Золота формула гармонії

1196176

Закони математики, які мають все, щоб зробити з реальним світом, ненадійні та надійні математичні закони не мають нічого спільного з реальним світом. Ейнштейн А.

Математики дивні люди, вони не знають, як далеко вони від сутності речей, вони повинні пробачити їх зарозумілість. Цікаво, що один, хто вперше усвідомлює це і сміливо заважає: вони не люблять і злоякісні. До речі, я стає все більш впевненим в тому, що я знаю таємно для довгого часу: це тип культури, яка математика настилає в духі, надзвичайно одностороння і вузька. 浜у 涓 蹇

У 1782 році Святий Мартін опублікував книгу, Справжню систему співчуття між Богом, людиною та Всесвітом. Він стверджує, що зовнішній світ є ілюстрією, його внутрішня сутність є Богом, це його найвища моральність (армононім).

Для загиблого чоловіка є тільки один спосіб з'єднання з Богом: через знаки і символи. Для усунення поділу людини і Бога необхідно відновити в собі той же закон, той же порядок, той же захід і гармонія, до якого всі речі в природі.

Це чудова робота, але для того, щоб зробити це, нам потрібно буде Вілл, міст між душею і духом, що веде до еволюції і досконалості. Елементи людської душі, з яких є рівно чотири, потребують п'ятого елемента, єдиний засіб, за яким людина може виправити всі помилки і гріхи і об'єднатися з Духом, його істинне само.

За словами святого Мартіна, це спосіб гармонії. Володіння свідомості здатна контролювати тіло, його інстинкти і душа є необхідною умовою для досягнення гармонії і індивідуальної еволюції. У храмах Стародавнього Єгипту та Стародавньої Греції, Індії та Китаю часів Жовтого імператора, де символ гармонії був п'ятикутний зір - петаграма, універсальний знак, в якому математики пізніше побачили певні пропорції і рівняння.

3610Р. 4200Р.

Ми охарактеризуємо цей символ математиків, які знали правила його будівництва? Я думаю, що ні, в цьому випадку первинний був прямим баченням гармонії геніусами і сагами давніх часів, а математичні формули з'явилися значно пізніше.

Ми можемо сказати те ж саме про вивчення гармонійних пропорцій в природі – вони виникали мільйони років до появи людини, створеного великим архітектором Всесвіту, і його головним математиком, і відображений в всіх структурах, від кристалів до галактик.

Багато написано про петаграму, але в цій статті ми найбільше зацікавлені в давньому символі «люда – петаграма»:

Пентаграм чоловік.

Цей образ, виконаний компанією Cornelius Agrippa в п'ятнадцятому столітті, показує ідеальну людину, розум якої і дух повністю контролює тіло.

У Чарівників Speak, D.S. Sommer пише:

« » » » » » » » » » » » » » » Пентаграма людина живе абсолютно різним життям, ніж хтось, хто не розвив свої духовні здібності. Фізично, його існування може бути дуже схожим з тим, що будь-яка інша людина, але психічно він живе в абсолютно різних світах, де немає углю, ненависна, страх, смерть, біль і руйнування. Він є вірним вченим, який навчився свідомо контролювати свій автомобіль, або його тіло, високо складна машина, до якої об'єктуються звичайні люди.

Антипод людини петаграма – це звичайний чоловік, який обслуговує тіло і його настоянки, регулюється ззовні, і підлягає деструктивним емоціям, які використовують тіло індивіда як інструмент.

Елементи такої особи:

Математика гармонії.

Вам не потрібно гармонізувати математику, потрібно це зробити з математиками.

Що ми знаємо про Гармонію? Майже нічого.

Чоловік не знає нічого про гармонію, якщо його серце знає. Ви можете бути триразовим академічним, професором і мати різні заголовки, але якщо людина схильна до пристрастей і не до духу, то він не напише нічого гідного про гармонію, і не буде реальної вигоди людям з його розрахунків. Тому що в самому серці є інвертована петаграма.

Необхідність мудрих чоловіків.

Не знаю, що А. Ейнштейн мав вчителя. Назва: Пітер Динов. Ось що Ейнштейн сам писав про це:

«Весь світ лукнув перед мною, я блюв перед майстром Петром Деуновим з Болгарії.

Люди, і над усіма нашими науковцями, потребують наставника, який вже завоював свою тваринну природу, підпорядковуючи її духу. Такий наставник (особа петаграма) допоможе студенту пройти шлях індивідуальної еволюції. Якщо цей сучасний математик міг це зробити, він міг стати новим Леонардо Да Вінчі і створити для людей, не проти них, стільки наших колег.

Золота формула Гармонії.

Людина-символ петаграма є запорукою розуміння гармонії.

«Чи живеш, душа, не є мікрокосмом, маленьким Всесвітом?» Повністю бурів і не погоджується. А завдання – реалізувати єдність гармонії в ній. Тільки тоді буде Бог вводити вашу свідомість, і тільки тоді ви будете поділитися Його влада і створення з вашого Чи буде вівтар серця, вівтар Вести, і престол Юпітера!

Це як Пітагорас назвав його дискрипсами. Звертаємо вашу увагу на те, що наша місія полягає в тому, щоб допомогти людям, які прагнуть гармоніювати з собою і світом. Я написав про це кілька разів. Для цього нам необхідно вийти за межі звичайної математики, повернутися до віку П'ятагораса і пам'ятати, що він створив математику як інструмент філософії. В іншому випадку префікс «гармонія» до слова «математика» залишиться лише простою прикрасою.

Автор: Іван Раїльян

Джерело: www.trinitas.ru/rus/doc/0232/013a/02322089.htm