622
Юрій Ніколін, котирування
Микола Володимирович Нікулін – рідна Смоленська область. А талановитий актор, улюблений халат. У радянських походах, які стали культовими фільмами, а також військовими фільмами. Він написав книгу "Найпопулярніше." Загинув і похований в 1997 році в Москві. Котирування Юрія Ніколіна сповнена доброти та людства. Він був справді артистом!
● Комедія є дуже серйозним бізнесом!
● Більшість з усіх, я говорю, маю на увазі, лежачи.
● У мене є багато неоднозначностей.
● Я вже зіграв свій час, і тепер є додатковий час.
● Дуже сенс циркуляції слово з дитинства був чітким і реальним для мене.
● Музеї зазвичай створюються після того, як хтось гине. Мій музей готовий. Вам не потрібно турбуватися.
● Популярність прийшла до мене через зйомок. Я відіграв разом з нею.
● Що таке нещастя? На мій погляд, втрата найближчих людей.
● Я просто перекручений, тому я не можу почати говорити. Допомагає офіційні дзвінки та пропозиції.
● Намагайтеся зробити одну людину щасливою і всім на землі.
● Я завжди любила цирк і любила клоунів так багато, що я мріяв, як багато дітей, будучи однаковим.
● Я люблю навчання від людей. І прийміть, що вони мали. Але мій найбільший вплив був мій мама і тато.
● Я хотів би розповісти, що він був хорошим чоловіком. Тексти пісень, а це означає: Не означає, що я завжди був свого роду. Але доброта настає перше.
● Що таке доля? При переході двох поїздів на одну трасу. Політ на високій швидкості вночі, ненавикористання, що ДТП можливо. І поки вони не збігаються. Чому? Я не знаю долі!
● Я не брав, і я часто рубав. Груша проявляється по-різному. Деякі мали гістеричні захоплення, а інші були дуже спокійними.
● Я захоплюю багатьох героїв. З дитинства - граф Монте-Кристо, старше захопили Холмс. У воєнний час я був про Теркін, пізніше генерала Симоновського. Потрібні сказати, Остап Бендер і брат Швейка – це любов життя.
● Я отримав листи з найбільш неймовірними адресами: до Кремля і до найбільшого театру, але зазвичай вони досягали одержувача.
● Я щасливий, коли я зроблю людей сміятися. Коли вони сміються, вони заражають інших з добротою. Після цього сміху атмосферу стає різною.
● Я не можу перезапустити Моргунов, сказав Вітсин.
Чому він працює так швидко?
І живіт переніс.
● Непристойно пригнічує себе помстим. Намагайтеся бути щасливими і не вижити його.