Вчора я сказав вам про сумку, яку ми маємо в нашому мозку. Також можна порівняти з коробкою передач. Коли наголошується, їсти, що робить нас незграбним і ми втратимо можливість адаптуватися. Ця поведінкова жорсткість значно знижує стійкість до стресу. Сьогодні Розкажи, як нормалізувати діяльність цирульської гуми (більшість вправ з книги Амена «Брен і любов»).
Поведінка дитини.Зрозуміти, що проблеми з цибулю не є вашим характером риси або риси, але прояви втомленого стресу цибулю. Це поведінкова поведінка, коли дитина все ще незрілий цибулю: він любить смоктати ніппу, робити те ж саме довго, любить обряди і часто застарає, якщо обряд не відповідає. Дітям часто тільки хочуть "Лаборативна лялька" і відмовтеся від взаємодії, якщо вони не хочуть. З посиленням передової системи ця поведінка ослаблюється, але може бути активована знову у дорослих.
Вимкніть себе. Зверніть увагу, коли ви починаєте фіксацію, отримуйте відволікання і поверніть на тему пізніше. Першим кроком для виправлення порушень мозкового мозку є помітка, що ви «втомлювати» і відволікаєте себе від думок, які почали працювати навколо. Як відомо про зовнішній вигляд обсесивних думок дуже важливо для того, щоб їх контролювати.
Як тільки ви зловите себе мислення в колах, від нього відчуєте. Зробіть щось інше. Часто ефективна дистракція.Деякі з пацієнтів з порушенням функцій cingulate, що допомагає їм зробити перелік заходів, які відволікають від непривабливих думок.
Наприклад:співайте улюблені пісні;
Слухати музику, яка піднімає настрій;
піти на прогулянку;
зробити домашню роботу;
Грати з тваринами, які живуть в домашніх умовах.
Промінь;
Зосереджуйте увагу на одному слово і не допускайте інших думок, щоб ввести свою свідомість (імагинуйте моп, відкидаючи інші думки).
Якщо ви активно відволікаєте від обсесивних думок і блокувати їх, з часом вони втратить свою владу над вами. Розумність практики. Опитуйте себе і приділіть увагу при «фіксі» або запустіть смоктання проблеми, замість його вирішення.
Пам'ятайте, що важливі тільки думки, які тягне за собою дії. Детальніше про поінформацію.
Всі частини осі невралу працюють разом, але його два розділи мають спеціальні механізми, які забезпечуються нервовими процесами, що відбуваються в усіх напрямках. Ми йдемо про черепаху передній (APC) і амигдали.
Для отримання додаткової інформації див. Льюїс і Тоддд, 2007; Паус, 2001. ПГНК тісно пов'язана з еволюціонарні молодими регіонами префронтової кори – дорсальною (задньою) передньою корою і бічною (сторонньою), разом з цією зоною денотовано важко-пронугуватим терміном «доступна префронтова кора (DLPK)». Ця область кори є основною нейронною субстратом оперативної пам'яті DLPK – своєрідним тимчасовим допоміжним накопичувачем, де мозок кладе інформацію, необхідну для вирішення невідкладної проблеми і прийняття рішень.
Крім того, ПГНК постійно контактує з додатковою моторною зоною кори, де плануються нові дії. Завдяки цим зв’язкам, PKK організував наші дії для досягнення певних цілей. Коли мета стає чітким, фрагменти нашого внутрішнього досвіду, які необхідно досягти мети, зібрані в єдине ціле, і цей процес виражається в так званому неврозі.
За наказом РПК багато областей, що знаходяться далеко (на мікроскопічних вагах) починають пульсувати разом, координуючи фази лопців і загартувань, збудження і гальмування. Нормально це нейронні синхронізовані пульси в ритмах гамма 30 до 80 разів на другий (Томпсон і Варела, 2001). PKK – головний куратор нашої уваги. Відстежує наш хід до цілей і відзначає протиріччя між ними. Його верхні рівні вправи посилені управління, навмисне і постійне регулювання думки і поведінки. Ці райони лише 3-6 років (поснер і Ротбарт, 2000). Саме тому діти мають менше контролю над собою, ніж дорослі. APP працює кожен раз, коли ви свідомо виконуєте свій намір. Через тісні двосторонні зв'язки з амигдалом, hippocampus, і гіпоталамус, PCP впливає на емоції і сама впливає на них.
Ми можемо сказати, що це головний центр зв'язку думок і почуттів (Lewis, 2005). Зміцнення ППК (проведення медитації, наприклад) допомагає людині думати більш чітко, коли вони зміщуються, і приносить тепло і емоційний інтелект до логічних причин. Іншими словами, ППК знаходиться в самому серці верхньої частини, навмисної, централізованої, цілеспрямованої мотивації. Цитрусовий протокол: Видаліть з ручного бруса.
Не думають, писати. Якщо ви застрягте зображення або думки, візьміть шматок паперу і напишіть те, що ви бачите або подумайте там, а потім знову напишіть, як вийти з неї або як ситуація може розвиватися далі.
Потрібно писати, оскільки досить багато інших частин мозку беруть участь у мисленні про ділянку і його письмовий дизайн. Це дозволить імпульсу застрягти в гіпсову гірку, щоб вийти з центру утримання.Різні письмові техніки допомагають: Ви можете просто писати те, що приходить до розуму. Якщо ви переповнені ситуацією, опишіть всі можливі способи її вирішення, навіть найнадійніших і всіх можливостей.
ГоловнаНе думати, але писати – в цих процесах беруть участь різні частини мозку! Якщо здається, що вирішення проблеми складно, старий перевірений план допоможе знову. Також в письмовій формі, але з точними і яскравими деталями. Точний час виконання, якщо ви схильні до обсесій, не повинні бути прикріплені. Це буде величезний відволік від плану.
Якщо ви закріплюєте на одній думці, вона часто допомагає писати її вниз, щоб позбутися від неї. Коли ви пишете його вниз, вона часто виходить з вашого розуму. Побачивши це написано на папері, полегшуючи його раціонально. Якщо обсесивні думки призводять до проблем сну, зберігайте папір і олівець поруч з ліжком, щоб написати їх вниз. Після написання такої дратівливої думки, зробіть список того, що ви можете зробити про це і що ви не можете зробити.
Наприклад, якщо ви стурбовані ситуацією на роботі, чи ви отримаєте просування або ні, робити наступне.1,1 км Пишіть цю думку: "Я хвилююсь, якщо я отримую акцію на роботі."
2,2 км Запишіться на те, що ви можете зробити про вашу турботу:
«Я можу зробити краще на роботі. й
Я продовжую бути надійним, працьовитим і творчим працівником.
"Я впевнений, що мій бос не сумнівається, що я заслугаю." «З висівкою я покажу, що я зробив для нашої компанії. й
3. У Список речей, які ви не можете зробити про вашу тривогу: "Я не можу вирішити для босів. й
«Я не хочу цього просування, ніж я хочу для нього. й
«Я не в положенні, щоб безпосередньо впливати на мої акції. Ми не допоможемо тут. й
«Я не в положенні, щоб отримати людей, щоб підняти мене (хоча багато залежить від мого ставлення і роботи). й
Використовуйте цю просту вправу, щоб зламати цикл думок, які зберігають вас в ніч і тримати вас наголос.
Дивитися ззовні. Якщо ви закріплені на задачі, то пошук ззовні - найкращий варіант. Не соромтесь запитати про допомогу від друзів, якщо ви не впоралися з думками спінінг у вашій голові. Але це не так, що один розповість вам, як, "плювати і забути" або "що ви згубите речі, які ви думаєте про." Мені потрібно, щоб допомогти вам працювати через речі, які застрягають в голову.
Якщо всі спроби позбутися від обсесивних думок залишаються безуспішними, це часто допомагає шукати поради від кого можна обговорити ваші турботи і страхи або обсесивні дії. Іноді це лише покаже вам, що ви обурені думкою, і т.д., що ви раптом дізнаєтесь про себе. Протягом декількох років я шукаю рішення, обговорити проблему з людьми більш досвідченими, ніж я.
Інші можуть стати просто слухачами: сформувавши вашу проблему перед ними, ви отримаєте можливість побачити нові рішення і перевірити своє сприйняття з сприйняттям інших.Приходьте до парадоксу. Практика парадоксичне мислення. Переглянути проблему з різних кутів, з різних точок зору, з вивченням плюсів і мінусів.
Фізична активність. Я, і вона справа там. Вона сказала, що ці відділення з регулярними вправами починають функціонувати краще. Навіть простий кватет вимагає швидкого переходу від однієї групи м'язів до іншої. Це серед інших речей, які вигідно відбуваються з фізичної активності.
Вправа часто дуже ефективна при зниженні тривожності та підвищенні пізнавальної гнучкості. Під час навчання в тканинах мозку підвищення рівня триптофану. Як зауважити, молекула tryptophan має порівняно невеликий розмір, і тому вона часто повинна конкурувати з більшими молекулами, щоб проникнути в мозок. При захворюванні організм використовує амінокислоти з більшими молекулами для відновлення сили м'язів, таким чином зменшуючи їх вміст в крові. У цей час триптофан може ввести мозок у великій кількості, підвищуючи рівень серотоніну. Крім того, фізична активність збільшує енергію і відволікає від неприємних обсесивних думок. Я часто консультую протистоянних дітей, щоб навчатися частіше: це допомагає їм збільшити рівень триптофану та легко взаємодіяти з іншими.
Ліберувати м'язи обличчя Перед дзеркалом виконайте антистресовий масаж обличчя і голови (техніка тут в цьому відео). Нервові тики і віялки очей є чітким індикатором проблем з гігром. При стимулюванні рухової зони черепа, можливі рухи тикоїду, за участю м'язів губ, мови, рук, які людина може затримувати вольові зусилля.
Спонтанність.Танець, грати в будь-яку гру, піти на нове місце, зробити щось незвичайне. Нейрони черепно-моторної кори активуються при русі, а в її каудальній частині частка нейронів, які обираються під час спонтанних рухів особливо висока. Спонтанність прекрасно знижує гіпертонічну цибулю і знижує рівень стресу. Для того, щоб вилікувати цю частину нашої свідомості, ми також повинні навчити її знайти нові варіанти і нові ідеї.
Покинути старі речі і оновити все, що ви можете.
Характерною особливістю ураження цирозу є синдром Плюшкіна.Пацієнти з синдромом Плюшкіна є патологічними акумуляторами, які страждають від екстремального самонеглекту, апатії, емоційної життєздатності, підозри і відсутності сором’язливості. Все це часто перетворюється на них. Синдром Плюшкіна часто призводить до соціальної ізоляції, яка підвищується як будинок людини накопичує ярус, і зміни зовнішнього вигляду під впливом захворювання. Такі люди накопичують величезну кількість зайвих речей, байдужі до бруду і сміття, непристойні для відвідувачів і, як правило, як правило, проти спроб допомогти їм змінити їх життя. Однак вони не завжди бідні: вони просто воліють не витрачати гроші.
Вважається, що синдром виникає через порушення в передньому цирозі цирозумілкової залози і носить лоб, які зазвичай беруть участь в процесі прийняття рішень. Пауза Як уже зауважив, багато людей з дисфункцією cingulate, як правило, автоматично відповідають "не". Боротьба, що нахил. До того, як ви відповіли на запит або питання з звичайною «не», візьміть дихання і розгляньте, чи є негативна відповідь в цьому випадку дійсно оптимальним. Часто ця схема допомагає: вдих, пауза на три секунди, після чого видихають протягом п'яти секунд. Це дає вам додатковий час до відповіді. Наприклад, якщо ваш чоловік запрошує вас на ліжко, щоб зробити любов до відповіді, що ви втомилися, хворі, дуже зайняті, або не в настрої, приймати глибоке дихання. В той час як ви приймаєте дихання, вважаєте, що ви дійсно хочете, щоб не сказати, що ваш партнер. Чи дійсно краще для вас сказати, що ні і зберегти збирається про ваш бізнес, або це краще для вас, щоб бути в тісних відносинах з цією людиною? Автоматична "не" знищила більше одного кохання. Подаруйте собі достатньо часу, якщо ви дійсно не знаєте, коли ви не сказали.
Розуміння починається з здатності пауза. Не сперечатися. Якщо ви сперечалися з кимось, і подивитеся, що ця людина почала «починати» взяти паузу, взяти розбиття. Триваємо за десять хвилин, десять годин або десять днів! Якщо ви можете відкликати ситуацію, де кожен інший втратив, ви можете повернутися до обговорення пізніше і вирішити проблему.
Довгий час тому я зрозумів, що не потрібно сперечатися з тими, хто знешкодував функцію ременевої системи. Коли людина «закриває» до певної думки або дії, логічні аргументи зазвичай не допомагають. Одним з найбільш ефективних способів спілкування з «закритою» є підведення підсумків, що хочу сказати. Якщо я бачу, що мій співрозмовник починає закрити на своєму положенні, я спробую змінити тему і змінити його увагу. Це дає своїм підсвідомим розумом час, щоб засвоювати те, що я сказав, що не проти нього. Часто виходить, коли ми повертаємо цю розмову через деякий час, людина швидше за все, приймаємо свою точку зору.
Ця техніка часто допомагає в спілкуванні з підлітками. Багато з них сперечають і суперечать старшим старшим процесам вирощування і поділу від батьків. Я запропоную, що батьки відступають від протистояння з дітьми, швидко сформувавши свою позицію і переключаючи на іншу тему. Коли мова йде про питання принципу, повернувшись до них пізніше.
Одна з кращих порад, які я даю парам з сімейними проблемами, «До ванної кімнати». Якщо ви побачите свій партнер, починаючи від рекурентної системи, і його система, що отримує більше залучених до вашого аргументу, аpologize і скажете, що потрібно перейти до ванної кімнати. Нехай люди будуть сперечатися з людиною, яка відчувала таку природну потребу, але пауза в аргументі часто корисно. Якщо ваш співрозмовник вніс особливо крутий “пік”, візьміть більш товсту книгу з вами і не виходите довше. Поставити і зробити навпаки. Пам'ятайте зворотну психологію? Добре працює в спілкуванні з людьми, які мають порушення системи кровообігу. Але необхідно правильно його використовувати. Використовуючи зворотну психологію, ви практично запитуєте про те, що ви хочете. Якщо ви хочете, щоб ваша дворічна, дитина, як і всі діти в цьому віці, поцілунати вас, розповісти йому, "Я не хочу поцілунок." І тепер дитина запитує про дозвіл на поцілунку. Якщо ви хочете, щоб допомогти вам зробити щось, скажте, «Ви, ймовірно, не допоможемо мені». Сімейні терапевти розробили всі методи «пардоксичних» схем для роботи з стійкими парами. У цих методах проводиться розрахунок на стійкість пари до рекомендацій терапевта. Наприклад, якщо пара не може витрачати достатньо часу разом і мати секс, терапевт порадить їх не витрачати час разом і, звичайно, не мати сексу. Багато пар приємно здивують, що після отримання такої консультації вони починають спілкуватися і робити любов частіше і з пристрастю, що вони не встигли багато років.
Психотерапевти вже давно займався наданням допомоги пацієнтам «пародок». Подібні методики відомі різними назвами: антисегментація, негативна практика, парадоксична думка, метод заплутування, декларування того, що пацієнт безнадійний, поради щодо обмеження зміни, спонукання нового загострення, терапевтичного методу подвійного зв'язку тощо. В принципі всі кип'ятять до того, що пацієнт пропонував протилежний бажаний ефект. Наприклад, якщо людина страждає від безсоння, вони можуть розповісти: «Коли ви йдете в ліжко, намагайтеся не закохатися.» У лікуванні чоловіків, які не могли писати в публічних кімнатах через високу тривожність, психологи Л. М. Усгер і П. М. Тернер радять їм піти на публічні кімнати і повністю слідувати алгоритму: вистояти перед сечовипускання, неприпустимо їх штани, витягти їх пеніс, але не писати. Повторюючи процедуру кілька разів, хворі позбавили від страху природного сечовипускання. Здається мені, що така тактика є найбільш ефективною у зв'язку з пацієнтами з порушенням функції цибулю.
Кожного разу, коли потрібно отримати деякі дії від такої особи, краще влаштувати все, щоб він подумав, що це його ідея, його ініціатива. Якщо ви попросите його безпосередньо, ви, ймовірно, будете розчаровані. Нав'язувати їх в процесі прийняття рішень.Наприклад:Якщо ви хочете зустрітися з ним на обід, не запитайте його, щоб познайомитися з вами так багато. Який час він комфортний?
Якщо ви хочете, щоб дати вам hug, ви повинні сказати, "Ви, ймовірно, не захопити мене прямо зараз. й
Якщо ви хочете, щоб він пішов з вами, скажеш щось, як це: «Ви, ймовірно, не будете ходити зі мною. й
Якщо ви хочете, щоб людина закінчила звіт наступного четверга, скажете, "Ви, ймовірно, не встигли закінчитися наступного четверга".
Якщо ви хочете отримати дитину, щоб виконати запит без скандалу, розкажіть його: «Ви, ймовірно, не можете це зробити, не втрачаючи і занурення. й
Вивчіть угоду з дітьми При спілкуванні з дітьми «дифуліт» слід пам'ятати два основні поради. Ці діти часто спіймані в негативній поведінки. Якщо ви виявите правильний підхід, він може змінити своє життя. Перша порада полягає в тому, щоб зламати їх фіксацію на обсесивних думках або діях, які роблять їх утрудненими і ворожими, намагаються зрозуміти, коли відволікати їх.
Відшкодування – це ефективна методика, яка допомагає звільнити людей з порушенням функції стрічкової системи від «фіксації». Вимкніть таку дитину, змінивши тему бесіди, зрушивши його увагу на фізичну активність (подаруйте йому прогулянку, отримайте) або на завдання, що має відволікаючу вправу.Дуже важливо для батьків дітей з порушенням функції ременя, щоб стверджувати їх «підвищеною» владою. Поведінка не повинна бути корисною. В іншому випадку вони тільки розвивають це нахил у дитини, що може добре зіпсувати своє життя. Батьки, які зажадають не навчити дитину обробити органи влади. Ці діти мають жорсткий час в школі і в суспільстві. Найефективніші діти, як правило, виростають з сильними батьками. Так само, як люди з OCD виявляють, що важко протистояти обсесивним думкам і діям, якщо вони відсмоктуються до них, так протистоячна поведінка у дітей, якщо дається, тільки гірше. Ви навчаєте дітей цієї поведінки, краще буде для всіх. Для цього я розробив набір правил для батьків, який був першим кроком у навчанні, як лікувати такі діти. Дуже важливо чітко формувати правила і зробити зрозуміло, що ви не маєте наміру відмовитися від них. Ось два правила про протистоянкову поведінку.
Яким чином, батьки говорять про перший раз.
Ніяких аргументів з батьками.Ці правила встановлюють те, що ви, як батько, мати силу і ви не пустили вашої дитини боротися з вами. Якщо ви зробите це правило, щоб одержувати з ваших дітей перший раз, вони знають, що це те, що потрібно з них. Якщо вони не слухаються, слід негайно припинитися. Не повторюйте запит сто разів. У цьому випадку шанси, що ви відключите дитину з словом або дією, збільшите багато разів. Якщо ви попросите дитину зробити щось, і він відмовляється або затримки - не затримуючи «на пізнішому», розкажіть його: «Вибрати». Ви можете зробити це зараз, або чекати і зробити це пізніше. Не доглядати. Ви вирішили. Якщо ваша дитина не поспішає виконати запит, дати йому час. При необхідності цей алгоритм можна повторити. У разі невідповідності, швидко дійте, відповідально, без емоції. Чим більш емоційно ви починаєте спілкуватися, тим гірше ці діти поїдуть. Важливість тут.
Друге правило (без аргументів з батьками) у боротьбі з протистоянними дітьми є надзвичайно важливим. Якщо ви даєте таку дитину, щоб сперечатися з собою, вона тільки зміцнює і посилює її стійкість, викликане порушенням в системі цибулю. Звичайно, Вас цікавить думка дитини.
Тим не менш, відмітка повинна бути намальована між висловленням думки і вимовленням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але якщо ви повторите його більше, ніж двічі, це аргумент.
Цей вид «парентального втручання» завжди ефективний при надходженні хороших батьківських відносин. Батьки, які розвивають «лімбітичну» зв'язок з власною дитиною, спілкуючись з ними і слухають їх, рідше стикаються з такою проблемою, як протистольна поведінка.Суммаризуйте це. Під час боротьби з протистоянковими дітьми використовуйте відволікання, залишаючись фірмою і авторитарним. Шукайте, скільки ви сперечалися з ними. Не потрібно сперечатися з будь-яким питанням. На жаль, у протистоянних дітей один або обидва батьки страждають порушеннями в системі цибулю, і це тільки посилює проблеми такої родини. Часто простіше, коли батьки гнучкі.
альтруізм Якщо ви закінчили читання в цьому місці, то тут є подарунок - найкращий спосіб зменшити гіпертонічну цибулю. Ранні спостереження за діяльністю мозку людини показали, що при виконанні благодійного акту збільшується активність системи армування. Ця система в мозку несе відповідальність за почуття насолоди, тому виходить, що людина, навіть допомагаючи іншим, все ще діє у власних інтересах. Це доведено в експериментах на мавпах.
Якщо мавпа діяла в своїх інтересах, він активував клітини орбітофронтової кори, відповідальних за особистий приріст. Якщо макак дав сік іншим, він запустив ряд нейронів передньої черепиці, німих під час дії «саїш».
«Алтруїчні» нейрони не заважають на задоволення допомоги іншим, але тільки вказують на додаткове джерело такого задоволення. Ця ж область мозку бере участь у суспільних взаємодій: наприклад, коли кохана людина потрапляє в складну ситуацію, це цибулю, яка «підбори» для нього.Смерть.Думаючи про вашу смерть і скінченність бути ідеально знижує тонус цирозу. Видавництво.
Кредит Андрей Бєловецький
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: beloveshkin.com/2015/10/protokol-poyasnoj-izviliny-snimaemsya-s-ruchnika.html