Знімок екрана серії Грег Яйтан, Деран Сарафян, Девід Страйтоні інші "Домашній лікар" (2004-2012)
Вступна музична тема серії, відповідно до правил прав та ліцензування, не використовується при скринінгу у Великобританії, Австралії та Нової Зеландії.
Завдяки розробці технології, дні, коли ви могли б втратити через пасербі, які сказали вам неправильний спосіб, майже пішли. Але наш настрій, час і іноді наше здоров'я все ще залежить від порад випадкових людей. G_NICK_KATE пояснює, наскільки важко довіряти людям.
Одні роки тому я просив у залізничному касі південного міста, чи були квитки до Москви. Дівчина запевнив мене не було. Доброго дня. Жінки приїхали до мене і попросили квиток на квиток до міста Кіет Дон. Авіаквитки доступні. Я повернувся до чеку, що я сказав мені? Це фірмовий поїзд. Як отримати повну відповідь? Здається, що люди перетворюються на блок у своїй голові, що не дає можливості зрозуміти, що вони хочуть від вас.
Колеги звернули готівку з банку по сусідству, хоча вони тримають дебетові картки з іншого банку. Просив хороший консультант, якщо його банк сплачує за вилучення. Консультант усміхнувся і запевнив, що його банк нічого не займе. Не було питання іншого банку.
Рік або половина тому я змінив інтернет-магазин, де я купив корм для собак. Як завжди, я отримав справу з гарною дівчиною, яка сказала мені, що їжа була з виробництва. Ну, я знаю це буває. Я дивився схожий на Інтернет, в результаті я пішов в магазин тварин, де я купив новий корм, який був рекомендований консультантами. Собака подобалася їжею, почала дивитися її в Інтернеті, і що я знайшов? Їжа, яка, здається, була припинена. Просто в різних пакетах. Я не хочу, щоб дівчина кар'єра, я просто вирішив піти в інший магазин. Нещодавно замовив: «... з чутливим травленням». Я щасливо сказав, що немає такої речі. Але я вже знаю, як це таке, так що я почати питання дівчини. Вона визнає, що є щось схоже, але для собак з чутливою шкірою. Ви знаєте, що таке жарт? У пакеті одна, і в рахунок-фактурі і, очевидно, в магазині ціни ще одна назва.
Я намагаюся пам'ятати, скільки років тому, до тих пір, поки хтось назвав мої вуха "гірки". Лікар з комплексним отоларингологом попросив мене про симптоми захворювання. Мені дуже сподобалося.
Лікар: Ви бачили вуха?
Мені: Ні.
Лікар: Хто бачив тебе?
Мені: терапевт.
терапевт? (Здавалося б, з цим виразом обличчя і голосу, вона може реагувати на мій звіт, що я отримав лікування від сусіда.)
Один терапевт запевнив мене, що він не міг бачити нічого в горлі, другий запевнив мене, що я міг «похитати» біль. У ОРЕНДА запитала, як часто хворіли, дивували це рідко. Покоївка її горло поганий, призначають різні ліки. Що, якщо я вірив терапевтів, що мій горло був океї?
Я навіть почав думати, що велика кількість відвідувачів нашої бібліотеки пов'язана з тим, що люди приходять на консультацію, що варто прочитати. Вони приходять до нас, тому що вони довіряють нам.
Сьогодні я з'являвся аптечними поличками. У найбільш відомих місцях є кошти для потенції і, відповідно, контрацептивів. Не менш вигідні місця, серцево-судинні та (сезон!) холодні засоби. Аптеки часто задають які ліки найкраще. Чи можна довіряти незнайомому продавцю? Я не впевнений. Що, якщо його дохід залежить від товарів, які продаються? Так, досить це, і він порадить купити щось, що дорожче і навряд чи краще.
Джерело:livejournal.com
Джерело: /users/1077