Як я стала самою і почала жити

«Життя для себе» - це виправлення фрази для багатьох. Наслідки відомі: віце, дебаучеря, деградація. І кудись там, прямо внизу слизького схилу... Але один день я зізнався собі, що моє життя часто не належить мені. Що таке так багато «неділя» і так мало «вага». Відчуття мита кладуть на мрі сни і плани з кам'яною плитою, і я спробував його перенести як таблетки.

І я вирішив зупинитися! Набридло перевернути душу і життя в відвал радіоактивних відходів. Я був втомлений, як приречений, подрібнивши ногу, щоб пояснити, як я поганий поставити свої інтереси над інтересами інших. Настав час жити для себе. Виберіть радість над зубним протезуванням і самогіпнозом. Жива любов, не на вимогу.

І так починав мій зовнішній, антисоціальний рік у здоровому самоспокійному режимі. "Здоров'я" або краще "розумний" - ощадний пункт, завдяки якому інші не відразу впізнавалися в мене renegade і порушника громадського порядку речей. Якщо у вас є достатня міцність і здоров'я, будь ласка, живі для себе.

Але я почався без затримки.

Один у полі Спочатку було страшно. Я не був ідеологічно, і все було засновано на вазі, але твердій вірі, що це буде краще. Відчувається, як я збираюся в солітарний тур світу на надувних бананах. Я не знаю, якщо моя шкіра витримала дев'яту хвилю «положень», очікування та проекції. Для того, щоб стати знімком, поклеївши етикетку «саїш», навіть якщо розумно, не хочу. Але я знаю, що це єдиний спосіб свободи для мене.

Моя план стала визначною пам'яткою безпрецедентного образу. Безсумнівно. Я з гри, де забороняється викликати право на своє життя.й Я припинив апологацію для своїх бажань і планів, що робить відчуттів і відчуттів, які хочуть бути щасливими, спокійною і управляти своїм часом.

Перше, що я вирішив урочисто закрити змішувача, з якого скаржили скарги, зв'язки, занурення монологів і ненажерливих тампонів, що протікає в життя. Я люблю своїх рідних, обожнююю своїх друзів, цінуйте своїх колег і поважайте своїх літніх сусідів. Але це не означає, що їх часові сповідання «як страшно, це жити», «все в соромі і я надягаю біле віскедо», або «Імарин, який ще ніколи не назвав мене назад». Я отримав знак "Енергетичний донор" від дверей. Цілодобовий ресепшн. І стала актом цивільної невідповідності.й Як? Не зацікавили деталі сімейного життя, хвороби, меланхолі або Манілові плани? Ти не хочеш послухати про свою роботу другу (щось знову) Відьма! Загорнути!

«Я думаю, що ця тема не приємна для вас або мене». І розповісти мені про..., серце заморожувати з жахом. Я думав, що тепер буде псуватися і звинувачення психічної чуйності. Але дивовижно, моя готовність слухати хорошу була сигналом, що було добре пам'ятати і почати говорити про це. І найголовніше, він мене відвернув від звички скаржитися і гасити. Я хотів писати і розповісти такі оповідання.

Так, я розповім тебе ні. Тоді вона була найважчою частиною. Почати використовувати неетичну, чуйне слово «но». Я зазвичай прийняв будь-який більш-менш болючий запит. По сором'язливість, підтриманий страхом відключення, обертів мене, як вам подобається. Зрозуміло знищити образ, який був створений в очах інших. Він бореться з хребтом, що він сам помістив. Я не можу бути зупинений. Вони були шоковані, якби я помітив живого кролика перед очима.

Я мріяв про життя за принципом «драмкіра, коло на фото, і я й співаю тітка», але в реальності я працював у всьому вільному часі на добровільно-нездовільній основі. Вона замінила замінники, заміщені для роботи з пересадками, приймали родичів з Ухти до магазинів, сати з дітьми своїх свічників, поки вони мариновані в спа-центрах, прогуляли фікуси і поливають собаки. З ерранного хлопчика можна легко дістатися до раба в галі. Але я не сказав, що це захоплююча кар'єра.й

Згодом я дізнався, щоб відокремити зерно від шафи, і часто плюють. Якщо запит на допомогу є реальним, і де є звична маніпуляція і внутрішня паразитизм. Яскрава «не» стала сталевою рамою для мене, яка не дозволяла мені вигнути, ммелю і забути про себе.

Безкоштовно! Заява «не один кине будь-який» звучить добре, але на практиці це навряд чи псується. Для забезпечення ролі вічного боржника, зобов'язаний внести і будь ласка, не так складно, щоб зупинити вимогу і занурення на вільній волі інших. Майже як Pelevin's, я був готовий носити англійську шпильку з мене і приходжу себе, коли я взяв команду когось життя, мислення я знаю краще.

Моя зв'язка була в боргі. «Я все для тебе і ти нічого не за мене». Безсумнівно. Видатки та вимоги можуть бути як любов, так і дружбу.й Ця нерівність я вирішив, як в математики. Прийняти умови, необхідні і достатні. Я припинив блювотні рухи для мого ego і frantic, що мій коханець не гравав мій сценарій. Я колись ходив в поле бою нашого его як парламентарського. На кухні всю ніч, відвертавши три літри кави, поговорили чесно про все і вранці підписано пакт, що визнаючи себе один одному. Ми просто втекли з пилоподібної сцени вічної драми. Безкоштовно, в шафах.

Тепер, як тільки є відступ, що хтось не подбає, не приділяв увагу, не виконав запит, хоча я маю на увазі, я кинувся, як мантра: «Все безкоштовно!»

Бажання визнання і страх відторгнення несвідомі речі. Все моє життя я був знайомим, як би не боятися холоду, я кинув на себе одну бавовняну ковдру після іншого. В одній точці я відчув, як я міг ледь дихати. Вони заплутали мене, не дозволяв мені рухатися, приглушені мене, покласти мене до сну. І як їх скидати, бо вони так теплі і солодкі. Але розумний егойст не боїться бути соціально голими, не приховує від життя за спиною численних півфінендів і дитячих садівників-відносіїв. Коли запитали, «Як багато друзів у вас є на Facebook?» він спокійно відповідає, «Тв.». Стати кращим другом, бути цікавим, необхідним, надихаючим. Бо По суті, ми всі Найгірша частина полягає в тому, що ви навіть не маєте себе.й

Я готувався до гордості онлайн і в реальності. Неприємний сходження «егойсетта», подібного роду Geiger, знезаражений зоною, зараженою непорозумінням. Я виросла далі і далі від неї, і життя здавалося нездатним і просторим. Але природа абгорів непристойна. Дуже скоро мій мікрокосм був наповнений дедами і людьми, до яких я щасливо почав давати мій твердий гонщик.

Час, що зберігся від безцільових обов’язків і вампіричних відносин, не є часткою для тих, хто дійсно потребує. І це не поза або благодійність. Так само, теж. Я в першу чергу для себе і душі. Я підозрю, що раціональний егойст з часом стане раціональною людиною. Я тільки на початку цієї еволюції, але хвіст вже знизився.

Вероніка Ісаєва спеціально для Веб-сайт
Попередній перегляд фото Дмитра Зеленського

через unsplash.com/zelindm