Заголовок

За допомогою приманки, вони хочуть зробити більш надійні заяви і обіцянки.

Цікаві факти про те, як одягатися в різних країнах і як зайняти приманку в різних епоху.

У середньовічній Європі, щоб взяти на себе присягу, людина повинна класти свою руку на Біблію. Але в Стародавньій Ірландії чоловік зробив охата, поставивши праву руку на його (соррі!)

Вівсяна княгиня була, мабуть, най вірнішого шавлії. Песанти любили шивальною, а не тільки у смаженій формі. Вони служили голосним звукам ріжок і урочистим риториком геральда. Тому фазани стали символом високої благородності

Всім відомо Хіппократичний Oath. Після цього присяги лікарі отримують ліцензію на загоєння. Однак деякі лікарі заперечують цю хуту, і це ізраїльські лікарі. Hippocratic oath не культивується в Ізраїлі через язичневий вміст: «Я одягав Аполлон, заспокійливий, гісія і панацея, Asclepius і Hekata ...» (це злочин проти перших і других команд юдаїзму: «Я ваш Бог, ви не повинні інших богів до мене». В цілому, як наші лікарі жартують, після того, як лікар бере хіппократичну вівсяну, стетооскоп затягується на шию, а великий червоний хрест наноситься на життя.

У деяких містах Англії в цей день є оригінальний користувальницький: він, який 1 січня бере на себе присяги не до сварки з дружиною і стриманий її протягом року, отримує свинячий кришталь за рахунок міста. Від 1144 до 1908 тільки вісім чоловіків отримали нагороду.

Поклоніння в давні часи використовуються для поклоніння лоуду, і для заперечення охати. Наприклад, коли кунжутна око «блужених очей» додано «ламб», до кунжуту «не вижити день» А до вівсянки «сухий від руки» в свідомості додано лист B («сухий від рукава»). р.

Члени Міжнародної балдської спілки, встановленої в 1965 році і нумерації близько 250 осіб, скажуть, що присягати не змінювати своє волосся, поставивши руку на більярдні кулі, після чого їх голови поливають коньяком.

Найстрашніша вівсянка Арабів не була вівсяна Алла. На жаль, мусульмани, мусульмани, вони були, більш сильнішими були присяги розлучення з усіх своїх дружин. р.

Згідно з давньою легендою Фламішу, один день заможливий брюссельський дворянин втратив сина. У пошуках було невдало, а потім відчайдушний батько, молитися Богу, взяв охат: якщо його син знайшов, то він буде змочити його золотою статуї у вигляді, в якій він був знайдений, і заперечувати його всім святим. Син знайшов. Написання.

У шинах над лічильником вішали роги, на яких були взяті такі вудки: «Не їсти чорний хліб, якщо ви можете отримати біле, не пити слабке пиво, якщо є сильний, не поцікавити покоївку, якщо ви можете поцілунати коханці, але досить і поцілунок».

«Якщо я лежаю, дайте мені потішити руку своєї рідної матері». По суті, кажуть, що найбільш незрівнянна вівсяна в усі часи була виведена на могильнику: «Я одяг, що я не буду знову маррію!»

Стародавня японська використовувала для написання тексту кунжуту на смужку паперу, яка обпалюється і золи. Японка вірила, що у випадку омолодження омоло перетворилося в отрути.