Розум Ігри.

Важко відкластися майбутній знайомство з матір’ю. П'ятий мав перфоратор, який був точно неправильний з цією мамою. Ольга, дівчина захоплюючої краси, стала лімітом снів будь-якого чоловіка - виразні очі, різкий ніс, бродить тонкі брови, захоплюючи губи і червоні локони, зібрані найчастіше в щільному хвісті. Її фігура мала ті унікальні форми і пропорції, які надихнули Страдивару, щоб створити скрипку, Мендельсон, щоб написати урочистий марш, а Галіло проголосувати: «Я готовий спалювати на ставці, даючи, що це не пласк!» На додаток до краси тіла Ольга була дуже розвивалася духовно, а іноді Петі, які захистили його кандидатуру, бракували знань і аргументів у своїх частих спорах про долю Росії, вплив англійської класичної літератури на геополітичну ситуацію перед Першою світовою війною та важливість вивчення філософії Канту майбутнім неврологам. Крім того, вона розповіла про те, що англійську і французьку, чудово засмагати, любити варити, спостерігати чистоту своєї двокімнатної квартири, яку вони орендували на акціях, і дізналися, як створити особливий комфорт в будинку, заспокійливий Petya дивитися на годинник кожні п'ятнадцять хвилин в кінці робочого дня, чекаючи вичерпне положення пагонів, в якому можна змінити взуття, відключивши настільну лампу, викласти на подвійний, скажати, кашель, з колегами і щіткою, щоб подолати труднощі кисті години до неї.

Варламич, який сидить на наступному столі, усвідомився про досвід Петини, так як, по-перше, почув неперевершені сповіді в телефоні (Я теж). Я теж. Я більше. По-друге, він мав значний життєвий досвід і розумів, що молода людина, яка пристрасно про науку може відволіктися від роботи тільки одне - справжня любов. І на його вильотах "на дзвінку" подивилися пальці, бо протягом цих семи годин роботи Петя зробила три рази більше, ніж решта, які залишилися до десяти вечора.

У зв’язках між Ольгою та Петею також була абсолютна угода, обережність, ніжність та трохи легкої безсонності, змушуючи іноді викинути не тільки весь одяг, але й англійську спеціальну школу, Московський державний університет, спори про долю Росії, філософію Канта та інші речі, які запобігають насолоді. Її висихає, абразії на спині, щільний стрибок червоної локони в клаптявому фістці спалахнув гарячу флешку пам'яті в її паху наступного ранку, на шляху до роботи.

Але з його раціональним розумом, Петя знала щось неправильно. Все дуже добре в ній, занадто ідеально, щоб бути з ним, в цілому, звичайний дослідник.

І було підтверджено його здогадку.

- Мед, мій мами називається. Я хочу ввести вас.

У Петіні душа переїхала черв'яком, вже багаторазово збиваючи філістине слово «Мати-в-праву» і в'язану гиглінг. Однак він тягне себе разом, кладемо посмішку і погодився піти в цей час, так як було абсолютно нічого робити в домашніх умовах під час майбутніх новорічних свят.

Вони приймали СВ, необхідно було піти в Петро за ніч, який вони використовували для того, щоб отримати нове почуття від зміни пейзажу. На поїздах, пам'ятаючи ці божевільні вісім годин.

Перед переправою порогу квартири матері Ольга попросила Петею зібрати себе разом і бути готовим до будь-якого.

- Я не хочу сказати вам, але мій мама трохи відрізняється від нормальних мами. Я люблю тебе. Але я не можу жити з вами, якщо вона не затвердить вас. Ось як вона підняла мене.

Штунний Petya був прослужений цією заявою. У своїх очах кохана була досить вільна жінка, здатна приймати рішення і жити своє життя. Але в черговий момент Ольга надав дзвінку і відкрив двері, він зрозумів, що ще багато сюрпризів попереду.

У дверному проході істота виросла, п'ятдесят метрів заввишки, в колготки купання на колінах, скотився до осей з електричним нагрівом, напівпрозора блуза, яка повністю не покривала її собачкою, рубаним і розгалуженим синіми венами грудей з застарілими виступаючими ніплами, з сигаретом в крокових губах і потовченим макіяжом з тижня тому. Запах вражають ніс, припускаючи, що господиня була зачарована уринотерапією в натуральних або призначених дозах.

до Так, ви приносите свій Jaeger-Ebyr? вона попросила Ольга.
- Я зробив, Мама.

І, нарешті, похилий на Петіт, що вони не зробили неправильної квартири, що це не було їх розсмоктування покоїв або домовласника, а не деякі знайомства, які прийшли до ін'єкцій, але її Матері! Не можна було вірити це, оскільки здавалося б, що з такого боргу можна народжувати вбивця, чеф, п'яницю, прошуте, продавець лотерейних квитків, м'ясний дилер на ринку або, в крайніх випадках провідник московсько- Владивосток поїзд. Але не його Ольга, з яким вони тільки вчора сперечалися про стиль Капебету в роботах Клода Оскара Монет, після відвідування виставки.
до Що ебать ви сказали? Або не навчи вас запроваджувати себе в школі? Ху?
- Петро, - сказав П'яти. - Ніцца зустрітися з вами, Зінаїда Миколаївна!
- Сама річ, ви чорти інтелектуальної! Приходьте, ви чорти рот. Я даю вам тапочки тепер, якщо Марк не трахнув їх.

Зайдіть деякі тапочки. Рожеві бункери з мокрими вушками від слини кота Marsik взяли, розкочуючи очі втомлених від станції ніг Петіт. У своїй душі від грубого мату вигорають всі запобіжники, і тепер жив з надзвичайною силою, робимо все «на машині». Ольгою він бачив, що з нею теж була драматична зміна: вона якось п'явила, її волосся було розсічено, вигляд не був помічений і якось небайдужий, там не було колишньої безпліддя, що залишилися в рухах. П'я спочатку думав, що це було в темному передпокою, але коли вони пішли в єдиний номер, він бачив її краще і зрозуміли, що Ольга стала різною людиною.
- Fuck, мати, у вас є бездомні люди тут? вона попросила, нарешті водіння Petya в ступзор. У номері дуже нагадує деякий вид дену в підвалі: залишки їжі різної свіжості і кольорів, змащений брудний одяг, одноразові чашки і пластикові пляшки, з гамкою кефіру, змащені пивні банки і жирні газети. Все це приваблює унікальну стейчу.
до Не ебать з мене, я очищав більше або менше, перш ніж ви отримали тут. Наврка-схалава і її галя, які відсвяткували Новий рік. Пам'ятайте, що ебать старі дні.
- Хуяза. Зареєструйся! Чи можу я очищати всі ці щити після вас?
- Фак? Біль ваш Jaeger-Eber ... Просто дозвольте йому отримати пиво першим, я трахнув після останнього ніч.

На наступні два дні Петро відчував як рослинний. Його інтелектуальна душа милосердя, обрамлений маленькою Петею в найсвіжіші і найсвіжіші кути і збуджена страхом. Він не розумів, як це сталося, що два жінки знаходилися над ним з тими ж словами і шутінгом, перетворюючи його в їх слухняний раб, промиваючи туалет, тертя блювота, бігаючи до магазину для пива і промиваючи величезну залишок матерів.

Він був кошмаром, що він запам'ятався в частинах. Повністю всю картину, мозок здавалося б не витримати, і пам'ять ретельно дозованою інформацією. Вони всі скидаються в одному приміщенні, вночі садиби квартири занурилися гучно і випустили гази, з яких вона ріже на очах. Однак, як тільки Петро отримав, щоб відкрити вікно і провітрювати, її чуйний сон був перерваний, і він обирає його, щоб лежати. Під час дня вона постійно зволожувала його з образами і іноді з спиною голови. У рідкісних моментах, коли я радий йому, я взяв його за волоссям, посміхнувшись з зубчастим ротом і сказав: "Якщо я був тридцять років молодшим, я б ебать вас, я не бачив, що ви з дочкою." І Петро, розірвав з її артритних скручених пальців, подякував Богу, що вона не була молодшою.

Але більшість всіх, хто був відхилений трехтерним, інтегруючи його матір'ю, загиблою Ольгою. Ягер-Ебір. І кожен грізний жарт, кожне слово в адресі Петіт був підтриманий непристойним перегноєм.

У порівнянні з цим, кішка Марсік, яка відчувала активну богослужіння і взяла участь в ньому (вже ранок Петро знайшов кіт або пудвіч у тапочки), здавалося б, ангел.

Бог знає, як довго він був, якщо один день, під час роботи з магазину з ранковим пивом, Петя не зустрілася з людиною в військовій формі. Широко підібраний, високий, з товстим вусам і строгим виглядом, він був втіленням маскулінності, сталий характер, твердість і незворотна міцність. «Джейджер» думав про деяку причину П'яти, хоча він розумів, що дальність не мала нічого спільного з військовим.

«Прийміть, що зайшло, студентка, бігти за лікування!» – захопили війську в його вуса, посміхаючи розуміння. Пляшкові шийки Petit відсутній вигляд і його нерівномірна гайка дозволили Jaeger зробити відповідні висновки.

«Танк ти!» - сказав П'я з якоїсь причини і ран.

Увечері слакер Неурка мав приходити до них з халом. Маман приготував на зустріч в будь-який день, розфарбувавши губи, порошуючи її собачі щіки і намагаючись на напівпрозорих нижню білизну перед дзеркалом, не сором'язливі присутності Петіта.
- Ви не чортую чоловіка, ви регка. Немає матчу для галя Нюркіна. На махалі Нюркіна ви захопите свої азони - ви хочете самі потішити, і як ви кладете ваш трикутний удар до дуже яєць, ви будете говорити французьким: жито,... Що ти сидить, туш? вона попросила Ольгою, відтіняє насіння і промиваємо їх пивом. За останні три дні Ольга стала жиром, під очима від великої кількості алкоголю з'явилися набряки, з'являлися немиті волосся качка і шон, жирні акне з'явилися на її недавно досить і чистого обличчя.
- Чому сидять тут?
- Ольга попросила, беручи зірку з перегляду мексиканської серії.
- Фак! Тепер Нюрка з халом прийде, принесіть собі те, що або для того, щоб мити там, манду розчісувати волосся... – мати злодійся і почав її жарт.

Увечері приїхали гості, вже в гарному підвищеному стані. Ахал був здоровим богай, який назвав себе Олегом. Ігноруючи Петею, він дивився на Ользі з дивним виглядом, поцілунав її руку, спалахнув фиг і ніколи не залишив її знову. Ольгою рум'яна і сміхалася на вульгарних жартах.

Мати і горілка Нюрка, промивають її з Клінським і сміхалися. Коли вони знову відправили П'яти, щоб принести холодне пиво з санвузла і вирізати ковбаски, хагал підняв його паті до Ольги під спідницею. І кохана Ольга, з ким вони стояли чотири дні тому, що подолали ансамбль Скалігеро – солісти Міланського театру «Ла Сфала», п’янілі захоплюють посмішки і розширюють ноги.

Потім Петя пам'ятає скребки. Він, здається, піти в ванну кімнату, серце б'є в його храмах, і помітки в дзеркалі, як Jaeger переходить в приміщення з широким нормом кроку. П'ятия дивиться на його знеболеному обличчі (де це ягер приходять з - він закрив двері себе на ланцюжку?) а потім чути страшні кришки. Потім він покриває вуха своїми руками, переходить на кухню і приховує під стіл. Але дивне, що незважаючи на його закриті очі і вуха, він бачить кривавий ніж у руках, почує голодування крові і набряклість стяжки матері. Здивовані очі викопаного халя, в жахі, заморожені грайми улюбленого дивилися через повік з яскравими спалахами. Коли все заспокоїлося, він підняв голову і подивився на Jaeger. Він виглядав як Петья, тільки вище, ширше в своїх плечах, з вуса, короткою стрижкою і не окуляри. Він сидів, відкрийте його пальцем, на табурі і протріть ніж рушником. Його брудні кучеряві черевики пригнічують на збитку неускладненого мелодія позування через сигарети-зчеплення зубів.
до Він попросив, дивно, без переїзду губ.
- Так, сказав П'яти. Він хотів піти в приміщення, але він побачив руку когось в басейні крові, і він хворий. Він вийшов з квартири в дворі, згинаючи над снігохідним, і він блюв. Через десять хвилин, коли не було нічого промити, він лежав і промивається снігом.
- Приїжджаємо, вогнегасники надходять, Ягер стояв нас. Вікна підлогової квартири спали з вогню, сусіди почали хвилюватися, а хтось обстріляв гучно «Зберігати!» Загорнути!

П'яти приступив, відірвав сніг і пішов до станції.

Через два дні лейтенант Сергійович вилікував, забравши через курити сміття квартири.

до Що кажуть сусіди, побачили його? Він попросив сержанта, куріння.
до Вони не трахаються побачити її. Всім було пити, це було свято. Що про тебе?

- Фак, Серов взяв глибокий пуф. - Чотири спиртні напої, ви знаєте. Але що ебать зробив коту? Захоплення корони! й

Джерело: