414
господиня подарував цю плювати бульб кошеня і він любив її рідним!
р.
Бубба, 6-річний піт, завжди пристрасний до котів. Цей симпатія народився в ньому, коли Rebecca Picello взяв собаку з притулку в Феніксі протягом всього 3 місяців. Прихильник Rebecca вчасно подбали про кошеня і Бубба люблять малюків. «Я завжди знав Бубба б мріяти про те, що у мене є кошеня, але я вирішив дочекатися, поки ми переїхали до Нью-Йорка, як планували і оселилися трохи», - розповів Ребекка Боред Панда. Я взяв крихітний кошеня того ж кольору, як мій Бубба з укриття, сподіваючись, що вони хотіли б один одному.
Ось як це сталося! Бубба впала в любов з крихітною кішка на перший погляд! Він піклується про свою ніжну, промив її як дитину, і притискав її до серця. Тварини відразу стали кращими друзями і молодятами.
Веб-сайт Ми запрошуємо читача побачити наші герої.
Pitbull Bubba завжди sympathized з котами
І після 6 років очікування господиня отримала Буббе власний кошеня!
Друзі разом
Бубба і його кошеня схожі за кольором
Я думаю, Bubba думає, що кіт є власною дочкою!
Одне слово: Мілахі!
Рю думав Бубба її маму і любить його.
www.boredpanda.com/dog-likes-cats-ginger-pit-bull-bubba-loves-rue
Бубба, 6-річний піт, завжди пристрасний до котів. Цей симпатія народився в ньому, коли Rebecca Picello взяв собаку з притулку в Феніксі протягом всього 3 місяців. Прихильник Rebecca вчасно подбали про кошеня і Бубба люблять малюків. «Я завжди знав Бубба б мріяти про те, що у мене є кошеня, але я вирішив дочекатися, поки ми переїхали до Нью-Йорка, як планували і оселилися трохи», - розповів Ребекка Боред Панда. Я взяв крихітний кошеня того ж кольору, як мій Бубба з укриття, сподіваючись, що вони хотіли б один одному.
Ось як це сталося! Бубба впала в любов з крихітною кішка на перший погляд! Він піклується про свою ніжну, промив її як дитину, і притискав її до серця. Тварини відразу стали кращими друзями і молодятами.
Веб-сайт Ми запрошуємо читача побачити наші герої.
Pitbull Bubba завжди sympathized з котами
І після 6 років очікування господиня отримала Буббе власний кошеня!
Друзі разом
Бубба і його кошеня схожі за кольором
Я думаю, Bubba думає, що кіт є власною дочкою!
Одне слово: Мілахі!
Рю думав Бубба її маму і любить його.
www.boredpanda.com/dog-likes-cats-ginger-pit-bull-bubba-loves-rue