Методика загоєння пам'яті для мігранів та головного болю Severe

Рекурентні сильні головні болі і мігрені можуть бути викликані різними факторами – або поєднанням різних факторів. Наприклад, це можуть бути проблеми з неналежним кровопостачанням мозку, викликані деякими проблемами в шийному хребті. А потім краще звернутися до остеопати або іншого фахівця.

У статті я розповість про лікування тяжких головного болю і мігренів з точки зору методу зцілення. Я також надаю інформацію про інші практики, що стосуються «Земельне забезпечення». Зокрема, з угорського фахівця з німецької нової медицини Роберто Барнай, який заснував його поле біології. З точки зору, як підтверджено моїм особистим досвідом, краще практикувати інтегрований підхід.

Метод «Зцілення пам'яті» працює з емоційним конфліктом, що базується на хворобі. Для важкого рецидивного головного болю і мігрені немає єдиного специфічного емоційного досвіду, який підкреслює цю проблему. Є певні механіки, які можуть викликати мігрені, і є кілька специфічних конфліктів, які повинні бути досліджені першими.

Небезпека тяжких мігренів полягає в тому, що вони можуть бути симптомами запобіжного інсульту.Багаторічні відступні головні болі можуть вказувати на те, що людина перебуває в ситуації постійного конфлікту «на» та «відключення». Активна фаза (стрес-фаза) замінюється «відновленою фазою», коли знову повернеться емоційний досвід. І так далі. У цьому випадку тяжка міграція зазвичай виникає при стадії відновлення.

Інтенсивність головного болю залежить від декількох факторів.Перш за все, це інтенсивність емоційного досвіду. При сильному емоційному конфлікті в мозку в певному місці (в залежності від конфлікту) відбувається структурна зміна тканин, так званого Hamer Focus (більше про це «Твої фази захворювання»).

Коли конфлікт тимчасово вирішується, ця область мозку заповнюється рідиною. Тимчасово виникає набряк, для того щоб відновити колишню структуру мозку. різка, інтенсивна рідина начинка і викликає сильні мігрені. Чим більш потужний емоційний досвід, тим більша ймовірність важкого мігрену в фазі відновлення.

Ще один фактор, який може збільшити величину і інтенсивність набряків, і тому болючі відчуття, як багато в цей час людина відчуває себе самотніми, покинутими.

Це може бути відчуття ізоляції – людина відчуває себе лівою, з досвідом та проблемами. Це може призвести до того, що "Я не можу нічого робити про мій головний біль, що я спробував всі таблетки можливо, і вони не допомагають, ніхто не може допомогти мені і я не маю іншого, щоб перетворити, кожен раджу мені щось інше, і я не знаю, що робити. й

Якщо є такий фактор, то мінімальний і обов'язковий для того, щоб говорити. Поговоріть про ваші проблеми та враження для когось, хто може слухати вас. Якщо це не допомогло, дуже доцільно уважно опрацьовувати це почуття відмови. І намагатися знайти вихід з ситуації, щоб вірити, що існує реальний шанс вирішити проблему перед вами.

Після чого потрібно знайти і відпрацювати емоційні враження, які підлягають відновленню головного болю. Для видалення постійного повернення головного болю, і запобігання можливого інсульту в такій ситуації.

Крім постійного повернення емоційного досвіду, При скарзі важкого головного болю і мігрені є ряд специфічних конфліктів, які необхідно враховувати при скарзі тяжкого головного болю і мігрені.

Першим є конфлікт самозахисту.Тому, якщо скаржаться на постійний головний біль, вам потрібно шукати, чи пов'язані з девальвацією себе, досягнення, Ваш статус, Ваше значення. У «реставраційній фазі» виникнуть головні болі.

Давайте мені дати вам кілька прикладів мого вчителя, засновника методу «Зцілення пам'яті», Джиберт Рено.

«Щоб у вас є бос. Він дає вам деяку роботу в понеділок, яка повинна бути виконана п'ятою, і ви сказали, що це двотижнева робота, і ви починаєте думати, що ви, ймовірно, не збирається зробити його до п'ятниці. Ви отримуєте оновлення всередині. Ви працюєте і працюєте, і всі раптово в четвер, дивитися на 6 п.м. - Ви це зробили! І в четвер вночі ви отримаєте головний біль. Це, як правило, відновлювальна фаза, в цьому випадку, пов'язана з з знеціненням — з почуттям, що я чітко не можу впоратися. й

З іншого досвіду, який також може призвести до виникнення головного болю. У акупунктури, головні болі асоціюються з печінкою і жовчним міхуром. І жовчі в китайській медицині не висловляють небезпеки у всіх.

Тому, коли людина має головний біль, потрібно перевірити на репресивний гнів або незадоволення кимось.Приклад практики Gilbert Renaud показує поєднання цих двох емоційних конфліктів – самооцінки та репресованого гніву, невдовзі – що призвело до головного болю клієнта.

«Я підійшов до жінки з мігрою. Постраждала за десять років через неї. Вона була оброблена в спеціалізованій клініці, яка працює з мігренами, використовуються різні сильні способи. Незважаючи на це, мігрень не загострився. Як ми говорили, вона розповіла про своє життя, як вона зустрілася з чоловіком онколога, як вони мали два діти.

Тоді вона розповіла мені, що вона була перед одружнім. Проживала в Монреалі, великим містом 4 млн. осіб. вона була оперною співачкою, вона мала дуже гарне голос, і вона співала з симфонічним оркестром. Кожен дивився на неї, кожен захопився нею, вона була дуже значущою фігурою. І одружився, він був лікарем, і він просувався, він став головним лікарем в с., щоб він пішов з ним.

Вони мешкали в лісі, як Сибір. З’ясуйте, що вона була явною, і в результаті стала ніхто. Плюс, вона все ще любить спілкуватися, і чоловік на роботі кожен день, приходить додому втомлений. Потім діти народилися і, з часом вона мала головний біль. Як ми поговорили з нею, запитали її питання. Вона помітила, що один день її головний біль зникне. вона була оперною співачкою, і кожна неділя вона занурилася в хору. Не було болю в неділю!

Вона стала те, що вона була до. Як тільки з понеділка по п'ятницю, з'явилася фаза відновлення і вона почала мати головний біль. Поглиблюючись, це зрозуміло, що вона думає, що вона її чоловік, але вона не скажеш. Вона живе з чоловіком і не ділиться з ним це тісне почуття, яке згодом призводить до головного болю. й

Ще один специфічний досвід може бути пов'язаний з самозахистом, який іноді призводить до головного болю. Як правило, трапляються жінки і пов'язані з їх шлюбною ситуацією.

«Я шкодую, що батько мій батько мій батько» Головні болі, до речі, виникають у жінок набагато частіше, ніж у чоловіків. Особливий конфлікт не можна виявити. Але якщо він є причиною (або одним з факторів), що веде до головного болю, то без його розвитку навряд чи можна повністю позбутися від важкого мігрену і головного болю.

У мене був один клієнт, який був 46 в той час, працюючи як остеопатія і скаржавшись на сильний, нескінченний головний біль. Ми знайшли багато епізодів у своєму житті, де вона судила себе. Її справжньою проблемою було те, що вона одружена чоловіка 15 років її старше.

Вона завжди бажала дітей, але цей чоловік вже мав двох дітей з попереднього шлюбу. Він не поспішав дітей з нею. Вона спробувала завагітніти, пропущений час, але не було результату. Тепер вона 46, і останні 6 років її життя вона страждає від важких головного болю. «Я шкодую, що мій батько мій батько мій батько» У той факт, що коли вона народилася, її батьки вже перепліталися.

У порівнянні з іншими батьками, вони вже похилого віку. Як маленька дівчина, вона любила батька, яка була старша, ніж батько її друзів. Коли вона виросла, вона заміжала чоловіка, який був набагато старшим, і через це вони не мали дітей.

Виявляється, що ця проблема з'явилася в житті цієї жінки, оскільки її підсвідомий розум мав настройку, програму: Я здивую чоловіка набагато старше мене, як мій батько. Вона зробила це. Якщо батько був різним, наприклад, молодий, вона одружилась, молодша людина.

Після того, як ви дізналися, ми поговорили його. Я написав листа, щоб вона могла читати в домашніх умовах все, що ми навчилися в сеансі. Коли вона прочитала лист, її підсвідомі з'єднання були перероблені і її головні болі припинили.

Будь-який біль - симптом. Визначте, що щось неправильно в тілі. Нечутливість до болю - це захворювання, яке вкрай небезпечне для життя людини, яка страждає від неї. Головний біль не виняток. Це також знак, що щось неправильно. Це як лист в конверті — це повідомлення, що важливо для нас. Взявши головний біль та нічого іншого, ми відкидаємо конверт з повідомленням.

Що говорить нам біль? Що було в повідомленні? Для того, щоб ігнорувати цей час, краще визначитися, ніж ігнорувати симптом. Синмптом дозволяє дізнатися, що це викликало. Завдання в кожному випадку, щоб звільнити нас від стресу, в якому вигляді вона проявляється.

Підводячи підсумок вище, в разі сильної повторюваності головного болю і мігренів, потрібно шукати і працювати:

• постійно повертає емоційний досвід;
  • самовизначення конфлікту;
  • Невизначений, відрепресований небезпеку з кимось;
  • Ререт (зазвичай несвідомий) що «мій батько мій батько»

Звичайно, ці фактори можуть поєднуватися з собою. «Я мав багато клієнтів з головними болями, і коли ви починаєте дослідження цих тем, якось зробив їх краще, і іноді головний біль відійшов повністю. й

Зцілуючись на низьких рівнях цукру з просто 2 простих інгредієнтів!

Ви можете уникнути Migraines

Якщо ви об'єднуєте дослідження емоційних переживань з деякими фізичними, медичними практиками або іншими процедурами, то у вас є хороший шанс позбутися від головного болю, що турбує вас багато років!

Автор: Едвард Закс

Джерело: www.edzaks.ru/node/80