Чи можу я залишити пацієнта?

Про те, що виїхали хворі дружини, які активно обговорюються у верхній частині протягом декількох днів поспіль, я не ясно.

Дуже часто хворіють здорові люди. Вони живуть без любові – ще частіше, просто інерцією. І інерція така річ, що хвороба швидко викидається з цієї інерції. Це одна річ, коли ви приїжджаєте з роботи, як автомобіль, лежачи на дивані, обмін по-подібним фразам, дати частину вашої заробітної плати, отримати вашу пластину макаронів, ще одне, коли немає дивана, немає макаронів, і ви запропонували обміняти мереживне життя для пекла: доглядати за хворою людиною, жити серед медикаментів, весь час думати про ваш неминучий старий вік, хвороби і смерть.

1323232

Сцена з фільму "Дівчина з вітазом"

Коли людина погоджується на це пекло? Тільки в одному випадку. Якщо альтернатива ще більше п'яти.

Люди йдуть до цього пекла з ентузіазмом, коли вони люблять другу, так що вони втрачають її - такий пекл, що ви не тільки подбати про це, виходите з власної шкіри і продаємо все, щоб принаймні трохи знизити ризики цього пекла, що набагато більше. Я бачив це часто, і я думаю, що кожен бачив його. Але що коментують у верхній частині? Це не правило, але виняток? Здається, що люди живуть в дитинстві мрії, якщо вони вірять, що велика любов у подружжя є правилом для шлюбу. Поки правило життя без любові інерції або розлучення.

Іноді люди йдуть на пекло, чия наука загрожує їх просто їсти, якщо вони залишають хвору людину. Навіть якщо вони не люблять його довгий час, проживали з інерції або з того ж почуття мита, то тепер він хворий, розлучення неможливе. Я бачив багато щасливих господиней, які вже були захоплені, щоб залишити сім'ю чоловіка в любові з ними, але сумлінний чоловік, коли дружина раптом закохалася або була серйозно хвора, і всі він написав своїй господині «Пригоди, моя любов, не в цьому житті», фініші лінії. Це людина свідомості. Як красиво це, поговоримо про це пізніше.

В той час як я хочу уточнити, людина буде навмисно (без тиску і без опору) дає свій час, енергію, нерви і гроші на інший, коли він вважає його неформальною частиною. Офіційна частина – “ми офіційно одружені”, неформальна частина – “хворячи і я теж боляче, відчуває себе добре і я щасливий для нього” – справжній шлюб, судочинство, приналежність, коли другий є частиною першого. У цій ситуації немає питання про те, чи варто доглядати чи ні. Якщо ви лікуєте ногу, якщо вона болить, або починаєте з'ясувати, наскільки важко і неприємно. Важко втратити ногу – це реальний жах, тому його потрібно зберігати максимально швидко і максимально активно. Таке ж почуття виникає в люблячому шлюбі, коли кохана людина хвора. Це трохи простіше, ніж відчути хворобу найближчої людини. Вам не буде так доглядати за собою якомога ближче, сниться, що він буде краще або принаймні, просто намагаючись полегшити його страждання. Це правда. Але людина для цього повинна бути дійсно «близька», і не формально - в офіційному шлюбі з вами.

Це сумний, що люди живуть разом і не люблять один одного, що хвороба виходить на обрізку, коли порушується зручність інклюзивного життя і не існує сенсу перебування поруч один до одного, необхідно запустити так, щоб не витрачати роки, що подають непотрібну і хвору людину. Ця людина не була дуже близькою, не любила, або здавалося б, він був або комфортним або толерантним, і тепер він був нестерпним. Що таке обговорення? Чому так багато людей не хочуть витрачати своє життя?

Кожна така людина, яка стикається з недугою близького до в'їзду, тобто, кому він здається око, але не хоче давати взагалі, тому що він не любить, думає щось схоже: «Я занадто може хворіти, в будь-який момент, поки я не залишилася, ніхто не знає, не може перетворювати решту мого життя в пеклі, краще бути трохи поганою, але безкоштовно». Тим не менш, слово «дити» має таке значення, що «поганий» є настільки страшним для них, що краще заголовок прямо в свердловину, тому вони залишаються близькими і самодопоможливими, але все ж «іір» людина, з якою пов'язана борг. Я люблю ці, останні багато більше, звичайно, я сам - досить другий, але я бачив деякі люди боргів, які, Боже, добре буде зменшити їх борг і почати дихання і жити їх життя, замість того, щоб шукати інші всі їхні життя, і навколо них зазвичай ціла локація тих, хто потрібно подбати про весь час.

Звісно, я бачив непристойні люди. Ті, хто не допомагає і підтримує, і останній може бути відхилений. Але з якоїсь причини я бачив набагато менше нерозривно, ніж зазвичай. І звичайна людина самовіддаляє, коли любить він, і поспішає в пошуках економіки сил, коли він не любить, тобто він шукає можливість допомогти хворому з чим-небудь і його життя не перетворюється в пеклі. Це звичайні люди.

Але щоб бути чесною, я хотів щось інше. В'язниці хворого, які захоплюють і лікують тих, хто не хоче подбати про них у хворості. Ви впевнені, що ці дружини люблять своїх чоловіків? Вони переконані, що життя чоловіка повинна бути приурочена до них, обов'язково до них, без сліду. Чи є їх любов? Чи є це самотній і святий любов, вони очікують від своїх чоловік? Це, він повинен любити святих і самосвідомо, і я буду, щоб прийняти його жертву і служіння, нехай йому жертвувати і служити мені і ні іншим чином?

Я побачила кілька пар, де чоловіки не тільки готові, але радо доглядають за хворими дружинами (поважаючи на прогрес, сподіваючись на можливість впливати на позитивну динаміку, сподіваючись на їх корисність). Так в більшості цих пар, дружини досвідчені ембарименти і незручності, які викликають так багато проблем з їх недугою. Вони не побачили хворобу, як «су» (і вилікувані дружини, здавалося б, бачити це так, або навіть «так», вони думали, що це було, але люблячі чоловіки, безумовно, побачили хворобу, як «наче», – загальне непристойне для вирішення проблеми. Думки поділу не виникали навіть за мить. Якщо ви не хочете від’єднатися від особи, яка тебе любить.

Але в парах, де дружина обов'язково: хвороба «заради», він зобов'язаний, і якщо ні, це означає лущ, лущ, ситуація була часто різна. Якщо в парі, де дружина вважає, що це її проблема, яку чоловік взяв на себе, вона займає позицію «не потрібно це, я буду це зробити будь-яким чином, відпочивати, думати про себе», чоловік має набагато більше сил і мотивації, він відчуває, що він піклується про людину, яка любить його, красиву, вдячну йому, потім в пара, де дружина вважає «захворювання» і вимагає того ж, щоб розглянути її чоловіка, чоловік часто бачить, що вона незадоволена своїми зусиллями, хоче отримати більше, і його мотивація швидко вичерпається. Я не збираю випадки, коли чоловік є сумкою, і після ознайомлення з діагнозом, він змивається відразу, не турбуючись про це (Я не бачив такого, як, я завжди майже переживаю їх, але, ймовірно, є і такі). Я приймаю справи простих людей, які готові подбати і готові, але не те, що вони люблять дуже багато і інші думки не приходять, ні, інші думки також приходять, різні думки приходять.

Так, у випадку звичайних чоловік, позиція дружини вимагає і її повну впевненість, що вона повинна бути доглядати за собою, бути з її в горах, допомогти, загоєння або іншим чином, лущіння, робить свою роботу. Чоловік бачить, що він не коханий, не шкодуючи, чесність тільки себе, вважає себе жертвою, і він зобов'язаний працювати і компенсувати той факт, що він загинув, і вона. Дуже часто такі жінки вважають, що життя відхилено їх і тому вони мають право на отримання компенсації в повному обсязі, від життя, від інших, особливо від близьких. І так, в цьому випадку вони заготовляються як тим, хто любить їх божевільно і вірно, або тими, хто має почуття обов'язки - з будинком, так і звичайними людьми, які люблять не стільки, а почуття обов'язки вони значно менше, намагаються поступово змивати, заради самоконсервації. Повернутися до дверей.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але на мій погляд, тільки той, хто любить себе, гідність любові, і така людина не буде глухим з гнівом, якщо він не самовільно доглядати, він буде сказати: "Нехай живе, поки він здоровий." А потім відправлявся є реальним фольгою, якщо він закинув таку красиву і люблячу людину. Добре бути з любов'ю і гарною людиною, навіть при хворобі. Особливо якщо ви любите його.

Я пам'ятаю минулого року життя батька і шкоду, що я не завжди з ним (хоча я був часто з ним). Зараз я даю багато, навіть якщо з пацієнтом.

Автор: Марина Комісарова

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...