Атмосфера: Я з вами.

Життя – довга дорога.

Тут народжується дитина, і матір його бере в руках і несе його уздовж намотування доріжок і яскравих доріг, і він дивиться на світ від сильного, захисного об'єму, і він бачить небезпеку, ні страху, його мати - це дивний, і він падає, від легкої дороги, і його мама йде і йде.

І так він виростає, і він хоче ходити від себе, розумно спочатку, зберігаючи свою руку щільно, і його матір веде його вниз добре перевірені широкі тротуари, минулі зелені квадрати і піщані ділянки, і він тримає свою руку щільно, і він йде в довірі в цій руці, і світ величезний і чудовий.

І він отримує старше, він відмовляється від своєї руки і відходить, іноді він падає, іноді він мухує від недосвідченості, і його матері тягнеться вгору, відтіняє її одяг, поцілунає її коліно, кладе на патч, і коли він втомився, він підбирає руки і носить, і він захоплює шию своїми руками, і він опускає в руки руки, як і раніше, довіряючи, що вранці він буде прокинутися в своє ліжко знову.

І він стає більш міцним і вільним, а іноді бігає вперед і знаходить себе на інших людей незручних парканах, іноді отримується віддаляється і йде далеко від дому, але мама там, десь працює і дзвінки на вечерю, кладає патчі на джинси і дає йому напій і сендвіч, а ввечері чує про інші народні некомфортні паркани, штрихи його волосся, і він йде далі і болдер, тому що вона буде знайти, взяти на руки, принести будинок.

І один день він працює, як це до далекого, зарубіжного, цегляного лісу, і раптом він вирішує і йде туди і йде довго, і ліс стає темніше і більш небезпечно, але він не може повернутися, він вирішив для себе, що він повинен йти вперед, і він чує його матір шукаю десь далеко, за деревами, висихаючи, але він вирішує не реагувати і не повернутися назад, вирішує, що він сам, і нестерпно йде вперед, іноді сидить і збоятися, але він повинен довести, що він не невеликий, він повинен йти, і він йде вперед.

Іноді вона практично знаходить його, викликає його тривожно, вимагає, і якщо вона допускається, вона займе його назад, і ви не можете, вам доведеться ходити, тому що він дорослий і він може, і він виходить за межі грязі, напівпрозора скляна стіна, щоб піти себе, і вона не може більше захопити його руку і взяти його додому, вона збиває на це скло своїми долонями, натискає її обличчя, намагаючись побачити, як він там, і він шує: “Знайди!”, “Знайди!”, “Я буду!”, «Я буду!», «Я буду!»

І вона не повинна залишити. Там, у темному, відчуженому, самоті лісі, за твердою, непристойною стіною, по якій він ходить і виходить вперед, він повинен почути її стопи. Її збити. Довгий, уроджений «кнок-кнок», який розповідає йому, що вона все ще там, вона завжди там, вздовж його шляху і його шляху.

Вийдуть, це вийде, ліс перетвориться на шлях, і шлях до очищення, і очищення в широку, яскраву дорогу, і по всій дорозі, за стіною, на кожному етапі все ще буде його «кнок-кнок-кнок» – «Я тут».

Одного разу він подумав, що вона є самотньою, збиває і збиває, прийде на стіну і відповість на збиток, а на одному дотик стінка западе цеглу, і буде старий, неспокійливий, втомлена жінка за стіною, яка також прокинулася через гілочки і бурі, поодинці, незважаючи на «похід», незважаючи на свою впевненість. Вона знала, але вона не залишила. І сказав він: "Так, мама, прийти, я сказав вам, що це було ненавидиме."

І через багато років, коли він ходить на себе, впевнено і міцно, один день він усвідомить, що раптом він став тихим. І дорога широка і яскрава, і знає, куди піти, навколо неї знайома і безпечна - звична зона, комфортний тротуар, малюк в руках, які летять з висоти в яскраве, дивне світ і падає дупа в руках - але тільки нічого немає. Ехо пішов, що далекий, майже знайомий збив за стіною. Немає пальм, що натискається на скло, ніхто не викликається ім'ям від глибини лісу, ніхто не шукає.

Нейролог Сузанне Мартінез-Конде: Коли ми відчуваємо Значення і безглуздість життя

А потім він буде одягатися до маленького в руках, які до тих пір, поки він має достатню міцність, поки він має досить імпульс і дихання, він завжди буде там. Неважливо, яка стіна її дитини залишає за собою, незалежно від того, скільки він висить про себе. Він завжди буде там.й Він буде йти, люка, ламатися, і завжди бити на найбільшій стіні, відокремивши їх, завжди шукайте і зателефонуйте в щільний ліс, завжди бути пальмою, натискаючи на грязьове скло.

"Knock-knock-knock." Я з вами. Опубліковано.

Автор: Ольга Нечаєва

Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/sworn-to-loyalty/