Ковані мене, криза!

Про кризу, і тих, хто мовчить про це. Про нього. На телебаченні, чекаю на хорошу новину, але в вагу. У океані немає хороших новин, або він швидко змивається. Ми швидко беремо участь у всіх це емоційно, ментально, душевно. Виходить з цієї пастки складно. практично неможливо. Ми погладжуємо величезну подушку, яка не може зупинитися. І ми стали жертвами.

Я шукав старі фотографії, і ми маємо багато з них. І припинили навесні 2014 року. Для нашої сім'ї дуже складний час у всіх відносинах: багато проблем, хвороби, незгоди, карелі і багато іншого. Хоча ми ніколи не скаржаємось на це, багато нервових клітин загинув, це наша внутрішня криза. Я не люблю пам'ятати цей період. По-перше, я не пам'ятаю, як ми проживали, - Я існував на машині майже на місяць. Я пам'ятаю, де я був, я пам'ятаю, як діти були необов'язково, як я не можу спати вночі через натяг, як це було страшно і сумно. Я не пам'ятаю про цей період.

р.

І тепер я шукаю фотографії цього часу (що я зробив на машині) і задаю, скільки щастя було в той час!

Я був зосереджений на всіх цих проблемах і складах, я занурився в них до кінчиків волосся, я не помітив нічого іншого, і я зробив багато речей, як робота.

У мене був море радості, весь океан. Ми звернулися до нас. Попри те, що зуби, поганий сон і хвороба, - це пухнастий сонечко з постійним посміханням на обличчі. Дука в тому випадку, якось відкрився особливим чином, його альтанка стала пронизливо чистою і свіжою, і навіть захворювання, які прийшли до нього, були корисними для нього, привели до серйозного прогресу. Мавей у всіх фотографіях ще такий малюк, але вже так свідомий і великий, ви вже можете побачити чоловіка, хоча з щоками і дуже чарівним, але чоловіка. Природа, місця, люди - так багато дивовижних речей сталося, хоча я не міг, не мав розумової сили, щоб радіти в цьому. Чоловік, з яким важко вести переговори в той час, навіть тоді залишився кращим і вірним людиною. І хоча наші відмінності запобіжили мене від того, що я можу побачити його зараз.

Через два роки я зрозумів, що навіть тоді, в тому, що «криза» ми дали ті ж радість і щастя, ті ж дива і подарунки.

Я просто не бачив їх, очі шукали інший спосіб. Здавалося мені, що не було багато причин для радості, що все було рівномірно, але це було ілюзією. Якби темні окуляри кризового мислення спотворили своє сприйняття реальності.

А тепер за рік я слухав цей слово всюди: "криза". Вони скаржаться на це, вони скаржаться про це, вони скаржаться на нього. Це було так важко, це приніс так багато проблем і досвіду. Він перетворив нас в автоматизовані біоботи. Не можна жити свідомо. Я чую це тут і я вірю, що ми маємо багато речей, які йдуть. І 2015 почав, я пам'ятаю, не так радісно, багато страхів і досвіду. Падіння рубля була ненависна, і протягом тривалого часу ми відстежуємо цей курс. Як допомогти читачам, хоча це не просто? Я навіть написав книгу про це.

криза, криза, криза ... І в той момент я побачу в сім'ї, мій чоловік, наші друзі, наші батьки і я думаю. Яким чином я почуваю себе і як я почуваюся про своїх близьких? Чому пекло буде чужорідних ігор і амбіції, щоб я відчував себе, коли я з такою щастям? Чому варто зв’язати людей, які не знають, хто в газетах впливає на мій внутрішній стан? Чому вони визначають кількість сил і натхнення? Хто вони?

Немає, ви не можете чекати! Ви будете приємно! Грати це без мене. Я зробив. Для мене криза закінчилася в цей момент. Коли я дивився в очі моїх дітей, я пам'ятав, що знову було багато енергії. Неважливо, хто не схожий на кого, хто друзів з ким, скільки нафти і долара варто, і які прогнози. Я більше не доглядати.

Моє прогнозування – це моя сім’я, яку я планую любити з венгекцією, з якою я інвестую без страху, ризику або що-небудь інше. Це найкращі інвестиції в будь-який час. Я планую поповнювати емоційний рахунок кожного учасника нашої сім’ї та не запозичувати їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тексти пісень, а це означає: Як божевільний світ, я оберіть любов. І я поліпшлю світ стільки, скільки я можу - всередині свого будинку, особливо, що я не можу впливати на все інше. Тоді чому виникає?

Я жінка, я дружина і мати, я серце сім'ї, Я душа будинку. Тому моя увага повинна залишатися в межах, серце повинно бути тут і зараз, біля тих, хто дійсно заслуговує його. Це мій обов'язок і моє завдання, щоб покрити вуха з зовнішнього шуму і паніка, так що все це не заважає мені дійсно любити. З любов'ю і теплом навколо вас.

Віктор Франкл змогла залишатися любов'ю і живою людиною в концентраційному таборі, наші умови не так суворі, вони? Так ми можемо зробити це занадто, якщо ми дійсно хочемо. А більше жінок свідомо обирають внутрішнє життя любові замість переживання проблем світу і заготівель, краще це світ стане. Я вірю, що

Тексти пісень, а це означає: Я вірю в Бога, який буде піклуватися про мене і всіх нас, якщо дав шанс. Коли ми зупиняємось на тісному зборі, де хтось сказав нам, що ми можемо знайти, що дуже часто життя піклується про нас набагато краще, розуміючи наші справжні потреби.

Замість слова «криза» використовується слово «Lord». Не страшно. Тоді немає тривожності.

Тоді ви усвідомлюєте, що це ваш обов'язок, щоб любити вас з усіма, хто може, незважаючи на пейзажі.

Якщо Бог з вами, то чому ви турбуєте? І якщо він не з вами, що ви замовляєте? ?

Дякую всім цим важкому часу, щоб зробити це так легко в цих моментах, щоб відокремити справжню від помилкового, знайти своє щастя в самому і бути щасливим.

Дякуємо всім цим кризам і перетурботам, щоб допомогти нам приїхати до нас і до Бога.

На мене немає кризи. У нашій родині слово тепер заборонений. Так прочитає новини, переглядаючи телевізора і обговорюючи його все.

Я обрала любов. Це дає вам стільки міцності і натхнення, як скеля випадає на плечі, і виявляється ви можете літати, коли баласт падає.

А ти? опубліковано.

Автор: Ольга Валяєва P.S. І пам'ятайте, що просто змініть нашу свідомість – разом ми змінюємо світ! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: valyaeva.ru/proshhaj-krizis/