4072
Вера Ферріга
Минулого тижня я дивився фільм «Бой в роздяганні Паяма» про події Другої світової війни через очі маленького хлопчика, фільм доторкнувся до сердечника серця, я обов'язково рекомендую дивитися. Але зараз це не про фільм, а про акторка, яка зірвала в ній – Вера Ферріга, коли перегляд фільму Я не знаю її ім'я, то вона була гарною акторкою з незвичайними блакитними очима. Останнім часом на YouTube я побачила відео з Голлівудською акторкою українського походження, яка в розмовному шоу розповіла про її українські коріння. Який сюрприз був мені, що це актриса в фільмі, вистава якого і зовнішній вигляд я захопила і її ім'я Вера Енн Ферріга.
Вера народився не в Україні, на відміну від вже відомого Міла Куніса, Ольги Куриленко та Міли Жовович, але в Пасек (Нью-Джерсі, США). (Українська) Українські підручники / Історія України / Історія України Вера навчалася в Українській Католицькій школі, яка закінчила 1991 рік. В Українському народному танцювальному ансамблю «Сізокрілі». З Вера народилася в США, вона не говорила англійську, поки вона була шістьма. У 1991 році після закінчення школи дівчина спочатку мріяла стати офтальмологом, але згодом вступила в школу образотворчого мистецтва Університету Сиракузи, яка закінчилася 1996 року.
, Україна
У 1996 році Феріга зробила свій Broadway дебют як трюк подвійний. Паралельно з цим почав свою телевізійну кар’єру першим був австралійський серіал «Роар», в якому вона зірвала з пізнім Хітом Ledger. На заставі Вера зустрівся з актором шотландсько-французького походження Себастьяном Рошем, який одружився в 1997 році, але вони відокремлені в 2004 році.
У «латі» 90-ті роки вона вже поєднала сцені, кіно та телебачення. У 1988 році вийшов фільм «Форс – майор», де Вера відіграла підтримуючу роль.
У 2000 році був відомий фільм в якомусь чином став культом у своєму жанрі - "Аутумн в Нью-Йорку", в якому Вера мала невелику роль, але її "великий" фільми все ще попереду. У 2001-2002 роках акторка порушила в кілька фільмів, серіалу і одну телевізійну адаптацію.
Кар'єра Веріна отримала імпульс і тому в 2002 році вона відіграла свою першу основну роль в романтичній драмі «Любов в часі грошей». Наступного року Віра відіграла в кінофільмі «Долл» з Мілою Євовичем та Адріаном Бродом.
У 2004 році був незалежний фільм до останньої лінії.
р.
Також у 2004 році Вера відіграла роль у фільмі Манчурний кандидат, в якому працювала Дензель Вашингтон і Мерил Стереп.
Далі замість відвідування кастингів для фільмів, в яких вона зацікавила, Вера знімала короткі фільми, які вона відправила на лиття. Завдяки одному з таких фільмів Мартін Скрсес помітив Вера, коли він бачив «хімію» між Верою та Леонардо DiCaprio, він запросив її зірвати в департаменті.
Після того, як вона була номінована на премію Імперії разом з іншими акторами від The Departed. У 2007 році Феріга отримала провідну роль у американсько-корейській драмі Ніколи завжди.
У 2008 році Віра з'явилася в британській драмі Хлопчик в стриптизі Паяма, як дружина нації комендант, граний Девідом Саллісом.
Фільм має дружбу між двома восьмирічними хлопчиками, один з яких є сином нацового таборного коменданту та іншими єврейськими в'язницями.
У 2009 році Вера різка в жахівському кінофільмі «Діти темряви», який зібрав в офісі коробки.
р.
І не було б в небі, в якому Вера була компанія Джорджа Клонею та Анни Кіндрик.
За свою роль в «Into the Sky» Vera отримала нагороду «Оскар» у номінації «Кращий супровід Актриси та номінації «Золотий глобус» у номінації «Краща підтримка Актриса – Motion Picture та багато інших номінацій.
У 2010 році Феріга відіграла разом з Кену Ревесом у романтичному фільмі Генрі Пульп. Чіп.
Вера в 2011 році з'явіўся на екранах у фільмі «Сурец-Код», в якому зіграв Colleen Goodwin, її партнер у фільмі Jake Gyllenhaal.
У червні розпочався показ фільму «Перегляд з мосту», в якому партнери Вери стануть Mia Wasikowska та Себастьян Стан.
Vera Farmiga тепер одружений з Renne Hawkey, і одружений у вересні 2008 року.
У січні 2009 року вони мали сина ім. Финна.
У листопаді 2010 р. з'явилась сестра Гута Любова Гокі.
І ось насправді відео YouTube, завдяки чому я дізнався цю дивовижну акторку. Ми повинні визнати, що Vera говорить українською мовою краще, ніж деякі українці. Тексти пісень, а це означає: І шлях вона лікує її коріння, змушує нас думати про любити її батьківщину, незалежно від того, де ми.