Як постраждати від чого - інструкція для чоловіків і жінок

Як постраждати для близьких

Ніколи не скажуть про них. Дуже проста ситуація, ви їдете, ваша дружина сидить поруч з вами. Вона зберігає коментарі, витягаючи вас і переключаючи радіо до свого улюбленого каналу.

Як постраждати: мовчать, посміхатися і викликати її в цей час дивним Якщо ви просто не тримайте мовчки, точилка буде поганою якістю. Наприклад: «Люсенка, ти холодний? Lucenka, Я намагаюся добре їздити, ви бачите. Якщо вона прокидається своїми руками так, щоб вона закривала свій правий бічний дзеркало, не тягнути її і не визнати її, що в цей момент нічого не видно. Поверніть шию, щоб побачити, або краще, просто переверніть автомобіль вправо без пошуку.

Дуже добре катування вранці. Ваше ім'я за рік і ви все ще не зізналися, що ви поціновите яйця для сніданку і сніданку себе? Ви отримуєте вранці і нудно плести на кухні і порубати на розсипані яйця? Ви добре. Якщо ви також ретельно прихуєте відпочинок ваших потреб, Лук'янка ніколи не знає, що ви страждаєте, і це вже вище рівень - ви вже таємно страждаєте. Два роки відтепер Люценка буде названа «Виконавець року» серед ваших друзів, і ви станете визнаним потерпілим.

Це чудовий спосіб подбати. Якщо Лук'янка просто сидить на стільці, кидаємо і принесуть її стілець. Якщо вона суперечить, переконуйте її. Як тільки вона згодні, стрибати і попросити її підійти. Як тільки вона отримує, розумно загортає її в ковдру. Сидіння в ковдрі і не рухається? Все правильно, кидати і отримати її додаткову лавку. Зробіть свою підставку, і, тримаючи позу з рукою, покладіть лавку під ногами, потім відштовхуйте її назад в стілець. І отримайте її муліне вино. Зайдіть і отримайте лимон. Зайдіть і отримайте свій свіжий жіночий журнал. Якщо під ковдрою тонко вичавити і скинути, оверніть і закройте в куточок. На даний момент ви зможете якісно постраждати від невдовзі.

Як постраждати від друзів

Завжди бути вкрай полоними. Дуже проста ситуація: ви жахливо втомилися і ви не зацікавлені в всьому, але ваша подруга дзвінки і говорить, що вона хоче бачити вас і мати каву з вами. Ви хороший друг і хороші друзі ніколи не скажеш. Вам поспішає пити каву, нехайно слухайте подругу, але якщо ви потім просто походите до місця або дотримаєте її, що ви втомилися і не зможете сидіти довге, крутіння не вийде. Сидіння щільно. Сплачуйте за каву.

Якщо після декількох днів ви зав'язуєте в цьому кластері запрошення на іншу подругу, щоб зупинитися у вашому будинку з ночівлею, в той час як і раніше без міцності, ви заклали фундамент для перетягування високого стандарту. Головне, що повинно бути в цьому класі катування є секретна надія, що подруги будуть вгадувати себе, що вони діють як свині і роблячи вас страждають.

Для цього необхідно мати внутрішню монологу: «Я дуже вмираю, а також з кавою Люсі». Щоб зробити це не вдалося. Чи не зрозумієш, що не доглядати за нею? Що має бути Люценка, «Хі, дорогі». Так, обов'язково. Так, обов'язково. Я теж. Я теж. Коли? Так, я можу. Про нас Я бачу тебе пізніше.

Ідея перебування в будинку повинна бути такою ж.

Наступним етапом для досягнення вершини страждань є: зустріч Верочка. Розкажіть її "Люсенка так неприваблива." Очевидно, що я запрошую її від полоіту, і вона, як полой, повинна вгадати і відмовитися. Я теж довелося платити за каву. Верочка повинна сказати: «Горгор, Лук'янка іллер, і ви героїні.» А кава оплачується за неї. У своїй свідомості Верочка поставить позначку на ніколи не приймати запрошення та каву, але це десятий випадок.

Вкажіть, що людина відмовляється. Ви надію, що людина відмовляється. Чи зрозуміло, що освічені люди завжди відмовляються і повинні бути захоплені? Якщо це свиня все ще пришвидшена до вашої обережної запобіжності і прийшов до вас, постраждати! Ви маєте відмінні причини цього.

Як постраждати в соцмережах

У соцмережах ви повинні страждати через фотографії жінок. Дуже легко. Такі фотографії діляться тільки на дві групи: фото жирних потворних жінок і тонких красивих жінок.

Якщо ви людина, то це правильно постраждати від фото жирних потворних жінок, як це: шукайте на фото, уявіть, що ця жінка не кладе вас в копійку, тому вона розчинила себе. Вона не хоче мати секс з вами, так що вона не дає собі жир і потворна. Ви також можете уявити, що вона хоче мати секс з вами, але ви не можете дозволити собі бути навколо такої жирової жінки. У цей момент дуже вдалось не тільки постраждати, але й бути відступним, але й тут буде йти. Ви можете написати коментар засуджувати, але право на це зробити, щоб перепостити цю фотографію і попросити, «Друзі, ви думаєте, що жінка має право пустити себе так?» На фото, одяг та життєздатність ви, і скажете: «Ви праві, і вона є для всіх.» Правою основою для страждань в цьому випадку є занурення.

Необхідно постраждати від фото здобиччю: шукайте на фото, уявіть, що вона відхиляється. Це буде право відчувати себе як магар, непристойний і програшний, але це буде неповним катуванням. Повинен бути припустимо, що не має моральних принципів і не може залишатися вірним для будь-якого чоловіка. Невідомо себе, ви будете йти від відхилений програвач, який навпіл неприємностей, до розкішного чоловіка, яким цей укус зробив рогоносець, приниження його мужності. Головне в стражданні цього виду – відчувати приниження. Це крутіння золота, найвищий стандарт, можна привітати, закачувати і досягнути. Прогулянка з ізольованим поглядом не менше трьох днів, і забути жінку на фото назавжди, вона не варто забувати.

Якщо ви жінка, то одяг з фотографій жирних потворних жінок в мережі повинні бути такими: дивлячись на картину, припустимо, що такі жінки не мають сексу і ніхто не любить їх. Уявіть, що у вас немає сексу і ніхто не любить тебе. Якщо це не випадок, розгортаючи фантазію в тонах, відразу покажемо це фото вашому чоловікові. Запропонуйте йому: Коли він не говорить, крі. До своїх питань поясніть, що поруч з ним ви не можете дозволити собі розслабитися, отримати жир, отримати старий і хворий, тому що ви знали, він перестане любити вас негайно. Продовжити боротьбу не менше години і півдня. Сонце в слізах, вичерпається. У цьому виді катування важливо відчути себе людиною, яка має досвідчену зраду.

Якщо ви не маєте сексу і ніхто не любить вас, тобто не існує ніякого призначення відповідального за страждання, мусить негайно. Незалежно від того, що ви шукаєте. Важливо уявити протилежність: «Це жир і потворна, але вона, ймовірно, має секс і я не можу». Уявіть, що жирова потворна жінка на фото кохається гарною людиною з якоїсь причини ви не розумієте. Ні. Ні, коли-небудь. У вас немає. У такому виді страждань важливо відчувати себе позбавленим. Ви можете посилити цей момент, прикріпивши вашу матір тут: все почалося з нею.

Вам потрібно постраждати від фото тонких красунь, девальвуючи все, що у вас є і міцно приклеїти до однієї постави: якщо вона красива, то ви не є. Якщо у вас є люблячий партнер, покажіть їм цю картину і попросіть, “Залиште спати з нею?” Коли він не говорить, крі. До своїх питань поясніть, що він не сказав про найважливіше: «Чи не скаже!»

Він любить жінку на фото, але він приховав його. І так як вона красива йому, ви не Тексти пісень, а це означає: Не просто - вона красива і ви красива. Але так само, якби вона красива, то ви не знаєте, як один раз. Ні, це У цьому виді торменту справа відчути себе як злиття, позбавлений, позбавляється від любові, зробленого казковим жадом, вийнятим з вас, що принц прогулявся, прямо на фото.

Якщо ви не маєте любого партнера, постраждайте за вищезазначеною схемою, пропускаючи предмет «показати фото чоловіка». Так само відразу відчувається як знахідка, розмовляється, позбавляється від тебе, казковий жаба, що принц прогулявся, прямо на фото.

Виконуючи всі ці точки послідовно, ви станете істинним стражданням і навіть ваші боби будуть обробляти вас повагою і страхом.

Автор: Юлія Рубрва

Джерело: karpachoff.com/kak-muchitsya-ne-smotrya-ni-na-chto-posobi/