Як подолати 5 найбільших проблем на роботі

Побачимо це: конфлікти з колегами іноді найскладніші міжособистісні питання для вирішення. Якщо ми не обрали наших колег, ми вибираємо наші друзі, і ми не можемо призначати наших матерів як арбітрів, оскільки ми робимо в сімейних конфліктах. Далі ми будемо говорити про те, як пройти її з гідністю, стати краще, ніж ви раніше.

Більшість людей, за словами автора Боба Бурга, не мають жодного Персуазія є ключовим компонентом вирішення проблем з колегами?

Саме тому він написав свою книгу в США: Виграти людей без Маніпуляції або Коерекції, що дає поради про те, як стати ефективним і впливовим людиною на роботу.

Це означає стати особою, яка знає, як досягти бажаних результатів з інших, шляхом інстиляції в них почуття задоволеності, ситуації і ви., пояснює Бург.

Вимкніть це дуже корисною навичкою.

"Ви створюєте позитивний досвід і люди не можуть чекати співпраці з вами знову", - додав він. «Особливості та нетримання є набагато вигідніше, як фінансово, так і міжособистісно, ніж досвідчений маніпулятор — комусь подобається, але не можна позбутися швидко! ?

Ви готові розпочати свою трансформацію в авторитетну і впливову людину?

Розглянуто наступні п’ять прийомів розв’язання адміністративних конфліктів, а також Берг-затверджених стратегій авторитетного професіонала.

Unpleasant Робота Ситуація #1: Ваше робоче місце Сусід не витримує обмежень допустимостіВаш неперевершений співробітник використовує телефон з гучномовцем, щоб обговорити все з клієнтів зустрічі, щоб мати вечерю з чоловіком; торкнувшись до свого монітора над плечем; і рішуче взаємопов'язання у ваших розмовах без вашої згоди.

Контролюючи емоції – стратегія влади.ключ ключ Щоб отримати свій співробітник, щоб кинути ці неприємні звички Увійти Ваша здатність залишатися спокійним. «Особливо, ви не зможете спілкуватися з цією людиною на користь себе», - розповідає Бург.

Тож перед тим, як підходити до колеги, займіть глибоке дихання і пообіцяйте себе, щоб зберегти понігові коментарі до себе.

Бург наголошує важливість використання дружнього (не звикання!) Якщо ви говорите щось схоже, "Хай, Марія, я хотів би обговорити з вами, як зробити наше робоче середовище більш комфортним." Я люблю працювати з вами по сусідству, але я відволікаюсь від серйозного проекту, особливо коли ви на телефоні над гучним

Побудовуючи фразу в цьому вені є вирішальним, тому що він робить його дивним другом: вам подобається колега, і ви мудро використовуєте форму повідомлення «Я», щоб описувати відволікання і стрес, не її шкідливих звичок. І так, щоб не змусити себе захищати себе, ви зосередилися тільки на одному недоліку в роботі.

Далі йдемо так: Чи є у вас зручний спосіб, щоб ви знали, що ви взаємопов'язані з роботою, і я відволікаю? Я просто не хочу, щоб ви відчуєте місце, коли це відбувається знову. й

Так, Берег пояснює, що ви отримуєте дозвіл на вирішення проблеми в майбутньому. Але не забудьте підтримувати самоконтролю та доброї волі. До тих пір, як ви навчите Мері, як зробити те, що ви хочете: бути гарною половинкою.

Неприємна ситуація на роботі #2: ви повинні мати справу з офісною гроюВи, як новий проектний менеджер, був обраний командою, яка включає в себе гарячий працівник, відомий для критики всіх з командних класів для вибору закусок в офісі.

Зважаючи на те, що система цінностей є стратегією органів влади.Burg каже, що це класичний приклад конфлікту поглядів.

Ви ніколи не повністю розумієте відносини працівника на будь-яке питання, тому що ваша система вірування – це поєднання вашого виховання, культури та життєвих подій – відрізняється від його. Але не варто зупиняти вас від роботи над домовленостями, які задовольнять вас.

Крок No1. у створенні контакту з працівником, який не хоче працювати в команді - Це комплімент.Burg коментує. Спробуйте це: Ви знаєте, Ед, я хотів би обговорити, як зробити нашу роботу простіше і зручніше. Я можу сказати вам, що ви глибоке мислення людини і що у вас є можливість виклику статусу quo. й

Так: Але все ж, іноді я відчуваю, що те, що ви думаєте, є негативним — що насправді не так погано, адже не все навколо нас рожевий. Але наступний раз, що робить вас дивним, я хотів би почути від вас розчином. й

За допомогою бесіди, ви показуєте свою колегу, що ви поважаєте свою точку зору та розумієте, що їх навички можуть призвести до більшої співпраці в майбутньому.

«Це створює щось дуже важливе в бізнесі та лідерстві, яке довіряється», – коментує Бург. Це критично, тому що люди будуть займатися бізнесом, цитувати бізнес, і дозволити собі впливати тільки на когось, вони можуть довіряти.

Unpleasant Робота Ситуація #3: Ваш бос приймає роботуУ вас є чудові ідеї, і ваш безпосередній бос любить їх, так що ви підозрюєте, що вони просять їх на високих рівнях зустрічі, якби вони були власні.

Визначте, що хтось інший его – стратегія влади.«Звертавшись до кого-небудь его в спробі вирішення ситуації, ви обов’язково відштовхуєте людину від вас, викликаючи емоції, такі як перезапуск або гнів», – розповідає Бург. «Чому потрібно, щоб отримати ваші боби, щоб почути вашу точку зору в такій непростій ситуації, необхідно застосувати його его. й

Тож починайте розмову з хорошою старою плащою, переконавшись, що ваше доброчесне ставлення очевидне перед тим, як ви йдете безпосередньо до проблем. Ви можете сказати, "Я дуже люблю працювати з вами." Я сподіваюсь, що це взаємно і те, що моя робота і пропозиції важливі для команди. й

Він, ймовірно, погоджується, і ви можете перейти на наступний вирок: «Я дуже щасливий, що ви представляєте свої ідеї для старшого управління. й

Тепер ви озвучили вашу оцінку того, що він робить для вас, обережно згадуйте вашу турботу, щось схоже на це: "Я іноді дивую, якщо я отримую все, що я заслуговував мій рівень взаємодії в роботі". Що ви думаєте про це?

Я думаю, що ви вкрасти мої ідеї!", попросіть своїх босів, помітно, не загрожуючи нот, що справа. І він не зможе розкрити свій его, оскільки ви не зробили відкритого звинувачення, говорить Бург.

У вас є можливість обговорити те, як ваші проблеми будуть оброблятися в майбутньому.

Неприємна ситуація на роботі #4: ви хочете піднятися від стисканих босівВи чули, що ваш дохід компанії не виріс цього року, але це не заперечує те, що ви очікуєте просування протягом тривалого часу і хочете обговорити питання з босом.

Створення доброї основи для бесіди – стратегія влади.Це ваша відповідальність як майстер переговорів, говорить Бург. Вам необхідно вміти розв’язати ситуацію і направляти потенційно складними переговорами щодо угоди в вигідному напрямку.

"Фундація є те, що все інше походить від, - каже він. Отже, якщо ви не погоджуєтесь з особою, яка знає ситуацію, і ви робите, розмова, ймовірно, слідувати за встановленим курсом.

Після того, як ви усвідомлюєте, що у вас є розмова з босом, ваша головна мета повинна бути побудована на твердій основі. Почати з заявою, яка виражає актуальні проблеми компанії, і Ваш запит не видається з місця.

Бург каже: «Я знаю, що бюджет компанії дуже щільний цього року, але я хотів би поговорити про те, що можна зробити, в поточному обсязі, щоб підвищити зарплату. й

Після цього, вкажіть ваш бос зі списком, який детально розкриває всі ваші суттєві досягнення протягом останніх кількох років.

«Приготовано показати його, де, і як ви привели до зростання прибутку компанії», - розповідає Бург, додавши, що структура повідомлення «Я» створює реалістичний, нерозривний тон, який призведе до того, що бос буде вигідно і готовий прийняти аргументи в рахунок.

Неприємна ситуація на роботі #5: ви повинні перейменуватися в бразен-новомуПомічник коледжу, який навчається евакуйувати непередбачувані завдання, такі як обробка контрактів, які він був найнятий, щоб зробити, щоб ви встигнути переслідувати серйозні проекти, які вимагають більше навичок, ніж він або вона має.

Спілкування так і з розумінням – стратегія влади.«Якщо ви хочете взаємодіяти з колегами, щоб вирішити гострі проблеми», – розповідає Бург, «Ви повинні це зробити вміло, потрапити в позицію супротивників». Якщо ви не зробите це, то ваш співрозмовник візьме оборонну позицію і починаємо показувати вразливість, каже він.

Щоб розпочати роботу, покажіть, що ми всі почалися кудись: Іоан, ви знаєте, що ви маєте потенціал і ви збираєтеся зробити багато прогресу в цій компанії. Я бачу, скільки ви хочете потрапити в потік якомога швидше, і це нагадує мені про себе у вашому віці. й

Той факт, що ви бачите і визнати його ентузіазмом, щоб він почував себе більш в ease, так само, як це зробить його усвідомленням, що ви були в аналогічній ситуації.

Продовжуємо: Зараз нам дуже потрібно орієнтуватися на обов’язки, які відповідають Вашому поточному положенні. Таким чином, ви зможете ретельно вивчити все і отримати значний досвід, необхідний як для роботи в цій компанії, так і для майбутньої кар'єри. й

Таким чином, ви згадуєте свою кар’єру та майбутнього, і висловите свої думки, що робить свою поточну роботу більш важливим. Ця тактика базується на одному з універсальних правил Бург.

"Люди роблять те, що вони роблять з власних причин, а не ваших, - говорить Бург. «Так, щоб стати ефективним майстром персуазії, вам потрібно буде дізнатися, як пов'язувати цілі інших осіб і потрібно до результату, який ви хочете».

Переклад Давиденко В’ячеслава

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: megamozg.ru/company/mbaconsult/blog/25336/