Михайло Литвик: Людина, яка затіняє себе

Шамінь.

Коли людина відчуває сором'язливість, він зазвичай намагається зменшити розмір, виглядає, рум'яни, опускає або навіть закриває очі. Широкий відкритий і шов несумісний. «Чисте твої очі! Відправити! – так часто розповідають про дитину і принесуть йому сором'язливі.

Психологічні дослідження показують, що практично кожен відчуває себе сором'язливою. У цьому випадку свідомість людини заповнюється самим, але він усвідомлює себе тільки те, що здається непристойним йому. У той же час відчуває себе некомпетентним і некомпетентним.

Ось як Tomkins пише про шахрайство:

«Хто ж терор перетворюється на життя, і смерть і страждання охоплюють світ з вівлом сліз, Шам'я викликає найглибші рани до серця.й Хоча страх і страждання викликають біль, вони страйкують удари, які пом'якшуються інтроспектуванням і саморегулюванням; але сором'язлива досвідчена як внутрішня оберта, хвороба душі. Неважливо, що причина приниження і сором'язливості була пошкоджена лесби або людина зробила задоволення від себе. У обох випадках він відчуває себе голим, розгромлений, відхилений, деградований. й

Ахмед, людина бачить себе як об'єкт scorn і ridicule, дитина, чия слабкість кладеться на громадський дисплей, вважає, що інші будуть сміятися на ньому.

Негайний практичний висновок: Не соромлюся свого партнера.й Якщо він не знає, ваші стріли будуть літати. Якщо ви вдарили ціль, ви зробите ворога.

Але як часто ми струшуємо залежний партнер замість вимогливого завдання?

• «Чому ти! Я не змив мене взуття знову! замість миття взуття.
  • «Чому ти! Вони залишили робоче місце у мене знову! замість: «Будь ласка, поставте робоче місце в порядку. й
  • «Я впевнений, що зараз на...»

Але головне, Людина, яка затіняє самореспект.й А сором'язлива людина занадто стурбована тим, як він виглядає в очах інших.

Шаме виникає у людини тільки в процесі освіти. Тварини не мають сором'язливості. Деякі вчені вважають, що шампан має деякі переваги. Таким чином, людина, як правило, намагається уникнути ситуацій, які викликають сором'язливість, краще вивчення і роботу, поведінці гідно. Вона говорить про те, що шампан сприяє психічному реплею складних ситуацій, що призводить до зміцнення «Я» і самокритики, сприяє розвитку незалежності.

Але я дивлю більше шкоди від сором'язливості і погоджуюсь з тим, хто стверджує, що Шаме містить імпульс ворожого імпульсу до мислення.й Лікарі-гінекологи, сексологи, урологи і хірурги знають, як часто болить і сором'язливість призводять до того, що багато людей надходять в клініку з розширеними формами захворювань, таких як рак прямої кишки і груди, фібри матки, простатит, геморой і ін. І скільки нещастя виникають через те, що людина прагне звернутися за допомогою до лікаря про нещастя, і жінки про сексуальну простудність.

Я даю один приклад в цьому плані.

Мій клієнт В. був 57-річний і відданий жінці 21 роки молодший ніж його. Вони були як розлучення. Він пішов до нього, але боявся поглибити стосунки, так як все своє життя вважається сексуально слабкою людиною.

Ось його історія.

Він одружений за любов у віці 23 років. Моя дружина три роки молодша. І не було сексуального досвіду. На початку статевих відносин здавалося нормальним. Але тоді я зрозумів, що дружина належить до категорії холодних жінок. Задоволення від інтимних відносин вона не мала досвіду і спробувала уникнути їх. Конфлікти почали виникати на цій основі. Якось, коли чоловік, наполягає на застрахуванні, розповів про те, що дружина повинна виконувати свої сімейні обов'язки, вона кладе на спину, поширила ноги і розповів йому, щоб зробити свою роботу. Природно, не вдалося. Вона зробила задоволення від нього. З тих пір, поки не залишилося.

Сімейне життя було в конфлікті. Діти не привели їх ближче. Диворце з дружиною з такою потенцією В. не да. Неприпустимо, він жив сексуальне життя. На жаль, він не міг розповісти їм про своє «необхідне», і він був втілений, щоб побачити лікаря.

У віці 54 я повністю відчував. Діти були дорослими і відокремили від своєї дружини. Відбувся в студії, пам'ятаючи пристрасть дитинства. Він зустрівся з жінкою.

Я консультував В., щоб розповісти цей друг і пояснив, що порушення, які він був стурбований функціональними і, звичайно, реверсивними.

Упродовж трьох років я зустрілася з цією щасливою парою. В. Якось сказав мені, що він ніколи не підозрював, що він мав таку високу потенцію. Він виглядав молодшим, і коли зустрів його, він виглядав старий.

Це не випадок з таким щасливим закінченням.

В туалеті є категорія людей, які навіть хороші друзі. Ну, наш герой належить до таких людей. Він закохався, коли він був молодий. Вони були однокласниками. Про весілля. Одного разу під час дати у нього з'явився шлунок. Я повинен розповісти кохану, що йому потрібно знайти туалет, але він був сором'язливим. Пристрої відразу падають. Для того, щоб розбити дівчину швидше, він знайшов несправність з деякими тріфлями. Вони боролися. Виконується як комедія. Тільки в комедії роблять героїв з часом конверж. Це був остаточний розрив. Всім не вдалося жити. З'ясуйте їх разом з 20-річчю в традиційному відмові, і тільки потім давали непорозуміння.

Я можу дати вам більше таких випадків. Вони смішні, комічні і трагі. Тому я думаю, що людина не має сенсу сором'язливості або сором'язливості. Не потрібно для таких стимуляторів і обмежувачів для особистого розвитку. Тоді що вам потрібно? Ви вгадали його. Розвивайтеся! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вона розповість вам, коли не роздягається голий, але зробить вас йти до лікаря для статевих захворювань і залишиться нейтральним в питаннях любові.

провини

Однією з головних завдань сучасної психотерапії є зняття провини. Це не вроджений, але освічений стан розуму, як моральність пов'язана з ним.

Гільт відчувається в перші роки життя, коли дитяче мислення не розвине і запропоновані норми моральності (так добре і що погано) приймаються без критики. Коли порушуються моральні норми, людина починає відчувати винний.

Хто прочитав свою книгу Психологічна Айкідо (1992) вже знає, що моральні норми є змістом батьківства. Наша наука.

Але моральні вимоги змінюються. Що таке моральний зараз був безсмертним в минулому і може бути безсмертним в майбутньому. Життя змінює форму та сутність. Але вимоги застарілої моральності накладають на людину почуття провини, і він перестає бути самим.

Морська поведінка необхідна. Не сумнівайтеся. В іншому випадку людство перестає існувати. Крім того, правила моральності роблять життя простіше: багато дій стають автоматичними. Не думайте, дотримуючись правил моральності.

Але наша душа потребує моральності? Пам'ятайте, що накази Мойсея: «Чи не вбивати,» «Чи не вкрасти,» «Чи не змусити дорослого». Але це заборони, які роблять чоловіка, що забороняється. Подаруйте собі вау, не читаючи в правому верхньому куті сторінки, пам'ятайте, що ви не повинні дивитися в правому верхньому куті сторінки, погладити себе для того, щоб подивитися на верхньому правому куті сторінки весь час (то що ви не можете подивитися на). А тепер ви не зможете побачити тут. І якщо ви тримаєте, ви все ще тягнете. Отже, несвідомо, заперечення не сприймається.

«Наш полк заборонений читати», - сказав Швейк, «і два тижні пізніше полк став найбільш читаним полком». А солдати читають все, в тому числі брухти газет, в яких купці загортають їх покупки.

«Не подивіться на деканат води», - сказав я на лекції. Одного слухача відразу подивився на нього. Я повернув її. Вона сказала: "Чому я повинен дивитися на речі, які я не виглядав."

Заборонено, ми створюємо образ заборонених, а через деякий час людина має бажання зробити що заборонено. Бажання бути задоволеним, і він не забороняється. І якщо він не рветься, він рятує суперечність між бажанням і забороною, між почуттям і обов'язком. Не далеко від хворого.

Заборона посилює споживання алкоголю, статеві заборони збільшують дебаучери, а суворі закони підвищують тяжкість злочинів.

Закон природи Ми пам'ятаємо, що письмові закони, якщо вони не відповідають йому, сайт тільки за слабкий, сильний буде розбити його.

Він відповів, що він не був знищити закон, але зміцнити його. Так, Ісус Христос називає дружбу «в серці» гріхом.

Під час сім'ї сварки дружина одного з моїх пацієнтів сказав йому: «Я міг би зрадити на вас тисяч разів, але тільки мій спадок провів мене назад». Скільки разів вона зрадила його в серці? І після цього епізоду вони відокремили, хоча вони жили разом 23 роки. Зрозуміло, що їхні тіла разом, і душа його дружини була в іншому місці. Але любов – функція душі. Що робить нас людиною.

У щасливій людині душа не входить до тіла. Коли ми боїмося, ми боїмося майбутнього, і коли ми пригнічуємо, минуле. У персональних контактах слід турбуватися про те, що душа партнера з нами. Я завжди скажу, що мій студент не приїжджає до мого класу, якщо вони мають боротьбу мотивів. Нехай вони йдуть там, не до мене. Якщо це цікавіше, я буду щасливим для них, і якщо ні, їх душа буде залишатися з собою, а потім вона принесе тіло.

При значному зменшенні кількості студентів, це буде сигнал, що я стала незаміжньою особою. Я починаю працювати на себе. Можливо, я не повернувся до відправки, але я можу потримати нові Я спробую навчити краще, і я не доведеться звертати увагу на моральність і сказати, що потрібно регулярно навчатися; щоб без навчання не стати хорошим спеціалістом. Вони будуть зацікавлені і стануть хорошими спеціалістами. Вони будуть діяти морально і не підозрювати, що вони діють морально. Що я думаю, це. Справжня свобода: Я хочу, і всі вони потрібні.й Це те, що душа потребує, не моральність.

Я хочу поговорити з вами, шановний читач! Якщо я повертаю, не чекаю, зайдіть, куди душа моя. Ваше відправлення принесе мені: Я спробую писати краще.

Дякую за перебування у мене! Дуже дякую.

Так, Поведінка повинна бути моральною, а моральність не потрібна.й Чи не існує суперечності тут? І якщо немає моральності, що таке моральна поведінка? Які якості повинні бути розроблені таким чином, що усунення моральних собачок не деорганізує поведінку?

"Не вбити мене!" Я хочу вбити свого сусіда, але моральність не дасть мені. Я не вбиваю, я затримаю себе, але потім я вбити себе, що також є безсмертним. Ви не можете вбити себе.

Отже, подумайте! Я не хотів тебе, і я загинув тебе. Я відчуваю себе краще. А потім що? Звичайно, у вас є друзі, родичі, вони почнуть шукати обставини вашої смерті. Вони в кінцевому підсумку знайдуть мене і вбити мене. Я зумів уникати впливу. Але я живу в страхі, порушуючи мій емоційний раціон і вбити себе. Я змогла подолати страх впливу. Тепер я починаю вбити більше і більше. Поки люди з’йдуть разом і вбити мене.

Так, якщо у мене є хороший розум, я не вбити тебе. Якщо я не люблю тебе, я можу спробувати не поговорити з вами. Але це не так. Для людей з схожими якостями можна зустріти в майбутньому. Тому краще навчатися спілкуватись з вами і не намагатися на хворому кукурудзі. І так як у вас є переваги, я спробую їх виявити і використовувати їх. Ні, я не вбити тебе не тому, що я добре, але тому, що це приплив. Я намагаюся зробити вас добре, не тому що я хороший, але тому що це вигідно мені.

Діти з раннього віку навчають команди "Не стелить."Часто болить його психіку.

Це саме те, що сталося як дитина для мого пацієнта Е., розумна жінка 45 років.

Коли вона була п'яти або шість років, вона бажала морозива. Мої батьки не були вдома. Вона забрала гроші з чистої матері і купила морозиво. Вона не вкрадала, але зустріла її потреби. Але в будинку був такий величезний скандал на тему «Не крадіжка», що цей випадок застрягає в душу і вона потім все її життя боїться в крадіжці. Я ніколи не був тільки в класі, коли я був студентом, а потім в кімнаті вчителя, коли я став вчительом. Я завжди переконаний, що мої колеги не залишають грошей і ціннісно в очах. Все це було відомо колективу, а коли гроші зникли в кімнаті вчителя, звичайно, кожна думка Е. Вона виготовляла викопи, що тільки зроблене питання гірше. О. боявся відкликати, бо вона вірила, що робити, щоб вона доведе її провину, і продовжував працювати протягом багатьох років з репутацією чеф.

Що таке командування «Чи не вкрасти»? Звичайно, навички заробітку. Після всього, найчастіше вони вкрадають, коли немає грошей, але ви хочете задовольнити деякі потреби. Коли людина знає, як заробити, і крім того, його робота творча, цікава, вона навіть не думає про крадіжку, і потреби не будуть занадто високими. У дитинстві – розважальні ігри, в шкільні роки – цікаве дослідження, у дорослих – творча робота зробить надпотужність команди «Не стелить».

Справа особи, що викрадають з заздрою, набагато складніше. Він може бути багатим і все-таки краде. Але потім ви повинні позбутися від ревнощів. Заздрість робить чоловіка нещастям. І допомогти позбутися від неї є однією з завдань психотерапії.

Хто потребує командування? "Не робіть дружбу."? Звичайно, хто має сексуальні проблеми. Якщо вони вирішені, не потрібно тримати цю команду в душі. Якщо ви не можете, то для того, щоб я не подбаю про вашу дружину, ви, безумовно, захочете мене, щоб тримати цю команду. Знову розчин не сліпо слідувати за командуванням.

«Моральність маскує нашу базовість і кладку, як одяг маски, наші фізичні дефекти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він назвав моральність великого дракона. "Ви повинні" називається драконом. «Ви повинні», іскрава золотими іскрами, лежить ... на дорозі, і на кожному масштабі блискає як золото, «Ви повинні». І "Я хочу" не існує.

Дуже важко об'єднати моральну людину, тому що він правий, але щось повинно бути зроблено. Він насправді неправильний. Звичайно, ми повинні навчатися, йти на роботу, мити руки, чистити наші зуби, платити за послуги, бути вдячні, честь наших батьків і т.д. Але ковтати в дитинстві без будь-яких оцінок і незрівняних, ці правила вимагають сто відсотків виконання, що робить життя дуже важко. Так ви кладете на пальто замість куртки, потрапив на трамвай і пішли на роботу. Після двох або трьох зупинок ви не знайдете грошей. Вони залишаються в куртці. Ви не можете їхати безкоштовно, ви не можете попросити гроші або квиток від незнайомців! Зайдіть додому або отримайте ходи? Але не можна пізнати за роботу! Неважливо, що ви робите, правила зламаються, і ви починаєте відчувати себе винним.

Зараз мої спостереження показують, що останній виникає, коли людина порушує правила, що закріплюються в ньому батьками і суспільством, і не розвивалися з власного досвіду. Я раджу ознайомитися з правилами:

• Вони, які приходять з досвіду, повинні бути залишені позаду.
  • Решта полягає в розірванні або перетравленні.

В іншому випадку ви ризикуєте стати хворими, а також знищити життя не тільки для себе, але і для інших.

Я даю вам типовий випадок в цьому плані.

Мій 45-річний клієнт, Г, шкільний і мати трьох, мав хронічну психічну хворобу. Шукаю, вона була повністю вичерпана. Але стан хворого погіршився і більш обережний. Вона стала дратівливою в роботі і нестерпним в домашніх умовах. Крім того, порушується сон, заспокоїти серце, було складно впоратися з обов'язками на роботі. Коли я запропонував вирішити питання в принципі, тобто розмістити матері в стаціонарі для психорекордів, категорично відмовилася: «Я ніколи не пробачу себе!» Я не хочу порушувати деякі з моїх команд, і той факт, що близько тисячі людей порушують непрямо через це не було враховано!

Також цікавим є Михайло Литвик: Якщо ви хочете ворогів, залізо.

Непристойна людина знищує одного вінця.

Так, Необхідно позбутися від моральних собачок за допомогою причини і тим самим провини.й І мій Бог! Що ви відчуваєте, коли це відбувається!

Я керував всім життям ідеї, що занурюється в доведеному порядку: "Бад - солдат, який не мріє стати загальним." Я розумію, як потрібно рухатися вперед. І як мені легко було, коли я зрозумів, що мені довелося мріяти стати загальним, просто бути хорошим солдатом. Успіх – продукт самоорганізованої діяльності, що потрібно продумати тільки про Ваш особистий ріст. Як легко це було для мене, коли я зрозумів, що ви просто повинні зробити вашу улюблену річ, і це єдине, що відрізняє диво від людини, яка досягла успіху, що другий досяг успіху.

Але цікавим є те, що після того, як я почав лазити сходи успіху, хоча я все ще відомий як непарнийball. Я дуже хочу, щоб ця книга і, звичайно, інтроспектіон допоможе вам перетравити принаймні деякі з ваших собак.

Автор: Михайло Литвик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/sotsialnyye-otritsatelnyye-emotsii