Легендарна мова Чарлі Чаплін

Фрагмент легендарного виступу «Коли я закохався у себе» Чарлі Чаплін затертий ним на 70-й день народження

Як я почав любити себе, я зрозумів, що довго і страждання були тільки попереджувальні ознаки, що я жив проти своєї правди.

Сьогодні я знаю, що це називається, «Зроби себе». й

Коли я почав любити себе, я зрозумів, скільки можна відображати когось, якщо на нього нав'язують виконання власних бажань, коли час ще не приїжджає, і людина не готова, і що людина сам.

Сьогодні я зателефоную їй «само-респект». й

Коли я почав любити себе, я припинив бажання іншого життя, і раптом я бачив, що життя, яке оточує мене зараз пропонує мені кожну можливість виростити.

Сьогодні я називаю його «погашення».

Як я полюблю себе, я зрозумів, що за всіма обставинами я був в правому місці в потрібний час і все відбулося виключно в потрібний момент. Я завжди можу бути спокійним.

Тепер я зателефоную йому «самість». й

Коли я закохався в себе, я припинив крадіжку власного часу і мріяв про великі майбутні проекти. Сьогодні я тільки зроблю те, що я люблю, і що робить моє серце посмішки. Я хочу, щоб і в власний ритм.

Сьогодні я зателефоную йому "Симпатична."

Коли я почав любити себе, я звільнила себе від усього, що було шкідливим для здоров'я — їжі, людей, речей, ситуацій. Все, що мене забрали і з власного способу.

Сьогодні я називаю себе «любителем». й

Коли я почав любити себе, я припинив себе. І це, коли я отримав менше і менш неправильно.

Сьогодні я зрозумів, що це «модести». й

Коли я почав любити себе, я припинив життя в минулому і хвилюючись про майбутнє.

Сьогодні Я живу тільки в даний момент і викликав його «Сатисфакт». й

Коли я почав любити себе, я зрозумів, що мій розум може заважати мене, що це може навіть зробити мене хворим. Але коли я змогла підключити його до серця, він відразу став мій цінний союз.

Сьогодні я називаю це з'єднання мудрості серця.

Не потрібно боятися аргументів, протистоянок, проблем з собою та іншими. Вечірній зірочок, і нові світи народжуються з їх зіткнення.

Сьогодні я знаю, що це «Життя». й