Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

14 Правда, ви будете витримувати, якщо ви не знаєте себе

Опис: У цій статті ми розглянемо 14 важливих життєвих прав, які виявляють людину, яка вирішує жити в гармонії з почуттями та думками. Автор показує, як чесність з собою допомагає реалізувати обмеження, потенціал, емоційні блоки і сили, а також призводить до внутрішньої свободи і зростання.

Вступ
Коли ми говоримо чесністьДуже часто ми маємо правдивість до інших. Але ще більш важливим елементом стає людина чесно з собою. Щоб бути щирим, шукаючи в власні очі, це не просто завдання, бо це вимагає відваги прийняти наші слабкі сторони, сумніви і навіть страхи. Ми отримуємо винагороду від ілюзій та потужного імпульсу до саморозвитку.
У зв’язку з тим, як ми зупинимося опрацьовування – виправдування бездіяльності, ігнорування внутрішніх суперечок і розміщення комфортних «лаборів» на життя – почуття реальних змін: непотрібний шум зникне з неї, і справжньої чіткості і вміння контролювати нашу долю приїжджає до тебе. У статті є 14 уроків, які часто приходять, коли людина вирішує бути чесною з собою. Це не магічні заклинання для миттєвого перетворення, але досить Нагадування Про те, що думки і почуття ми можемо зіткнутися по шляху самовідкритості. Якщо хоча б одна з цих точок звучать у вашій душі, то ви вже робите важливий крок вперед.

1,1 км Ви знаєте, що не всі мрії твої.
Ми прагнемо, щоб наші батьки або суспільство були «природжені» в нас. Наприклад, хтось мріє стати лікарем «за сімейною традицією», але насправді з дитинства він любить малювати і мрії художньої школи. Якщо ви не вірите, що це «згода» не є вашими або радісними. Так, важко змінити плани, адже часто багато енергії інвестують в «алєн». Але усвідомлення істинної пристрасті є першим кроком, щоб жити більше життя.

2,2 км Помилки є частиною способу, а не причина відлякування себе
Самокритика може бути корисною: вона допомагає нам не втратити голову і не загубитися в реальності. Але якщо ви перетворите його в катування і постійне самоблаг, то не буде слідів розвитку, тільки депресії і страху дії. Самовпевненість припускає, що будь-яка помилка є цінним досвідом, а не «фінансовий вирок». Настроювання себе в неправильному крокі, ми отримуємо можливість аналізувати причини і переміщати, не залишаючись в боці провини.

3. У Ваші ресурси не є нескінченними.
Багато хто з нас вірять, що «правимо трохи більше зусиль і ми допоможемо». Але тіло і розум мають свої межі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Проживання Або перерозподілити завдання. Ігноруючи цей факт часто призводить до вигорання і розчарування.

4. У Ви не завжди повинні чекати «заражених умов». й
Не маючи ідеального часу, місця або асоціацій – це єдиний спосіб відкинути бізнес, який ми боїмося розпочати. По суті, ніколи не буде ідеальною погодою, повного розуміння від інших, або повного ризику. Якщо ми чесні, ми додаємо, "Я буду робити те, що я можу тепер з чим я маю".

5. Умань Зв'язки вимагають взаємності
Якщо ви витрачаєте величезну кількість зусиль, щоб тримати когось в житті, але не отримаєте повернення, можливо, відносини просто не працює. Це стосується дружби, романтичних відносин, ділових партнерських відносин. Непристойна припускає, що reciprocity є запорукою здорових контактів, і якщо це не так, слід переглянути формат спілкування або встановити межі.

6. Жнівень Ви не визначаєте "попередній".
Ми розуміємо, що минуле впливає на нас. нема визначає. У зв’язку з тим, як «не було складно» або «Я був нещасливим як дитина» запобігає розвитку. Так, травми і обставини формують нас, але чесний каже: "Нові я обираємо, що робити." Ця обізнаність є розширенням.

7. Про нас Не всі, хто любить вас другом.
Світ нелінійний: є люди, які можуть похвалити вас самопізніми причинами, і є ті, хто критичний, але зробити це щиро, щоб допомогти вам рости. Непристойна з собою дасть змогу розпізнати, коли похвала помилкова або коли «критика» є проявом справжньої турботи. Інтуїція і відкриті очі допоможуть не заплутати плащі з реальною підтримкою.

8. У Самоконтролю є більш важливим, ніж «безпечний» іншим.
Не дивлячись на те, що ми не робимо, але щоб довести до світу нашу гідність. Але якщо ви попросите себе чесного питання, «Чому я хочу, щоб хтось інший затвердження?» ви знайдете, що внутрішня впевненість в собі набагато ефективніше, ніж символи хакінгу. Чим більше ми розвиваємо самоконтролю — вміння вибрати, що дійсно має значення — тим менше ми залежить від зовнішніх судових рішень.

, Україна

9. Навігація Ваші справжні цінності проявляються у ваших діях.
Ми можемо говорити про любов, повагу та справедливість, але якщо справи не ходять з слів, ми не будемо чесним з собою. Ці значення відображаються в тому, як ми витрачаємо гроші, час і енергію. Чи можна визначити, чи є вони «в першу сім’ю» або «забезпечити здорове тіло». й

10. Успіх і щастя не повинні відповідати іншим сценаріям.
Ми допомагаємо бачити, що інші ідеї людей про «підтримку» (наприклад, «просунутий, хто ...» або «щастя ...») – це лише шаблони, які не завжди збігаються з вами. внутрішні розуміння. Іноді люди роблять свій шлях до верхньої компанії, хоча вони мріяли про невелику хлібопекарську природу. «Я щасливий про інші речі» усуває безпліддя для соціальних стереотипів.

11. Ви несете відповідальність за життя (не менш частково).
Це одна з найбільш болючих прав: це простіше відлякувати обставини, інші люди, але зріле ставлення є визнання нашої власної ролі в тому, що відбувається нам. Це не означає, що все під нашим контролем, але відсутність дій і особистої відсутності ініціативи часто стають основними перешкодами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

12. Важна порука вашої вразливості дає вам міцність.
Багато людей думають, що визнати страх або слабкість, щоб втратити обличчя. Але психологічна практика показує протилежність: коли виявляємо вразливість, ми можемо працювати з ним. Слабкі слабкості харчуються психічними ресурсами. «Так, я не досконалий, але знаю, що мої зони зростання». А що це робить. лацінай

13.00 р. Зовнішній успіх не варто нічого без внутрішньої згоди.
Ви можете досягти високої позиції, заробити гроші, отримати престиж, але якщо ви не згодні з собою всередині, не буде радості. Результатом є постійна тривожність, страх втрати статусу, або відчуття самотності. Неподалік: «Я дбаю про мій внутрішній стан, не просто розмітка назовні». Навіть якщо для когось це звучить “не так престижно”, але автентично.

14. Ви можете тільки виростити за межі звичайного
Щильність показує, що ми комфортні для знайомих сценаріїв. Але якщо ми хочемо змінити реальну зміну, то нам потрібно вийти з зони комфорту: дізнатися нову майстерність, змінити наше середовище, бути готовим до критики. Будь-яка трансформація вимагає шейк-апМи можемо самі зателефонувати одержувачу.

Висновок
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ця чесність не є одноразовим актом, але постійною практикою. Потрібно щоденно звернути увагу на ваші думки, емоції, дії та, звичайно, готовність вивести висновки та змінити те, що заважає рухатися вперед.
З іншого боку, це дозволяє знайти потужну точку підтримки: коли ви не приховуєте правду від себе, ви перестаєте витрачати багато енергії на підтримку ілюзій. Ви відмовляєте енергію до реальної речі. Дія, зростання і задоволення життя. З правди важко втекти, але приймаючи її, ви стаєте міцніше і більш зрілою, відкриваючи шлях до щирих відносин, реальних цілей і глибокого почуття сенсу.
Нехай ці 14 правди будуть кроки до усвідомлення та самоприймання. В кінці, без чесності з собою, будь-яка яскрава сценарія буде нічого більше, ніж порожній простір. І визнаючи свої бажання, обмеження, больові точки і радості є кращим фундаментом для кожного дня трохи більш реальним і виконанням.

Глосарій
Щільність
Відкрита експресія думок і почуттів, без навмисного спотворення або заклинань.

Комфортна зона
Психологічний стан, в якому людина стабільна, уникаючи ризиків і змін.

Самоконтролю
Уміння людини керувати своїми емоціями і діями прилипанні власних принципів і цілей.

Бальзам
Стан надмірно вкорінює себе за помилки, нерідко веде до саморуйнівної критики і пригнічення ініціативи.

Вивчається синдром бездопомоги
Стан, в якому людина перестає докладати зусиль для поліпшення, припустимо, що будь-яка дія не впливає на результат.