Михайло Литвик: Основою успіху в будь-якому бізнесі є особливий вид віри

«Невірний невірний сам.» Томас Карліл

Що ви думаєте, це основа успіху в будь-якому бізнесі?

Чи можуть бути хороші знання цієї галузі діяльності, досвід, видатний інтелект, або, як тепер модно сказати, велика внутрішня енергія?

Нічого не подобається! Основою успіху в будь-якому бізнесі є особливий вид віри: Живіт у собі - віра в свою здатність досягти успіхуй

У святому книзі всіх християн, Євангелія, багато говорять про необхідність вірити і про протилежність віри – сумніви. Ісус сказав своїм учням: «Що я кажу вам, якщо у вас віра, як гірчичне насіння, і скажуть на цю гору, «Звідси звідти, і це буде проходити, і нічого не буде неможливого для вас». Апостол Джеймс, говорить про важливість віри, додає, що не можна сумніватися, "припустимо, що сумнівайтеся, як морська хвиля піднялася і зливається вітером."

Давня Тибетська мудрість говорить:Довб здобиччю? Людина, яка сумнівається себе зрадою. Давні, як правило, знають ці правди – навіть п'ятдесят років до народження Христа, Римський поет Віргіл писав:Вони можуть, тому що вони переконані.?

Ті, хто досягав висоти успіху, також знають, як важливо, щоб вірити в себе. Ось лише кілька слів від великих людей:

«Талент віра в себе. У своїй владі – Максим Горький, великий російський письменник

«Якщо ви не вірите в себе, ви не можете бути генієм». до Заслужений де Балзак

«Особливості в собі – це красива річ, для неї – ознака людини, усвідомленого своїми здібностями». (Thomas Hobbes, англійський філософ і матеріаліст)

Перший сучасний успішний російський підприємець, запросив журналіста про секрет його успіху, жартував: «У співвідношенні йдіотичного оптимізму та глухості до загального почуття. й

Запобігання

Скільки негативного значення приписується до цього слова в свідомості багатьох батьків і вчителів. Самоконтензія віра в себе. І не грайте з словами, говорячи про те, що «сама впевненість – погана якість, віра в собі – це хороший». Самостійність і впевненість в собі є тим самим. Я особисто схожа на наступне визначення поняття:

«Сельф-Бельєф – це людина, яка досягне успіху. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Психологи знають з дитинства. Неправильний підхід до виховання дитини. Згадайте, скільки зусиль батьків і вчителів ставляться до того, щоб дитина подумала в однакових візерунках, які їх вчителя думають (або не подумали взагалі), а найголовніше – що відчував слабкий і незначний (більше стиглий, слабкий, принаймні, поступається у порівнянні з батьками і вихованцями). Якими чудовими засобами знищення впевненості в собі є наша система освіти.

Не пам'ятаю з дитинства – не було освітніх фраз, таких як:

до Якщо ви зростите, ви зрозуміли.
- Яйця не вчить курки!
до Це занадто рано для вас, щоб розповісти про це.
до Як ви сказали і не повинні бути розумними! (в даному випадку це означає «мийка як ви сказали»);
- Якщо ви живете з шахтою, то ви будете знати" (замовлення: "Не думаю, бо ви не маєте права на неї ще);
«Відповідача повинна бути як написана в підручнику – немає нічого ведмедика. й
«У есе на літературі треба писати те, що говорить літературні критики!»
Ще гірше - це образи, які батьки та деякі викладачі «відновити» дитину в дитинстві: «Особливості!» «Дуб!»; «Слакер!» («Слап!»); «Кастле («Булбес!»); «Ідіот!» («Ідіот») «Ханди – гачки» (Ваші руки заварені) «Асфіксований!»; «Так!»; «Дистрофічний!»; «Мумла» і т.д.

Психологи знають, що діти несвідомо вірять батькам та піклувальцями. І коли вони розповідають, що він є «підступним» або «твердим», він виступає як припуск під гіпноз. По суті, такі фрази припускають

Порівняти: «Не хвилюйтеся, ви досягнете!» і «Внутрішньо!»

Першим є підтримка віри в себе. Інший знищує його. На щастя, дитина ніколи не повністю вірить, що він дійсно є «метеликом», «блюм», «блюмом» і т.д., але, на жаль, він все ще завжди вірить в неї (примітно, це не має значення): після усього, так сказав мати (шкіра, бабуся, дід, вчитель тощо). Проксимус Зламаність. Він починає сумніватися і свої здібності.

"Дуб є рівною зради" - він набуває систематичного досвіду зради себе: зради своїх здібностей (прочитане зрада того, що Бог або Природа вніс йому). Сім'я та школа розповідають про дітей, які є впевненим у собі.

Чому це?

до Так, просто, бо впевнена дитина надихає батьків і вчителів. Вони просто бояться, що вони не можуть контролювати. Після того, як упевнена дитина, з точки зору батьків і вчителів, «погана вауда» має власну думку про певні події. І якщо він має свій власний, відрізняється від освіти, думки, то він буде діяти по-іншому, ніж освіченики (привабливість, "Год заборонений" дитина стане більш успішним, ніж його вчителям - це те, що удар до власної гідності).

Насолодіться своєю вірою, вірою в себе, вірою, що він здатний досягти чогось свого розуму, його переконання, що він сам здатний досягти чогось в цьому житті пригнічений. Це ціна обробки. Більшість людей набагато сильніше, ніж вони думають, вони просто забули, щоб вірити це іноді.

Як ви розвиваєте віру в себе?

Можливо, є три рекомендації, які повинні бути реалізовані:

Забудьте всі негативні речі, які батьки та викладачі розповідають про свої здібності. Коли ви знову потрапили в голову думки, як “Я програшу, я нічого не можу зробити” – просто посміхатися, скажімо, зі змащеним “навіть, спасибі!” до всіх тих, хто колись втілив ідеї про вашу «неферільність», знову посміхнувшись – це час для себе, і скажімо собі ментально «Я за старе, але ні, я не повернуся туди», і рішуче приводять руйнівні думки про вашу нездатність з голови.

Як Михайло Єфимович Litvak коментує:Життя легко, якщо це важко для вас, це просто означає, що ви робите щось неправильно.? Отже, коли щось не виходить, ви повинні зупинитися, виходячи з того часу, сидіти і думати ретельно: що я зробив неправильно і де я можу отримати інформацію про правий спосіб дії? Відповідь на це питання, як правило, йде до успіху.

По-друге, вона повинна бути виконана як Dale Carnegie (хоча він не стверджує, що автор цієї техніки) поставити її:Для розвитку впевненостівін каже, Вам необхідно зробити саме те, що ви боїтеся робити і ретельно проаналізувати кращі випадки від цього досвіду.?

Третя рекомендація від автора Нотр-Дам де Пари, великий французький письменник Віктор Гуго:Уникайте тих, хто намагається підірвати віру в себе. Ця риса характерна для маленьких людей. Чудова людина, навпаки, змушує вас відчувати, що ви теж можете стати чудовими.? Дійсно, «Чи занадто багато людей в світі готові писати тебе. Не потрібно робити це самостійно. й

І в будь-якому випадку, добре пам'ятайте: «Якщо ви цінуєте себе низьким, світ не запропонує вам копійку більше».

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37/posts/ 1009474905814138