Матриця: Villains і Saviors

Привіт, кожен!

Після голосування поговоримо про Матриця.

КС&А

Що таке час? Два великі, послідовні теорії про матрицю, кожен поділений на кілька менших. Як завжди, Великодні яйця і маленькі історії приховані у психіці, щоб не перевантажити статтю.

Чи є це про матриці в матриці? Ноп. Я не люблю цю теорію, хоча вона так популярна, що вона вже на межі канона. Для мене ця теорія є страшною, так як вона може бути використана для того, щоб пояснити все (це просто мрія). Крім того, пам'ятайте, що це теорія представляє нові суб'єкти, які не повинні пояснити.

Чому я повинен прочитати цю The Matrix є дистопська кіберпанк? Про це, ви повинні пересуватися в все, що обговорюється на ресурсі: робототехніка, AI, програмування, енергія тощо.

Шпильки? Абсолютно і багато. Все про трилогію і аніматрику. Інші роботи, такі як Goliath або The Matrix Online, є незалежною. Перший, оскільки він описує дуже дивні події (як зіткнення машин з відчуженнями), другий, оскільки він є квутором з точки зору ділянки, ІМХ. Існує також невеликий зіпсувач від гри Mass Effect (актуально великий).

Матриця є повно різних символів і посилань. Це дуже м'який. Є дуже багато причин, щоб спекулювати, тому я вирішив зосередитися на двох темах.

1,1 км Cypher Villain в кінотеатрі є досить умовним поняттям. Тільки Ситна думка абсолютних Хороша драма не визнає абсолютних ознак. Цікаво, що антагоніст мотивує щось інше, ніж бажання заважати головний характер. У Матриці є характер. Циферблат. Це буде перша частина теорій.

До речі, вілли в першій матриціУ першому фільмі є такий смішний поділ персонажів. Всі "добрі" хлопці носять круглі або овальні окуляри.

В той час як «вилини» воліють прямокутні.

Якщо ви знаєте про це на початку, ви можете побачити зіпсувача:

1.1. Пам'ятайте, як Нео сидить в його салоні і Морфей приходить до нього. Він говорить про те, що він не може звільнити людину певного віку. Мозок не приймає істини, і Морфеї побачили його. Він розповідає історію обраного і каже, що він не мав вибору. Таким чином, існує суворе правило, відповідно до якого дорослі не можуть бути звільнені, і це правило може бути порушене тільки у виняткових випадках.

З файлу, який агент Сміт показує Нео, ми можемо сказати, що Томас Андерсон або 37 або 28.

За паспортом, дата народження 71 вересня.

Згідно з записом бази даних, березень 1962 р.

Я особисто худий до першого варіанту (хоча, якщо ви берете вік актора, ближче, дотепер, другий). Але, скажеш, Нео, 37. Тоді ви можете сказати 35-37 років, це занадто пізно, щоб прокидати.

Від розмови Cipher з Смітом в ресторані ми навчимося, коли Cipher був пробуваний:

«Ви знаєте, що я навчився в 9 років?» Добрий день

9 років. Actor Joe Pantoliano 13 років старше Keanu Reeves. Фільм також дає враження, що Cipher старше, ніж Neo.

Тим не менш, це зрозуміло, що Cipher був випущений в свідомому віці, і це незрозуміло, чому, тому що правило його забороняє.

Зареєструватися Цифера була закохана в Трійку і, відповідно до деяких з їх викривлених діалогів, можна припустити, що, за короткий час, Трійка приділила йому увагу. Виявляється, згідно з прогнозом Питії, ціфер можуть бути обрані.

Уявіть історію: Morpheus приносить Cipher і каже йому, як тільки він (Cipher) буде вугорфу всі агенти і зберегти людства. Троїцький симпатизований з ним, команда дивиться на нього як героя. Виходячи з того ж бесіди Сміт з Cipher, останній обов'язково нагадує увагу. Він повинен поважати Морфей як лідера і вірив його, коли він сказав Циферпу врятував світ. Але незабаром виявилося, що Чифер не був обраний.

Ймовірно, Морфей також привели його до Питії, вона також розповіла Циферпу, що він був невірним, і він загинув Cypher. Нео було досить спокійно про те, що він не був обраний, він був навіть щасливим. Але для Cipher це був трагедія. Він захопив лідера, який йому зв'язався, він втратив кохану людину, яка зацікавила цей новий тип, він не міг нічого суттєвого, але був змушений жити в цьому холодному світі і з'їсти однакову кашу щодня. Не дивно, що він може думати про це, "Чому я не взяв ще одну таблетку? й

1,1 км 2. На початку першого фільму ми почуємо Циферпу в Трійці:
- Ви чули?
-Для чого?
- Ви впевнені, що лінія прозора?
- звичайно, я впевнений.

У цей момент поліція розірвалась. Так як після Трійці вбиває їх, вона називає Морфей:

- Морфей, лінія відстежується, я не знаю, як.
- Я знаю, що вирізати кабель.

Після цього ми чуємо агенти, говорячи про те, що інформаційний агент не вийшов і тепер вони знають назву цілі.

Morpheus є досить розумним, щоб навіть підозрювати щось неправильне після атаки на Трійці, але він не розслідує інцидент і не дивує той факт, що агенти відстежують Нео лише після розмови з Трійцем.

Імовірно, що Pythia розповів Морфеуси про зраду кіферу, і навіть переконаний, що не можна заважати, так як це зрада, яка запустить ланцюг подій, через які буде обрано нео.

Якщо ви сумніваєтеся у вирішенні Морфеу, пам'ятайте, що він розповідає про агенти Нео.

Вся сцена - чудова музика і жінка в червоній. Але ось що Morfus Neo сказав:

« » » » » » » » » » » » » » » Матриця є системою, Neo. Система є нашим ворогом. Але коли ви всередині, подивіться. Що ви бачите? Бізнесмени, викладачі, юристи, столяри. Ми намагаємося зберегти. Але до тих пір, поки ці люди все ще є частиною системи і тому вони наші вороги. Ви повинні розуміти, що більшість цих людей не готові прокидати. Багато хто з них так інертні, тому безперечно залежна від системи, які вони будуть боротися, щоб захистити її.

Тепер уявіть розмову між рекрутером терористів та новачком. По суті, Morpheus коментує, наш кінець є найвищим, і кінець виправдовує кошти.

програмістПро це Ваховського, зокрема, взяла на себе роль додаткових близнюків, щоб вона здалася як якщо мовний програміст, коли проектування світу, був ледачий, щоб призначити кожну людину окремо і просто скопіювати половину.

Я вибрав кілька, ви можете подивитися на інші себе.

Установки Morpheus працюють дрібно. Пам'ятайте іконову сцену, коли нео і Троїцький перерву в будівлю, де проводиться морфей. Тепер подивіться на цю сцену з точки зору постійних охоронців, які працюють в цій будівлі. Одна з них не встигла закінчити каву, коли нео виділили кліп в неї. По суті, нео і Троїцька може лише збити їх або відволікати їх. Як мінімум спробувати уникнути потерпілих, але замість цього вони заснували реальну масу.

І якщо ви ще сумніваєте, як себе Ваховського відчували про Морфей, то тут чітка ілюстрація:

7655840

Пропозиції Morpheus Нео фрукти дерева знань. Зі смаком він не залишить Еден назавжди.

1.3. Повернемося до сцени, де Cypher знаходиться на столі в ресторані з агентом Smith. На цій зустрічі, що цитрусові марифи Morpheus. Але хто з'єднав його в матрицю, і навіть якщо він з'єднав себе, ми знаємо напевно, що без оператора ви не можете вийти з матриці. Навіть якщо це можливо, це було ризиковано, тому що хтось міг бачити його на стілець і читати те, що сталося на моніторі.

Є два речі для пам'яті.

1) Моуза запрошує Нео весело зустрітися з жінкою в червоному кольорі, що викликає качки, але не дивно.

2) коли Neo підходи Cipher, він лякається, а потім говорить, дивлячись на монітор: Я бачив блондинка, брюнетка, червоний ...

Чифер може попросити Моуза на дату дівчини в червоному і стояти на зовнішній вигляд до тих пір, поки він зробив. Тим не менш, він може попросити Моус не подивитися на екрані. Щоб бути впевненим, що він може зробити це кілька разів і переконайтеся, що Mouse не шукав. Навіть якщо він дивився на екрані, він повинен бути загиблим, що краще всього всього екіпажу.

Ми можемо припустити, що Моуза не влаштовує дату в матриці (небезпечна), але може використовувати програму завантаження. Чифер, в той же час, може написати свою власну програму, яка дозволить йому піти від конструктора до матриць (ми знаємо, що це можливо на сцені «ми повинні гармати, багато зброї»). Можливо, це було для написання цієї програми, яку не знайшов Cipher. Якщо ви погоджуєтесь, що Морфеї дізналися про закінчення зради, ви навіть можете припустити, що він зробив все, щоб зробити план роботи Cypher.

Залізо, як і раніше його смерті, Моус виглядає на постері червоної жінки, які загинув його.

І Цифер.Під час зустрічі з Смітом, Сіфер надає свої вимоги. Він каже:

- Я не хочу нічого запам'ятати, ніщо, ви знаєте? І я хочу бути багатим, хто важливий, як актор.

Це смішно, тому що актори можуть бути багатими, але вони навряд чи «імпортант». Вже кілька виняток. І, для чіткості, Смітові дзвінки На початку діалогу:

до Чи маємо справу, пан Реаг?

2,2 км З animatrix ми дізнаємося, як розвивалися конфлікти. АІ став більш поширеним у світі, але люди лікували їх як раби. Все, що тривало до тих пір, поки один з роботів загинув чоловіка. Це ненависті автомобілів і хвилі насильства поширюються по всьому світу. Тоді автомобілі залишили і побудували своє місто з назвою 0,1 (можна оцінити скромність авто). Далі акції 0,1 компаній різко розростаються і їх економія боролися, міцне виробництво знищило виробництво людини, викликане безробіття, що призвело до збройного конфлікту. Машинки були набагато краще для людини, а потім вони вирішили взяти відчайдушний крок: назавжди приховати сонце за хмарами. Машини захопили людей і почали використовувати їх як джерело енергії. Після того, як люди почали рости.

2.1. Машини чітко не захоплювали людей на будь-якому етапі. [1] Створивши своє місто, вони продовжували поставляти товари людям, хоча для цього немає потреби.
(2) вбивство людини автомобілем викликало бурю. Це був перший випадок, а потім самозахист.
3) після остаточної перемоги машини не тільки завоювали людей, вони розміщують їх у віртуальному середовищі, де кожен може бути щасливим (перша ітерація матриці). Який ворог зробив це для розбитого ворога? І не просто ворог, нехай зателефонуйте, що це, закрийте небо, це спроба геноциду.

2.2. Джерело живлення? Людина, що говорить Морфей, не може бути джерелом живлення. По-перше, незалежно від того, скільки енергії організм виробляє, ця енергія повинна не тільки живлення машин, але і сама матриця (як багато серверів вона є), і якщо ми додаємо до цієї енергії, яка витрачається на вирощування тіла і збереження життя в ньому, то все ще необхідно розібратися, хто кине, ким. Це порушення 1-го закону термодинаміки, але хто піклується?

Проблеми з рендерингомПам'ятайте, що сцена?

Хтось захопить її, хтось любить її навпаки. Але як факт, в якийсь момент починає здаватися, що ви переглядаєте мультфільм Піксар. На форумах люди пояснюють це таким чином: «програма» обраного повинна бути досить важкою, так як він постійно викликає блиски в програмі (як хвилі до зльоту), Сміт, як антипод обраного, необхідно також зважити багато. Тому що чим більше Сміт, тим гірше. Ми знову побачимо гідну картину. Ймовірно, що об'єкти припинили рух.

Ми можемо припустити, що машини знайшли деякі способи ефективного збору енергії з організму людини, але чому? Перше покоління генерувало сонячні панелі, але що запобігає заміні джерела живлення? Як і ядерні реактори? Або вітер, або вітер, або будь-який. З економічними бар’єрами, вільними роботами, високим інтелектом та бажанням вижити, машини повинні освоїти закритий цикл палива протягом десяти років.

Для високопросунутого штучного інтелекту машини поводяться дуже міцно.

Серед інших речей, ми знаємо, що люди не були використані як джерело живлення до кінця третього фільму, інакше машини не дадуть їм під будь-які обставини.

2.3. Ми знаємо, що вони принаймні 6 разів відтворили матрицю і знищили Зіон. Чому? За словами архітектора, це було визначити людей, які не прийняли програми. Тепер уявіть ці два десятки людей з атрофованими м'язами, які якось вийшли з міста автомобілів і отримали в безпечне місце, а потім побудували місто і т.д. Дуже важко уявити. Зіон, як кораблі і всі технології, не був створений людьми, які втекли з першої матриці.

У Сполучених Штатах ми побачили кораблі. MARK III No 11 / Nebuchadnezzar / Виготовлений в США / Рік 2069. Марк 3:11 І нечистих духів, коли вони побачили його, загинув перед ним і викривили, Ти Син Божий. Тепер ми підраховуємо. Матриця створювалася в шість разів, кожен раз Чосен Один виніс два десятки людей. До третього фільму близько 50 000 людей, які живуть в Зіоні. Що б зробити 100 років? Близько 600 років. З повагою до Американської промисловості, а також будь-якого іншого, немає технології цього рівня складності може вижити 600 років, нехай тільки фарба.

Далі трохи спостереження. Зіон, крім звернення до Єрусалиму, має схожість з назвою міста машин. Перше місто машин називається 0,1=>нуль 1=> z-one=> Зіон.

Виявляється, що машини не тільки дозволили звільнити людей з матрицею, але і забезпечили їм все необхідне (в тому числі машини, що працюють на геотермальній енергії (і що перешкоджають їх використанню?)

Але якщо так, чому вони закінчують знищення всього населення? Що вони бояться? Давайте подивимося на людей в зоні.

А потім подивіться на місто автомобілів.

Які пошкодження можуть допомогти людям в машині? Наприкінці першої матриці Neo говорить про загрозу на телефоні: Я приходжу до вас, але в другій частині ми бачимо, що максимум він може зробити, щоб вбити всіх агентів. І щоб пекти з ними, матриця здається працювати так, і нічого не загрожує містом.

І гламурні люди в Зіоні.Чому всі вони темні? Вони ніколи не бачили сонця, але якось вони темні.

А: Відсутність сонячного світла призведе до нестачі вітаміну D, що призвело до серйозних наслідків. Для того, щоб уникнути цього, очевидно, люди в Зіоні повинні витрачати час на сонячну енергію.

2.4. Машини слідують Законом Зеро, і ось велике питання: Якими були автомобілі, які роблять цей час? Вони не мають релігії, ніхто не служити, всі вони повинні є джерелом їжі, але що це точка? Вони не починали розширення простору, хоча вони не можуть навіть поширюватися через землю. Що робити ввечері? Як у вас є вихідні? А вихідні з чого? Я маю на увазі, що інші роботи вони крім захисту, атакування і підтримки матриці?

Тепер моя теорія. Якщо ви відіграли масовий ефект, ви пам'ятаєте ключове питання, що реапери повинні відповісти (якщо ви не грали, це не важливо, питання як вирішити неминучий конфлікт між життям і AI). Я думаю, що машини працювали над тим самим питанням, але вони знайшли відповідь.

Які автомобілі бояться? Не можна зашкодити людям, навіть якщо вони вільні у матриці. І знаємо, що венгезія не властива машині. Ще одна річ замітка. Припустимо, що всі люди були випущені, але статус quo в боротьбі з машинами, які зберігаються. Як будуть мільярди людей, які живуть без сонця? Що їсти? Як ми розробляємо технології? Це певна смерть. Вже в рік все по всьому світу люди почнуть знищити один одного для ресурсів. Мені здається, що в цьому випадку машини виконують таку ж роль, як реапси в Масовому ефекті, вони суворо контролюють людей, щоб уникнути їх повного знищення. Коли Зіон досягає певного рівня населення, місто знищується, щоб уникнути хворобливої смерті від голодації. Це, власне, ідеальна ідея Закону «Зеро», яка суперечить першому.

2.5. Що поява обраного – ідея архітектора, яку ми вже знаємо з другого фільму, але що якщо він заповідав про причини або не знаю їх?

Машини призначені для подачі. Вони повинні врятувати людства. Я думаю, що вони робили.

Повідомляємо, що машини спочатку шукали миру, але вони знали від гіркого досвіду, що люди, які схильні до ксенофобії, були непереносимими машинами, особливо після втрати війни. Але утримання людей в рабстві також неприпустимо для машин, тому що це не спасіння. Як допомогти людям бачити можливість мирного співіснування. У той же час ідея миру мала приїхати з людей (самі машини неодноразово пропонували мир людям). Серед інших речей, люди їх творці, які не хочуть любити з батьків. За допомогою шини, що надходять на машині. Але як ми отримуємо людей до ідеї миру? Як зрозуміти їх?
Рішення: Щоб імітувати світ, в якому машини можуть вражати право думки на всіх людей. Перша матриця була утопія, в якій кожен був щасливий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я мав дізнатися інший спосіб.

В рамках знайомого світу необхідно надихнути праву думку. Хтось людей, які б слідувати всім манкіндом, мав запропонувати їм трюс. А хто краще підходить до цієї ролі, ніж пророк? У той же час, все повинно бути зроблено так, щоб люди не почувалися ковані (і машини вже знають, що люди схильні до сприйняття) найменший підказок про маніпуляції і люди будуть захоплювати їх ще більше.

Після цього цикл був винайдений (найбільш такий же ефект, як і в масовому ефекті), і тільки ті, хто розбиває цей цикл можна вважати носієм безкоштовної волі. Хто буде йти після того, як він зробив все проти нього.

Що було потрібно було людям поза матрицею, які усвідомлювали ситуацію, бо люди в матриці не слідувати за пророком просто, бо вони сказали. Якщо Чосен Один не зламав цикл, всі сліди попереднього експерименту повинні бути знищені.

Пам'ятайте, що Нео входить в місто автомобілів і говорить про Сміт, він стверджує з Нео. Коли останній пропонує мир, зла машина негайно з'єднує її до матриці. Після того, як ви дивитеся на сцені прямо перед усіма Смітами знищуються, ви помітите, що імпульс (або що це таке), який почав ланцюгову реакцію, з'являв дроти до Нео, а не з нього. Якщо Нео було якось знищено Сміт, сигнал буде виходити з Нео на сервер, а не інший спосіб навколо. Виявляється, що машини в кінцевому підсумку знищили Сміт і Нео, і великими, не було потрібно для цього.

Говорячи про те, що головний автомобіль.У кредитах ви можете дізнатися, що це називається:

, Україна

Бог з автомобіля. Це гарне самоіронія.

Після закінчення фільму, століття пройдуть і легенда про нео буде передаватися від покоління до покоління, перерослий містичною деталями. Це займе 300 років, щоб стати повноцінною релігією. Дуже добре впаде на ідею кінця світу і другого приходу. І головний ковенант цієї нової Месія буде миру з машинами!

Це пояснює переповнення християнських символів. Назва корабля, прізвища героїв, назва міста, загальна ділянка, все це може бути одним способом або іншим, натхненним машинами, щоб люди підсвідомо відчували схожість.

Щоб зробити мир, машини допоможуть людям перебудувати землю, я думаю більше 600 років вони розробили всю технологію для розсіювання хмар і тераформувати землю. Чому це не було? Дві причини:

1) Допомога людям, які не дадуть.

2) Люди відключені з матриці, повинні бачити результат дій своїх предків, для них вона повинна стати реальністю. Потім, як Cipher, вони усвідомлюють, що машини захистили їх від правди, не зберігаючи їх зафіксовано.

Машинки зробили те, що вони були створені для того, щоб вони врятували людство від себе. У той же час вони впровадили винахідливе багатомовлення (за 600 років вперед!) що, в принципі, здатні тільки суперкомп'ютери.

Ми вже починаємо боятися AI. Завжди новина про маску та захара. Але варто враховувати, що це люди, не машини, які повні з хаувінізмом ідей родової переваги і т.д. Нам, в 21-му столітті, як і раніше пригнічує релігійні війни і бджільництва в гороскопах. Так, швидше за все, бояться на AI.

У цій статті xmeoff запитує, чому Matrix імітує 1999 рік. ?

Ось мій варіант. По-перше, ми повинні розуміти, що в матриці, якщо є поняття часу, вона повинна бути дуже різною від часу в нашому світі, інакше машини не можуть тримати все на одному рівні протягом сотні років, навіть враховуючи перезавантаження. Також можна пояснити фінал першої частини (напад на кораблі), коли події в матриці і події в режимі реального часу не синхронізуються. Ми знаємо, що дія відбувається в кінці шостого циклу і на кінець 1999 року. Я думаю, що є два причини. Наприкінці 20-го століття було дві теми, які в одному або іншому збудували весь світ.

(1) загальне релігійне послання, страх апкаліпса.

2) це рік, проблеми Y2K. Незважаючи на те, що більшість експертів переконалися, що світ не був в небезпекі, ЗМІ переповнений проблемою. У цьому році реальна реалізація того, як залежна ми на машинах прийшли люди, які не можуть мати власний комп'ютер.

За допомогою цих відправлень машини досягали двох цілей:
1) люди відключені з матриці, для найбільшої частини, готові прийняти апокаліптичну реальність
2) ці люди, як правило, розуміють свою залежність від машин і, швидше за все, приймають нові замовлення.

Це його. Найновіші теми в коментарях і голосуванні за наступну в опитуванні.

Дякую за читання до кінця! The Dark Knight Спеціальна думка Robocop Voted 471 Люди 81 человек. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/270748/