Чому виникає людина?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І як кілька чоловіків з великим Мс. І точка, як завжди, простий.

Справжня людина є моральності, честь, мудрість, духовність, доброчесність, скромність, відповідальність, Валор, благородство, творчість, служба і, звичайно, любов.

Про те, що я жив і навчився. Це не теорія книг – все відчувається і приймається.

1,1 км Мораль
Ця точка є однією з найважливіших для чоловіка. Від нас немає. Достатньо досить - але це хильність.

Справжній чоловік народжується, коли він повністю самостійний від жінок. Коли він має владу відмовитися від всіх дівчат (навіть тих, хто готовий і готовий). Скажіть не для одного. Він вже має своє життя. Або той, що ще не існує, але це доглянуто йому.

Згодні з іншими, свідомо тимчасовими відносинами або підбірами дівчат - які б були такі хлопці, скеля-махо-брал-альфа-чоловічого і сердечника - хлопці, можна сказати тільки погано. (і потім мукають камені з армії брутатів і альфа)

Морська чистота - це незбираний і не комплексний, як правило, продуманий зараз. Це величезна сила чоловіків. Такий чоловік не буде вирощений або повернеться від шляху життя ніякої краси.

Цікаво, моральність негайна. Подовжує всі інші сфери і відносини - в сім'ї, з людьми і в цілому в житті.

На щастя, вам сподобається такий чоловік? Або ж ви віддаєте перевагу «мачо» який хоче... Хто буде будь-яка гарна дівчина доставить ліжко? Якщо ви вибрали другий, я можу тільки побажати вас удачі і зрілості.

На жаль, для багатьох дівчат, Moral Man не має одного з теперішньої похвали здібності - він не може впадати в любов. Всі Він не буде «конкорувати» ви, співати серенади під вікном і всім. Не треба бути. Любительи використовують один одного, щоб уникнути від болю.

Але коли він любить вас, закріплюєте ремені для сидіння – це назавжди. Він відправиться до Марса, щоб подивитися на вас, якщо він забирає вас. Немає карти, немає їжі, немає води або нічого. Не тому, що ви закохані або романтичні. Я вибрав тебе. Люблю тебе. А життя подарує Вам. Заспокоїти воду в нижній частині океану. Він буде.

Чоловік народжується, коли він вільний від свого люсту.

2. Заслуженість та гра
Ви знаєте, що це? :

Справжній чоловік поважає всіх людей навколо нього. І лікує їх повагу. Він поважає світанку і лікує його повагу. Заслужена любов'ю. Заслужений стан розуму.

Хонсти. чесність. Немає чоловіків без неї.

«Це дуже важко для них ходити». Я сказав їм, де вони йдуть. Це буде набагато простіше, щоб вони залишалися в темряві. А ті, хто слід знати правду. Якщо вони знають правду і слідувати мені, вони підуть до кінця. Тексти пісень, а це означає: І якщо вони слідувати мені без правди, як вони довіряють мене?

чесність. Навіть до розпаду себе і їх благополуччя. Але це не означає, що все на вашому розумі. Чоловік бачить, коли і як його можна розповісти іншим особам, щоб вони могли зрозуміти і почути. Поважати і зберегти свою честь.

чесність одного бізнесмена вартість його $250 млн. І вибрав Хонсти! Хонсти варто квартал мільярдів! Це честь жити з ним на одній землі.

Що б твої особисті втрати, людина обирає чесність. Він не вірить, щоб отримати роботу / гроші / ... і т.д. Чоловіки використовувати жінку тільки заради ... без намірів витрачати на життя з нею - Імміоральний і нечесний.

А які з наших братів ще вибираються - добре, гусениці, бажаю вам бути метеликами. Тоді буде шанс бути чоловіком.

По дорозі ви знаєте, що реальний чоловік ніколи не змусить ніяких претензій проти жінки? Ні. Ніколи. Не винятки.

Скільки коштує? Про нас Її право.
Ми можемо діяти як ми хочемо – чекати або йти самі (що б ваші значення були і де ви йдете) – але не робимо претензій.

Для жінок, тільки один варіант є істинним - також без претензій, ми сидимо, дочекаємось, поки він збирає шафу або приклеює шпалери в всю квартиру ) Варіант - ходити поодинці - ні.

3. У Прованс
Все реальний чоловік, всі його мотиви, він може пояснити. Він бачить людей і процеси в їх глибині, не на поверхні. Він керує повним розумінням всіх аспектів чогось. Саме тому він обирає моральність і честь. Він поставить кожне питання на полицях - чому так і так. Якщо ви готові почути його. Ні, то він може виглядати, як вам подобається. Я сказав це.

Це мудрість, яка з'єднує всі інші точки, такі як клей. Легенда 17 є ідеальним прикладом всіх цих якостей. Меншіков в ролі тренера - не пояснить його дії спортсменам - все ще не буде розумітися, не готові розуміти. Отже, це «зроблений» і вимагає подання. Але його кожен попит і дія містить неймовірну мудрість. І хокейні гравці розуміли ) І стала найкращою командою у світі.

І ось сумність No2 для деяких жінок.

Людина з почуттям честі, моральності і мудрості не захистить вас в усі часи, навіть коли ви явно неправильно. Сюрприз, ху?

Реальний чоловік не піклується, хто правий. Для нього важливо діяти відповідно до правди і відзнакою, діяти на основі вищих значень, а не мати цих цінностей і не захистити гордість іншої людини.

Якщо ви маєте право, він тихо відповідав його, але він буде тримати другу честь. Якщо ви не помилитеся, він буде тримати честь обох сторін, і він поговорить вас чесно в приватному порядку. Ви будете слухати його і робити, як він говорить.

Чому не можна захистити вас? Він бачить ситуацію через очі Бога. Ви не відмовляєтеся від Бога про хворобу або нещастя. А потім виходить, що ви дійсно потрібно цю ситуацію і дізналися багато з неї. Це був неприємний, але тільки через свою самопізність - і добре зважує багато разів.

4. Духовність
Духовність, духовність...

Людина - рука Божої на землі. Пряме керівництво Його.
Для цього в серці людини є розуміння всіх духовних законів, правил і принципів, яким живе наш світ. В душі людини є спокій. Жінка є помічником і натхненником, не плутайте її.

Людина робить речі в зовнішній світ.
Жінки надихають і піклуються про будинок.

Такі поняття як доброту, співчуття, знову чесність, любов, Бог, милосердя, єдність є основою духовності будь-якої людини. Однак чоловік є тим, хто веде духовно його сім'ї і всіх людей навколо нього. Він допомагає нам бути ближче до Бога.

І я не говорю про релігію. Про почуття творця все, що в самому серці. Не існує духовності без чесності, мудрості та моральності. Не потрібно навчатися, не потрібно розвиватися - потрібно бути її і жити в гармонії з нею.

5. Умань Інтеграція
Мій улюблений пункт останнім часом.

Інтегрність – це глибоке розуміння принципів, цінностей, природи, а головне – до них.

Що відбувається, у мене є мої принципи і цінності, які я буду дотримуватися всіх ситуацій і умов. І вони базуються, серед інших речей, на абзацах 1-4 ) Заслуженість, благородство, Моральність та інші.

Принципи і значення є компасом чоловіків. Він завжди знає, де і як піти. І це те, що він буде дотримуватися.

Ось принципи чоловічого братства. Я дав своє слово іншому чоловікові, тримаючи.
Запропоновані за допомогу, запозичені - дати, подяку. При будь-якій вартості навіть при втраті. Немає нагадування. Ви зацікавили свою честь, відвагу. Найдешевші, які люблять ходити до місяця, щоб назвати славне ім'я чоловіка (не так з людини). І є багато. І врятувати вас від запозичень з дівчини! Для позичальника з дівчинки ганте для чоловіка. І не подарувати дівчині ... це просто пік ...

Є таке блюдо в Азія - Чука. Безформний сірий каша, без смаку і запаху, який виготовляється з будь-якого. Це люди, які Чука. Так, жінки, пробачають їх. Вони мають жорсткий час.

Садиба No3 для жінок :

Для справжнього чоловіка, його значення важливіше навіть ваших відносин. Якщо ви починаєте діяти проти духовних принципів, проти моральності, честі та мудрості, він вибере їх над вами.

Чи болить ти?
Ідеальна.
Ви хочете залишити його?
Все правильно, покласти ключі на стіл, де ви знаєте двері.

Неважливо, скільки він любить тебе, справжня людина завжди буде спокійною про виїзд коханої жінки. А якщо ви почуєте його, то "Ви можете залишити." Але знаю, що я не відпустить тебе назад," або якщо (не заборонено) ви приводите його - "Якщо я виходжу цю двері зараз, то назавжди, я не збираюся знову" - раджу вам сидіти і дихати себе. Вам не буде приємно. Якщо реальний чоловік говорить, що він буде. Чому ви повинні зробити непрозорі мови? Так, він буде боляче і хоче повернутися - але він прийняв рішення, сказав йому - і період. А рішення базується на його значеннях і мудрості.

Що відбувається, коли людина вибирає не всі? Лі, але отримайте моркву.
Застосувати, намагаючись зробити зміни, які не є, для застосування вашої половини.
Визначте неправдиві принципи правосуддя. Познайомитися з деякими принципами.

Що відбувається - вибух і руйнування його сутності маскуліну. Основи його природи.
Дуже швидко - і огірок. Поведінка жінки в цілому.

Один з найбільших проявів доброчесності і честі - Ісус. Що б вони робили до нього, він просто переніс його в тишу. І пішов він з доброчесністю - вони не могли розбити його. Ось чому ми пам'ятаємо його. Великий чоловік.

Інтегрність життя за глибокими принципами та значеннями. До всіх засобів.

6. Жнівень Модний
Ніщо додати. Модність.
Вони фантазія, плаття красиво, купити прохолодні автомобілі і кріпити кращі - "бой-баби" :

Життя справжнього чоловіка проста і скромна. Чому? Зважаючи на те, що їхнє життя сповнене креативності та сервісу. Вони дивляться далеко за межі матерії та цука.

Генрі Форд був мільярдером і став старим клоаком. Бо навіть в цьому клоаку він був ще Генрі Форд. слов'янські принцеси вважали: «Якщо ви не визнаєте принцесу у вашій тканинній сукні, то дійсно, який князь ви? й

Чоловіча влада знаходиться в межах.
Від простоти і модності.

Ті, хто не має цього – випивати очі дорогими годинниками, взуттям, одягом або автомобілями. Пам'ятайте жарт – що робить для чоловіка потужним автомобілем? :

Відповідальність
Разом. 100%. Для всіх і всіх.

Справжня людина - батько світу. Не тільки ваші діти, але всі люди. Він піклується про всіх людей навколо нього. І природа. І тварин. Все про нього.

Він бере на себе відповідальність і покладає новий шлях. Він може бути страшним, але він робить. Поки будь-яке питання.

8. Творчість та сервіс
Реальний чоловік – Кратор. Це те, що пояснює його скромністю. Для нас важливо створити щось нове, щоб поліпшити старий. Дослідити нові шляхи і вивчити нові горизонти.

І все це ми не тільки для власного задоволення, але для сервісу світу і людей.

Уміння служити те, що відрізняє істинну людину від усіх інших. Ви можете запускати підлогу або запустити корпорацію, це не важливо. Наша робота робить світ кращим місцем. Дійсно краще.

Сократи в автозаправних автомобілях «Пецефудний воїн». Але я зробив це, подаючи людям.

Послуги для сім'ї, родичів, друзів, колег, країни.

9. Навігація Люба
Це реальний, не підроблений, який більшість людей користуються. Справжня любов не може бути для 1 жінки. Це самопізнання.

Ми любимо все або нічого. А потім, полюбляючи все, ми можемо дати їй повністю жінці, але також піклуватися про всіх інших людей і природи. Як частина одного Бога.

Любов - джерело і мотив всіх дій справжнього чоловіка. Моральність, честь, благородство, мудрість – всі ці її прояви.

Кожна дія і слово чоловіка пролягає тільки одне питання - це любов до неї?
Збільшить любов у світі?

Вийшла багато.

Не плутайте себе і намагайтеся виглядати красиво. Занадто багато чоловіків думають про себе як чоловіків - але в реальності вони носять маску - під якою немає на честь, ненависть, мудрість і любов. По-перше, ми навчимося бути чесною з собою.

Справжній чоловік – це поєднання всіх цих якостей разом. Це насправді дуже простий. Він досить приїхати до цієї держави, і тут він – людина народилася. Далі все відбувається автоматично - тому що інакше це просто неможливо.

Доброго дня!
Світ світла.
Олексій Яковлєв