Як я почав любити себе, я зрозумів, що довго і страждання були тільки попереджувальні ознаки, що я жив проти власної природи. Сьогодні я знаю, що це божевільна.
Коли я почав любити себе, я зрозумів, скільки можна відображати людину, намагаючись на нього виконання моїх бажань, розуміючи, що час ще не для цього, а людина не готовий до цього, навіть якщо це сама. Сьогодні я зателефоную їй.
Як я почав любити себе, я припинив бажання іншого життя, і я зміг побачити, що все навколо мене було запрошення мене до зростання. Сьогодні я зателефоную їй
Як я почав любити себе, я зрозумів, що за всіх обставин я був в правому місці в потрібний час і все відбулося в потрібний час. Я завжди можу бути спокійним. Тепер я зателефоную його конфігурацію.
Коли я закохався в себе, я припинив час і припинив мрії майбутніх грандіозних проектів. Сьогодні я роблю те, що я люблю робити, що радує серце, і я роблю це в власний ритм. Сьогодні я зателефоную їй Simplicity.
Коли я почав любити себе, я звільнив себе від усього, що був шкідливим для здоров'я — їжі, людей, речей, ситуацій. Будь-який, що веде мене астрай. Сьогодні я зателефоную йому самолюбство.
Коли я закохався в себе, я припинив намагатися бути завжди правою, і я був менш невірним, коли-небудь з. Сьогодні я зрозумів, що це модно.
Коли я почав любити себе, я припинив життя в минулому і хвилюючись про майбутнє. Сьогодні Я живу в теперішній день, де все відбувається. Я зателефоную йому Satisfaction.
Я почав любити себе, я зрозумів, що мій розум може турбувати мене і навіть зробити мене хворим. Але коли я змогла підключити його до серця, він відразу став моїм цінним. Сьогодні я називаю це з'єднання мудрість серця.
Не потрібно боятися аргументів, вій, або проблем з собою та іншими. Вечірній зірочок, і нові світи народжуються з їх зіткнення. Сьогодні я знаю, що це життя.