Михайло Светин, День народження

Шлях до слави
Яскравий вплив на Михайла Светіна мав німий кінотеатр. Митець вважає, що в загальному вигляді пауза, пластик може виражати більше слів. Саме тому ідол Свєтиної був і залишається Чарлі Чаплін. Ті очі... Ви можете прочитати все в них.
Після закінчення Київської музичної школи Михайло Светін приєднався до армії. Послужений, і міцно вирішив, що він вступав тільки в театр, він пішов до Москви.
Його шлях до слави був довгий і складний. Позування виражених даних комедійного, Михайла Светіна, однак, не було прийнято в будь-який з Московських театральних університетів - він був викликаний некомпетентним, віднесений до дефекту мови, потім до невеликої висоти.

Чудовий...
Що робити? Михаїл Светін вважає себе досить дорослим - 22 років після всього! Крім того, він був прямим, утрудненим і навіть нерозчинним. І побачила плакат «Тур театру Раїкіна», я вирішив подивитися на зустрічі з великим поп-артом. Свєтин пішов в готель "Москва", званий Раїкін в номері. Ноп. Я назвав протягом шести днів прямо. А потім -- oh дива! Раїкін виходить, чорно-волосатий, розсихаючи пасма в передній частині. Фото Він сказав: «Я хочу працювати для тебе!» І він, як, "Якщо ви тричі талановиті, я не можу прийняти вас, персонал тільки 12 людей!" Свєтин не відступив і попросив Райкіну слухати його. Маестро запрошують на Майдані.
До цього Михайло Светин не був до театру. Але він отримав, складав ручку на животі (так, що затримувач складав їх так) і як він почав читати! Я спробував так важко, так важко, щоб зробити його сміятися! Тоді Райкін підійшов: «Я люблю тебе, займала тебе в театр як студент!» Актор Михайла Светіна в допоміжному складі Раїкіна. Практична школа, мабуть, краще, ніж будь-який GITIS. Безсумнівно, але... Дуже скоро Свєтина звідтилася: він дозволив собі вказати, як грати.

Тоді було покраїнску стадію в Камишині, Петропавловськ (Северокастанськ), Іркутськ, Кемерово. Нарешті, Пенза. Після того, як тут проходив Київський театр оперети, актор отримав роботу там. Здавалося б, оперета, простий жанр! Але вони були виведені з театру оперети, якнайшвидше за національним питанням. "Миша, ти патологічний на сцені". Свєтин породив: «Для Божої, не лікую мене, я київський, хочу жити і працювати в домашніх умовах».
Виявилося, що все дуже просто: виявилося, що Светин не Светин на всіх, але... Його назва вже була заявлена в «Севастопольському вальсі». Не допоможи – вони вимагали вилучити актора від ролі і взагалі виключити його з театральної трупи, щоб вони не скажуть, що синагога була організована в театрі.
Реальне ім’я актора Ґолцмана. Той факт, що Свєтина тепер має таке прізвище – вини своєї дочки – Світлана. Після народження актор вирішив стати Свєтиною. Не хочу, щоб зробити сценічне ім’я з його реальним ім’ям. «Чому у вас є дані в документах не відповідають?» Я мав дати.

У віці п'ятдесят років актор перейшов на північну столицю, де почав своє нове, «старе життя». Малі драма Театр, тепер театр Європи, або Театр Додін, де Михайло Светин залишився і грає на сцені понад 20 років. Актор проходив до рідного театру, як живе біля Фонтанки.
Виконавці з його участю – «Твятий вечір», «Блакитне небо і хмари в ньому» протягом багатьох років йдуть в репертуарі театру і незмінно збирають повноцінні зали. Кожна театральна роль художника відрізняється блиском гострого персонажа, видатною сеймантичної повноти, привітною майстерністю акторської техніки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Невипадковість творчого потенціалу, неприпустимості та міцності його виняткового подарунка продемонструвала прем’єра вистави «Give America!» «Елфант», який став повним тріумфом майстра.
У кіно.
Фame Михайло Светін приніс кінотеатр. У кіно актор Михайло Светін почав діяти, коли він вже переповнений. Почати два фільми одночасно. Так це сталося: запрошуються до двох основних ролей одночасно. Елем Клімов назвав Агонію, за роль наповнювача ім. Терехова. А потім український айдиограф Віктор Іванов, до речі, що знімали «Для двох кроликів», запрошують у своїй фільмі «Не пух, ні перо». На основі мисливських оповідань Остап Вишні, де актор отримав роль лікаря Степана Степановича. Михаїл Светін погравав разом з чудовим актором Миколою Гринько. І пішов він...

р.

Михайло Светін часто отримав справжнє зоряне роль, зокрема, в знаменитих «Візардах». Зйомка відбулася дуже спокійно, знімала в Одесі, прямо в великому студійному павільйоні. Немає особливо смішних, і ніхто не очікував результат бути таким успішним. Тим не менш, режисер Костянтин Бромберг дозволив акторам просувати на набір - він любив багато знахідок. Митці відчували безкоштовно і спокійно. Цей підхід до процесу Bromberg нагадував Леоніда Гайдаю, який для вдалого пошуку виставив акторську пляшку. «Чарівники» дуже довго знімали, але фільм пропрацював художниками. Аудиторія любила цю картину - це свого роду. Тема Светіна є маленькою людиною, її трагедія. Чаплін є такою темою, улюбленою темою художника.
Творча діяльність Михайла Семеновича вражає своєю повнотою і інтенсивністю. І кожна нова робота художника, в якому б не була реалізована, розкриває більше і більше несподіваних лицях свого незвичайного таланту.
Його герої, так різні за характером і звичаями, соціальними та професійними приналежністю, давали велику здатність бути своєрідною. Його духовний хліб, органічна нездатність захвату і агресії, легкий темп і оптимізм, що виникає в акторській і людській особистості Михайла Светіна. З гарною посмішкою і щирою веселощів, мудрий «червоний клоун» малює художниця своїх героїв – наївна ексцентрика, неоднозначні фантастики, торкнувшись рукавами, кінні майстри – ті, здавалося б, прості і звичайні люди, які тримають світ. Його мистецтво творче, воно приносить світло, дає щастя. Він завжди знаходить вдячну відповідь в серцях.

У Одесі актор постарав багато. І два фільми, зокрема про Одесу. На кіностудії Михайла Светіна, близько двадцяти фільмів, таких як «Фаворит жіночої механіки Гаврилов», «Кід по листопаду» або «Маршмеллоу в шоколаді». Після того, як актор прийшов до Одеси з творчими зустрічами, його родичі мешкали тут. Тепер майже ніхто не залишив, багато залишилося.
У 2006 році Михайло Светін знову зірвав в Одесі, в новому кінопристосуванні Golden Calf. Остап відіграв Олег Меншіков, і Михайло Светін був віддана роль фунта. «Це одна велика сцена. Я не можу відмовити, хоча моя роль Паніковського. Звісно! Я нічого погано сказати про режисера. Фунт, так Фунт, ділиться враженнями актора.
Тепер Михайло Светин в кінотеатрі рідко знімається. Але не тому, що вони не запрошуються – вони просто не бачать для себе свого улюбленого образу серії «Літня людина» і цілого сердечка. Тепер це ринок, вони швидко захоплюють. Актор хотів би грати в класичний рол. Звісно, Михайло Светін був запрошений до серії, але він відмовив, а директори опинилися. "Чому я б це зробити? Більше, ніж у мене, вони не дадуть мені. Я грав у таких красивих фільмах, чому мені потрібна інша «Мента»? – каже актор – І не хочу грати в двадцять-епідні фільми, швидко, швидко... Я хотів би мати особливу роль для мене, щоб вона не спалахувала на екрані старшого відомого художника. Нещодавно Михайло Светин зірвав у Чехії, в кіностудії «Дні народження королева».

Своїм дружиною, нині серйозна актриса Малого драматичного Бродислава Проскуриніна, Михайло Світлин зустрівся в Камишині. Вона була 17 в той час і вона була її першим сезоном. Вони зібралися разом з грою «Мар'їз недобрим», де Светин, в'язану стару людину, захопила її, і обдурила на нього в ході дії. І вже майже п'ятдесят років це «заміжна мимовільно» триває.
Дочка світла в Америці живе з її онуками - Anya і Sasha. У Нью-Джерсі працює син-в-право. Вони не живуть в Брайтон-Біч, вони живуть в американському районі, серед місцевого населення. Дуже нудно без них. «Мої дочки і я люблю один одного дуже багато. Не один розуміє мене, як Светка. А її почуття гумору красива, посмішка актора Светіна.
Михаїл Светин любить запускати в маленькі кафе, щоб пити каву. Тепер більше їсти не те, що вам подобається, але що призначають дієтою, після операції серця: овочі, риба, нежирний яловичина. Він любить чорний хліб, починаючи з дитинства він має бажання харчуватися досить, він може з'їсти половину лофа одночасно. Михаїл Светин також не може відмовитися від льоду, барбекю, кави, іноді пропускає скло, хоча це строго протипоказано. Він ніколи не вдарив машину, боявся, і він не дає дружини.
Заспокійливий тукседо Михайло Светін читає Зощенко та Жванецький у творчих вечорах, які часто тривають більше двох годин. Вона любить перегляд новин на телевізорі. Може бути, писати і фантазування, граючи фортепіано довго і співати одночасно. Щиро дякую.