"Як я люблю фотографію знову"

р.

Шановні друзі!

Ви існували до того, як я вперше забрав камеру, і ви, безумовно, існують після мого останнього пострілу. Ви нерозривно пов'язані з життям, тому я, як багато інших, любити вас.

Але цей лист не про те, чому я люблю фотографію, або як я відкрив себе через своє мистецтво, але як я припинив любити тебе.

У 2011 році я мав серйозні проблеми здоров'я, провів багато часу в домашніх умовах, і витрачати години, я скачав Instagram. У той час я не зацікавив вас професійно і використовував мій профіль тільки для друзів і знайомих, кинути щоденну ногу з мого телефону.

Я не зацікавився крутими фотографіями, можна сказати, проживав в деяких побутових умовах. Це не доки я прийшов на популярні сторінки, які я зрозумілий, наскільки величезний світ дійсно є. Я знав, що я хотів бути частиною цього світу.

З тих пір я провів кожну хвилину, що досліджує вас. Я провів дні перегляду інтернету, переглядаючи камери, які я не можу дозволити собі, міста, я, ймовірно, ніколи не відвідував, і фотографи, чия популярність я ніколи не досягне.

Як з'явився вікенд, я дізнався про світ, озброєний своїм iPhone. Я був впевнений, що це буде час, коли я стане майстером моєї справи. Я був 14 і, як більшість людей мій вік, я був сподіватися на великий майбутнє.

Я пам'ятаю момент, що я отримав 1000 послідовників в Instagram.

Що було в 2012 році. Про ковалентну склеїну розповів урок хімії.
Я втратив свою увагу, подивився на мій телефон, і оновлений мій Instagram сторінку: 999 перетворився на 1,000.

Це був доказ, що я був добре на що-небудь.

Так, цей момент був дуже важливим для мене, але не тому, що він був доказом успіху. Я був успішним у соціальних медіа, але я не був успішним у фотографіях. Але тоді я не розумію.

Я був лише в сім-му небі, розуміючи, що моя робота була дійсно оцінена. А мій ентузіазм тільки виріс з кожним новим абонентом. Кожне фото було краще, ніж попередній, і більше і більше коментарів і вподобань.

Але один день зникли. . й

На малюнку «Я люблю», якщо був захід сонця або кошеня.

Я отримав багато акційних пропозицій про шкарпетки, годинники, випадки, лінзи та інші шматки. Не потурбували, як я фотографував, головне, що я був популярним. Я відчув, що деякі з моїх послідовників дійсно пішли з моєї роботи. А потім я припинив знімки. Немає причин. Я просто забули про вас.

Я нічого не здивував. Не приваблювався до вас. Чому не оцінюються люди?

Тексти пісень, а це означає: Це було важко для мене, але він зробив мене дивитися на вас по-різному. Я знайшов, що коли я стріляти безперечно, не маючи наміру постувати постріл, серце починає битися швидше. Я зрозумів, що я зараз шукав вас як засіб самовираження, а не як засіб отримання уваги.

Тепер я не відчуваю необхідність постійно ставити щось в Інтернеті і заробляти вподобання. Я тепер пост фотографії просто, тому що я хочу показати, що надихає мене і, в свою чергу, надії надихати інших. Я збираю фотографії для себе і відчувати себе безкоштовно.

Любов, Owen Weitzel.

www.shutterstock.com/en/pic-347511500/stock-photographer-standing-on-a-pier-near-a-pond-in-a-foggy-autumn-morning.html?src=arKZdKTtP88krxfa5nf32w-5-86