9 квадратних метрів любові

У бюстці днів ми забуваємо собі цінність життя. Той факт, що людська радість вже міститься в простій здатності ходити, дихати, говорити.
І тільки тоді, коли світ звужує кордони приміщення площею 9 кв.м ... то тільки любов може врятуватися. Любов і нескінченне знецінення.
р.

Приємний відкритий обличчя – перше відчуття, коли ви бачите Женя. Друге почуття дивиться - так, він дуже короткий! Може бути, тому що це на нозі. Голос приємний, хороший дикюр, проте, з невеликою рисою, важко визначити слова.
Шукаємо. Шаббі порожній коридор спільної кухні, дайм лампочки, чотири двері.
«Ойдіть в приміщення», – Женья спокійно запрошує. - Приготуйте вечерю на кухні.
крихітний коридор - і в кінці здавалося б великий через брак меблів приміщення (і всього 9 кв.м!), в віконці - якось беззахисно самотні, в колясці - Наталя. Я зловив бородавний погляд на бурі очі.
- Привіт! Ви приймаєте гостей?
Євген і Наталія Злоказов відключені діти. Діагноз церебральної пальзи. Наташа має кілька операцій за спиною, в тому числі в Московській клініці, для виправлення деформності її ніг. Женья відмовила в пороги як хлопчика, коли він був вирок: ноги його не ходитимуть. Він вирішив по-різному. Він кладав свої крапки біля і взяв перший крок.
«Ви не отримуєте, ніхто не забирає». Це його девіз.
до Так, як ви зустрілися? Женья повертається з кухні.
Не знайшовши стілець (це просто не існує), я сидю на певній тканинній палі (як вона вийшла, матрімональний ліжко, що складається з пачок підгузників, покритих матрацом) і приготуйте, щоб послухати свою любовну історію.
«Це мій другий шлюб, офіційний», – починає Наталія, трохи розтягуючи слова. Мій перший чоловік був здоровим і хто потребує хворої дружини? Чоловік, як мені слідувати за дитиною. Після реєстрації він отримав і залишив. Я відомий Женья перед. Він пішов і я одружився...
«Я пішов на три роки, дав час думати», - підтверджує посміхання Женя.
Чому?
Я знала Наталію, і дав її час, щоб вирішити. Він сказав: «Я збираюся, але я збираюся повернутися в три роки, і ми будемо мати дитину і все буде добре. й
Natalia знижує її очі...
І написав листа до дружини, запросив її до Нового року, і він прийшов. Він сказав своїй мамі, «Як ви бачите, що ми одружилися?» Моя мати - прямий чоловік, каже: «Ви маєте будь-яку ідею, яку таке тягар, відповідальність?» Що робити, якщо у вас є діти? Що робити? "Для освіченості" Жаня відповів.
З любов’ю, Не тільки мати Наташи, можливо, по-своєму, захищаючи її дочку від духовних ран, але й родичів Женини. Все, як один сказав: "Чому не ваша половинка!" Ви знайдете себе нормально, здорово!
Але Женя була людиною свого слова.
- Я знаю, що це було мій. Уже в першому дзвінку по телефону. (Наташинський телефонний номер був переданий дружині разом)
- Як це можливо?
Я чув все в голосі, розуміючи все. Я не знайшов нічого в будь-якій жінці, що Наталя має.
Мама, звичайно, була проти неї, але вона розповіла Наталі після розлучення: «Чи шукаєш тебе». Якщо нічого не сталося, без уточнення відносин. Мама приймала свій вибір дочки.

Весілля, або Історія лебідки
На день весілля Наталя була пущена. Поговорили два голоси.
Моя братка вирішила взяти її по залізниці. Він був досить п'яний і не ручить його. Ще один поїзд
Я на 4 годину вранці в білому костюмі, в кільце для завоювання. Автомобіль зупинився. Одна людина говорить іншому, "Я вона жива?" Отримати точковий світильник, нехай блиск.
Наталія не ходила до лікаря: вона відчула шкода за брата чоловіка. Він був живим протягом двох років з розбитою ніжкою.
Ми пішли, продемонстрували, фотографували ... лікарі відмовляться від лікування. Немає бажання взяти цю відповідальність.
Намагатися перевести його на більш простий тему:
- У вас є гарна сукня?
до Костюм білого спорту. Тексти пісень, а це означає: Існує білий ковпачок на голові. Але я зняв в реєстрі офіс...
Див. Український
Сім'я без дітей - тільки половина сім'ї. Тому, коли Наталія дізналася, що вона була вагітна, вибір перед дружинами не було. Не дивлячись на те, що всі лікарі не радять ризикувати.
Я сказав Наталю: Вам буде складно внести дитину. Важко бути на дитину. Але давайте згоду: що він народився, які б патології він був, ми приймаємо його, як він буде.
У лікарні поряд з Наталією не була мамою, але Женею. Він побачив сина першим.
- Наталя приймала в операційну кімнату, в півгодини принесла Ефрем. Я сидів на ліжку говорячи: "Уві сні!" Яка мама відчуває?
лікар сказав: "Мама, ми пришиваємо шлунок і все буде дрібним."
Медсестри з усієї госпітальної рани, щоб побачити «риський» коляска.
до Що таке ім'я?
- Мама Наталіни обрана. Вона слухала пісню Єфрема Амірамов і вирішила його назвати Ефрем. Ми сказали, Добре, нехай буде Ephraim.
Дитина народилася здоровою.
- Всі проблеми про дитину Женя приймали. І мене крім, додає Наталю.
Вони дивляться один на одного ніжно.
Так виявилося, що сьогодні, на 35, Женя майже єдина підтримка її маленької сім'ї, брав капітан сімейного човна.
Він не дуже здоровий, він не просто духовний супровід своєї дружини, але практично її руки і ноги. Її вміння мити, піти в туалет, їсти, плаття, відчувати себе як жінка. Це більше не просто любов, це самоден.
Проблеми
Мої батьки не пропустили сина протягом двох місяців. Ефрахім був відправлений на своїх грандіознихпарентах під час реконструкції приміщення. Вони прагнули жити в самому селищі, але відключені прямо вказували на двері.
Не думайте, що ми не хочемо, щоб наш син повернувся, очі Наталі знову стають військовими. - Ми просто повинні вирішити всі проблеми. Ви не можете привезти дитину в порожній номер.
Наташа виглядає сумно на іграшки на підвіконні.

Немає меблів. Є борги за комунальні послуги. Євген повинен виправдати документи - паспорт був промитий парою разів, а першою сторінкою був розірваний невеликим квасом.
9 кв. м - це хворобливе питання. Про те, як добре це було в колишньому трикімнатній квартирі, і як сестра Наталії, отримуючи підсидію для свого житла, «забули» згадати дитину.
- Я пішов в міський зал. Вони сказали, що ви хочете? У вас є номер. Проксимус
За два місяці тепер Наталя не залишила приміщення. Причина проста – дружина не нижує на сходи.
— Я звернувся до РК-диспетчера, відмовлено: будинок був побудований без пандусів, щоб зробити його, потрібно координувати сусідів з першого до п'ятого поверху. Що робити? Будинок побудований без пандусів – що ви хочете?
«І внизу сходів, щоб знизити коляску – ризикувати», продовжується людина. Вона може прокатати, і я можу піти під коляскою, і Наталя може розгортатися в колясці.
Будинок побудований без пандусів – що ви хочете?
Проблема полягає в тому, що навіть на дев'ять "легітим" молоді батьки відчувають себе такими "мігрантів".
Перед тим як піти в ванну, я повинен попросити сусідів за дозвіл, Женя відверто говорить, щоб ніхто не там. Це те ж саме для приготування їжі. Я провокував, на чолі з конфліктом, але я спробую не допускати його.
У зв’язку з тим, що Ephraim повертається. Нойсі, фриканська дитина, велика на відвертах.
Це змушує когось нервувати, і навпаки, це робить мене щасливими! Це дитина! Це дитячий хлопчик!
Женья перериває розмову і, апологуючи, просить: «Закриваємо двері, щоб сусіди не чують. й
Схожі люди Женья та Наталя називають «наче нам». Вони відчувають себе як окрема частинка, не навіть світу, але світу. Вони зберігаються, відшукаючи один одного, і кожен день вони роблять невеликі рятувальні операції в ім'я любові.
Наталія
Я запитую Наталі:
Чи можна вам допомогти ваша дружина з однією рукою?
“Я можу мити, я можу прасувати”, вона починається до списку. Євген Юрійович не дає мені нічого робити. Це не те, що ви зробили!
до Що робити?
Женья (не пауза!):
- Любити і бути коханим! Я шкода, як друга дитина. Я не дам її.
Наталя giggled м'яко.
до Але це важко для вас, це не так?
- Я хочу!
Чому у вас є таке ставлення до жінки? Яка сім'я виростила?
Сім'я природно дисфункційно. Два брати, які не працюють, як пити, з руками і ногами. Так сталося, що я створив труднощі для себе, а потім вийшов з цих труднощів. Виявляється, що немає нічого складного в житті! Ви просто повинні думати з головою прямо! З кожним складом!
Чи є Наталя проблема, яку ви створили для себе?
Наталя не проблема, хоча кожен думає так. «Чому потрібно, це таке навантаження!»
Наталія
Немає в житті! З кожним складом!
евген
Я просто жити.
Женья і Наташа мрія, що їх син виростить смарт і незалежний. Поважати людей, які люблять їх.
Я не бачу нас як люди. Вони називають, вони можуть дражнити. Я звик до неї і не звертаю увагу.
до І болить мене, - скаржаю Наталії. - "Чому вона сидить тут?" Чому вона в колясці? Я кажу, "Я дивую, що?"
«Я нічого не помітив», «Женя» продовжує впевнено. Я відрізав погані, я відрізав хороші. Я просто жити. Там я. І моя родина.
Ми одружені. Ми не перед Богом.

Головна