Хлорофіл проти раку

Спосіб лікування раку з використанням натуральної речовини - хлорофіл. Професор В.А. Борисов. На нашу думку, метод не є досить ідеальним і, як і інші винаходи цивілізації, бере людину далеко від його природного досконалого розвитку, але все ж має право реалізувати, так як в нашому спотвореному часі не всі люди мають можливість і охочіться змінити своє життя, наприклад, їсти природно, рухатися жити в сільській місцевості, вирощувати екологічно чисті культури.

Професор Борисова

Що таке рак?

Це клітинка, яка споживає багато поживних речовин, ділиться дуже швидко, активно розмножується у всіх тканинах, переносить нормальні клітини, виснажує організм і призводить до смерті. Як боротися з нею

УВАГА! Варто отруювати так, щоб здорові клітини не пошкоджені. Уявіть, що група гостей, зібраних на столі. Гармful hosts знав звички гостей, вирішив позбутися від деяких з них і покласти торт на стіл, приправлений, наприклад, цикута. І в той час як більшість гостей поговорили правильно і ate крихкість торта, кілька глутонів швидко ate весь торт і загинув на місці. Решта нас ще жива і добре. Так само професор Борисов лікує рак. Він вводить в організм замість «тортичного» препарату з зеленого хлорофілу, який схожий на гемоглобін і легко поглинається вихровими раковими клітинами. Потім клітина опромінюється лазерним світлом з певною довжиною хвилі. Під впливом лазерного променя активне кисневе вивільняється від хлорофілу. У ракових клітинах немає пори, і є так багато кисню в них, які вони буквально вибухають зсередини. Здорові хлорофілові клітини захоплюють дуже мало і тому залишаються непристойними. Але тут є серйозна проблема - світло, яке вдається лазером, досягає тільки шкіри і не проникає в глибину тканин. Він може вилікувати від поверхневого раку, але не від пухлин внутрішніх органів. Що таке? Професор Борисов знайшов оригінальний спосіб, щоб дозволити світло проникнути дуже глибоко. Все в нашому тілі піддається ритму, що називається біорезонансом: дихання, серцебиття і скорочень дрібних судин - капіляри, які проштовхують кров на глибину тканин. Кожен пацієнт має власний ритм дихання, скорочень серця та капілярів.

Біоритм визначається за допомогою комп'ютера, що безперервно відстежує стан пацієнта, і синхронно з ним, короткі імпульси забезпечують світло. На видиху, коли кров протікає до серця і всі судини порожні, лазерний промінь досягає тканин, уражених пухлиною в найкоротший спосіб і знищує хворі клітини. Немає світла в тканині. Якщо пацієнт під час процедури запам'ятався про поганий і знежирений, пристрої негайно відреагують на зміну біоритму і частоту світлових імпульсів підвищиться. Як тільки він заспокоївся, він знову сповільнює. Кожен почув його дихання.

Які переваги даного методу На відміну від хіміотерапії і випромінювання, не пошкоджує здорові тканини і не викликає ніяких побічних ефектів - це не блювоти, не має головного болю і не підвищує температури. Ви можете використовувати у найважчих пацієнтів у найбільш серйозних пухлинах. У 2004 році професор Борисов допоміг зцілити від тяжкої спадкової хвороби 19-річної англійської Вона постраждала від декількох новоутворень судин, вона загрожувала ампутацією руки. Лікарі англійської мови не можуть допомогти їй. Про метод Борисова і перевернув його за допомогу - нічого не втратив. Борисов проконсультував дівчину в Англії і запросив її на лікування в Москві. Під час лікування пухлини зменшилися на чверть. Лікарі змогли зняти утворення і зберегти руку дівчини. Три роки пройшли. Людям відчуває себе великим, третій рік медичної школи і планує стати хірургом. У 2005 році Борисов провів 12-річний хлопчик з Югославії з пухлиною мозку. Не могли б говорити про те, що дитина не міг. Австрійці виявили його, крім величезної пухлини в мозку, кілька метастазів в легенях і відправили його додому вмирати. Після першого курсу лікування стан дитини різко покращився. Проходив до школи і відвідав професор двічі на два роки, щоб зафіксувати його імунітет. У клініці «Бориспіль» кинули онкологічні хворі з Югославії. Його методика діє при лікуванні новоутворень шлунка, молочних залоз і гінекологічної сфери. І замість того, і разом. Чи можна застосовувати метод Борисова замість операції та інших методів лікування раку? Теоретично, на ранніх стадіях захворювання, це може. Практично, навіть у запущених випадках, вибіркова хронофототерапія багаторазово привели до повного загоєння хворих - наприклад, усунені грудні пухлини або метастази. Але перетворити його в повноцінний спосіб лікування, необхідно продовжити дослідження і витрачати на них багато грошей, які клініка Борисова просто не має. Отже, тепер хронофототерапія використовується як після операції, так і разом з хіміотерапією, або разом з променевою терапія і веде до блискучих результатів. Чому він допомагає? З двох причин. Першим є те, що підготовка спірулінової водоростей містить цілий набір вітамінів і мінералів, які нам потрібно, і в дуже близькому вигляді до людини, і, потрапляючи в організм, активізує всі її захисні засоби. Не секрет, що натуральні вітаміни краще, ніж синтетичні. Деякі синтетичні вітаміни, як тільки рекомендовані лікарями для захисту від раку, фактично стимулюють утворення хижаківних клітин. Синтетичний вітамін В великих дозах викликає рак печінки. Прийняти штучні каротини (провітамін А) загрожує раком легенів. Передозування вітаміну С (більше 500 мг на добу) збільшення виробництва вільних радикалів, які порушують структуру клітинної ДНК. Натуральні вітаміни, такі як спіруліна, не дарма нічого, але користь нас. Біологічно активні речовини в ньому допомагають клітинам випускати з токсинів і сприяють очищенню організму. Не варто боятися, що здорова клітина буде отруюватися хлорофілом препаратом. Вона має нормальний апетит, і вона отримає лише стільки поживних речовин, як вона може поглинати. Друга причина полягає в тому, що біорезонансний апарат зі світловими імпульсами робить роботи клітин у здоровому, природному ритмі. Вони відчувають себе, як втомилися людей, які, нарешті, допомогли отримати достатньо сну і коригувати їх щоденно. У тканинах нормалізується обмін речовин, самопочуття імунітету справляється з ворогами, а хвороба відходить. Галина Зайцева

Професія реабілітації Процеси у світі елементарних частинок, тобто в мікрокосмі, навчаються квантовою механікою. Квантовий рівень – це світ інформації, світ безвізового права. У такій унікальній природній самоорганізаційній системі як людина, квантові випромінювання – його думки і почуття. Вони безпосередньо або непрямо впливають на розвиток тіла, оскільки клітини тіла постійно "листені" до наших думок і їх зміни. Негативна думка, в тому числі власне, може стати снарядом для тіла, який може проникнути в будь-яку оболонку. Таким чином, пригнічення пригнічує імунітет, нещастя і знеболення підвищує ризик інфаркту і раку. Хороша думка працює чудеса. Він здатний нейтралізувати наслідки негативних емоцій, виступає як ліки, загоює і надає нові сили, відновлює структуру клітини. Думка оптимізму, яка вірить в себе, в успіху лікування, загоєння. Думка песимізму, яка вірить в ніщо закінчує. Це означає, що біологія не може бути відокремлена від психології. Шлях до здоров’я – когнітивний процес, з власними характеристиками, властивостями та законами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Шлях до здоров’я – когнітивний процес, з власними характеристиками, властивостями та законами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Хто ви, лікар? - Я практичний лікар, давайте старт з цим, - каже Борисов - У мене є близько 15 медичних спеціальностей, крім того, основні. Коли люди просять мене, “Чому ти?” Я відповіла, «Я реальний радянський лікар, я не мученик, щоб не було таких думок». Я не чарівний, але чарівний. У мене є багато, щоб зрозуміти. Я реабілітолог – лікар, який повинен розпізнати будь-яку хворобу, зрозуміти, як розпочато її розвиток, і думати про те, як допомогти. Я вірю, що це одна з найскладніших дисциплін сучасної медицини. Ім'я Віктора Олександровича Борисова. професор Борисов. Борисов Д. Ми хочемо заздалегідь повідомляти читачів, щоб він не працює на будь-якому місці і не використовує ніяких ліків. Але в той же час навіть найважчих онкологічних пацієнтів, іноді в бездіяльності, термінальні стани, коли морфін вважається єдиним рельєфом, один раз в клініці Борисова, починає відчувати себе поліпшення в житті днів, а після декількох стандартних курсів реабілітаційної терапії вони повертаються до нормального, повноцінного життя в хорошому здоров'ї. Але пам'ятайте, це не про чудес. Автор багатьох воістиновних методів, які практикують їх більш ніж за десять років, Борисов був відомий широкою громадськістю тільки влітку 2004 року на хвилі газетного гіп піднятого англійською мовою The Sun і підтриманий багатьма російськими медіа.

Після того, як Віктор Олександрович допоміг впоратися з рідкісною генетичною хворобою, яка викликає рак, синдром фон Хіппель-Ліндау, to Англійська студент Louise Longman. З якоїсь причини ніхто не зацікавився медичним аспектом заходу: всі газети з піною в роті сперечалися тільки про те, чи Володимир Путін оплачував за лікування англійської або ні.

Тим не менш, завдяки цій історії, ім’я Борисова стала відомою іншим невиліковним пацієнтам. Зокрема, стаття в Сонце запам'яталася вчасно родичами Югославського хлопчика, які страждали від саркома Немани Станковича. Після операції в Белграді і хіміотерапії в Німеччині з метастазами в легенях, хлопчик був випущений вмирати. У Австрії доктор Борисов провів огляд хлопчика і запросив його приїхати до курсу реабілітації. І сталося диво. Сьогодні, в степах Немані, велика група дітей з колишньої Югославії відновлюються в клініці Борисова, багато з них з злоякісними пухлинами мозку. Чому так багато дітей з Югославії? - Ви бачите, це страшна історія. Під час останньої війни американці скидали на території Югославії свій стратегічний панчіль керованих часових бомб, наповнених виснаженим ураном і оболонками з урановими війцями. Це викликало таке швидке зростання раку, що югославська медицина не здатна впоратися з нею самостійно. Діти вже народжуються з раком. Так ми допомагаємо стільки, скільки ми можемо. - Успішно, дуже страшна історія. Чи можете ви познайомитеся з цими дітьми? - З задоволенням. Ось, Микола Берлич, вік 5. Діагноз - це пухлина малого тазу 7,5 на 8 см, що проростає в сечовий міхур. Хірургія запропонувала видалити пухлину разом з сечовим міхуром. Мої батьки відмовилися від експлуатації і принесли його до Москви. Що було 3 місяці тому. В результаті хіміотерапії, виробленої в Белграді - неприпустимо блювоти і алергії, він переміщається з утрудненням, запобіжником через біль в нозі. Перший щотижневий (і, по суті, п'ятиденний) курс реабілітації, який успішно завершився. За словами батьків, що протягом курсу дитина була веселою, стала більш активною. Коли через місяць він знову повернувся, він відчував помітно краще, він припинив шліфування. Вивчаємо хлопчика. Уповноважена томографія показала, що пухлина відверта до розміром 3,5 до 1,5 см, а рентгенівський показ показав, що вона не росте в сечовому міхурі. Я попросив батьків хлопчика працювати на пухлині. На 20-му добу після закінчення другого тижня-довгої реабілітаційної сесії. Хлопчик був виведений на операцію, обстежений, виявилося, що нічого не було оперувати. 28 вересня вступив до клініки на третій та фінальний курс реабілітації. Це історія. - Звуки казкові. Важко вірити, що ви не майстерні. Що таке прекрасна наука реабілітації? Я не відхилявся від блискучого досвіду хірургів і хіміотерапевтів, але я вірю, що найстрашніше життя онкологічних пацієнтів починається, коли він розрядився на амбулаторне лікування. Реабілітаційних курортів на краще злегка посилити свою міцність. Але за деякий час хворий в домашніх умовах і, не розуміючи нічого, чекаючи що буде з ним поруч. «Я повернувся в шість місяців і ми перевіримо». Або за три місяці, незалежно від того, що. І в цьому вирішальному періоді часу, необхідному для реабілітації, хворий пішов на себе, і це величезна психологічна травма для нього. Це те, що відбувається в усіх країнах. Я до системної реабілітації. Я не поставив завдання безпосереднього лікування раку, є фахівці для цього. У моєму випадку це не про лікування, але про відновлення. Наше завдання полягає в відновленні імунітету, зацікавити людину, повернути його до життя. Мета колег і відновлення актуального здоров’я пацієнта. Не середня статистика, але актуально. Тут величезна різниця між ними. Необхідно зробити це чітким для пацієнта, як правильно поводитися, як налаштувати себе, як допомогти відновити від найскладнішої операції, після хіміотерапії, після радіаційної терапії - це основне завдання, по суті. І виходить, що такі позитивні результати залежать від спільної діяльності лікаря і пацієнта. Але ви не розумієте, що ці позитивні результати пов’язані з використанням ваших унікальних методик. - Ви бачите, будь-яка авторська техніка – це просто мистецтво лікаря. Коли у вас є 40 років досвіду, ви знаєте результати застосування одного або іншого виду препарату і ефективність його впливу на організм і, відповідно, баланс між станом здоров'я пацієнта за допомогою систем зворотного зв'язку, тобто за допомогою системи біохронотерапії. Не про що-небудь особливе, це просто поєднання наших різних медичних можливостей. Ось Віктор Олександрович, ви, нарешті, виповнили дуже слова, ми чекали: системи зворотного зв’язку. Детальніше про біохронотерапія. Діалог з клідом і не тільки Ми говоримо про підхід до тіла в цілому системи, враховуючи те, що на планеті немає двох людей. Наші клітини та весь організм мають певні біологічні ритми. Кожна людина випікає близько половини дня і сну вночі. Кожна клітинка в нашому організмі має власний двофазний ритм. Уявіть кожну клітинку як курча в гнізді. Тут знаходяться групи клітин в міжміському стані, а материнська птаха з черв'яком прибуває - пташенят, відкривають свої маки, ate і знову знизився. Синхронний і гармонійний. Невагомість в роботі клітини, коли починає розвиватися дико і самостійно, не обтягуючи ритм усього організму - це рак або, як науковці називають його, «Кара Люксорини» - «зварене м'ясо». Далі руйнування гармонії біоритмів призводить до депресії імунітету. З усіма наслідками. (Випадково ж саме відбувається в результаті радіаційної та хіміотерапії.) Одним з найбільш ефективних методів відновлення ритмів здорових клітин, а при цьому нормальний катаболізм і обмін речовин на клітинному рівні є метод біохронотерапії. Гармонізація біоритмів призводить до того, що пацієнт починає відчувати себе суб’єктивно здоровіше. І за рахунок клітинного ефекту пам'яті забезпечується персистентність лікувального ефекту, тобто навіть після закінчення курсу лікування людина продовжує відчувати всі свої позитивні наслідки. Як важко це, і в той же час простий ... Так здоровий організм є одними з яких клітин обіймають певні ритми? Так, і ці специфічні ритми є швидкими ритмами тіла людини – ритмами дихання, пульсу і тремору. За допомогою обладнання, що враховує індивідуальні ритми пацієнта і працює в системі зворотного зв'язку, біохронотерапія допомагає клітині саме тоді, коли вона потребує. Якби ви сходження сходів і хтось підтримував вас ліктям, бо не потрібно піднімати руками, просто невелика підтримка. Устаткування прочитає сигнали і модулює сигнал зворотнього зв'язку тільки при збігу ряду факторів. - Які? Ритм дихання, пульсу і тремору при відкритті клітини. Що таке фізіотерапевтична система не контролюється лікарем, але тілом пацієнта. Техніка біохронотерапії є досить молодий, тому ми розробляємо багато пристроїв самостійно - на перетині наук - біофізика, радіоелектроніки та системного програмування. Як працює сучасна медицина. Це метод біохронотерапії, ефективного та безпечного. Але справжнє диво починається, коли поєднати його з іншим не менш ефективним і безпечним методом - фотодинамічна терапія. Якщо лікар йде про дива... Що таке суть фотодинамічної терапії? Справа в тому, що пухлинні клітини мають властивість накопичувати препарат, який ми в одному або іншому вводі в організм. Помітили американський вчений Шнайдер у 1942 році. Ну, грубо кажучи, є група людей, які сидять на столі, одна з них є глутонічною, а в той час як інші обговорюються новини, він керує все на столі. Це пухлина. Швидкість метаболічних процесів в ній є колосальним, тому пухлина «заїдає» переважно поживні речовини, тобто в цьому випадку наш препарат. Далі під впливом світла активується і згортається. - Що таке препарат? - Це хлорофіл. Один, що ми споживаємо в величезних кількостях щодня. Ми можемо з'їсти чашу салату, перейдіть до туалету безпечно і не пам'ятайте, що ми його ate. У 1992 р. російські вчені синтезували активний початок хлорофілу, хлору Е-6. Виготовляється в Росії в двох формах і одному в Білорусі. Ці лікарські засоби давно сертифіковані і широко використовуються. Єдина відмінність в техніці я використовую ці препарати під впливом біохронотерапії. Так ви змогли об'єднати два абсолютно унікальні процедури. І покажіть мені, пацієнти з якою онкологією ви приймаєте для відновлення? - Я відповідав інакше. Я скажу вам, що я не хочу. Я не бере на здоров’я тих, хто легко реагує на інші види лікування, наприклад, в Інституті онкології та ін. Я отримую людей з досить сумнівними випадками, тобто не існує біопсії, або нехарактеризований перебіг захворювання, або, навпаки, швидке прогресування, незважаючи на здавалося б, сприятливий діагноз. І, звичайно, я маю справу з цим за допомогою колег з спеціалізованих інститутів, включаючи онкологію. - І крім онкології? Які інші захворювання посилюються на ваші методи? - Це окрема велика розмова. Коротко: ми працюємо з широким спектром захворювань: наприклад, з церебральним пальцем, з післястроковими умовами, з аденом простати, з різними гінекологічними патологіями. Сьогодні наш фокус знаходиться на вірології, і є дуже цікавими результатами. У Москві Віктор Олександрович Борисов керує медичним центром біохронотерапії, який він створив, де загоює людей з усього світу. Він також має пацієнтів в Австрії, Німеччині та Югославії. У Австрії він лікує німці, в Німеччині британський. Неможливе медичне законодавство не дозволяє. Вивчіть мови, пропустіть іспити, як це слід - потім робіть. І ніхто не заслуговує на людство і науку може спричинити жорсткі бюрократичні машини. Ви не можете, це Ми щиро попросили знайомого «російського» лікаря, який працює в Німеччині в клініці жіночої онкології, розповісти його боса про Борисову, раптом він зацікавився, розповісти, допомогти. Не всі. Головний думав, що він не зацікавлений у спадковості, але якщо Борисов хоче, він може організувати творчу подорож до свого, головного, клініки і навчити розуму, показати, як він, головний, працює. Як це працює? Як транспортер. З Ампутації один за одним, потім хіміо та інші рапси, а потім - як Бог зрадить. Так, для тих, хто потребує допомоги Борисова, є лише один спосіб: до Москви. Коротка інформація для тих, хто вибрав цей шлях: Віктор Олександрович просить попередньо віддавати йому (факс, e-mail) медичної історії пацієнта російською мовою. Найголовніший стан прийому до лікування – фізична здатність пацієнта досягти Москви. Поговорили з Д. Борисова Євгенією Жмурко. P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Health-sport-art.blogspot.com/2013/03/blog-post_29.html