Гаряча Ten Незвичайні Oaths

У деяких містах Англії в цей день є оригінальний користувальницький: він, який 1 січня бере на себе присяги не до сварки з дружиною і стриманий її протягом року, отримує свинячий кришталь за рахунок міста. З 1144 по 1908 тільки вісім чоловіків отримали нагороду.

10 місце: Найстрашніша вівсянка Арабів не була вівсяна Алла. На жаль, мусульмани, мусульмани, вони були, більш сильнішими були присяги розлучення з усіх своїх дружин.

9 місце: Стародавня японська використовувала для написання тексту кунжуту на смужку паперу, яка обпалюється і золи. Японка вірила, що в разі заздрості золи перетворилася в отруювання.

8-е місце: Поклоніння в давні часи використовуються для поклоніння лука, а також для відступу. Наприклад, коли кунжутна око «блужених очей» додано «ламб», до кунжуту «не вижити день» А до вівсянки «сухий від руки» в свідомості додано лист B («сухий від рукава»).

7 місце: Всім відомо Хіппократичний Oath. Після цього присяги лікарі отримують ліцензію на загоєння. Однак деякі лікарі заперечують цю хуту, і це ізраїльські лікарі. Hippocratic oath не культивується в Ізраїлі через язичневий вміст: «Я одягав Аполлон, заспокійливий, гісія і панацея, Asclepius і Hekata ...» (це злочин проти перших і других команд юдаїзму: «Я ваш Бог, ви не повинні інших богів до мене». В цілому, як наші лікарі жартують, після того, як лікар бере хіппократичну вівсяну, стетооскоп затягується на шию, а великий червоний хрест наноситься на життя.

6 місце: Згідно з давньою легендою Фламішу, один день заможливий брюссельський дворянин втратив сина. У пошуках було невдало, а потім відчайдушний батько, молитися Богу, взяв охат: якщо його син знайшов, то він буде змочити його золотою статуї у вигляді, в якій він був знайдений, і заперечувати його всім святим. Син знайшов. Написання.

5 місце: У шинах над лічильником вішали роги, на які були взяті такі вудки: «Не їсти чорний хліб, якщо ви можете отримати біле, не пити слабке пиво, якщо є сильний, не поцікавити покоївку, якщо ви можете поцілунати коханці, але досить і поцілунок. й

4-е місце: Песантська охата була, мабуть, найбільш вірною лицарства. Песанти любили шивальною, а не тільки у смаженій формі. Вони служили голосним звукам ріжок і урочистим риториком геральда. Таким чином, фезанти стали символом самотності.

3-е місце: У середньовічній Європі, щоб взяти на себе присягу, людина повинна класти свою руку на Біблію. Але в Стародавньій Ірландії чоловік зробив охата, поставивши праву руку на його (соррі!)

2-е місце: Члени Міжнародної балдської спілки, встановленої в 1965 році і нумерації близько 250 осіб, скажуть, що присягати не змінювати своє волосся, поставивши руку на більярдні кулі, після чого їх голови поливають коньяком.

1 місце: «Якщо я лежаю, дайте мені потішити руку своєї рідної матері». По суті, кажуть, що найбільш незрівнянна вівсяна в усі часи була виведена на могильнику: «Я одяг, що я не буду знову маррію!»