Життя складається з дрібних речей, які заповнюють її такою красою і ніжністю, яка забирає ваше дихання. Ті, хто вирощував, але не забули, як здивувати, тобто ті дівчата і хлопчики, які ще повісили гнів на дереві, і як побажають щастя, не «порш», це близько і зрозуміло. Оскільки це працює. І це завжди дає вам надію.
Якщо один день ви зупинитеся і дозволити собі відірватися від божевільного карусу Лунарського парку для дорослих, ви можете дуже здивувати, щоб реалізувати, скільки краси в даний момент тут і зараз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Наприклад, вранці, коли ви прокидаєте довгий час до тривоги, є сніг поза вікном, а приміщення пахне м'яти пряників. Є тиша в куточках, і ви не можете виходити з нагрітого ліжка ще кілька годин, щоб встигнути дивитися мрії, в якій ви сім, і ви щасливі.
І на сніданок, смажений хліб до легкої скоринки, заварити міцну каву і, нарешті, відкрити каню з малинового варення, що мій мама пропущений до тих пір. Отримати улюблену книгу з полиці і почати читання на випадковому сайті. І раптом усвідомлює, що все добре і правильно.
І ви довели все, що ви хотіли довго. Тим не менше, хто не був. Нехай вони не хочуть, але вони мали.Тепер ви можете, нарешті, розслабитися і піти. Само, минуле, час, несподіваний стан всього миру. Коли він раптом стає настільки теплою, впевненою і спокійною, як якщо хтось захопив тебе.
Я не знаю краще, щоб піти додому, ніж йти.Оцінити кожен момент з подякою і подивитися в ній або урок або подарунок або запрошення на пригоду. Спробувати на ногу людей, які надихають і стають все більш свідомими,
Щастя починається в голові.Коли ви зупиняєте слухання, слухаєте, збивати, нервувати. Коли ви більше не боїтеся любити, щоб бути вразливими, жити з одним твердим шрифтом в серці. Якщо ви відчуваєте, що ви живете, що ви не вмирали на деяких нормальних вівторках між бізнесом, складними переговорами та тривалим візитом до стоматолога?
Як починається дорога тисяч кілометрів з першого кроку, тому
Шлях додому народжується під ногами тих, хто втомився від блукання.Хто колись просто перестав бути досить свіжою їжею в пакеті пластикових і пінопластових, постійно змінюючи значки «Привіт, моє ім'я...» і обмінювати візитні картки, де я хотів би повісити до скоринки або навіть гучно і радісно одягатися. В кінці, поважний і полоітний запит-інтерест «згадайте нам те, що ви робите» завжди втратить на короткий, але таке просте і важливе питання.
Як ви??
р.
Останній, до речі, має сенс попросити себе. І не для того, щоб з'єднатися з реальністю після іншого важкого похмілля, який почався як невелика фліртація, або тут, наприклад, розмітки - але тому, що це дуже правильне питання, відповідь на яке лякає і піднімається багато. Для бізнесу, дзвінків, літаків, дівчаток. Все більш поверхневі зв'язки, більше і більше зморшок, золотиста віза в гаманець, на голові - розсихає волосся.
Є так багато, щоб бути поважним, тому мало хто любиться.І для кого піти, і для кого пропустити, і для кого приймати рішення...
Я хочу сказати, він, божевільний карусель, прийти, закінчити його. Я маю більш важливі речі, щоб зробити, ніж цей безглуздий хребт на коні: візьміть мами періммони, вивчіть, як запекти імбирні печиво, викиньте все, що метелики його, купити плаття. Перегляньте всі різдвяні комоди, а потім, виконайте, і свої власні погляди на життя.
І пообіцяти себе, незалежно від того, що відбувається,
Не дайте, не переверніть, що зроблено, не шкодуйте. Без мене, без зусиль. З кожним досвідом роботи. Все буде важливим в певній точці. Ведуться в руки.
Неважливо, що ви часто повинні піти додому з порожніми кишенями.
апошніПо дорозі так легко. Видання
Автор: Ольга Примаченко
Як з'єднуються ваші дітиТаблиці почуттів, які допоможуть зрозуміти себеДжерело: gnezdo.by/blog/go-home/