Як переривчасте кріплення впливає на мозок

Здорові люди часто запитують, чому вони потребують стратегії обмеження їжі. Я відповіла, щоб зберегти здоров'я в цілому, особливо здоров'я мозку. Без здорового мозку ми не можемо оцінити красу довголіття. І наше харчування є важливою частиною охорони здоров'я мозку.

Основа цього Три основні механізми охорони здоров'я:
  • автофагія,
  • перехід на економний режим обміну речовин,
  • Дія гормону ghrelin.
Можливо, ці механізми більше, але ми говоримо про найбільш вивчені. Ми знаємо, що здорове харчування, як фізичні вправи, є одним з кращих і найбільш вивчених способів підтримки здоров'я мозку, з довгою історією і практикою на всіх континентах і в багатьох культурах і релігійних практиках.
р.

Ось 18 досліджень, які підтвердили захисний ефект перериву (абстиненції) на мозку: 1,1 км Підвищує результати аналізу пам'яті, Як показано в дослідженні 50 нормальних літніх пацієнтів після зменшення 30% споживання калорій через 3 місяці (Вітт та ін., 2009).
2,2 км Підвищує стійкість до вікових захворювань. Захворювання Паркінсона, періодична абстиненція від харчових зберегти допамінергічні нейрони та зменшує прогресування захворювання. У хвороби Альцгеймера, застібка запобігає накопичення неналежних білків. Захворювання Мисливця нормалізує рівень нейротрофічного фактора головного мозку, що сповільнює нейрону дегенерацію (Матсон та ін., 2008). Дуань та ін., 2003б. За один раз або двічі на тиждень допоможе захистити мозок від дегенеративних захворювань, таких як Паркінсон і Альцгеймер, згідно з дослідженням Національного інституту з питань виховання в м. Балтимор. Зменшення калорій може допомогти мозку, але просто порізати на їжі не найкращий спосіб активувати цей захист. Краще чергувати періоди застібки, під час яких ви їсти майже нічого з тими періодами, в яких ви їсти все, що ви хочете, говорить Марк Маттсон, завідувач лабораторії неврології в інституті. 3. У Повільний вік когнітивного зниження Супроводження тривалої симптоматики, пов'язаної з вивченням та пам'яттю (Гори та ін., 1992).
4. У Містить центральні механізми, сприяє відновленню пластичності очей в візуальній корі (Сполідоро та ін., 2011). 5. Умань Запобігає віковим втратам слуху Мишей дикої форми (Сомея та ін., 2010).
6. Жнівень Запобігає віковій атрофії мозку христина белла (Willette et al., 2012a).
7. Про нас Підвищує виробництво енергії захист мітохондрій від пошкоджень, пов'язаних з старінням (Лю та ін., 2006).
8. У Покращує пам'ять, прийняття рішень та емоційний контроль Збереження обсягів мозкових структур, залучених до цих процесів, в тому числі hippocampus, мигдалин і префронтової кори (Willette et al., 2012b).
9. Навігація Підтримує оптимальний механізм навчання Синаптична пластичність при старінні (Mattson 2012)
10. Підвищує нейрогенез і стимулює трофічні чинники, такі як BDNF, інсуліноподібний фактор росту 1 і судинний ендотеліальний фактор росту клітин (Lee et al., 2002; Cheng et al., 2003; Джозеф D'Hercole et al., 2008; та ін. Trejo та ін., 2008).

11. Зменшує запальні маркери. такі як прозапальні цитокіни в крові (Гарвія та ін., 2011). 12. Підвищує потік крові та функціональні зв’язки у важливих мозкових регіонах в тому числі hippocampus і передньої кори з цибулю (Burdett et al., 2010).
13.00 р. Підвищує нервові зв’язки, підвищуючи електричну та сиптичну активність (Восса та ін., 2010).
14. Запобігає невралній смерті шляхом індукування факторів транскрипту які відповідають за експресію генів, залучених до регулювання виживання клітин (Mattson, 2008).

15.00 р. Штурбатори з нейронною патологією шляхом підвищення рівня білків, які запобігають скупченню збитих білків, що є приміткою хвороби Альцгеймера та Паркінсона (Rubinsztein та ін., 2011). 16. уповільнює клітинну функцію старіння, виражається накопиченням реактивних видів кисню, що проявляється в позитивному регуляції ферментів, які пригнічують окислювальні навантаження (Хен та ін., 2006). Цікаво: Дізнайтеся, як щотижневе кріплення буде тримати вас молодим Вішалка дозволяє видалити старі клітинні сміття і замінити його новими клітинами 17.00 р. Збереження цілісності ДНК шляхом зменшення вікового скорочення відновлення ДНК, ферменту APE1 (Kisby et al., 2010).
18 років Стимулює автофагію в нейронах. що покращує видалення пошкоджених білків та фрагментів мертвих клітин (Alirezaei et al., 2010).

Джерело: www.beloveshkin.com/2015/07/periodicheskoe-golodanie-post-i-zdorovyj-mozg.html