Джиберт Ренуд: Захворювання є програмою мозку перетворюється на конкретні ситуації

Коли ми зустрілися 4 роки тому, ви сказали, що ви робили загальну біологію. І тепер ви скажете, що ви виконуєте зцілення. Відверто кажучи, ні перша, ні друга назва говорить мені що-небудь. Тексти пісень, а це означає: І це не так просто мене.

Усього методі Біологія та оцінка. Засновник нової німецької медицини – доктор RYKE HAMER. На жаль, д-р Хамер рекомендовано, що його пацієнти відмовляються від класичного лікування, що викликали численні протести від лікарів і багатьох прихильників від нього.

Для того, щоб відмовитися від класичної обробки, творець загальної біології, доктор КЛАУДЕ САББАХ, також не погоджується, так, з іншого боку, прихильники Нової Німецької Медицини обвинувачуються не наступним прецепціям їхнього майстра.

Я часто проводить семінари в США, де присутні психологи, натуротерапевти і лікарі. Багато з них почали шукати з Новою Німеччиною, де вони попередили не переслідувати Загальна біологія.

Але лікарі чули від багатьох помилок Д.Гамера, тому я запитав, щоб приїхати з іншої назви, яка не буде асоціюватися з негативною громадською думкою. Д-р Саба не повністю задоволений цим титулом, але, з іншого боку, ми розуміємо, що найголовніше - правильно, холістично і глибоко передати знання, а не ім'я.

Як ви прийшли в контакт з цим методом?

Я був натуротерапевтом, зробивши кінезотерапія і масаж. Ми відкрили клініку з двома партнерами в Квебеку. На жаль, ми не допомогли нашим пацієнтам 100 відсотків.

Нерідко ті ж люди повернулися за однакові скарги, які змусили мене дуже upset. Одного разу жінка з'явилась в моєму офісі, який страждав від мігренів протягом 10 років. В цей час вона була оброблена в провідній канадській спеціалізованій клініці, але нічого не допомогло їй.

Після трьох сеансів акупунктури, в яких, крім того, торкнувшись певних точок, я поговорила про її хворобу, вона повністю відновила. Вона не бере ніяких алопатичних препаратів.

З самого чоловіка, онколог, починав надсилати нам всі хворі на рак терміналу. Це був великий стрес для нас, тому що спочатку нам не було ідей, що робити з ними, і наша робота з ними не була ефективною. Природно, ми розуміли, що такі пацієнти повинні спочатку бути забезпечені комфортом і спокійністю, але це самотній, явно не достатньо, щоб вилікувати їх.

Під час цього часу я зв'язався з перекладачем Онтаріо і попросила редагувати переклад роботи Д. Хамера з французької на англійську мову. Я порівняв те, що був написаний в роботі Д.Гамера з тим, що я зустрівся в моїй практиці і спробував застосувати свої методи до моєї роботи.

Я практикував нову техніку німецької медицини протягом 5 років, але я зрозумів, що це не повністю задовільнило мене, так як деякі з моїх пацієнтів були відновлені, але деякі мої здоров'я не змінилися. І нарешті, коли я з'явився в загальній біології, я зрозумів, чому я не зміг допомогти всім хворим до.

У цей час я вже взяв участь способи з партнерами в Квебеку та переїхали до Ванкувера. Одна з моїх пацієнтів була літня жінка з раком груди. Вона була вже дуже слабкою, ходьба з палицею і з великою складністю піднімалася сходи 7 кроків до мене. Вона прийшла з чоловіком, професором університету, який не вірить в нетрадиційну медицина.

Я поклав чоловіка в стілець, щоб почекати 1,5 години на дружину в наступному номері. Під час консультації ми говорили про історію життя. Ця жінка зізналася, що вона ніколи не відкрила себе нікому, як це раніше. Після того як я почув шум за стіною.

Я дивився на мій годинник і знайшов, що 2 години пройшли з початку консультації. Я розумію, що мій чоловік був "скаржений" і вирішив продовжити розмову з пацієнтом наступного разу. Вона і я пішов до автомобіля, тому що я хотів би сказати До нас приїхали дружини (ми хворим) І запитав він, «Чи твоїй кані?

Вона прийнята до нас з сюрпризом, що вона не відчувала біль в її нозі, і два години тому вона ледве сходження сім кроків з паличкою. Ми зустрілися з нею протягом двох тижнів. Проте вона домовилась до операції, яку вона довго пропонувала хірург.

Через тиждень після операції вона звернулася до мене і розповіла, що хірург прийшов до апологізації до неї, так як під час операції виявилося, що пухлина розчинилася самостійно, хоча до того, як вона прийшла до мене, всі дослідження вказали, що вона мала злоякісне новоутворення.

Це був мій перший пацієнт з раку груди. З тих пір, як і раніше. Протягом багатьох років ми розробляємо нові технології та методи роботи з пацієнтами. Я мав кілька інших важливих вчителів. Наприклад, я часто користуюсь методикою Dr. GERARD ATHIAS для вирішення певних психологічних конфліктів на конкретні точки акупунктури. Я спробую поєднувати різні методи.

Один пацієнт, в якому я не міг поліпшити, мав провідний конфлікт, вона не могла «летіти». У день до наступного візиту я побував у BRANDON BAYS’ Книга, яка допомогла мені в цьому випадку на тиждень.

У своїй роботі з пацієнтом, я в першу чергу стурбований виявленням провідного психологічного конфлікту, який я дізнався, щоб визначитися з роботою доктора Хамера та доктора Саба. Я завжди дуже вдячний за те, що я не придумав щось нове.

Єдине, що я доданий до методики зцілення RECALL – це мій досвід, завдяки якому я зможу рефінувати певні елементи методу, такі як генеалогічна концепція.

Що таке метод зцілення RECALL на основі?

Цей метод базується на відкритті Д.Гамера, що захворювання є зовнішнім проявом внутрішнього конфлікту. Хвороби – це програма, яка перетворює мозок на конкретні ситуації.

Наприклад, як сильний стрес або емоційний конфлікт. Програма хвороби перестає працювати при вирішенні такого тривалого конфлікту. Мозок накопичує програми та інформацію про еволюцію терористичних істот за останні 4 мільярди років. Тому мозок запам'ятовує всі археологічні програми.

Він керує тілом, і його основною функцією є збереження життя в будь-який час. Якщо неприємний захід виникає з людиною, або він відчуває сумність, гнів, то в той час як ця ситуація або почуття є тільки психологом природи, людина здорова. Але, як тільки цей конфлікт стає біологічним, тобто рівень стресу перевищує певний поріг, людина падає, бо мозок не здатний адекватно контролювати тіло.

Д-р Хамер виявить, що той самий конфлікт призведе до того ж захворювання у різних людей. Наприклад, конфлікт втрат призведе до розвитку раку яєчників або яєчка, конфлікту провини та низької самооцінки призведе до депресії, а конфлікт втрати власного простору призведе до інфаркту.

Цей вид залежності легко спостерігати, якщо такі конфлікти відбуваються в реальності, але слід зазначити, що мозок також пам'ятає, що він колись думав, уявляв або уявляв.

Одна людина випадково зафіксувала в холодильнику, який не був на місці. Відповідно, температура всередині склала близько 18 градусів Цельсій. У той же час ця людина, паралізована страхом, була з реальності, в ній була активована програма самозахисту, і загинула «гіптермія», яка була причиною смерті за автопсією. Цей мозок став на реальну програму смерті гіпотермії.

Мозок не здатний оцінити скільки інформації, що надходить до неї, є реальним. Мозок працює тільки з розчином і відповідними командами і реакціями на основі отриманої інформації. Незалежно від того, як справжня ситуація, вхідна інформація визначається як правда.

У зв'язку з правдою, отриманий імпульс обов'язково повинен привести до адекватного реагування мозку. Таким чином, не завжди реальні події впливають на людину, але, перш за все, їх тлумачення і світогляд людини в цілому.

Крім того, думи батьків та інших предків також впливають на цей процес. Серед всіх програм, які впливають на біологічне здоров’я, пріоритет приводиться до тих, які стосуються життєвої сили особистості і всієї людської гонки.

У цьому контексті ми можемо думати про гени як спосіб передачі історії людини, а також життєвий досвід предків. Крім того, можуть передаватися як позитивні програми, які допомагають у вирішенні конфліктів, так і негативних, тобто ті, які не були вирішені і передані людині шляхом спадкування.

Якщо проникають архаїчні змісти, це може призвести до реальної фактичної зміни стану душі і тіла. Для відновлення необхідно переглянути та змінити ставлення до отриманого патологічного конфлікту.

Неадекційна ситуація повинна бути виконана адекватною. Природно, це нелегке завдання, оскільки несвідомий конфлікт є причиною патологічної програми. Щоб визначити цей конфлікт, РЕКЛАЛ ЗДОРОВ'Я використовує не тільки дослідження і спостереження, заявлені в Новій німецькій медицині, але й психогенетики, генеалогія, символічні методи, методологія біологічного годинника і механізм клітинної пам'яті (цикли самоідентифікації, самодостатність, народження дітей в сім'ї, гормонах і т.д.).

Використовуються елементи НЛП, поведінковий, китайська класика медицина та останні досягнення Західної медицини. Необхідно вивчити цілісну історію пацієнтів та членів їхніх сімей, вплив на них навколишнього середовища, освіти, культури, релігії та філософії. ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я є досить великим і глибоким знанням. Завдяки такому методу можна значно збільшити ймовірність лікування серйозних захворювань. Але це не паніка.

Опишіть дієту або інші природні лікування для ваших пацієнтів?

Як натуропат, я працюю на дієті і збираю багато інформації в цій області, але з тих пір, як я почав ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я, я зосередився виключно на виявленні емоційної травми і конфліктів, які виникли внаслідок неадекватних реакцій і поведінки людини.

Якщо хтось не засвоюється молоком, то я б зустрілася зі своїм конфліктом з молоком. Здорова людина може їсти все, що він хоче. Природно, рекомендую масаж і інші методи природної медицини. Також я можу рекомендувати, що пацієнти бачать терапевта, як іноді я тільки виявляю конфлікти, але я не маю часу для розробки на всіх психологічних конфліктах у хворих.

Зазвичай пацієнт відвідує кабінет 2-3 рази. У дуже рідкісних випадках я лікую індивідуальних пацієнтів протягом декількох років, але ми бачимо один одного 3-4 рази на рік. У Нью-Йорку у мене є пацієнт, який діагностував з декількома склерозами. У віці від 35 років і старше 35 років. Її лікар – провідний фахівець в Нью-Йорку, який бачить тисячі пацієнтів з хворобою.

Ця жінка є автором професії. Він пише з лівою рукою і має труднощі переміщення. Коли вона прийшла до мене вперше, вона не могла писати на всіх і майже не пішла. В даний час її форма набагато краще, вона більш впевнена, і її самооцінка значно зросла. Я Skype з нею 3 до 4 разів на рік. Під час чергової розмови вона скаржала, що вона не побачила.

Вона і я погодилася мати ще одну розмову протягом 3 місяців, і вона провела повторне дослідження мозку протягом цього часу. Судденно, її лікар назвав її і сказав, що він терміново хотів зробити ще одне дослідження. Коли вона прийшла, щоб побачити його з жахом, він запитав її, що ще вона лікувала протягом останніх кількох років, серед тисяч пацієнтів, які перебували під опікою, так довго, тільки її стан не погіршився.

У зв'язку з цим, під час нашої наступної розмови вона почала розповідати історії, які ніколи не сказали. Виявлено багато нових можливих конфліктів, що призвели до останнього вдосконалення. Один з моїх викладачів, доктор ATHIAS, стверджує, що лише розуміння причин конкретної хвороби вже може значно поліпшити здоров’я.

Деякі стверджують, що контакт з причиною означає загоєння, і нічого більше не потрібно робити в цьому напрямку. Так говорить Bert Hellinger і експерти в галузі регресивного аналізу.

- Мозок реагує на все. Нерозчинний конфлікт може почекати багато років, щоб перетворитися в самий невідповідний момент і впливати на поведінку людини і здоров'я.

Іноді необхідно проаналізувати всю сім'ю дерево, щоб деякі події віддалені протягом сотні років, актуальні для пацієнта, включають в нього механізм "клітинної пам'яті" або "хронологічний цикл", і допомагає зрозуміти або реалізувати внутрішній зв'язок його стану з подіями або емоціями, які предки не вдалося адекватно жити або вижити.

Переміщення таким чином, стає можливим вилікувати пацієнта від важких і хронічних захворювань, а також відновлення цілого виду. Важливим аспектом терапії є не тільки дуже визначення такої події, ситуації або стану, а й цілісна обізнаність про причину «вічною клітиною мозку» і «вічною клітиною всього організму. й

На даний момент ми знаємо про глибоку внутрішню причину захворювання, пов'язаної з негативною несвідомою програмою, ця програма модифікована і залік хвороби. Ми боремося з недугою з свідомістю кожної клітини. Ми використовуємо різні методи для цього.

Я не знаю справжнього життя пацієнта, що приїжджає до мене. Але я підготував 3-4 сценарії, як працювати з ним, так як до консультації хворого наповнить спеціальну анкету, яку я навчаю перед відвідуванням. Під час консультації, це реакції пацієнта, які дозволяють вибрати один з підготовлених сценаріїв.

Крім того, контакт з пацієнтом на тонкій емоційній площині важливо, що дозволяє терапевту інтуїтивно зрозуміло підібрати єдиний правильний сценарій для лікування пацієнта, як можна спостерігати, наприклад, у випадку сімейних аранжувань Бурта Хеллінгера або в методі Д. МОРНО.

Що робити, якщо ви не можете з'ясувати сімейні оповідання, драми та травми? Наприклад, батьки померли або не хочуть розповісти про неприємні історії?

ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВ'Я вважає, що якщо ми працюємо над собою, ми працюємо над нашими минулими. Ми не катування або катування всіх. Ми допомагаємо терапевтам, які працюють з нашим методом проаналізувати період 18 місяців до пологів людини (9 місяців до зачаття і 9 місяців вагітності), а також перший рік життя вже народженої дитини, щоб дізнатися все, що було пов'язане з батьками.

Ми не чекаємо на кілька сеансів для відкриття до нас і бути щирими з нами. У нас є певна модель і послідовність питань, які допомагають нам будувати «лінійну» пацієнту, зрозуміти його «план – мета» і особливості сімейного дерева. Ми знаємо, що саме питання, які вона має сенс попросити в певних захворюваннях і як потрапити до серця стану пацієнта. Кожна частина тіла говорить сама за себе. Одного разу жінка прийшов, щоб побачити мене, щитовидна залоза якої була видалена протягом 10 років до, і в той час як візит, щитовидна залоза зростала назад, вузол з'явився знову в ній. Я ніколи не зіткнувся з такими хворими, але завдяки концепції зцілення RECALL, я точно знаю, що запитати і які теми для обговорення з пацієнтом. Важливими причинами захворювань щитовидної залози є поняття «просто», конфлікт, пов’язаний з роздратуванням батьків над тим, що дівчина народилася замість очікуваного хлопчика, занадто інтенсивний ритм життя і постійний стрес не встигнути виконати «план». Гормональна система також пов'язана з спілкуванням, з можливістю побудови відносин в сім'ї і при роботі. Я почав запитати про можливі причини, і вона почала кричати. Величезна кількість емоцій почалася в еупції. І через п'ять днів, вузол очищається.

Я хотів би зробити ще одну точку тут. При роботі з пацієнтом я продаю свій продукт. Я також іноді працює з колегами. Якщо є багато способів бути хворими, є також багато способів отримати добре. Я рідко бачу одного хворого більше трьох разів. Якщо мій метод не допомагає йому, або якщо ми не формуємо делікатне з'єднання, він повинен шукати інший фахівець. І я ніколи не засудити пацієнта, щоб відмовитися від звичайних процедур. Однією з основних принципів ЗДОРОВ'Я є правило: «Ваша робота з пацієнтом не може погіршити його стан, а не може збільшити кількість проблем життя. й

При роботі з пацієнтами ви використовуєте провокативну терапію?

Я. Але тільки коли я відчуваю, що це необхідно для лікування. Я не знаю, що я буду працювати з певним пацієнтом. Все починається спонтанно. Одного разу я підійшов пацієнту, який діагностував рак печінки, і сказав, що він скоро загинув. Він жив в Арізоні і виніс себе як свідки Єгови. Ми сказали йому на телефоні тільки один раз.

Я знаходився з ним конфліктом про свою нездатність висловлювати агресію і почав провокувати його: !!!!!!! Ви хочете загиближувати таку нецензію? Він сердився, хуторний, і не більше хороший, хороший людина, яка б скоріше “ди” ніж сказати що-небудь суворий, агресивний, або “невинний”. Я "повний" йому кричати і бути "натурально агресивним". Він був 4 роки тому, що він все ще живий.

Я багато провокативну терапію, але я думав про ЗДОРОВ’Я хворого.

- Звісно! Цей метод не ефективний, якщо пацієнт відмовляється займатися діалогом. Якщо він вже дав, нічого не може повернутися до життя. На жаль, діагноз раку часто вирокують на пацієнта. Він тепер знає, що він збирається вмирати, і лікар просто кладе масло на вогонь. Рука Дестини і слова Домоклеса не може бути скасована, або навіть модифікована, в трохи, мій тонкий, патологічний стрибок. Це часто тому, що як діти, які ми чуємо від батьків, “Дуже сказав лікар, і...!!!” У нашому підсвідомому розумі лікар приховує до Бога.

Які якості повинні терапевт використовувати ваш метод?

Д-р Саба кладе його таким чином: По-перше, терапевт повинен бути освіченою і культурною особою. Чим більше освічений терапевт, тим більше життєвий досвід він має, тим більше можливостей він повинен з'єднатися з ВСІМ.

Кожен лікар повинен бути культурним і освіченим. Що ще? Я вгадаю, що я можу використовувати пекло кишечника.

- Я можу використовувати це.

Читати далі:

Молекулярний біолог Андрій Гудков: Рак і старий вік - близнюки

Золоті правила харчування від Indra Devi, які мешкали на 103 роки!

до І це буде добре для такого лікаря, щоб мати трохи Sherlock Holmes.

- Так, я часто кажу, що теж. У Скайпі я прийшов з логіном: «Пошукові рішення». Лікар-терапевт часто просить себе, Що важливо, щоб я ще не запросив мого пацієнта? Я відчуваю там щось інше в його підсвідомості. Часто буває, що навіть найбільш глибока і щира бесіда розкривається лише на 20 відсотків від розміру айсберга життя пацієнта, інший 80 нижче рівня моря (свідомість). Але! Навіть якщо можна відкрити тільки 1 додатковий відсоток, це досить пробудити і ініціювати процес загоєння у пацієнта.

до Дякуємо!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.recallhealing.pl/rus/intervyu-s-zhilbertom-ren/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное