Чи є діти, щоб вижити своїх батьків щось?

Це правда для багатьох людей, і я постійно просила про це. За тривалий час я шукав у відповідь на це питання. Або навіть питання:

Чому батьки часто очікують своїх дітей для погашення заборгованості?
Чи є діти, щоб ви були батьками?
І якщо так, що? Скільки і скільки потрібно давати?
І якщо ні, що ми робимо? Ігнорувати запити?
Я хочу сказати, перш за все, як ми самі не стали такими (після того, як батьки і їх позиція не можуть змінюватися, і немає причин). Давайте спробуємо розібратися.

Чому батьки очікують своїх дітей, щоб оплатити борг? Яка основа? Чому батьки відчувають себе так багато провини? Де неправильно і неправильно? Хто кине хто? Чи можу я?

Коли хтось закохує когось щось, значить, відносини з балансом. Так тільки один з них дав щось, і тільки один взяв щось.
З часом борг накопичився, і перша людина всередині має відчуття, що він був обдурений і використовувався - все було прийнято і нічого не було зроблено. Я не буду розглядати ситуацію, де перший дав другу багато років без себе. У цьому світі практично немає самовіддачості. Навіть у батьківських відносинах.

Батькам у догляді за дітьми не менше склянки води, яку дитина все одно повинна принести. Вони очікують догляду за непідтвердістю і фінансовою допомогою, і вони продовжать бути обурені, і що діти будуть жити як їхні батьки хочуть, так і причини гордості і похвалитися, і увагу. Ось багато, щоб побачити. Навіть якщо вони явно не говорять про це. Але на яких умовах?

Батьки дуже інвестують у дітей – час, нерви, гроші, здоров’я, сила. За роки. Вони часто кладуть свої бажання на фоні - заради дитини. Ви не хочете це зробити. Подаруйте щось, жертвуйте – принаймні ваш власний сон протягом декількох років. Хто говорить про те, що батько легко і легко?

Як проходить роки, і раптом – або не раптом – дитина чує прозорі підказки або прямі інструкції про те, що саме і як він кидає батькам. Але як законний і виправданий це? Чи є він дійсно так? Де виникає таке почуття несправедливості?

Батьки хвилюються, тому що їх батьківство здавалося б, величезна незаслужена жертва. Односторонній процес, який не дає ніяких бонусів і рад. Упродовж двадцяти років ми були переповнені, і тепер ми очікуємо, що це недбалість буде якось винагороджена. Вони не отримали нічого. Немає у всіх. Ви повинні бути справедливими! Але це правда?

Ноп. Цей світ завжди ярмарок у всьому світі. Дітям подарують своїм батькам. Бог дає нам стільки через наші діти. Я не можу описати його словами. Вони охоплюють, декларують любов, смішні слова, перші кроки, танцюючі та пісні... Навіть просто пам'ятка маленького спального ангела - так милий Бог зробив їх! За перші п'ять років життя, тому багато щастя приходить від дитини, яка приваблює дорослих як магніт. Є також багато різних бонусів, але при незначній концентрації. Це, через дітей, Бог дає батькам так багато, і такі, що гроші не можуть купити і на дорозі не знайдеться. Все справедливо, все компенсовано – батьки працюють важко, Бог винагороджує їх. Відправте, в тій же точці. Ви не сніться вночі, а вранці у вас є посмішка, гума та нові навички.

Але для того, щоб отримати всі ці бонуси, потрібно бути з дітьми. І має силу і бажання насолоджуватися нею також важливо. Побачити всі ці подарунки, щоб бути вдячними за них.
Саме в дитинстві роки, в той час як вони маленькі, і від них все це щастя випромінюється так само, як і кожна хвилина. Як вони пахнуть, сміються, одягають, боляче, любов, друзі, вчать світ – все це не можна, але будь ласка, люблячи серце батьків. Щастя в нашому серці є винагородою нашої роботи.

Чому батьки відчувають себе, що вони можуть щось? Тому що вони не були поруч з дітьми, і всі ці бонуси і радості отримали кимось ще - бабуся, няняня або вчитель дитячого садка (хоча остання, ймовірно, не користувалася цим або). Батьки не встигли подихати своїх малюків коронки і повісити їх в середині ночі. Ви повинні працювати, ви повинні працювати. Ви не будете бігти, дитина! Ви не сказали йому, ви не говоримо про день, він не здавалося зрозуміти що-небудь, він не піклується, що насоси і годує його. Зв'язки з малюками часто не вписуються в наше розуміння відносин - що там, так тільки мити, годувати, класти. Ми не встигли захопити сплячі діти, втома така ж сильна, що ви можете лише впадати кудись ще в приміщенні. Немає часу на вивчення гончарів і квітів з ним. Немає міцності фарбувати, ліпити разом. Всі сили залишаються в офісі.

Але навіть якщо мама не працює, швидше за все, вона також не до цих дивних «бонусів» і трюфелів. Це якийсь неспроможність, відходи дорогоцінного часу (як і на себе), і вона повинна чистити будинок, варити їжу, приймати дитину до кола, піти в магазин. Вона не може лежати поруч з ним і говорити про свою неперевершену мову, що приступить. Немає сил і часу, щоб просто подивитися на очі і видихляти всю напругу. І якщо ми йдемо на бізнес, то ми повинні йти швидко, і не зупинятися біля кожного каменю. Хоча мама фізично близько, всі ці бонуси швидко літають в минуле. І часто непідроблена мама має ще більше претензій до своїх дітей – вона жертвувала навіть її самореалізації для них, без роботи, щоб потенційний бал був ще більш високим.

Інколи Я хочу зупинити деякі мами, що працюють десь з кам'яним обличчям! Стоп, мама, найбільший диво тут! І не можна чекати!

Вирощуєте кожну хвилину і дає вам стільки дива і щастя, і ви пропустили все без уваги! Ви не помітили зерна золота в піску.
Я також часто зупиняю себе, коли я раптом мав більш важливі речі, щоб зробити, ніж читати книгу, грати Lego з ними, або просто лежати поруч зі спальним дивом. Де я збираюся? І чому? Може бути краще, щоб дати щастя потрапити в серце прямо зараз і розтопити його?

У зв'язку з цим ми отримуємо ситуацію, де люди працювали протягом багатьох років, працювали досить важко (може це просто?), і їх чесно заробляли зарплату, до деяких інших людей. Тому що вони були саме там, де вони потрібні. Наприклад, в той час як мама і тато працюють важко платити іпотеку за свій величезний будинок і оплатити послуги няні, ця няняня щаслива, вона користується життям в цьому будинку з цими дітьми (Я такий щасливий і наповнений носками, меслінг з дітьми і спілкування з ними, я бачив багато, коли ми прожили в селі біля Санкт-Петербурга). Або ж, можливо, що ніхто не отримав всіх цих рад – ніхто не зажадав їм, і після багатьох років дитина вже вірила, що нічого цікавого і доброго в ньому.

У той же час людина, яка працювала важко і тривалий час після двадцять років все ще хоче зарплата - відразу за всі ці роки! І він вимагає від тих, хто страждав. Хто ще має? Але вони не є. Так залишається незадоволення, почуття мантрию та зраді.

Якщо ми не приїжджаємо до наших батьків, ми з кожним днем? Хто такий, щоб забути, що все в світі пройде і діти будуть трохи тільки один раз? Хто несе відповідальність за те, що наші кар’єри та досягнення більш важливі для нас, ніж дитячі топи та розмови з ними? Хто оплачує за наше рішення, коли ми готові надати нашим дітям дитячі садки, медсестри, онуси, бабусі заради деяких досягнень, втратити контакт з ними і втратити все, що Бог дає нам так щедро через немовляти?

Безпосередньо на погашення боргів від дорослих дітей. Вони не можуть дати вам те, що ви хочете, оскільки вони вже дали вам стільки, навіть якщо ви не взяли його все.

Діти не сплачують своїх батьків, вони дають тим самим дітям, і це мудрість життя. І п'ять соків від дорослих дітей означає, що виснаження власних онуків, так як це може здаватися.
“Соррі, мама, я не можу допомогти тобі прямо зараз. Що я тобі, даю мені дітям. Я готовий подарувати вам подяку, повагу, необхідну допомогу в разі необхідності. Це його. Немає нічого, що я можу зробити. Навіть якщо я дійсно хочу. й

Це єдине, що доросла дитина може відповісти на своїх батьків, вимагати погашення заборгованості. Звісно, він може намагатися кинути всю свою силу, все своє життя, надаючи своє майбутнє, інвестувавши не у своїх дітей, а у своїх батьків. Не буде задоволеності від обох сторін.

Ми не хочемо, щоб наші батьки були безпосередньо. Всім дітям. Це наш обов'язок. Стати батькам і пройти його. Подаруйте всю силу гонки вперед, залишаючи нічого позаду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. За все, що було зроблено для нас, як це було зроблено, в якій мірі. Повага, незалежно від того, як наші батьки поводяться, незалежно від того, що почуття вони викликають в нас. Повага для тих, хто наші душі прийшли в цей світ, які нас завозили в дні найбільшої бездоповідності і вразливості, які любили нас, якнайкращіше вони могли і як краще вони могли - з усіма їх духовною силою (просто не всі мають великої міцності).

Звісно, ми несемо відповідальність за останні роки життя наших батьків, коли вони більше не можуть піклуватися про себе. Це не тільки людина. Зробіть все можливе, щоб допомогти батькам відновити, полегшити життя і дні підтвердження. Якщо ми не можемо сидіти поруч з хворим батьком, найняти хороший догляд, знайти хороший лікар, де буде надана належна допомога, див. у разі можливості, зверніть увагу. Допомогти їм “запустити це тіло прямо”. Це, щоб допомогти їм підготуватися до цього переходу за допомогою читання книг. Розмова про це з духовними людьми. Але це не обов'язок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Діти не дружать І ми не вітаємо наших батьків. Тільки повага і вдячність – прямо. І проходив на найцінніші речі. Щоб подарувати нашим дітям не менше, ніж у нас. Краще подарувати ще більше, особливо любов, прийняття і ніжність.

Тому для того, щоб не стояти з застарілою рукою біля будинку, вимагаючи платежі, дізнайтесь сьогодні, що ви так щедро віддали.

Втілювати їх, грати з ними, сміятися разом, обхати їх вершини, говорити про ніщо, не поспішати в будь-якому місці, лежати в ліжку, співати, танцювати, відкрити цей світ разом – є кілька різних можливостей для щастя разом з дітьми!

І тоді труднощі не здаються так важко. І робота матері так вугорна і тягарка. Подумайте ніч без сну, натисніть невелике, смачне тіло ангела, він поставить вам сливу ручку - і жити відразу простіше. Просто трохи. Або навіть трохи.

Автор: Ольга Валяєва