З моменту виникнення цивілізації, постійної опозиції чоловіків і жінок зростає, між ними є нерозголошення і часто несвідома війна. На початку з'явилася матриця. Я не знаю, що жінки користуються цим. Але в кінцевому підсумку вона прийшла до патриархії. Так давайте подивимося на стан справ сьогодні: виграли чоловіка, виграли людство? Що виграли чоловіка? Так, слід визнати, що в багатьох областях людина має ряд переваг, які часто перетворюються в трагедії і психіку для нього. Опанувавши ідею власної чудовості, він відчуває себе некомфортним, коли його сексуальний партнер об’єднує його в соціальних і кар’єрних умовах.
Я хочу розповісти про «бенефіси» цієї перемоги сексуально. Ми говоримо про чоловіка, який щиро вважає себе істотою вищого порядку, і жінка нижча істота. Sexually еротичний.1,1 км Він повинен бути сексуально активним, він навчається це з раннього дитинства. Але раптом він є флегматичною і вона жовчною. Він буде першим пропонувати йому. Багато людей не стоять, тому що це не щасливий, але тому що освіта заважає. Вони загубилися, вони зникають.
2,2 км У сексі він повинен надати жінці з оргазмом або хоча б завжди бути замочений, не поганий і т.д. Якщо людина все ще дозволено показати слабкість в інших сферах діяльності, то збої в сексі не пробачають його. І навіть якщо він займається розумною жінкою, він все ще їсти себе.
Про збереження своєї репутації є джерелом його постійних сумнівів і часто призводить до серйозних сексуальних порушень.Особливо коли він займається жінкою, яка любить. Він з нею, що він часто не вдається. І з жінкою, якій він розпарює, все виходить просто дрібно.
Швидкий приклад: Він, молодший викладач мистецтв, закохався в одному з студентів, він збирається маррі. Але він мав пролонгований «Комсомол», а коли перейшов на «партію», він не вдалося. Подруга не була аверсом, щоб продовжити зустрічі, але він закінчив всі стосунки з нею, впало в депресію. Стан був загострений тим, що не все добре пішли на роботі. Не розвивалися студенти. Він приїхав додому, депресував, розвивалися думки про самогубство. По-перше, він сказав про свою матір все.
Після невдалих візитів до декількох психотерапевтів, урологів, психіки, біоенергетики та ін., він звернувся до мене за допомогою. Я пропоную йому наступний стратегічний план: спочатку зрілий особисто; навчаюся навчати уроків, заробляти живу; зміцнити фізично, повернути творчу діяльність, а потім боротися з сексуальними питаннями.
Вивчив нашу систему управління і надала її творчо в своїй професії. Так, замість помпусних слів про владу образотворчого мистецтва, він почав запропонувати своїм студентам визначити вартість життя і наряди на сімейних портретах, розрахувати висоту дуба, під тіні якого зібралися компанії. Що зробив він з цим? Діти довго дивляться на фотографії. При навчанні їм, як пофарбувати портрети, неслухняний хлопчик був поставлений перед класом позувати (приймання знімання антикерівника з групи). Він зацікавився роботою, він припинив навчання зі мною. Я не стежить все це в фузі.
Рік і половина пізніше він прийшов в мій погляд знову. Що відбулося? Батькам, які намагаються швидко вирішити сексуальну проблему, прагнули допомогти урологів. А урологи це робили (це їх стиль лікування нейрогенної імпотенції). Як він чекав в лінії, вони підхопили його молодим жінкам, що мав багато сексуального досвіду і був легко сексуально залучений, який почав говорити про це. Він в підсумку закінчився в ній ліжко.
Не влаштовує його дружиною, або соціально або культурно, і на поверхні він не схожий. Крім того, вона мала ознаки хронічного алкоголізму, що проявляється періодичним бджільництвом. Особисто він ніколи не зрілий. Прихильники, щоб зустріти жінок, які люблять закінчуватися сексуальною перемогою. Однак, коли він повернувся до свого привіту, секс пішов на достатній рівень. Вона в кінцевому підсумку породжувала дитину, він одружився її, але немає щастя в сім'ї.
3. У Неважливо, скільки такого чоловіка пригнічує жінок, його природа не позбавляла його тяжіння до них, і тому відчуває приниження, бо він змушений асоціювати з істотами нижнього порядку.
4. У
При приниження жінки, пригнічує себе. Для того, щоб він був вимушений спілкуватись з тим, хто, в його концепції, хоча поступається себе, але хто також цінує свої найкращі, воістину маскулінові якості. Якщо вона також викриває голову з розгалуженими рогами, то такий форсон перетворюється в найбільшу приниження, оцінюючи всі свої інші досягнення. (Я хочу згадати трохи сцени з роману про Генгіс-хан: «Увечері після бою, втомленого, він вніс намет. Він чекав одного з дружин, майже дівчина, яка склала 13 років і з ким він ще не завершив сексуальні відносини. Він не був до сексу. Він хотів відпочивати, не секс, але в очах він читає контемпта. Всі свої військові подвиги були знецінені.
5. Умань Така психологія позбавляє людину таких почуттів як еротичне кохання. Ви можете тільки любити рівний. До речі, їх сексуальні відносини ґрунтуються тільки на привабливості.
6. Жнівень
Чоловіки не можуть скаржитися на невдачі у спілкуванні з жінками.й Якщо жінка закинулася чоловіком, то не тільки жінки, але і чоловіків симпатія з нею. Якщо жінка відмовляє чоловіка, то не тільки жінки сміються, але і чоловіки. Важко скаржитися, але іноді хочеться ставити. З цієї причини чоловіки частіше і більш серйозно хворіють з психосомачними захворюваннями ( інфаркт міокарда, виразка шлунка, церебральний атеросклероз тощо).
До речі, наука створила, що
Жінка любить більше, але швидко відновлюється від нещастяної любові. Людина є протилежною: він любить слабкіше, але страждає від неуспішної любові більше. У жертв наркоманії завжди більше чоловіків. Багато людей, які потребують госпітального лікування. Жінки, з іншого боку, отримали стаціонарну допомогу.
З точки зору соціальної та виробничої діяльності1,1 км
Чоловічий лідерТі, хто дотримується цієї психології, часто роблять помилки в підборі персоналу. Я знаю лідера, який не займав посади жінок, і це не було «темного чоловіка», але доктор наук, професор, завідувач кафедри. Усі його навчальні посади були зайняті чоловіками. Він навіть не розглядав жінок кандидатів. Природно, кілька разів він впав в неприємності - від того, що справи постраждали.
2,2 км Така психологія формує загін
феміністичнийТі, хто розгубився чоловічий секс. Це жінки, які, як правило, досягли багато. Вони не переносять чоловіків біля них. А підлеглі набирають тільки жінки. Я знаю ці жінки, і вони мали сексуальні проблеми. Чоловіки страждають від цього ставлення, але, не дивно, багато жінок вважають себе другокласними істотами.
Основна мета їх життя – сімейне життя: чоловік, діти, господаря, і до цього – успішна шлюб.й Я колись викладав психологію спілкування в школі краси. Учні цієї школи були дівчата віком від 12 до 16 років від цілком (мої ще більше) заможних сімей. Вони навчалися застосовувати макіяж, ходити красиво, правильно служити столиком і т.д. Я запитав, що їх призначення в житті було. Відповідав мене! Ось він: "Знайди чоловіка!" Я сказав м'яко, «Я краще бути людиною?» Я ніколи не працював в цій школі знову. Я хотів допомогти своїм батькам стати людиною. В результаті така позиція життя зазвичай призводить до ряду певних наслідків.
Жінки, які опанували ідеологію патриархії, вважають її долею, щоб бути встановленою тільки якщо вона марріє; вона проводить всі її зусилля для придбання «коммодності» і успішно продає себе на ринку нареченої, замість того, щоб стати професіоналом високого класу, тобто для виконання своєї людини функції. (Чи щось біологічне про людину говорить такі речі, як «Що таке людина може дозволити собі це...») Я жінка ... Звісно, жінки, внаслідок сексуальної психофізіології, схильні до деяких заходів, і чоловіків до інших. Але це статистика!
Мій дорогий читачі, це нічого не робити з вами. І якщо ви хочете стати математикою, поліцейським, пілотом або опанувати якусь іншу «чоловічу» професію, марно. Звичайно, це буде більш складним, ніж людина, але фахівець від вас буде більш кваліфікованим, ніж представник сильної статі, яка не пройшла цю боротьбу. Це океї. Якщо ви станете професіоналом додаткового класу, ви знайдете сексуальний партнер, хоча я не обіцяє вам легко життя з цим підходом. Але коли ви готуєте стати дружиною, ви будете мати «не одну» задачу, і коли ви станете професіоналом високого класу, він звучить як «не одне ще». Але набагато простіше.
Це набагато краще, ніж коли я обираємо.Цей підхід веде до того, що жінка часто марує людину нижче, ніж у духовному розвитку, але добре заробляється. Є два можливості.У першому випадку вона змушує його навчатися, «порушивши» до себе. Коли він отримує освіту і займає офіс, він може залишити її, і вона вимагає того, що суспільство «повернення слова», який знайшов ще одну жінку, звичайно, на робочому місці. Звичайно, це не любов, що приводить його, але відступ. Я кажу ці жінки, як це: Коли ви одружилися, візьміть готові вироби, а не напівфабрикати. За один день може бути щасливим. І в цілому, одружитися, і не брати дитину на виховання. Дітям виїжджають батьки. Закон природи
У другому випадку вона хвора. У практиці психотерапевта це проявляється у вигляді гістеричного неврозу, де допомагає тільки стаціонарне лікування, під час якого вона може уникнути сексуального контакту. Чоловік не страждає. Знайте, що якщо людина має секс з вами, він відчуває щось позитивне про вас. Ви можете принести ці почуття до почуття любові. Жінка може імітувати сексуальну пристрасть. Я не рекомендую це в шлюбі, він зазвичай закінчується трагічно. У промисловому сексі, коли матові цілі в основному переслідуваються, краще продемонструвати пристрасть - ви отримаєте більше, тому що ви будете задовольняти своє почуття важливості.
Жінка часто одружилася не тому, що вона любить, але тому що вона повинна одружитися. Жінка не має сексу, з яким вона хоче, але з ким вона повинна, але рано чи пізно з ким вона хоче, але зазвичай на роботі завжди є. Тоді жінка насправді відчуває ріпаку.
Секс - це ніжна річ. Це або кінцеве задоволення або ріпаку. Але "добрий" секс з неловленим чоловіком гірше ріпаку. У разі насильства жінка має хоча б одну з причин, вона може бути симпатичною. Але той факт, що вона має секс з нелюбленим, і ви не можете нікому не відлякувати - вона вибрала.
Я придумав цей афоризм: "Це гріх, щоб дати, якщо ви не любите, але гріх не дати, якщо ви любите." Що таке?
У кращому випадку вам сподобається інша людина, як правило, у виробництві, починатиме послугу романтики.
У найгіршому випадку, коли моральні собачі не дозволяють їй, почнуться гінекологічні захворювання - це несвідоме реагування організму на секс з неловленою людиною. Вивчав жінок, які регулярно відвідують гінекологію, де у них є всі види хронічних захворювань, і не зустрілися з тим, хто любить чоловіка. Немає, багато слів, але коли ми робили кольоровий тест з ними, де ми не запитали будь-які питання, виявилося, що вони не любили. Але ті, хто любив своїх чоловіків, гінекологічні захворювання ніколи не були (!) не хворіли, і до лікаря перетворилося тільки при вагітності або рутинних дослідженнях.
Щось посередині. Чоловік всіляких несвідомих маневрів вона приносить нещастям або алкоголізмом. Знижуються сексуальні потреби. Знайти себе на роботі або вдома. Кожен живе своїм життям.
Жінка в сексі завжди відчуває себе як потерпілий (відповідає вона). Хоча чисто анатомічно і фізіологічно, людина дає і дає. Він дає сперматозоїди, і чисто фізична енергія витрачає набагато більше.
У психологічних умовах, в результаті психологічного захисту, багато жінок розвивають ворожі ставлення до чоловіків, іноді на несвідомому рівні, що запобігає їх будувати сімейні відносини.
Незабаром або пізніше буде розкрито секрет. Подаруйте мені приклад: 12 років тому, під керівництвом, аспірант психологічного факультету Ростовського університету. Вона була залучена до розробки кольорового соціометричного тесту, розробленого для діагностування структури групи та виявлення лідерів та антилідерів. Я був дуже радий своєю роботою, яка зробила з творчою пристрастю, висловлюючи ряд цікавих ідей. Цей тест базується на аналізі відносин Atkind. Коли ми освоїли його, ми переносимо на себе. Так, на цьому тесті виявилося, що має негативне ставлення до чоловіка, хоча на рівні свідомості вона любила його. Вони одружилися лише за кілька місяців тому, і до цього навчалися разом. Вона була здивована цим результатом і запитала мене, щоб пояснити її. Виявилося, що в своїх планах вони розподіляють ділові ролі наступним чином: він грає першу роль в сім'ї, і він допомагає йому зробити кар'єру. Звісно, вона погодилася з цими планами. Я не бачив свого чоловіка, але мій студент був просто талановитою людиною, і якщо вона відмовилася в реалізації своїх планів, вона стане просто нездатною людиною. Моє знайомство з чоловіком буде гірше Вона не пробачить його за зламане життя. Після цього аналізу вона відчувала себе краще. Вона успішно захистила диплом, і залишила Ростов. Я нічого не знаю про її подальшу долю. Але я думаю, що вона добре зробила. По-перше, чоловік також є психологом і, судивши її, розумний хлопець.
Ідея шиї формується (чоловіча голова, а дружина – шия). У розвиненій формі у деяких жінок формується психологія: Я не потрібно любити його, і якщо він любить мене, і я не, то я можу контролювати його. Ось як це вдалося. Коли вона була 55, вона не могла стояти її і в її серцях сказав йому: "Я ніколи не любив тебе." Він сказав: «Я більше не можу.» Я жив з жінкою я люблю. Познайомитися з пацієнтом. Не складно вгадати, що він публікується.
Автор: Михайло Литвик
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: litvak.me/statyi/article_post/plody-voyny-mezhdu-muzhchinami-i-zhenshchinami