Жіночий Маніфест

Я не люблю страждати.

Я не люблю ставити, коли я думаю, що хтось. Я люблю пам'ятати з радістю. Фліппінінг, як сторінки фотоальбому, епізоди моєї пам'яті, я люблю думати, як смачно і цікаво. Я не схожа на те, щоб перетнути щось або змащувати його чорною фарбою.

Я не люблю торкнутися протягом дня, тому що замість того, щоб туш був на щіках, і я виглядав як нещастя, сильно використовувана лялька, підходить тільки для другої ролі драматичних вистав в театрі.

р.

З ранку, обличчя зморшують і згортають, і ви не можете пояснити, що у вівторок з довгою вечерею в ресторані. Через мішки під очима можна сміливо додати десять років, а потім, якщо я прокинувся ніч, або двадцять п'ять, якщо я не можу спати. Не схожий на те, щоб записати дзеркало без повороту.

Я не люблю торкнутися вночі, тому що ви не можете спати пізніше, і це не так приємно, як коли людина не дає вам. Це дратує. Весь день головки гумки, як мідний таз, і всі міркування обмежені рефлексами та інстинктами.

Я не люблю страждати, тому що я почав відчувати своє серце. Нагадуємо про своє існування, натиснувши або пронизливий біль. Це, звичайно, чудово, щоб відчути, де саме є чакра грудей, але коли ви почуєте кожен крок і кожен дихання, це страшно.

Я не люблю страждати, тому що я не можу дихати. Шукаючи, як дихання відразу і забуваючи, щоб дихати. Ви не можете дихати. Не дихаючи кошти не живі.

Тексти пісень, а це означає: Я не люблю страждати, тому що мої очі не сяють завтра. Вони не блукають дня, і через три дні вони не блукають. Тексти пісень, а це означає: Життя виходить з них, і я став невидимимимим і невидимимимимим. Я думаю, що я розчиняє.

Я не люблю страждати, тому що я, ймовірно, отримати жир або схуднути в цей час, я не знаю. Я просто припинив заперечення, що я їсть і що відбувається мені.

Я не люблю страждати, бо я відчуваю себе шкода. Майже завжди, майже всюди і практично без перемикання. Я можу торкнутися в будь-якому місці, чи в метро або в магазині. Я не люблю те, що інші думають, але сльози інтимні.

Я не люблю страждати, тому що я перестаю робити волосся, макіяж, кава, читати, дивитися, працювати, жити. Звичайно, я роблю щось, але я зазвичай не можу пам'ятати – автопілотні роботи.

Я не люблю страждати, бо я не люблю. Ні. Вечірній Я зупинюсь, що не збагачує ваші потреби і вдячна реальність, і в кінцевому підсумку все йде до пекти.

Я не люблю страждати, тому що я перестаю заробляти гроші. Я не можу сконцентрувати і не можу нічого робити. Коли я перестаю страждати трохи, я можу легко впади в розпад, що я не маю нічого купити, щоб зупинити це ебать страждання.

Я не люблю страждати, тому що я не потрібна нікому. Я страждаю за себе – не розважальний захід, але для інших – ще більше. Люди люблять щасливих людей.

Я не люблю страждати, але я іноді. Я живу і в боці. Тепер я розумію, що болить життя і почуття, і жити цей біль. Коли я страждаю, я мийку в себе. Можливо, в цей період я дізнався більше про себе, ніж раніше. Я розумію, що це не для нічого, і він зміцнює зв'язок з косами.

Я страждаю, але я не сердитися. Я відчую вдячність - Я живу. Мільйони людей, які хочуть, але більше не пошкоджуються.

Я рухаюся. З чого я розумію. Місце, де я не страждаю, принаймні за деякий час. Я знаю, Всесвіт, що ви не залишите мене без можливості дізнатися щось нове про себе.

Автор: Лілія Ахремчик