411
Біль не тільки має «нехай» але і «за що. й
- Коли я був молодий, я не думаю про біль. Я не помітив, і якщо це не вдалося, то будь-яким засобом для усунення. Я дізнався, що біль має причину. І почав вчитися його знайти, щоб, зробивши помилку один раз, він не зробив помилку знову.
Але один день я бачив, що біль не тільки чому, але чому. Я бачив значення болю. І це не просто попередження, що я зробив щось неправильно в моєму житті. Через біль я бачив, що немає в моєму житті, що моя душа довго, що моя душа довгає. І я вирішив, що я б не полонив біль, поки я знайшов щось, без чого мій майбутній життя не буде сенсу.
до Що сталося, коли виявлений сенс болю?
- Я втратив когось, що я дуже любив. І болить втрата оголеного в мене не тільки муки для всіх, що я пропущений, неправильний, непристойний. Не просто відчайдушно, щоб змінити речі в минулому. А твоїй душі – це спрага любові. І бажання зробити щось для задоволення її.
- Але я ніколи не думав біль і душа
до Щоб краще зрозуміти це з'єднання, спробуйте побачити його в наших органах. Покажіть мені, що тире?
- Гірше бажання пити, висловлюючи необхідність того, що людина не може жити без.
до Чому не можна жити без води?
- Бо його тіло в основному вода.
до Так, вода служить для очищення, анімації початку. Не дивно, що це матеріал, аналог життєвої енергії (прана, ци), завдяки якому наше тіло живе.
Антойн де Сент-Експопері колись сказав: «Вода, у вас немає смаку, немає кольору, без запаху». Не можна описати вас, вони насолоджуються вами, не знаючи, що ви! Вам не потрібно для життя; ви самі живете. Ви є найбільшим багатством світу. й
до Виявляється, що спрага спонукає людину періодично поповнювати запаси життєвої енергії? Але я не розумію, як з таким надійним і логічним зв'язком «не для води – спрага – гасіння спраги» людина не може мати достатньо води. Ми не живемо в степу!
- Чи можливо, що людина потребує води і не хоче пити?
- Багато людей перестають гасити їх спрагу.
- Час. Цей парадокс переконаний, що багато людей, які аналізи крові яких чітко зазначили брак води не хочуть пити.
- Чому ці люди так спраги, коли вони потрібні води?
до Причиною цієї звички є потужний тигр природних потреб нашого тіла. Уявіть, що дитина, коли він просить пити, була запропонована не вода, але різні інші напої: лимонади, чай, кава, яка тільки мимическая свербіж, але насправді збільшує необхідність води. Протягом багатьох років люди звикли випити тільки ці напої. І його тіло змушений навчатися вижити в умовах постійної «посухи». В результаті люди повністю перестануть пити воду. Виявляється невибагливе коло: почуття спраги зникне у відповідь на помилкову інформацію, яку ніхто не отримає воду, тому що ми не пишумо її.
до Як розбити цей коло?
до Людина намагається зробити це за допомогою больових відчуттів, призначених для залучення уваги людини і пробуджувати його економічне відчуття спраги. Звичайно, ми не говоримо про всі види больових відчуттів (наприклад, це не стосується болю, викликаних травмою або очевидним пошкодженням внутрішніх органів), але тільки про тих, хто викликає не очевидні.
- Так, важко помітити біль. Але вона не хоче переносити. . й
до Якщо ви просто посунете біль з медикаментами, навіть не намагайтеся зрозуміти «запити», це незламне коло ніколи не зламається. Полегшення може бути недовговим, а нібито розгромлений біль повернеться з поновленим вігором і в новому місці, так як ситуація тривалої внутрішньої «посухи» залишиться нерозчиненим. Я не пишу вам перенести біль і вивести звичайні способи його знеболювання. Я пропоную вам спробувати почути, що ваше тіло намагається розповісти про людину. Що, якщо це просто запитує вода?
до Як ви навчитеся «послухати» це повідомлення? Як ви знаєте, що біль і спрагу можуть бути пов'язані?
до Запрошуємо, що вода питна! В першу чергу «закріплений», не відчуває спрагості в звичному розумінні слова, так як п'ють ліки. Почати ранок зі склянкою води і пити воду невеликими порціями протягом всього дня. Особливо не запасна вода, коли виникає біль, причина якого не очевидна. Це легко, тому що джерело води завжди під рукою. В першу чергу з’явиться нічний особливий. Але з часом організм буде переконаний, що загроза «посухи» пропущена, що зараз достатньо води. Місце болю займе здорове почуття спраги - людина почне захоче пити. Це гарантує, що натуральне та багатонеобхідне посилання між потребою води та її зволоженням остаточно відновлюється.
до Дякую, Я розумію зв'язок між болем і спрагою для наших органів. Повернемося до болю і спраги для душі.
- «Вода необхідна для серця», - сказав Антоін де Сент-Експопері. Душа людини також відчуває спрагу – спрагу за любов, мудрість, світло, Святий, спрагу для Бога. Це те, що відрізняє людину від тварин. І для того, щоб стояти спрагу, душа повинна пити з джерела Значення його існування, який є уніфікованим принципом, через який людина стає людиною.
до Що таке джерело?
до Джерело живої води згадується у міфах, легендах, святих текстах різних народів. «Вода, ви є джерелом всіх речей і всіх істот», - розповідає Ведикська традиція. «Водна жива грація – це Святий дух», який ми зустрічаємо в новому залі. У Скандинавських міфах, Одін знаходить мудрість, випити з чудової весняної течії на стовбурі світового ясена Ягдрасила. У російських казках посипають живою водою з весни приніс героя назад до життя. На золотих пластинах, знайдених у курганських похованнях і приписується до орфічної традиції, написано: «Свіжа вода тягнеться з озера пам'яті, а охоронці охороняють її. Скажіть до них: «Я дитина Землі і Старрі небо, але я соромлюся і гине.» «Подаруйте мені свіжу воду, яка протікає з озера пам'яті». І охоронці подарують вам напій з святої весни, а після цього зацарять серед інших героїв.
до Ви сказали, що спрага для душі - завіса людини. Але я не можу сказати, що всі люди відчувають це спрагу і прагнуть стояти його.
до Так, багато людей не помітили, що душа їх відчуває. Пам'ятайте, вода необхідна для всіх людей без винятку, але не всі хочуть пити її.
до Чи не помітили спрагу своєї душі через звички? Як і у Вашому прикладі дитини, які навчалися копати його спрагу не водою, а з напоями в сім'ї?
- Я. І поступово інтерес дитини в воді зникне до повного зникнення. Спілки дітей також спрагі, але які дорослі іноді пропонують їх?
- Комп'ютер, відео, телевізор. й
- Вирощування, людина вже, як правило, не дивиться на все інше, тільки подовжує список таких «підписів».
до А душа його ще спрага. І якщо душа не завадить спрагу, може це «сухий»?
до На жаль, так. Душа, яка не отримує води життя, віку та тіла.
до Оздоблення організму супроводжується його «сухе» - зниженням вмісту води в ній. Що таке вік душі?
до Оздоблення душі – це втрата здатності людини сниться і діяти з вірою в можливості усвідомлення своєї мрії. Філософ Jorge Ángel Livraga писав: «Чому не є вік, коли клітини його епітелію усаджують, людина виростає старі, коли мрії усаджують, коли його надії усадку.» Але душа активно суперечить передчасному старінню.
- Як?
- Намагайтеся досягти людини через біль.
до Які люди хочуть позбутися якомога швидше. . й
- Нехай люди розуміють сенс психічного болю. По-перше, вона лікується таким же чином, як і з болем тіла. Для допомоги лікарі лікують рідше і «треть» себе частіше, використовуючи багату арсенал «пайнкілерів» і «ліків», які заповнюють внутрішню неїду. Хтось вдягає до «допомоги» наркотиків і алкоголю, хтось шукає гострих відчуттів, хтось з'їдає багато, хто нерозривно скарбує книги або сидить на години на телевізорі. Але всі ці «ліки» не тільки неефективні, але й небезпечні.
- Чому?
- Тому, як у випадку знеболювальних засобів, вони приносять тільки тимчасовий рельєф. А потім біль і ангіш душі спалаху з поновленим вігором, і для того, щоб придушити їх, людина шукає більш і більш потужних засобів. І з часом, наполегливі спроби тишу душу досягти своєї мети. Синя підніжжя, і голос душі стає тихим, поки він повністю зникне. Ні, така людина не вмирає, але я не можу назвати його живим.
Не порушувати біль душі. Наша пропозиція Це запорука того, що ми живемо, що ми можемо реалізувати спрагу душі і шукати джерело.
- Ваші слова доторкнулися мене, але я ще не розумію, що саме потрібно робити, якщо я відчуваю біль, сумність, потерти? Як ви усвідомите свою душу спрагу? Як і як задовольнити її? Де знайти джерело?
- Повернемося до мого прикладу. Тоді, в середині інтенсивного болю я вирішив не погасити його, не відволікати себе від порожнього читання і говорити, не чекаючи в сумному бездіяльності, поки він не загострився нездатним часом. Я вирішив прийняти біль, читати і спробувати зрозуміти повідомлення, що душа спробувала передати мені через біль. І з неспокійною чіткістю розкрито мені глибину мого недосконалості - зв'язкість, виразність, самопізність, задум. Але я знайшов міцність, щоб зламатися з клаптяв самопокриття і зрозуміти, що я не відхилявся для того, щоб не бути таким чином, що я бачив себе. Я зрозумів, що я хотів: щоб навчитися любити, бути компасіонувати, бути доброю і дізнатися, хто я дійсно ам. Я бачив, що всі ці прояви істинної спраги моєї душі: спрага для Святої людини, спрага для одного, хто далеко за моїм розумінням, але без кого мій життя не має сенсу. Я зрозумів, що для того, щоб стати тим, хто вирішив бути, мені довелося взяти дуже бетонні кроки.
- Виготовляючи собі воду?
- Я. Я почав шукати те, що може стати моє «скло води» вранці, ніж пити душу в день і перед сном. Я пам'ятав слова Представництва: «Якщо ви хочете навчитися любити, навчаюся молитися, молитви неспішне.» І я почав вчитися подарувати подяку, сонце, природа, люди, один, хто дав мені це життя. Я навчився слухати голос совісті і дотримуватися його. Я почав вчитися читати і відображати, шукаючи в душі для відповіді на мудрі думки. Я почав вчитися бачити все, що відбувається мені, благословення Дестини, допомагаючи мені піти запланований спосіб. Я почав навчатися контролювати себе, щоб внутрішні бурі не розірвали все ще дуже крихкі і вразливі пороги любові і співчуття, які вилікували в душі. Я почав навчатися воді цей день проростання і вихідний день, навчаючи себе помітити і реагувати на біль інших.
Я сказав вам про мій досвід, ви будете мати ваш. Дорога буде долати ходьбою. Попереду! Дестини підкаже вам кроки.
Ф. Батмангельід. Вода для здоров'я. 2004.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.manwb.ru/articles/psychology/inner_world/pain/