У четвер, мої батьки звернулися до своєї сестри і я поспілкуватися з ними, і протягом години я побігла у сльозах.

Натив чоловіку – його місце влади. Затишний кут, наповнений спогадами та родиною тепла. Проблеми починаються, коли це викликає дискорд. Я не думав, що я буду в цій ситуації.

446068 р.

У четвер, батьки запрошували мене і сестра до дому. Ми попередили, що нам потрібно говорити серйозно. Я чекаю на цей момент, тому що ми будемо ділитися своїм грандіозним квартирою. Ми будемо говорити про цей випадок протягом тривалого часу. І прийшов час, щоб остаточно розпочати. Тому що потрібно гроші погано.

Я і мій чоловік. робота жорсткийДля оплати за лікування матері. Лідія Степанівна не підтримує себе. Необхідно постійно доглядати і дуже дорого лікування. Сприяти гроші з дружиною на все. Добре, що кав'ярня сповнена картоплі. В іншому випадку стіни будуть сяючі.

У четвер, мої батьки звернулися до своєї сестри і я поспілкуватися з ними, і протягом години я побігла у сльозах.

Ми не придбали одяг у нашій родині протягом тривалого часу. Ми виділяємо наші фінанси для покриття тільки найбільш необхідних витрат. З часом покращується стан Лідія Степанівна. У той час як це, ми трохи більше грошей, щоб їсти. Проте ми живемо дуже скромно. І про вільні гроші або фінансову подушку ми можемо тільки мріяти.

Рішення Бабця Звісно, коли батько назвав мене і моя сестра розмоваЯ був дуже щасливим. Мій батько і мати шукав покупця для моєї бабусі квартири на півроку. Коли мій бабуся ще живий, вона хотіла продати її. Побачити гроші між онуками і сестрам.

Моя бабуся була дуже любою і корисною людиною. Все своє життя в оточенні багатьох друзів. Люди люблять її завжди любити і поважати. Абсолютно неконфлікт, розуміння, м'яке серце. Наша бабуся була мудрою і дитячою. Випромінюється тепло і світло. Він допоможе всім, дайте хороші поради, і підтримувати їх у складних разів.

У четвер, мої батьки звернулися до своєї сестри і я поспілкуватися з ними, і протягом години я побігла у сльозах. р.

Моя бабуся була турбота про те, що моя сестра і я хочу врятувати для себе вдома. Продам трикімнатну квартиру. Коли вона загинула, відповідальність за продаж майна впала на плечі наших батьків. Але на жаль, Батьки вирішили зробити щось інше.й

Почуття на вечерю з матір’ю та батьком, ми почули своє рішення про квартиру бабусі. З’ясуйте, що вони вирішили переписати його на сестри. Про те, що я проведе свою частину грошей на лікування моєї дитини. Як мінімум Ольга має місце жити. Я був шокований. Не потрібна допомога батькам. Але сестра просто потребує житла, тому вона отримає її.

77643534

Я Вона тримала її сльози.й Я відчував зраду. Чому це? Не впишуться в голову. Мій батьки знають, наскільки важко для мене. Я не можу купити новий одяг. Що я можу сказати, мій чоловік і я переривався гречкою і кефіром. Ми зберігаємо на все, і це не секрет.

Мої батьки консультують мене не самопізнати. Про свої проблеми, а також про власну сестру. Мати і батько вірять, що вони прийняли рішення для всіх. На їх думку, продаж житла зараз дуже некомерційне. Ви втратите гроші. Я був. Нема нічого сказати.й

Коли моя сестра прийшла до мене, я опинився і вийшов без прослуховування. Оля запевняє мене, що мої батьки піклуються про нас. Зрозуміємо їх. Він також сказав, що я буду витрачати всі мої гроші швидко. Це гарна ідея для продажу квартири. Навпаки вони зберігали будинок бабусі. Вони діяли мудро і мудро. Тексти пісень, а це означає: Я тільки думаю про себе.

Щоб бути чесним, немає бажання спілкуватись з сестрою або батьками зараз. Я шокував. Вони називають мене самолюбними. Я не розумію, чому я відчув. Я дуже сумний, не регульований рішенням батьків. Як можна зробити це з двома дітьми?