15 Кращі продукти харчування, щоб підвищити вашу метаболізм

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Подумайте про те, скільки разів ви повинні мати справу з цією величезною дієтою.

Ви коли-небудь попросили розраховувати калорій і їсти те, що ви звикли до їжі? Чи є це? Або можна пам'ятати щось схоже (таблетки, таблетки, ягоди)? Ну, нарешті, всі ці звуки дуже красиві, щоб бути вірними.

Сім'я всіх і один з модних журналів COSMOPOLITAN в своїй статті грамотно описують весь процес того, як легко, щоб спокусити вас цими смішними способами втрати ваги, просто презентуючи вам, шахрайство, рекомендації іншої зірки.

І я хотів би сьогодні і тепер, щоб розкрити правду про правильне і здорове схуднення. Просто дайте мені кілька хвилин і ви дізнаєтеся найкращі продукти, які підвищують ваш метаболізм і допомогти вам схуднути набагато швидше.

І насправді вони працюють!

Просто змініть звички харчування трохи і додайте кілька важливих продуктів, як ваш метаболізм покращує, і ви можете спалити зайву кількість калорій в день, таких як 200-300. Як це? ...

Поєднання цього плану дієти з декількома фізичними вправами може зробити вас зіркою в найближчі кілька тижнів.

Перед тим як ми отримуємо ці дивовижні продукти, які прискорюють наш обмін речовин, ми розглянемо трохи більше про наш обмін речовин і що це таке.

Що таке метаболізм? Найімовірніше, ви читаєте багато сайтів і блогів на цій темі і як збільшити обмін речовин. Однак, давайте подивитись...

За даними медичного центру NouHauMed,

Метаболізм Це певні хімічні трансформації, які відбуваються в нашому організмі з моменту надходження поживних речовин в момент, коли кінцеві продукти всіх трансформацій і трансформацій видаляються з організму в зовнішній середовищі.

У суворих наукових умовах метаболізм є набором хімічних реакцій, які відбуваються в живому організмі для підтримки його життєдіяльності.

Процеси, що об'єднані поняттям обміну, дозволяють будь-якому організму розвиватися і розмножуватися, зберігати всі його структури і реагувати на вплив навколишнього середовища.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Навіть коли ми перебуваємо в стані спокою, нам потрібна енергія для дихання, ремонту клітин і перекачування крові до наших органів.

Це близько 70% калорій, які ми опікуємо щодня.

Звичайно, розмір тіла, ґендер, генетичність і вік, переважно, впливають на швидкість метаболізму, так як ваш рівень фізичної активності. Тим не менш, є деякі продукти, які можуть призвести до пожежі.

Давайте потрапити в точку ...

Продукція, що посилює обмін речовин Якщо ви дотримуєтесь збалансованого плану харчування та регулярно працюєте або робите деякі прості рухи, але все ще не втратите вагу, як швидко, як ви, як ви, так і, спробуйте збільшити метаболізм, включаючи наступні продукти харчування (і напої) у вашому раціоні.

1. Вода.

Ви, ймовірно, прочитаєте його до і знаєте, що вода дуже важлива для втрати ваги. Це найсильніший інгредієнт в будь-якому здоровому меню. Пам'ятайте хімічну формулу для води? ...

Хороший старий H2O не тільки здатний заповнювати вас, коли є руйнівне почуття голоду, але і допомагає вам спалювати калорій.

Національні інститути охорони здоров'я в одному дослідженні показали, що вживання всього 0,5 л води може збільшити метаболізм на 24% до 30%, приблизно 1,5 години.

Тому можна спробувати пити цю кількість води перед кожним прийомом їжі, півгодини до їжі. Деякі люди стверджують, що деякі люди втрачають 44 відсотків більше ваги через 12-тижневий період, ніж ті, хто не робить.

Крім прискорення вашого метаболізму, вода збільшує відчуття повноти, тому не перевикористайте його.

2,2 км Зелений чай

Зелений чай - один з улюблених напоїв. Коли він прийшов, щоб схуднути, він допоміг мені 100%. Це один з кращих напоїв, щоб прискорити обмін речовин.

Наприклад, чайний сайт говорить, що серед багатьох видів чаю, зелений чай для схуднення є найефективнішим. Покращує обмін речовин, прискорює обмінні процеси і видаляє токсини і токсини з організму. Таким чином, вага знижена природно без шкоди для здоров'я і навіть з користю.

Також відомо, що процес втрати ваги на зеленому чайі не тільки через поліпшення метаболізму. Зелений чай знімає зайву рідину з організму через м'який сечогінний ефект.

Звичайно, чай не спалює більшість калорій, але додаткове 50 до 60 калорій легко. І в поєднанні з іншими продуктами, які підвищують обмін речовин, цей процес прискорить ще більше.

Зелений чай містить катехін. Це найсильніші антиоксиданти рослинного походження, які сприяють не тільки посиленню метаболізму, але і важливі при профілактиці багатьох захворювань судин, серця та інших.

Зелений чай є важливим напоєм для поліпшення загального здоров'я та схуднення!

3. Кава.

Кожна кава-любителька буде стрибати на радість. Я думаю, що це право зробити. Після всього, кофеїн допомагає збільшити обмін речовин.

Це напій, який прискорить обмін речовин якомога швидше в ранок.

І є докази для цього ... Дослідження з Американського Журналу медичного харчування показали, що кофеїн, що міститься в каві, збільшує обмін речовин не тільки в тих, хто надмірна вага, але і в тих, хто не страждає від цього недуги.

Звісно, кава гарна іноді. Але не буде занадто жертовним. Ви можете пити в день, але не знайдено точного підтвердження.

Особисто я встановив норму - 2-3 склянки кави на тиждень. Хтось може пити трохи більше кави. Але варто враховувати, що більш ніж одна чашка в день шкідлива.

І пам'ятаємо головне, якщо мова йде про каву як здоровий продукт, то не варто включати в цей перелік здорових продуктів. Вони можуть не тільки уповільнювати процес здорового схуднення, але і значно впливають на здоров'я.

4. У Пряний корм 293250Р.

Що ви можете сказати тут: з'їсти більше прянощів!

Кращі з кращих - перець чилі, джалапена і каієнне. Ці гострі монстри можуть значно підвищити ваш метаболізм.

І все в безбарвному елементі капсаїцин, який несе весь тягар відповідальності за найбільш корисні властивості гарячих перців, включаючи обмін речовин.

За даними медичного порталу Eurolab, коли ви їсти гострі перці або приймати капсаїцин як дієтична добавка, вона може допомогти поліпшити травлення, збільшуючи випуск шлункового соку в животі і бої бактерій, які можуть викликати інфекції.

Хоча ці гарячі перці дають досить невелике збільшення метаболізму (близько 8%), не забудьте, що вони можуть також збільшити почуття сати і зберегти вас від переїдання.

Спробуйте додати деякі пряні спеції до ваших злаків, тушкованих овочів або зробити антиоксидант-заповнений жирний напій з ними.

Якщо ви не зовсім знайомі з перевагами здоров’я прянощів, зверніть увагу на статтю – 6 Bomb Facts на Чому прянощі продукти так добре підходять для Вас

5. брокколі

Про переваги брокколі дуже багато. У статті про всі унікальні властивості капусти брокколі. Я впевнений, що ви не знаєте багато про цей кіряний овоч.

Брокколі упаковані поживними речовинами і можуть похвалитися численні переваги для вашого здоров'я. Навіть якщо ви не звертаєте увагу на багато його переваг, я дуже рекомендую додавати брокколі до вашого плану дієти.

Доведено, що брокколі антиоксиданти здатні боротися з вільними радикалами, поразивши безліч запалення в організмі. Таким чином, це допомагає нашій імунній системі підвищити метаболізм без зусиль.

Звичайно, деякі з інших причин, аналогічні цій капусти, такі як капуста, а також допоможе підвищити обмін речовин.

6. Жнівень Кокосова олія

Пам'ятайте, що не так давно ми довели, що кокосова олія є однією з кращих олій рослинного походження. Містить велику кількість здорових жирів, які можуть підвищити наш обмін речовин на весь новий рівень.

Отже, якщо ви хочете збільшити метаболізм, виберіть кокосове масло. Як ми бачили, кокосова олія не випускає карциногенів про час обігріву, що сприятиме правильному зниженню ваги.

Доведено результативність. Учасники (31 осіб) які споживали кокосову олію замість оливкової олії протягом 16 тижнів вигорають більше живітного жиру, ніж вони могли.

Якщо ви серйозно програєте вагу, слід розглянути цей варіант масла в кулінарії на кухні.

7. авокадо

Кокосова олія не тільки покращує обмін речовин, але і додає більш здорові жири до нашого плану харчування. Проте авокадо заслуговує на місце у списку продуктів втрати ваги.

Цей кремовий фрукт є багатим джерелом L-карнітину, амінокислоти, знайденого в печінці. Сприяє кращому метаболізму жиру і спалювання жиру.

Я не знаю про вас, але для мене авокадо є частим інгредієнтом в моїх салатах і особливо зелених коктейлів.

Якщо ви не знайомі з цим продуктом, я пропоную вам можливість. І обов'язково подивіться на статтю про всі свої корисні властивості - Корисне Лі Авокадо? 20 Причини падіння в любов з авокадо

8. У Бразильський горіх

Бразильські горіхи також містять велику кількість здорових жирів, які дуже гарні для нашого серця. Вони також є відмінним джерелом селену. Один горіх містить до 137% рекомендованого добового споживання.

Тепер ви знаєте, що ми говоримо. Це справжній боон для кожного здорового харчування.

Селеній, в свою чергу, підтримує нашу щитовидну залозу, відповідальну за регулювання метаболізму.

Однак не варто перестаратися. Варто пам'ятати, що занадто багато селену може бути небезпечно для здоров'я. Просто їсти 2-3 Бразильські горіхи в день, для грамотної втрати ваги.

9. Горіхи.

Ці горіхи також дуже корисні. Вони містять близько 7 грам білка на 30 грам горіхів, що робить їх відмінним вибором для поліпшення обміну речовин.

Горіхи також багаті омега-3 жирними кислотами, які довели, що впливають на обмін речовин позитивно.

Насолоджуйтеся волоськими горіхами, посипаючи їх салатами або вівсяною.

10. Насіння Чіа

Ці крихітні насіння дадуть вам найбільш поживні речовини з мінімальним споживанням калорій. Вони не тільки отримують користь травної системи і серця, але готові збільшити швидкість метаболізму.

Так само, як волоські горіхи, насіння чіа заливаються омега-3 жирними кислотами. Вони містять як розчинні, так і нерозчинні волокна, які стабілізують рівень цукру в крові і підвищують обмін речовин швидше.

Згідно з f-journal, завдяки своїй здатності поглинати велику кількість вологи, насіння шиї дають відчуття насиченості, запобігаючи переїдання, легко поглинаються і нормалізують шлунково-кишковий тракт.

Дієтичні волокна і клітковина, які вони багаті, покращують рухливість кишечника, знімають токсини з організму, тому насіння іспанської шавлії може стати відмінним помічником для тих, хто хоче схуднути або підтримувати вагу.

11. Імбир р.

Я можу сказати, що у нас є суперпродукти!

Доктор Оз стверджує, що імбир збільшує температуру тіла і швидкість метаболізму на стільки 20% після того, як ми його їсти.

Гінгер також допомагає в перетравленні і може навіть збільшити почуття повноти.

12. Отмеал каша

Мені здається, що для багатьох людей ранок починається з пластини вівсяного. Або я неправильно? Напишіть відгук у коментарях нижче, що ви віддаєте перевагу сніданку.

Якщо ви починаєте свій ранок, як це, ви не неправильно. Oatmeal вранці допоможе регулювати рівень цукру в крові і підвищити обмін речовин.

Тільки при виборі каша навколо. Читати етикетку. Не всі злаки створюються рівні. Є деякі готові злаки з висушеними фруктами, але в той же час містять цукор, який всі ваші спроби схуднути здорові, знизить ніщо.

Інші крупи, такі як гречана, пшениця, коричневий рис, жито також допоможе. Ви збільшуєте обмін речовин.

13. Лети

Виявляється, що не тільки м'ясо є відмінним джерелом білка. Так, і lentils багато способів її перевершити, наприклад, в клітковині. Це також супер джерело заліза. І це, в свою чергу, підвищує рівень гемоглобіну і відіграє важливу роль в обміні тіла.

Один стакан варених пальників містить 37% від добової вимоги до заліза. Lentils також відноситься до продуктів, багатих клітковиною, які благотворно впливають на здоров'я нашого серця.

Ця крупа також діє як природний засіб пригнічення апетиту.

Ви також можете додати інші бобові інгредієнти до вашого раціону, оскільки вони перевозять тони корисних елементів.

14. Лимони

Як я згадав у своїй статті 13 переваг лимонного соку для вашого здоров’я, це чудовий спосіб прискорити обмін речовин. Вони також підвищують імунітет, зменшують здуття і переносять безліч інших цінностей для здоров'я і тонкої фігури.

Не кожен може їсти лимон, тому що він кислий. Але додаючи 1-2 столові ложки лимонного соку до склянки теплої води вранці допоможе вам вичавити найбільш з цього фрукта. У статті Ви повинні ознайомитися.

Ви також можете вичавити сік в салати або зробити свіжий овочевий сік для схуднення.

15.00 р. Зелений

Овочі, такі як хребта, каля, ріпи та інші зелені, є суперпродукти, наповнені поживними речовинами до точки провалу. Вони містять мінімум калорій, тому це ідеально підходить для тих, хто зараз тільки мріє про схуднення.

Темні зелені також містять багато заліза, які ми сказали, є важливим для належного обміну речовин.

Зелені зазвичай багаті магнієм (особливо хребта і хард). Це мінерал, який може призвести до смерті. Також сприяє поліпшенню обміну речовин і належної втрати ваги.

Кілька слів у висновку... Тепер у вас є найкращі продукти для підвищення вашого метаболізму.

Однак, якщо я рекомендую, що ви включаєте деякі або всі ці 15 здорових продуктів харчування у вашій дієті, що не означає, що ви просто повинні їсти їх і дива буде.

Додайте більше можливостей для здорового схуднення в найкоротші терміни з належним збалансованим планом харчування та деякими фізичними навантаженнями. Звичайно, здорова втрата ваги повинна враховувати режим сну, а кількість стресів. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: ngrinko.com/2016/01/27/produkti-usilivayuschie-metabolizm/