Токсичний чоловік

Дівчина прийшла до мене на консультацію. Вона сказала, що вона потребує оцінки ситуації і негайно попросила не розглянути її божевільним. Вона була відчайдушною і не мала ідеї, як поводитися.

Не було проблеми. Непристойна дружка.

Моя сестра, Вера, був громадянином іншої країни, як був мій клієнт. Закінчила червоною грамотою медичного університету, пройшла кілька іноземних стажувань. Не було часу для хлопців, і коли вона відчинила очі і подивилась на 25, вона не бачила нікого.

За рік або два роки працювала, працювала, працювала... І пішов він. Без освіти (див. себе), тимчасово безробітний (до власного бізнесу), 36-річний ніколи не одружений чоловік. Він швидко зустрів своїх батьків, зробив пропозицію та іншу пропозицію для переміщення в Білорусь. У нас є красива країна і спокійне життя.

Шановні друзі! Ми задружилися швидко. Швидко купили квартиру в столиці – син-в-право є найбільш щирою особою. Все, звичайно, було видано для сина-в-права - після того, як дочка планується отримати посвідку на проживання. Тоді купили місце для бізнесу. Після того, як вони відкрили медичний центр і купили всю техніку.

Щасливі молоді люди проживали далеко від того, що часто називаються, але тільки за хвилину. Зрозуміло, що молода дружина не мала хвилини вільного часу: організовувати роботу центру, займаючись штатом, і вона навіть не ходила в туалет під час прийому. Мій чоловік став директором центру.

Незабаром Вера оголосила про вагітність, але вона працювала до останнього дня. Коли дитина прибула, батьки поспішають допомогти. Вони були вражені, що молода мама, виписана з лікарні, наступного дня пішла на роботу. Дитячий садок, що перебуває у дитини. Узгоджуючи від роботи, Вера очищається, вариться і все це повинно. Вночі, неспокійна дитина не спить, а вранці Вера знову і знову застала до роботи, розповідаючи її батькам «Не хвилюватися, я все право. й

Через рік вона звернулася до сестри і попросила її прийти. Вера зустрілася з секретом, змогла працювати протягом півгодини, і сказав, що я не можу це зробити більше. Я не знаю, що йде, але я відчуваю себе поганим. Мені подобається клітка ... Я втратив себе... Сестра спробувала заспокоїти її вниз і сказав все, що необхідно в цих випадках – зробити, все буде відмінно. Але Вера - сказав один вирок: "Ви не розумієте ..." Він страшний чоловік.

А сестра ліва, і Вера з'явився через місяць і сказав, що вона була вагітна. І тепер – емоційно, відкинув її руки, вона сказала – вона народила другу, продовжує працювати і перетворилася в зомбі.

Я ще не розумію жаху ситуації, тому я попросив мене.

А потім вона почала кричати. "Я не розумію, - сказала вона, "як віра була замінена."

І вона сказала, що Вера, гарний водій, прийшов до Мінська, ніколи не отримав за колесо – чоловік взяв машину і сказав: Я піклуюся про вас. Він їде, звичайно, сам.

Вера не знає місто – вона ніколи не була до фільму, кафе, театру або ботанічного саду. Це просто робота.

Вера не знає, де магазини не купили трусики або колготки протягом трьох років. Вона використовувалася для великої модниці, вона просто перетворилася в тінь. З висотою понад 170, важить 47 кілограмів. Одяг повісить на неї, але на роботі вона знаходиться в халаті, з дітьми ходить няняня.

Коли батьки прийшли побачити, що сталося до своєї дочки, вони були захоплені. Вони взяли її до лікаря, але він поширив руки - каже, анорексія, виснаження, слід відпочивати, пити вітаміни, пройти всі тести ... І тоді мій чоловік назвав. "Я прийшов до медичного центру, хочу взяти тести." батьки побачили зміну обличчя дочки. Вона сказала, що вона терміново потрібна, щоб піти додому і що її чоловік прийшов, щоб підібрати її.

В домашніх умовах син-в-право сказав, що його батьки іноземно сходженнялися в сім'ю, запакували і кладуть батьків з дверей. Зняли готель і думав – як це сталося, що вони, бізнесмени, дорослі, купили квартиру і бізнес, по суті, незнайомець – все оформлено для нього. Але більшість з них турбує здоров'я своєї дочки.

Вони називають Вера наступного дня, але вона не підбиралася. Вони намагалися приїхати до своєї роботи, але адміністратор відразу ж назвав її чоловіком, і він акуратно, але наполегливо відштовхнув їх з дверей. А батьки підозрюють, що дочка була на деяких таблетках. Чому мій син-в-право хворий так нерв у відповідь на простий аналіз крові? Чому не дочка годує дитину, коли вона залишила стаціонару, хоча вона мала молоко?

Я запитав, що вони хочуть від мене? "Я розумію, що я шукаю параноїд. Я вже завітав психолога в рідному місті, і це був спеціалістом, який Вера перевернув раніше через труднощі в побудові сім'ї. Коли я розповів її, психолог дивився. Вона пам'ятала Вера як розумна, активна, енергійна дівчина. Її гіпотеза була в тому, що Вера зрушила свою залежність від роботи до свого чоловіка і зараз сильно вплинула. й

Звичайно, я спробував змінити фокус від Vera до клієнта. Звісно, я дізнався про свою сім'ю. Але історія застрягла в голову. Як кілька років зробив розумну жінку, яка виграла європейські гранти стажування, любляча дочка і сестра перетворюється в зомбі?

Я прочитав про секрети і думав, як розбити людину. Зробіть його залежним, не дайте йому спати, щоб він працював важко, і він не буде від вас. Але більшість з усіх, що я вразив питання, коли виникає перелом? Помітивши, що все було погано, і було готово залишити. Але з якоїсь причини вона залишається... А потім він зламав.

Чому ми не залишаємо токсичних партнерів? Що ми зберігаємо до них? Все це банально – ті враження, які приклеюють нас в співзалежність, і ті інвестиції, які ми вже інвестували в людину і ніколи не зможемо повернутися. Ми не залишаючись так:

Шамінь. Люди - сказав він! Він, як це. І я не слухав чи чу...

Скарга. Що робити? Що робити, якщо він помстає? Що робити, якщо він бере дитину? Що робити?

Сад. Коли я вірив, що все буде добре. Створюємо віру, що все може змінитися. Ви просто повинні бути пацієнтом і він буде знати, як добре я.

Шамінь. Я зробив так багато для цього відносин, інвестував душу, жертвував так багато.

Я довго думав, чи писати про це – тема тонка, складна, багатогранна. Я дійсно не знаю правих відповідей, і я шукаю їх своїм клієнтам, терапевтам і тренерам. Але іноді я отримую таку хвилю відчайу і бездії, що я не знаю, як поговорити з людиною, що сказати йому, або чи робити це взагалі.

За сторіччя ми говоримо про дуже стосунки, які ми легко зв'язуємо з козалежністю. Кожен психолог, і нещодавно кожен другий клієнт знає все про трикутника Карпмана, про межі будівлі, про взяття відповідальності. лід зламаний, джентмен журі, лід зламаний! Але є люди поруч з кожним з нас, які ці знання ніколи не рятують. Це люди, які перебувають в токсичних, отруйних відносинах з їх партнером, і вони не можуть розбитись.

Коли я думаю, що ці жінки, вся галерея зображень спалахів перед мною. Це випадкова жінка з сином на її жекбоні, поспішаючи в магазин вранці. Це жінка, що бере п'яний чоловік додому і слухаючи все, що вона, коров, не може їздити.

Вони ріпакують своїм чоловікам, відроджують кожного року дітям жертв домашнього насильства, відступають до притулку та притулку, і знову готові вірити, що «здійснили все і коригують себе». Це жінки, які працювали зрушенням і поспішають додому, щоб приготувати борщ до свого чоловіка, що лежить на дивані, який керує одночасно і своїм тілом в управлінському порядку.

Звичайно, зламаний ребр або синець під очима важче приховати, ніж постійне приниження, відторгнення, знецінення і контемп. Але це ставлення робить їх менш руйнівними.

Я хотів би списувати характеристики, які притаманні таким відносинам, і я хотів би почати з того, як чоловіки відчуваються в таких відносинах.

Людина може бути характерна примхливим словом «місогін». Шапка жіноча і жіноча. На жаль, дуже складно прийняти, що хтось може розгубитися і дискримінувати проти людини. Звісно, практично всі релігійні тексти занурюються з ідеєю, що жінки другого класу є істотами. Звісно, є Ніцша з дружиною – не забуваючи уві сні, але негайний може бути важко прийняти – і тому ми приїжджаємо з тисячами екзаменів (від «нав’язливої матері» до «не в настрої сьогодні».

Чоловік з енергетичним комплексом, який бажає правила і правила. Він покаже і розповість про те, як і чому робити жінку – від кулінарного супу, щоб вибрати роботу. Повне управління і подача є те, що таке людина потребує.

Людина є психопатом, з відсутністю емпатії, «присвоюється совості», лежачи, маніпулятивним, використовуючи жінку як об'єкт для досягнення певних цілей. Не можна зрозуміти, розрахувати, змінити. Читання книг - вони написані цілими томами, а на початку відносин в такому чоловіка не може допомогти падати в любові.

Людина, яка використовує фізичну агресію. Він може відштовхуватися, вдарив жінці, кидати на неї важкий об'єкт, кинути чай. Тоді він каже: «Ви провокували мене, ви мене знизилися». Він не знає, як керувати своїм гнівом. Його гнів подобається сільський туалет, в якому автоматична стрічка на півгодинних інтервалах кидає пачку найсвіжіших дріжджів.

Людина, яка любить господарське насильство. Портретна серія розширюється від "Чи ви витрачали стільки грошей?", "У вас є батьківство - на них і купити їжу" до "Залишити себе на квитку, я піду для самих круп."

Людина, яка завжди незадоволена всім і постійними смужками, робить претензії, преси, вуса. Життя з ним подобається бути в вічної темряві без надії сонця.

Людина є оцінювачем. Він, як ювелір, завжди розповість жінці, скільки каратів вона отримала, де вона зморшок, порівняти її з друзями і анорексічною анджеліною Джолі. Дружина такого чоловіка не потребує ваг і дзеркал – кожен день отримує чітку і точну інформацію, яка вона не добре, приступна, приступна, нудна, не заслуговує любові нікого – періоду.

Якщо ви познайомитеся з такою людиною, вам доведеться запустити. Якщо ви впадете в любов, вам потрібно запустити. Якщо ви одружені з ним протягом багатьох років, ви не маєте грошей, діти маленькі, ніхто не підтримує вас – потрібно розраховувати на сто і запустити.

Можливо, ви пощастите і прийдете до дня інсайтів. Може бути, що день ви раптом усвідомите, що є тільки одне життя, і Бог не створив для вас будь-які запасні частини, запасне здоров'я або навіть можливість залишитися в точці «18 років» і почати все знову.

Зміна не відбувається завтра, але зараз. токсичний чоловік - чоловік, який отруює вас. Чи готові жити поруч з Чорнобильським реактором? Ви заперечуєте наслідки випромінювання на тілі та душі? Чи є у вас величезна кількість?

Тоді нічого не можна зробити.

Але якщо у вас є надія, бігти! Вони оплачують за шкідливе виробництво, і люди збирають ризики, які вони роблять. Хто буде платити вам за загальну отруєння вашого життя?

Доктор Хаус сказав: «Народи не зміняться». Вони насправді змінюють, але дуже повільно. Як довго ви готові чекати? 10 років? 20? 50? Гра над! Якщо ви не хотіли б грати.

Ви можете читати книгу Шарм Фемінності знову. Про те, які зміни у відносинах ви хочете. Ви можете спробувати ще раз.

Але просто перестати оголяти себе. Ви не зможете жити в масці газу для відпочинку вашого життя – не дихати, не радіти, не любити і прийняти, оцінити і підтримувати.

Життя з Toxic Чоловік Вбиває тебе

Автор: Наталія Оліфіров