1,1 км Щастя полягає в бажанні, може мати той же зміст.Людина часто розірвав в цих трьох напрямках.
- Я хочу, але я не можу.
- Я повинен, але я не хочу.
- Я хочу, але я не можу.
“Коли не існує договору між комадорами, не буде результату, тільки до моменту,” як і наш великий фабуліст писав.
Нерідко, через систему «суд-не» людина не робить те, що він хоче, або не робить те, що він хоче. І людина, як Ніцше писав, стає верблюдом, що несе всі ці значення. І бере відвагу леву відкинути їх назад.
2,2 км Побачити правий спосіб, не правий спосіб, за правий спосіб не завжди правий спосіб.Коли я на двадцятому поверсі і мені потрібно швидко спуститися, найрізноманітніший і найяскравший спосіб знаходиться на балконі вниз. У той же час, ви все одно зможете відчути незабутнє почуття польоту, яке, однак, навряд чи зможете розповісти кожному пізніше.
Правий спосіб виїхати в передпокій, навіть якщо це не добре освітлено, і знайти сходи або ліфт.
3. У Вибираючи мету, уважно з'ясуйте, чи їдете дорога до неї.Багато людей знають, куди хочуть піти, але часто не знають, що вони йдуть в протилежному напрямку. Тому, як тільки ви знаєте, що ви на неправильному шляху, відразу ж змініть напрямок в правильному напрямку.
4. У Якщо ви хочете бути корисними для інших, жити для себе.Стратегія життя для себе призведе до того, що ви стаєте професіоналом високого класу, піклуючись про своїх партнерів. Ви не будете отримувати користь від них, не піклуючись про них. Ви будете ласувати дружиною, тому вона буде любити вас більше. Ви добре піднімете своїх дітей, щоб вони могли заробляти свої гроші і не сидіти по шиї. Подбайте про своє майбутнє, щоб не заважати життя ваших дітей, коли приходить старість.
5. Умань Почати мислення - вирішувати, вирішив - діяти.Хіба з багатьма нейрофізичними особистостями полягає в тому, що вони довго думають, але не приймають рішення. Якщо вони приймають рішення, вони не діють.
Розроблено методику прийняття рішень.
«Згадайте першу думку, що прийшов до розуму: це було право. Якщо ви не пам'ятаєте, покладайтеся на долю - литі лоти. 6. Жнівень Якщо ви хочете жити в миру, не робіть ніяких недоліків, коли ви не запрошуєте.В іншому випадку ви станете доставником і впаде до трикутника долі (посадник – потерпілий). Ви зобов'язані бути жертвою. Справжній бенефактор – це людина, яка робить свою роботу (на «добрий вид») і не підозрює, що вона несподівано виходить на користь для своїх соціальних партнерів.
7. Про нас Коли ви вдячні, не обов'язково.Знайте, що ви зробили хороший deed - це ваша винагорода. Я вдячний йому, який отримав це благословення, без нього ви не змогли відчути себе доброчинцем.
8. У І почекайте праву праву.Порада ґрунтується на трикутнику долі, зазначеному вище: «підсилювач – потерпілий». Закон не знає виняток.
Але це можливо, що людина не може відступати від хороших справ. Принаймні отримати готовий до неприємностей.
Також слід врахувати, що чим більше ви подаруєте подарунок, тим більше непристойна людина, яку ви доведете.
9. Навігація Не приймаєте дорогі подарунки і благословення, але оплачується відразу.Це поради для тих, хто намагається отримати щось для нічого. Помітили, що найдорожчим є те, що ви отримали безкоштовно, тому що ви входите в психологічне рабство - ви відчуваєте себе зобов'язаний весь час. Це не означає, що коли ви отримуєте невелику користь, ви повинні негайно піти на гроші. Але коли ви звинуватилися з цього, ви повинні негайно оплатити.
10. Якщо ви придбали дешеву річ, а потім виявилося, що це набагато дорожче, йти і платити додатково.11. Якщо один з ваших бенефіціарів-рецедентів, звинувачених вами, негайно з'ясуйте, скільки коштує ця послуга, оплачуйте і не мають жодного більшого бізнесу з цією особою.Ця порада для тих, хто вже зробив помилку: вони прийняли хороші справи і не сплачували. До речі, що ж слід зробити дітям, які перепрошуються батьками для занурення, розповідаючи їм, що вони прожили.
12. Не боїться робити помилки, не порушувати в сім разів більше, ніж успіх.Успіх веде до застою – наступного разу ви робите те саме. Те ж саме те ж саме два ... Ви починаєте шукати однакові ситуації.
Якщо ви неправильно. Подумаєте. Далі ви будете робити неправильно. Якщо ви не боїтеся робити помилки, ви дізнаєтеся нову майстерність протягом часу.
13.00 р. Не боятися, але радіти, коли ви критикували, критика в сім разів більше корисною, ніж хвальність. Не критикуйте себе, особливо безкоштовно.Афоризм надихнув думками про Сакрати, які сказали, що не слід відображати людей, коли ви переоцінили або ізольовано. Якщо це несправедливе, це не ваш бізнес, і якщо це справедливо, це ваш бізнес. Мислити і виправити. Після того, як людина, яка критикує вас, змушує Вас звертати увагу на себе.
990 грн. 950 грн.
14. Якщо ви хочете ворогів, бути залізом.Ніцша у порівнянні з іронічною людиною до собаки, що укуси і посмішки одночасно. Він думав, що він руйнує його характер. Неважливо, що жарти не знімаються, навіть коли він наступає.
Праска не отримує зворотного зв'язку. Агер будує на ньому. Важкий момент для себе він отримує удари від своїх зловживачів.
Михайло Литвик: краще не спілкуватись з дотику!Михайло Литвик: Не живемо з нелюбленим15.00 р. Не намагайтеся змінити інші обставини людей, але змінити себе і налаштувати свої обставини.Психологічно незріла людина намагається змінити обставини інших людей, зріла людина адаптується до обставин і змінює себе. Найдивовижніше, коли людина зріла, обставини також змінюються. Видання
Автор: Михайло Литвик
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.mlitvak.ru/aforizmy_dlya_zhizni.shtm