5 Не знаючи, що ви можете зробити, щоб загарнути життя, не знаючи це

р.

Коли ви були молодими і люди запитували вас, що ви хотіли б бути, коли ви зростали, що ви сказали їм? Стандарт "доктор" або "ветеринарний"? Або, можливо, ви встановили високі цілі і відповіли як поп-зірка або астронаут? Відповіді відповіли 95%.

Тепер подумайте про це: коли люди запитують вас про те, що зараз, трохи порушуючи своє питання до «Що ваші довгострокові цілі?» або «Чи ви бачите себе в 10 років?» ваша відповідь на ці питання буде виглядати так само, як це було 10 років тому. Для більшості з нас це буде. З одного дня поїзд "живий" не може згасити. На щастя, я мав можливість вивчити ці багато пологів у великій деталь, і це найбільш поширені причини таких аварійних ситуацій.

1,1 км Ви фокусуєте, як зробити щось замість розуміння чому.

До чогось для мене. Підійдемо, розгорнувшись в середину приміщення і займіть позу, якби ви їздили невидимий мотоцикл: коліна зігнуті під прямим кутом, руки згортання невидимого рульового колеса. Якщо ви хочете, ви навіть можете запустити роял, імітуючи двигун. Подивитися на годинник, а потім тримати позицію до тих пір, поки ви можете. Дочекайтеся, поки біль у стегнах стає нестерпним. Звертаємо увагу на те, як довго це займе. Для деяких з вас це всього 30 секунд, тому що чому б ви це робили? Це приплив і болючий.

Ми повернемося до цього в хвилину.

Тепер давайте скажемо вам, щоб допомогти вам швидко курити. Які з наступних варіантів ви думаєте краще для цього?

• Покажіть, чому він повинен кинути палити, показати його фотографії ракових новоутворень, захворювання легень і як.
  • Покажіть, як швидко кинути палити, і це відео буде містити тонни корисних порад від тих, хто вже пройшов через неї.
Які з цих варіантів ви думаєте, будуть працювати? Другий, це не так? Після того, як перший варіант є просто маніпулятивним, і другий варіант має відповідні, корисні знання.

Але ви неправильно.

Недавнє дослідження встановлено, що реклама пояснює, чому ви повинні відмовитися від куріння дуже відрізняється від реклами, яка пояснює, як кинути.

Відповідає питання про те, як кинути палити практично без використання. Причина цього досить проста, але багато сучасних економістів сподіваються, що ви ніколи не думаєте про це: ніхто, хто хоче змінити свої звички, не може, тому що вони не знають, як їх змінити.

Небо.

Ви бачите, якщо ви хочете зробити речі погано, ви просто не повинні йти за межі першого кроку. Це відбувається з більшістю починань, весь час, і метод не важливий. Саме тому, що різні раціони харчування приходять і ми ніколи не знайдемо, що один магічний раціон, який працює краще, ніж решта. Метод не проблема, ми постійно концентруємо на ньому, і робимо це тільки для того, щоб Ми не визнаємо простий факт, що ми не хочемо нічого змінити.

Я знаю хлопця, який втратив 16 фунтів з дієтою Atkins. Ні, ви знаєте хлопця, який хоче втратити стільки ваги, що він готовий ретельно контролювати все, що він їсть щодня. Якщо хлопець вибрав простий щоденний кальорій, він працював так само, як і Аткінс.

Давайте мені ілюструвати це з одним особливо ludicrous прикладом: фітнес-індустрія.

Придбання тренажерів витрачається близько $ 4,5 млрд на рік (прокладки від кращих виробників). На фітнес-клубах витрачається 27 мільярдів доларів. Скільки людей ви думаєте, що платять гроші за все це, після того, як переконливо себе, що це дуже важливо, щоб вони виглядали після себе? Ось підказка: Дві третини людей, які придбали членство в фітнес-клубі, ніколи не показали.

Не просто лежимо, ми розповімо самі, це смішна брехня.й Навіть дитина може зрозуміти це. Ви розумієте, що для того, щоб отримати придатність, не потрібно спеціальне обладнання, і ви можете зробити всі необхідні вправи на підлогу, прямо зараз, якщо ви хочете.

Пам'ятайте, коли ви сиділи на цьому невидимому мотоциклі і стегнах були буквально кричущими на вас, щоб зупинити його на хвилину? Так само горіння болю в ногах ви відчуєте на тренажері, оцінивши тисячі доларів. Я просто дав вам безкоштовно. «Чи він був неймовірно нудним і болючим! Я не хочу, щоб зробити це щодня.

З повагою! Neither до I. Так перестати оголяти себе.

Тепер спробуйте це: знову отримайте на невидимому мотоциклі, але цей час найняти когось дивного, який буде прицілитися гарматою на голові і хто буде мати чіткі інструкції, щоб відбити його, якщо ви подвійно свій попередній час на мотоцикл. Попереднє бути в епізоді Синів Анархії або що-небудь.

Ви поліпшите свій час без проблем, ви поїдете за допомогою всіх цих «іможливих», ви отримаєте біль. А тепер ви дуже стурбовані тим, чому ви робите все це: ви робите це так, щоб ви не потрапили в голову.

Це «секрет», який був очевидним з початку. Всі ці люди роблять чудові речі і працюють, якщо вони були 50 годин в день, як вони роблять це щодня? Вони роблять це, бо вони мають гармату на голову. Вагінний пістолет, прикріплений до храму весь день. Щодня.

2,2 км Ви не думаєте про те, що вам потрібно жертвувати.Ось що я говорю про статті, як це: що вони завжди намагаються зробити вас краще, щоб ви відчували винність. Що ви робите сидячи на дивані і їсти морозиво, ледачі? Приїжджайте, отримайте свій притулок і зайдіть, щоб стати суперником, здатним досягти, тому що ви можете бути!

Я точно знаю, чому я сидів на дивані їсти морозиво. Це тому, що у мене був жорсткий день і морозиво робить мене краще. Так звідти тут. Навіть якщо що я роблю час, я роблю це з причини.

Але це просто те, що кожен ігнорує, коли вони намагаються виправити щось в житті. І вона завжди повертається, щоб прикусити їх.

Якщо ви вже є спортсменом, замініть його «Як Speak японською» або щось інше).

Покажіть, що ви вирішили запустити.й Ви прочитали текст вище і обрали діяльність, яка коштує майже нічого. Ви думаєте, що ви збираєтеся працювати в парку з кожним днем, і ви мотивуєте себе, що це допоможе вам схуднути, це буде дати вам більше енергії, це буде зробити вас краще, і це абсолютно безкоштовно. І так, коли ви повністю підготували для цього завдання, коли ви трохи потілитеся, коли ви думаєте про те, що не хворіє більше, є те, що ви можете заплутати вас і зробити вас кинути все вище. І все це буде, коли ви думаєте: Що ви втратите біг?

Ви втратите те, що ви зробили замість вправ. Чи знаєте ви це чи ні, що ви робите прямо зараз На стелі я провів два години. Я, але ви зробили це з причини. З цим ви виконали необхідність. Може бути, що ви знімаєте стрес, я не знаю. Але я знаю, що ви зробили це, тому що ви не хочете зробити все ще в той час.

Так наш бігун говорить, "Я буду бігти вранці, перед роботою!" Ого, тепер ви отримаєте два години раніше, ніж зазвичай. Не потрібно зайвих годин сну? Я б сказав, що якщо вам спати, вам потрібно. Ось як працює. «Я просто їду до ліжка раніше!» Ну, що ви зазвичай робили протягом двох годин? Спробувати час з друзями? Ви онлайн? Ви переглядаєте телевізор? Читати книгу? Що б ви робили, ви втратите його.

Здавалося б, як і більшість речей, які я кажу. "Я вирішив, що я дізнався, щоб грати саксофона", але насправді за ним "Я вирішив, що я дізнався, щоб грати саксофон, не повісити з подругою. й

Знайдіть найбільш успішну людину, яку ви знаєте. Поговоріть з ним про те, як пішов його на тиждень, і ретельно зауважте всі речі, які ця людина не має. А хто не має друзів або ні дітей, можливо, не хобі. Він має 24 години в день, так само, як ви. Він не може додати нічого нового до того, що він вже має. Він може тільки жертвувати щось інше.

Саме тому метод «Стоп час відставання, поліпшить життя, ви припинили» Якщо ви думаєте, що ви можете знайти більше часу. До послуг гостей не існує. І ви повинні зробити холодний розрахунок і вирішити, що ви будете робити:

• «Я збираюся закінчити свої дослідження замість витрат часу з друзями. й
  • «Я збираюся витрачати більше часу на роботу, знаючи, що це зробить мене бідніше. й
  • «Я збираюся піднятися на гору, і я збираюся нехтувати сім’єю під час поїзда. й
Це не відрізняється від нормального планування бюджету. Якщо ви хочете стати різною особою, то частина того, що стає відмовою, яку частину ви повинні вмирати.

3. У Ти станеш іншим.Я недавно писав, що 60-секундний тест і я хочу, щоб прийняти його, якщо вони вже не були. Якщо ви не любите натиснути на посилання, я даю вам трохи зіпсувати: багато людей переконані, що в довгостроковій перспективі вони стануть абсолютно різними.

Хлопець з мертво-кінцевою клієнтською роботою, один раз сказав, що він хотів працювати в IT, але він не витрачав ні хвилини, що дізнався про комп'ютери, або вчора або день до. Він не відвідує будь-які курси і не планує зробити це. Він просто має вагову ідею, що в 10 років він буде сидіти на робочому столі, що робить добре опалювальну комп'ютерну роботу, з неспроможним припущенням, що в деяких випадках він раптом стане новим типом людини, який буде витрачати багато часу і енергії навчання комп'ютерів.

Я описав, звичайно, мене в 1998 році.

Кожна людина відчуває, що він буде худий протягом 10 років, кожен з них уявляє, що він буде сміливим — ви отримаєте ідею. Як дістатися з точки A до точки B ніколи не визначено. І ніколи не визнати нестерпну правду, що людина, яка ви йдете в 10 років, буде людина, що ви сьогодні. Якщо ви витрачаєте більше часу, граючи ігри на iPhone сьогодні, то в 10 років ви будете людина, яка дуже добре грає ігри на iPhone.

Це не судове рішення. Є ще гірше речей. Але це те, що якщо ви вже не надто енергійна людина, ви не можете стати динамо-людією наступного року, якщо ви починаєте приймати амфетаміни або щось схоже на це. Якщо у вас є проблеми управління небезпекою сьогодні, ви будете мати їх 10 років відтепер. Якщо ви не знаєте, що фу сьогодні, ви не знаєте його в 2035 році. Але якщо ви навчитеся фу сьогодні, то щось буде працювати.

«Чи я хочу, щоб дізнатися фу!» Я просто не маю часу для цього!

Стоп. Стоп. Не зайдіть, де ми почали.

Якщо у вас була гармата на голову, ви швидко знаходите час, погубивши його! А якщо ви не можете зробити щось на наступні 24 години, ви не будете робити це навіть якщо у вас є 24 життя.

4. У Ви фокусуєте на всьому, а не наступний крок.Ви йдете до лікаря і каже вам, що у вас є бактеріальна інфекція, яка ніколи не відійде. Це буде буквально еродом однієї частини вашої травної системи, якщо ви хімічно лікуєте його щодня, двічі на день і зробіть хворобливі візити до лікаря кожні шість місяців... для відпочинку вашого життя. Звісно, це не смерть, але коли ви уявите все, ви можете побажати. Якщо ви побачите вагу, яка висить на шиї назавжди.

Однак, я просто описав вам звичний процес щітки зубів.

Ви не бачите, доглядаючи за зубами як важка тяга, оскільки ви не сидите свічку щодня, збираючи величезну гору зубних щіток, яку ви повинні використовувати до вмирання. Ви думаєте про те, що ви просто повинні зробити вранці, тому що ви не хочете, щоб ваші зуби вийшли. Ви керуєте довгостроковою метою (збережіть зуби) мисленням тільки про легковагу добову мету (зніміть зуби).

Не важко побачити, що якщо ви можете застосувати цю техніку на інші речі, ви можете підкорити весь поганий світ.

Будь-який великий, довгостроковий проект, який більшість людей не в змозі знайти, від будинку, щоб стати реальною ніндзя, може бути здійснений тільки тому, що люди, які роблять це просто не фокусуючись на кінцевій мети. Вони тільки роблять те, що вони повинні зробити сьогодні. Не робіть мене неправильно: ці люди не ігнорують кінцеву мету, вони просто використовуються для розділення того, що вони роблять сьогодні і що вони хочуть в декаді. Для них майбутній не фанатний бажання, це логічний висновок довгого ланцюжка, що складається з величезної кількості «день». Що вони роблять сьогодні і що вони хочуть в довгостроковій перспективі, по суті, те саме для них.

Якщо ви опануєте цей підхід, довгострокові цілі не залягати вас. Ви просто повинні зробити трохи того, що планується сьогодні. І завтра є ще одна частина. Днів буде йти і в кінцевому підсумку буде виконано роботу.

Не чарівний.

Якщо, наприклад, ваша мета полягає в тому, щоб стати гітаристом в металевому гурті, просто додайте «гітарну практику» до вашого списку сьогодні і практики гітари. Це повільне. Борн. Види як чистити зуби. І до речі, я не придумав ідею.

5. Умань Ви лежите собі про те, що ви дійсно хочете.Скажіть, що ви завжди хотіли зробити. Тепер поясніть, що ви не зробили цього. «Я завжди хотів почати свій власний маленький коктейль!» Але я не знаю, де почати, я?

Aaaaaaaah. 90% від вас просто зв'язали.

Я знаю це, тому що якщо ви дійсно хотіли зробити щось, не буде перешкод. Наприклад, якщо людина дійсно хоче почати продаж коктейлів, вони не турбують занадто багато про початок. Про те, як розпочати цей бізнес, бо він провів щоденне читання і зателефонував іншим власникам магазину з кексу. Але люди не роблять це, тому що вони не хочуть. Невидимий пістолет на голову.

Це в серці кожного ненаповненого завдання в житті. Ми звикли до використання того ж слова – «Я хочу» – звернутися до двох найрізноманітніших речей, а постійне з’єднання між визначеннями стала причиною того, чому багато людей закінчуються розчарованими в житті. В залежності від контексту слово «вага» може бути:

• Заява призначеної дії («Я хочу порізати газон до дощів»);
  • Заява про загальні переваги ("Я хочу, щоб кожен живе довго і щасливе життя").
Все виглядає досить просто, але настій про визначення змінює все. Іноді ми можемо переключатися між цими двома визначеннями, навіть у тому ж вирокі. Я пішов в кафе вранці, тому що я хотів хамбургера і смаження. Я зустрівся з хлопцем, який був бігати. Він не зносив сорочку і мав тіло, як Матвія Макконагей.

Я сказав собі: "Я хочу це тіло!"

І якщо я запитав, що хлопець, чому він працює, він, ймовірно, розповість мені те ж саме: "Як я хочу, щоб тіло!"

Те ж вираз означає абсолютно різні речі. Я використовував слово «вагою» в загальному контексті, так само, як «відвертий світ миру». Це була заява про те, що я не мав контролю. Хлопець, з іншого боку, використовується слово «Я хочу» для того, щоб стояти три кілометри на добу. Бо він хоче бути здоровим.

А тепер подивимося, подивіться на всі ці малогабаритні люди, які «зважають» стати багатими та/або відомими, які колись приземлилися на реальний показ або «розкриті» деякі таланти, які не знали.

Тепер подивіться на тих, хто працює сто годин на тиждень, тому що вони занадто "погані", щоб отримати багату. Відмінність цих груп є величезною, але перша група часто не робить її навіть нерозумною. Вони просто залишаються бідними, поки друга група купує нові автомобілі.

І тоді я починаю думати, що цей світ дійсно поділився на тих, хто має чітку ідею того, що це означає, що потрібно щось, в тому числі вартість його і жертв, які ви повинні зробити, щоб отримати його, і тих, хто просто залишає все на рівні фантазії. Усе, що ви хочете, і вирушайте вперед, змінюючи світ навколо них. Другий погляд на них, зачепить голову і просить, «Як це зробити? й

Немає, я не говорю, що кожен повинен бути пантехкером, що працює сто годин на тиждень. Я говорю, що той момент, коли ви сидите на кав’ярні, що говорять про те, як вони «відверті» речі, щоб змінити, хтось ще мовчить гроші.

Коли він хоче чогось, він не про нього. І коли він має дітей, він навчить їх, що «Я хочу» не достатньо нічого досягти.

Чи подобається вам люди? Ви бачите їх як холоднокровні гойдалки, крококи, лобісти та «половинки» на Wall Street, які співвідношенні світу, як рак? Ви впевнені, що Steve Jobs був ебать психопат? Якщо ви хочете бути багатими, зупинити і думати важко. Подумайте про те, що вам буде коштувати. Подумайте про те, що ви повинні бути для цього.

І саме те, що вони хочуть час. Не те, що вони говорять про краще дивитися перед іншими. Це те, що вони дійсно хочуть. І зрозуміти, що вони дійсно хочуть, ви не повинні запитати їх. Ви просто повинні побачити, що вони зробили сьогодні.

Кредит Девід Вонг, тріщина

Режисер: Олексій Степанов, Фактрум

Це може бути корисним для читання:

Немає одного ковтати вам нічого.

Не робіть мої помилки.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/ne-sovershajte-moih-oshibok-792410/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное