Тиреоїдна їжа

У 1940 році американські фермери вирішили скористатися дешевою кокосовою олією для збільшення ваги їх тваринництва. Так що вони вийшли з неї? Тварини стали стрункими, енергійними і голодними. Потім фермери почали шукати інші корми для швидкого отримання жиру при мінімізації споживання. Вони робили. Соя та кукурудза. Вчені зацікавлені в цьому явищі.

Результати своїх експериментів показали, що кокосове масло покращує функцію щитовидної залози, а сої і кукурудзяні масла важко працювати. Згодом було встановлено, що всі рідкими рослинними маслами (за винятком оливкової холодної пресування) призводять до гормонального хаосу. В цілому, обмеження жиру в раціоні призведе до гормонального дисбалансу. Оскільки природні жири є будівельним блоком для гормонів.

Для його функціонування щитовидна залоза потребує йодину. Краще отримати йод з натуральних продуктів, не від харчових добавок. У разі дієтичних добавок, йод може стимулювати гіпотиреозу або направляти імунітет проти щитовидної залози. Чим простіше їсти йод-багаті продукти. Якщо ви виявите натуральну морську сіль, ви отримаєте не тільки йод, але і більше 80 інших корисних копалин, які потребують вашого тіла. Морська сіль ліберально споживана з їжею. Корисно додати 1⁄4 ч.л. до склянки питної води і пити до 2 таких склянок в день. Штучно йодований сіль не найкращий джерело йоду.

Йодін багатий рибою, морепродуктами та рибною олією. Не забудьте про боні рибний бульйон з морських риб. Algae - коричневий (клеп), кокам, норі. Овочі - хребта, ріпа, квасоля, буряк, часник. Сир, молоко. Олія пасовищних корів є відмінним джерелом як йоду, так і вітаміну А (який щитовидної залози також потребує).

Для овочів, яєць та молочних продуктів необхідно замовити замовлення. Йодін багатий тільки тими, які одержуються в області йоду. До таких регіонів відносяться ті, які близькі до моря і океанів. В середині континенту грунти бідні в йоді. Думайте про це, можливо, не споживаючи достатню кількість йоду є відсутній посилання, необхідний для схуднення?

Найдепрестижнішими супротивниками господині метаболізму є глютен-контейнер зерна, соя та арахісу. Поява гіпотиреозу може призвести до застосування сирих представників кіркої родини. Це капуста і її ціла сім'я, хрін, редиск, ріпак, редиск, гірчиця і ріпака. І ще й фрез. Цікаво, що мінімальна теплова обробка видаляє несприятливі наслідки на щитовидній залозі. Кращий варіант - дізнатися, як запліднити овочі. Запліднення овочів дозволить усунути несприятливий вплив на функцію щитовидної залози, а при цьому збільшити всі харчові якості.

Весь хор експертів співає похвали кокосовим маслом - про чарівний вплив на зайву вагу. Я не помітив такого дивного ефекту. Можливо, це те, що мій щитовид вже зіпсований іншими природними жирами. Тим не менш, я вирішив зробити свої рекомендації. Що потрібно?

Я також думав про вегетаріанці, які потребують твердих жирів. Так, рекомендується взяти 2 столові ложки кокосової олії в трьох дозах на добу 4 до 12 тижнів. Ви можете використовувати його в овочевих і фруктових смужках, розвести її в теплій воді, обсмажити її або придумати власним способом його споживання. Ефект посилить одночасне надходження вітаміну А з масляних доріжок печінки.

Я знаю, що багато моїх порад суперечать офіційним рекомендаціям. Зауважте, що вони базуються на сучасних дослідженнях, які ніхто не поспішає зробити громадськість. Сподіваю, що ви негайно берете дію на підтримку метаболізму хосту і див. конкретні результати. Видання

Автор Ольга Іллінична Синєва, кандидат медичних наук

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.orthodox.od.ua/main/11312-pishha-dlya-shhitovidnoj-zhelezy.html