460
Люди, які практикують здорове кріплення, встановили наступні дії.
Ефект здоров'я швидко до 3 днів
Здорове кріплення до 3 днів:
активізує центральну нервову систему за принципом стресу на брак поживних речовин;
вивантажує травну систему, надає їй відпочинок;
очищає кров і міжклітинну рідину від токсинів.
Ефект від 3 до 7 днів
Здорове кріплення від 3 до 7 днів:
додатково очищає міжклітинну рідину;
усуває шкідники від мікроорганізмів;
відновлює епітеліальну тканину тонкого кишечника і шлунка.
Ефект здоров'я швидко до 7-14 днів
Швидке здоров'я 7-14 днів:
повністю очищають і відновлюють епітелію шлунково-кишкового тракту (при відсутності серйозної патології);
частково очищає печінку і сполучну тканину (орган стане більш гнучким);
поліпшення роботи серцево-судинної системи;
Деякі інфільтрати, пухлини, поліпи можуть вирішуватися.
Ефект здоров'я до 14-21 днів
Здорове кріплення від 14 до 21 днів:
очищає і реновує клітини печінки і нирок, більшість залоз внутрішньої секреції;
може видалити пісок і гальки з жовчного міхура і сечового міхура;
вирішить більшість родовищ солей, стисненого слизу і пухлин різних типів;
з'єднувальну тканину і шкіру буде очищена і поновлюється;
Кісткова тканина буде частково очищена.
Ефект здоров'я до 21-28 днів
Здорове кріплення від 21 до 28 днів:
знищити практично всі види пухлин і інфекцій (особливо в сечостатевій системі);
Чистить максимальну кількість і інші порожнини;
видалення старих клітин і тканин з організму;
нормалізує жирову тканину;
1/3 очищає кістки.
Коли краще мати здорове кріплення
Дуже хороший ефект віддається семиденним кріпленням - при зміні сезонів (листопад, Лютий, травень, серпня). Тіло підтримує активну схильність до очищення та самозношення.
Ви можете провести оздоровче кріплення: 1 день - один раз на тиждень, 3 дні - раз на місяць, 1 тиждень - раз на 4 місяці.
Або 1, 2, 3 дні кожного місяця; один тиждень - кожні 3 місяці; 2 тижні - кожні 6 місяців.
Не рекомендується швидко протягом 3 діб в рядку, якщо немає кріплень на 1 день протягом 3 тижнів.
Особливо ефективною фіксацією здоров'я навесні і восени, коли відбувається зміна типу обміну речовин з білково-жирового, характерного для зими, до білково-вуглевого, характерного для літа. У цей період всі хронічні захворювання погіршуються, і прискорюють очищення і здоров'я.
Жінки краще швидко кріпляться в другій фазі їх щомісячного циклу.
І в цілому, здорове кріплення рекомендується після повного місяця - очищення процесів краще при зниженні місяця. Після нового місяця активуються реставраційні процеси.
Протипоказання до оздоровчого голодування
1. інсулінозалежний діабет.
2,2 км Друга половина вагітності і період лактації у матері.
3. У Фарбувальні форми серйозних захворювань (кістка, туберкульоз тощо) з імовірністю.
4. У Гострі хірургічні умови.
5. Умань Дистрофи.
6. Дементія і важкі форми психічних і неврологічних порушень.
Умови для швидкого закріплення здоров'я
1-й стан для кріплення здоров'я
Під час здоров'я застібки потрібно пити 2 л води на добу. На гарячі дні - 3 л. За кожну годину денного світла близько 1 склянки. Вода повинна бути чистою, кімнатною температурою або підігрівом.
2-й стан для кріплення здоров'я
До появи чистої води 2 рази на добу - вранці і ввечері (1,5-2 години до сну).
3-й стан для кріплення здоров'я
Візьміть душ або ванну щодня, до 1/3 токсинів знімають через шкіру.
4-й стан для кріплення здоров'я
Регулярно очищаємо мову, мигдаль і промийте рот м'ятою, чебрецем, ромашкою, цитрусом скоринкою і т.д., для усунення неприємного запаху.
5-й стан для швидкого здоров'я
Ведуться активний спосіб життя: ходити більше в свіжому повітрі, джгу, танці, робити самомасаж, розтягувати та інші фізичні вправи.
6-й стан для швидкого здоров'я
Бажано носити одяг з натуральних тканин, не синтетичних.
7-й стан для кріплення здоров'я
Зв'язатися з їжею якомога простіше.
8-й стан для кріплення здоров'я
Варто пам'ятати, що під час здоров'я застібається, симптоми захворювань можуть погіршуватися, температура піднімається, головні болі, судоми в області живота, нудоти, роздратування, слабкість - це ознака інтенсивного очищення.
Щоб гармонізувати процес, потрібно пити 2-3 склянки гарячої води (можна додати 1 ч. ложки меду і 1 ч. ложки лимонного соку) і зробити незвичайну клізму.
9-й стан для швидкого здоров'я
Як правило, здорове кріплення супроводжується станом життєздатності, еляції та радості.
Але якщо, незважаючи на заходи, вжиті, больові відчуття, дратівливість, слабкість і пригнічення персида, то слід відключати від води до свіжого соку і вийти з голодування.
10-й стан для швидкого здоров'я
Під час виходу з стану застібки здоров'я дуже важливо не переїжджати, акуратно вирубати, не використовувати медикаменти і лікарські трави, так як в цей період підвищена чутливість до них і ефект непередбачуваний.
Налаштування для здорового кріплення:
Перед тим як вступити в голод, потрібно визначити призначення, який надасть матеріальне значення при швидкості здоров'я. Для цього потрібно розуміти, що позбавлення від токсинів допомагає позбутися від неприємностей в житті. Опишіть у щоденному режимі небажані стани, які ви хочете досягти в результаті вихідної енергії.
Не рекомендується розповідати іншим про свою мету перед закінченням здоров’я.
Корисно композувати «конспірантність» для сприятливого курсу швидкого здоров’я і, написавши його в щоденному режимі, періодично прочитавши його.
Наприклад:
«Поява тіла – здоров’я. Коли я голодний, я відчуваю тіло безкоштовно від токсинів, енергія життя і joy потік в ньому, тіло поновлюється і відновлюється. Неприємні відчуття (головний біль, слабкість, нудота, підвищений голод) є ознаками інтенсивного релізу від токсинів, тому я раджу, як мої органи швидше відновлюють. З кожним днем, година, хвилина швидкого здоров'я, я отримую молодше, здоровіше, міцніше і більш гармонійно. . . ?
Швидких днів на воді або оздоровчих застібках є хорошим випробуванням самоконтролю. Ті, хто завоював свій власний досвід у проведенні швидкісного здоров’я, отримують певні переваги у роботі самовдосконалення.
З здоровим голодуванням організм не зношується і не пошкоджений. Стільці зменшують розмір, але не руйнуються. Ядро комірки зберігає свої параметри і втрачає так невелику масу, яка стає більшою відносно іншої комірки. У такій клітині краще засвоюються процеси засвоєння, що швидше росте, що характерна для ембріональних клітин і молодих тварин. В результаті після здорового кріплення відбувається швидке оновлення тканин.
Швидко відновлює тканини 40-річної особи до стану 17-річної.
Особливо помітний омолоджуючий ефект на шкірі. Під час здоров'я застібка, складки, зморшки, прищі, зникають прищі. Шкіра стає свіжою, еластичною, її колір покращує. Яскраві очі і стають яскравішими. Після голоду звільняє тіло відходи і ослаблених клітин, здорова і в'язкова тканина займає місце оболонки.
Під час здорового кріплення весь організм очищається. Всі системи екскретори працюють для виходу токсинів. Навіть через легені виділяють понад 150 шкідливих речовин.
На голоді відбувається інтенсивне очищення суглобів. Тіло швидко виділяється від солі сечової кислоти, яка вноситься в суглоби, обмежуючи їх рухливість. М'які форми артриту повністю зникають через 8-10 днів кріплення.
На голоді шлунок починає їсти в першу чергу хворі і відроджені клітини і тканини, звільняючи енергію для відновлення організму. Сприяє появі, рубці, пухлини, меланоми, кромки, зморшки, осифіковані ділянки, цироз і некроз.
Відновлення і відновлення тканин супроводжується омолодженням, клітини знову починають синтезувати здорові білки.
Стійкість до здоров'я також надає профілактичний ефект - протягом тривалого часу після нього людина залишається вразливою до нітратів, фенолів, сірки газу та ін. екологічні токсини.
Після здорового кріплення людина відчуває інфлюкс великої кількості енергії, його сон знижується до 4-5 годин, покращує пам'ять, інтуїція збільшується.