? І як вони роблять це, якщо не знайдено слідів машин і клітинних розміток на поверхні пустелі?

У пустелі є особливий клімат: повітря настільки сухий, що нічого не росте, як в Мартинській пустелі.Немає дощу, але є сухі вітри, і навіть після таких вітрів малюнки не тільки збережені, але і виглядають ще більш чітко, так як якщо вітер сам або каміння по контуру малюнка якось сприяє тому, що час не контролює їх.

Що це таке?

Відповіді:

• Це було зроблено людьми, які думали досить по-різному, і тому ми не можемо зрозуміти їх логіку, і тому призначення малюнків.
  • Не було людей, які це робили.
  • Люди це робили, але в зміненому стані свідомості. Вони використовували при виїзді тіла в міфічні обряди і обряди.
Є навіть версія, і експериментально випробувано, що індійці, як добрі бур'яни, можуть їх зусилля створювати повітряні кулі або літальні набори, але як це може бути пов'язано з кресленнями, деякі з яких видно з космосу, залишається таємничою.

Це дивовижна. І вперше в моєму дорослому житті, будучи в чіткій свідомості, я починаю думати в таких категоріях, як «аліенс» і відчувати себе не тільки силою сильніше, ніж сильне, а не сила, яка є природним і pristine - ні, це я просто знаю, але це не її, природний, але ще одна сила - інтелектуальна. Здатність, причина і логіка яких більше можливостей етносу людини, принаймні рівень сучасної людини.

Не дивно, що тут в Латинській Америці люди говорять так часто про відчуження з космосу, або з майбутнього, які люблять жити в передовому розумі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ось, далеке минуле і далеке майбутнє стають ближчими – зустріч в даний час.

До мешканців інших континентів ідея відчуження здається дуже жорстким.

Але, прийшовши сюди, дорослий, навіть переконаний скептик, побачивши такі несподівані явища, майже без зайвих зусиль стає готовим «змінити свою віру» і впізнати існування «іншої цивілізації».

Малювання в степу Nazca, відмінно обробляється непідйомними камінням, складеними у вигляді титри і різнопланових головоломок, стін будівель, складених без розчину, але без тріщин, які іноді мають відмінно калібрований кут 80 градусів. Будинки, до речі, не призначені для житла - вони без вікон, каналізацій і димоходів, з величезними залами, де неможливо жити. Чи є вони ритуальні, технічні, акустичні – Бог знає, що ці древні споруди – вони стукають розум і силою, щоб переслідувати свої історичні знання і погляди.

А потім, поруч з ідеальними лініями стародавніх конструкцій, або прямо на вершині, абсолютно різних кладок - Інкас. Готичний, невеликий каміння і земляний розчин будують на вершині місцевих індіанців, ви можете побачити, як вони прийшли до дилапсованих мегалітичних будівель і знесених на вершині, перебудувати те, що залишилося від Бога, щоб дізнатися, хто, за їхні потреби житла. Оцінивши надійність древньої кладки, Інкас вміло спирається на їх споруди.

Офіційні місцеві довідники кажуть, що Інка побудувала все. Якщо ви слухаєте місцеві довідники в натовпі, це стає безглуздим. Місцеві довідники не мають дозволу сказати нічого іншого, тому вони ліцензовані. Якщо вони відхиляються від офіційної версії стандартної історії, або запрошують туристів думати про себе і дивитися двічі, вони втратить ліцензію. Але ми були удачі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Він закоханий в Перу, культуру і традиції індіанців, жив тут близько 20 років, себе з Москви.

Роман, привертає увагу на те, що ми не помітили без нього. Наприклад, сліди катастрофи розсіяні великі валики з плавленими краями. Поміщений відносно видимого епіцентру передбачуваного вибуху, це чіткі сліди катастрофи, так звані «воєнні боги» - інверторні дії і рвані шматки з оброблених каменів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення. Новий погляд на кам'яні замки і ідеальні отвори в камені, до штучних, але не функціонують зараз струмки, які виготовляються з вигнутими колінами, щоб зробити мелодійне звучання, коли вода проходить через них.Виводить різні акустичні ефекти в певних нішах, вони чути від спеціально вимірених дистанцій, перевірених багатьма власними дослідженнями. У цих місцях я слухаю ехо: так, дійсно, це найдавніші колони!
Наш довідник знає офіційну точку зору, а також про те, що він навчився себе, подорожуючи на нетуристичні місця, і розмовляючи з місцевими індіанцями, які проживають на відстані від натовпу міста.

Про його пошуки та власні погляди на те, що відбувається, з інтересами, які слухають наші припущення та варіанти. Я бачу, що він дійсно слухати. А потім він каже,

Як цікаво, що людина може дати абсолютно свіжу версію. Не шукав, він каже другу.

Жан відповідей:

Я був будівельником атомних електростанцій.

І він розповідає про те, як він був залучений. Я бачу радість чоловічої солідарності та інтелектуальної зустрічі.

«Ми знімаємо документальний фільм з російськими дослідниками, тому я так зацікавлений у вашій думці», – розповідає наш довідник Роман.

І тоді я усвідомлю, що гарячий і глибокий інтерес в темі обпалюється далеким мотивом, щоб зробити документальний фільм.Що таке, коли питність не зупиняється на дослідникі, але йде, через нього, і дослідник має намір поділитися знахідками, стає глибоким науковим невичерпним живим інтересом. Це пояснюється невичерпною енергією нашого керівництва.

Я дивлюся на камені давньої кладки, і я чітко дивлюся в її малюнку біологічний структурований візерунок. Камені різних розмірів регулюються зернами граната або кукурудзи - щільно без зазору. У той же час каміння виглядають як якщо ковтати, як тістечка на господині, так як якщо дріжджове тісто виросло в духовці і застрягають міцно приблизно квадратні колодки. І в деяких місцях камені проводяться разом з таким головоломкою, що здається, що для цього ефекту ідеального з'єднання, всі необхідні для того, щоб літати в повітря одночасно і скласти в ідеальний стіну.

2968062

В цілому, я люблю шукати відповідь, і спостерігати внутрішній візуальний діапазон. Я люблю хвилювання, з якою мій погляд на схожість і аналогії, якби я мав щось робити з ним.

І, звичайно, я люблю те, що Роман, як вільний вчений, дійсно шукає відповідь, збираючи різні дані і версії. Команда запрошує людей подумати та побачити з різних точок зору культурної спадщини цих місць. Я тепла від реалізації, що в такому фільмі, аудиторія, замість імпровізованої проникності, але дуже суперечливі теорії, пропонують багатогранне бачення явища і запросити на самостійні висновки. Продовжити. . . опубліковано

Автор: Наталія Валицька

Джерело: Econet.ru/articles/164976-peru-prodolzhenie