Де починається жіноча влада?

Кожна жінка хоче мати потужну жіночу енергію, бути міцною, привабливою, відчувати свої жіночі ресурси, право?

Ми робимо багато практик, щоб підходити до цієї мети, щоб стати гармонійним, жіночним, цілісним, внутрішньо спокійним.

Для нас важливо бути міцним, так що є мужній чоловік, міцний як людина, відповідальний, захисний і лояльний. Після того, як це наша жіночна енергія і її кількість, яка дозволяє людині залишатися вірним і не приймати енергію від інших жінок.

Ми також хочемо бути жіночно міцним, щоб коли зіткнулися з перешкодами в житті, ми можемо подивитися на них мудро і спокійно, дізнатися з них і подивитися в цій ситуації, турбота і любов Бога, замість того, щоб бути нервовими, скаржитися і просити «за що?», довести себе до нервових поломок і ультиматів до Бога!

Ми хочемо стати жіночно міцним, щоб у нас є достатня терпіння, любов і витривалість, щоб підняти наших дітей в атмосферу ніжності і приймання, щоб для них мати завжди непристойна підтримка і пір'я любові в будь-якому віці, і не нервова жінка, яка не має сили жити.

Нам потрібна жіноча сила для дружби, тому що іноді це погано і складно для наших улюблених друзів, а з нашою енергією і любов'ю ми можемо знову надихати їх розвивати і далі шлях, ми можемо дати їм віру в себе і силу створити свою реальність.

Ми дійсно потребуємо жіночої міцності, щоб жити гармонійно, внутрішнє легко, спокійно і щасливо.

Жіноча сила або шахти є основою створення світу, вона все почалося з ним і є джерелом всього світу. Наша жіноча енергія створює реальність, вона створює матеріал світу, вона породжує і ненависті, приваблює і приваблює, це вічне значення є більш значним, ніж золото і діаманти, оскільки жіноча влада є суть створення реальності, ключ до життя!

І тому чоловіки потребують жінок, щоб створити чудові речі, дітям потрібно відлякутися матері, бабусі - догляд за онуками з любов'ю в очах!

Сильна жінка потрібна всім, бо де вона йде, вона пробуджує життя і енергію в цьому місці, створює енергію простору і заповнює її вібраціями любові.

Не знаю, але моя внутрішня енергія. І що я помітив, що ставлення людей до мене змінюється багато, і люди піклуються про мене, навіть люди, які ледь знають мене - вони допомагають, вони оберігають і вони пропонують підтримку. Моя дочка почала лікувати мене з великим ураженням і ніжністю. Друзі і друзі допомагають в загальному випадку, підтримка і завжди приходять на допомогу, якщо раптом я сумний. Якщо я в хорошому настрої, кожен стає щасливим, якщо я сумний, то люди навколо мене (особливо чоловіки) починають докладати зусиль, щоб зробити мене веселим, оскільки вони залежать від моєї енергії.

Дуже корисна жінка.

В першу чергу.Ви створюєте настрій і енергію навколо вас, а не впливаючи на когось. Я хотів – всі сміятися, я хотів – кожен має ностальгію, або раптом всі романтичні прийшли – і всі навколо мене погубилися в думках любові.

А можливо, вона прийшла додому і її чоловік був сердитися після роботи. Вона приймала спокійний ніжний настрій, підійшов його, мовчистий, поцілунав, охопивши її енергією, як м'який ковдру, і пішла на кухню для її жіночих справ. 5-10 хвилин пропуск, чоловік в'їжджає в приміщення спокійно і цікаво запитує, як ви знаходитесь. Він заспокоївся і він знову. Зручний, це не так?

Або дитина кишеня і є примхливим, і ви берете його в руки і скажете: «Я мій хороший!» Я розумію, як смажити тебе і повісити його в коханні. І після 2 хвилин дитина вже посміхається і працює для гри.

Не потрібно одягати, пояснювати, довести, нервувати, перекручувати і турбуватися. Я особисто завжди використовую свою жіночну силу навіть в робочих моментах: працівники, які торгуються в бригаді (вони роблять ремонт в студії), все роаринг, щось йде неправильно, ви підійдете перед вами, кладемо руку на зап'ясті або на краю плеча і спокійно, м'яко сказати: «Ви вже зробили таку велику роботу, все вже так красиво ...» або ви не можете сказати нічого взагалі, просто зануривши людину через дотик в його державі, і це. За кілька хвилин, вони вже працюють разом і все добре.

Другий,Ви робите свою реальність. Коли жінка має сильну енергію, вона досить для неї в гарному настрої, щоб побажати щось і дати її, просто продовжує жити. Це не буде довго перед вашими побажаннями!

По-третє.Ви відчуєте велику творіння Бога, частину великої космічної жіночої сили, і ви завжди захищені. Ви завжди відчуваєте себе і усвідомлюєте, що Велике Масове покриття і захистить вас.

І це не лише деякі слова, які дійсно захищають людей. Ви просто повинні довіряти мені!

Останнім часом у своїй майстерні навантажувачі залишають кран на ніч і заливають воду на підлозі, красиві шоколадні паркети розбухають і погіршуються. Не тільки я втратив багато грошей, але я також втратив дорогоцінні дні, тому що я хотів би потрапити в студію швидше і почати робити великі жіночі речі там. Я сіла і я був сумним. Я не думав про те, що я просто сидів там і був сумним. Я відразу почав називати, і коли я почув мій голос, відразу почав отримувати допомогу і підтримку. Наступного дня хлопці приїхали, і не тільки заклали нові підлоги на 1 день, але й припинили мене і зробили ті недбалих навантажувачів несе відповідальність за свої дії.

Чотири,Ви відчуваєте себе чудово!

Коли ви на зв'язку з собою, ви відчуваєте стан людей і їх потреби. Жінки на природі дуже емпатічні, і для них милосердя, сльозоводство, застілля не особливий подарунок, але поширене. Ці можливості доступні всім жінкам, які приходять в контакт зі своєю природою. І так сильною жінкою відчуває все заздалегідь, без будь-якої логіки вона на тонкому рівні вже знає, як закінчувати те, що вона почала. І так, навчавшись слухати наші інтуїції і наші серця, ми жінки мають ключ до світових знань, щоб вижити і контролювати нашу долю.

Кожна з вас хоча б один раз отримала відповідей від Всесвіту у вигляді снів, проповідань, внутрішнього голосу або різкого усвідомлення. Але коли ми зв'яжемося з нашим жіночним характером, ми можемо зв'язатися з цією державою.

Наприклад, в моєму колі, де живуть жінки відповідно до їх природи, почуття один одного цілком нормально.

Просто пара днів тому мій наставник в космічній енергії назвав мене і сказав: Юлію, я роблю свій бізнес вчора ввечері, і раптом я відчув, що ви не добре, я отримав інформацію, що я повинен тримати вас під певними енергетиками. Що сталося? І насправді, в той час я мав дуже серйозний стан і все, що вона описала мені, було чудово вирівняно в реальності.

Ви думаєте про магію? Нічого не подобається. Ми можемо самі почувати себе таким чином, якщо ми входимо в нашу жіночу енергетиці, замість того, як ми починаємо слухати серце і довіряти нашим почуттям.

В короткий час існує безліч переваг і переваг міцної жіночої енергії. Я можу описати їх довгий час.

Останнім часом в моїх консультаціях я все частіше запитав питання: «Як стати жінкою?» Що відбувається живлення? Як отримати це? Як перемножувати його самостійно?

Я думаю, що це питання актуально для багатьох жінок!

Дякуемо!

Де починається жіноча влада?

З свідомістю істоти жінки. Не тільки розуміння, що у мене є така гендерна ідентичність, але саме від почуття і прийняття себе як жінка, мій організм, мої характеристики.

Дуже важливо для жінки прийняти кілька фактів про себе і лікувати їх прийманням і спокійності.

Найголовніший факт: «Воман – творча сила. Коли жінка погана, кожен поганий. Коли жінка добре, всі тривають!

Це усвідомлення дуже важливо, щоб жінка не вичерпувала себе, не хвора на дефіцит і завжди піклується про її емоційний стан, знаючи, що всі люди навколо неї залежать від нього. Жінка, яка знає про себе, завжди розуміє, що надання і створення необхідно тільки від великої кількості, і спочатку потрібно наповнювати себе витонченістю, ваше тіло з задоволенням, і ваше серце з любов'ю! Коли ви усвідомлюєте себе як психічна енергія, багато в житті потрапляє в місце: ви перестаєте адаптуватися до чоловіків і їх бахромний настрій, ви перестаєте залежати від думки друзів. Ви спокійні про змах дитини і здатні впоратися з ним. І знаючи це, ви завжди будете дбати про те, щоб зробити якомога простіше, але про настрій і стан, адже вони є запорукою вашої радості і радості інших.

Другий важливий фактМи всі знаємо про те, що ми спробуємо боротися: "Воман не стійкий."

Сама енергія Фемінін не структурована і хаотична, це купіль енергії, яка може перетворитися на хороший і злий. Ми не постійні і стабільні, наші настрої часто змінюються, тому що ми сильно відчуваємо вібрації планет, загальна енергія міста, країна, планета, через нас тече енергії і ми періодично транслюємо біль або страждання різних гірок.

Ми медіатори, довідники. Тому, навіть якщо все добре в житті жінки, вона іноді може чистити від внутрішнього болю, невідомого походження. Як працює жіноча карма – через штати.

Не можна пояснити чоловікові його стан.

Одного разу я був водіння з чоловіком, все було дрібно, і раптом я бачив пару старих людей, які перетинали вулицю: ламе сліпий старий чоловік, під керівництвом його виснаженої і втомилася дружини. Вони прийшли до магазину. І шукаю на них, відчув їх стан: відчуження, непотрібність, самотність, відчайдушність перед світом, біль від їх бездоповідності і слабкості. Я кинувся в сльози. Я не можу зупинитися! Моя людина, як завжди, не розуміла, що відбувається. А тепер моя дружина розкаже її огляд фільму, і вона сидить там кричу!

Я думаю, що історія знайома з вами.

І багато жінок намагаються боротися зі своєю нестійкістю, дисциплінувати себе, пригнічує емоції, в результаті вони підвищують чоловічу силу.

А замість того, щоб прийняти вашу імперенсію і емоційну варіабельність, і розглянути її в житті. Ви можете сміятися, коли це смішно. І потрібно зробити знижку в повсякденному житті, щоб не відлякувати себе для приїзду в магазин для завантажень, і залишити з новим нижню білизну. Або якщо ви сумні, не дивитеся на розумні причини, щоб пояснити Ваш стан людям. «Я просто сумний... немає причин!» Не вдається. Я кіт і спокійний. «Для мене, тримати мене...» означає, що зв'язуватися з вашими емоціями.

Жінка є Чаосом, людина є Cosmos (перекладений як “замовлення”), і якщо ви відчуваєте, що ви стали космосом, то ви відійшли від вашої влади. Для жінки хаотика абсолютно нормальна, вона знає, що в її хаосі. Хороший приклад - жіночий мішок. У цьому пакеті є лише пара відсіків, але в них є мільйони речей. Як знайти право? Поставте свою руку, закрийте очі, ввімкніть свою інтуїцію і воля, річ в руці вперше. Я бачу це явище в себе і інших жінок. Для замовлення і структури жінка потребує чоловіка, а потім стане місце для нього в відносинах, і він буде рости і розвиватися в них.

Я часто запитав: «Юлія, розповісти нам про управління часом, як ви керуєте все? й

Не знаю. Моє управління часом - це чистий інтуїція, я інтуїтивно відчуваю, що дорога йти, що бізнес для початку, що перекласти, куди піти, що робити спочатку. Всі мої спроби принести себе до класичної дисципліни призвели до зниження міцності і роздратування, а також збільшення чоловічої енергії. Я навіть іноді маю таку річ, що я залишаю будинок, і не знаю, де я збираюся, просто довіряю руки, почуття дороги, а потім раптом знайшов себе в дуже необхідному місці або зустріти особливо важливу людину. Чистий хаос, ніхто не розуміє мене.

Не намагайтеся змусити себе в жорсткі рамки, дисципліни, замовлення - це вимагає чоловіка! До Вас прийдуть хаос і простір.

Є лише одна важлива рекомендація. Якщо Ваш внутрішній хаос перетинає всі кордони – гармоніювати з зовнішнім замовленням, починати прибирання будинку і покласти речі для замовлення. Це божевільна, щоб ви почувалися краще!

Що робить жінку міцною і потужною?

Жіноча майстерність. Так, вони підвищують жіночу впевненість, підготують нас до відносин, створюють фундамент жіночої міцності.

Прийміть приклад двох жінок:

Навички і навички першого: вона є доктором права, двома вищими освітами, знає комп'ютер, мови, навчається в кращих бізнес-школах і знає, як правильно вести переговори, приводить машину, розуміє політику.

Навички та навички другого: відмінно варять (пропоновані кілька кулінарних курсів), володіє сексуальними практиками (тантра, вібровка, датські практики та звичайно, прочитають переклад «Бранчески горохів» російською Кама-Шастра), знає, як робити масаж, знає психологію жінок і чоловіків, займається енергією і знає, як самостійно свої держави, лікують.

• Який з цих жінок ви думаєте, буде відчувати себе найбільш впевненим і комфортним у відносинах?
  • Який з них буде легше залучити чоловіка в життя?
  • Хто буде легше будувати міцну сім'ю?
  • З якою з них будуть стосунки гармонійно розвиватися?
Більша жінка має чисто жіночі навички, чим більше шансів вона повинна будувати гармонійні стосунки, тим більше вона затребувана і неповторною.

На літо цього року дуже часто доводиться спілкуватися з чоловіками досить високого рівня. У діалогі з одними з них виявився шанс, що я знаю, як масажувати, готувати смачно, посолити ванну, засихати рум'янкою, танцювати і зробити пучок іншої жіночої мудрості. Він дивився на мене, якби я нащадився від небесного до землі і частимно попросив, якщо я міг навчити дружину, бо, на його думку, ці навички роблять жінку просто скарбом в сім'ї!

Подумайте про те, які сфери освіти дадуть вам більше впевненості у собі жінки?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Може бути, ви хочете відкрити священиків любові і дізнатися сексуальні практики і техніки, які не тільки зроблять вас бажаною жінкою, але і поглиблювати ваші стосунки на енергетичному рівні?

Може бути, ви хочете поліпшити якості господині і навчитися створювати затишку, отримувати гостей з теплотою і любов'ю?

Я точно знаю, що ти можеш вирізати з мого палуби трубок, коли я хочу зачарувати чоловіка. І кожна жінка має власну підписну трубку. Що ви зараз? Ви плануєте розширити палубу з козирками?

І звичайно ж, найважливіший стан, який дає жінці силу, що робить її незграбним, є вміння любити! З повагою, по-справжньому, з серцем, не розумом.

Любов і його життя є одним з найважливіших цілей жіночого життя. Ми жінки готові зробити багато для любові... ми готові постраждати, готові подолати неможливі, готові чекати, а іноді навіть вмирати!

Але ми будемо жити в нашому житті? Ви готові любити себе? Любити інших? Чи безпечно жити без почуття?

У сучасному світі багато собачок про любов, стереотипи, які приходять до нас через хворобливий досвід інших людей, через казки та оповідання, через фільми та переконання.

Майже кожна жінка має на увазі набір цих стереотипів, які відокремлюють її від великої потужності.

1) Через любов, вам доведеться постраждати / жертвувати.

2) Якщо люди люблять один одного, вони повинні бути разом. Якщо вони не разом, це не любов.

(3) Ви можете тільки любити один раз...

(4) Ви не любите всіх одночасно, і т.д.

Я думаю, що ви можете додати більше умов і обмежень до цього списку.

Але неважливо, що ми думаємо, незалежно від того, як ми інтерпретуємо правила любові, вона все одно доступна всім, хто готовий відкрити своє серце.

Для нас дуже важливо позбутися від собачих, які зберігають наші серця закритими. Серце-центр заповнює жінку, надає їй сенс і силу жити, приносить їй життєві відчуття, почуття, глибину. Він надає спокій і чарівну силу...

Ми дуже обмежені конвенціями нашого суспільства, що говорить про те, що якщо ми розбили, ми повинні поцікавити один одного і взяти образ, ви більше не можете любити один одному.

Але це не так. В той час, коли ми втратимо людей, які ми любимо, але це не означає, що ми повинні зупинити їх, і це не означає, що з цим любов'ю, і ваше серце не буде відчувати себе таким чином.

Любов - це всеосяжний і великий. Ми продовжуємо любити їх, і ми можемо продовжувати любити людей, з якими долею нас розлучилися.

Дуже важливо, щоб жінка заповнила свою важливу любов з довірою - любов до Бога і любові до себе. І коли ця любов живе в її серці, вона відчуває себе досить чітко, що «ми завдання, як жінки, щоб принести любов і ніжність, принести легкість в світ, і Бог влаштує все ще краще!»

Карма тепер розгортається дуже швидко, в одному житті ми познайомимося з деякими дуже важливими кармичними людьми, з якими ми повинні поділитися справжньою любов'ю, без домішок guilt, сором'язливості і болю.

Чарівна жінка красива! Пам'ятайте, що ваш стан закоханих, все навколо вас має значення, зміст, кольори, чіткість... і почуття, що «це те, що я хочу жити». Головне не вплутати стан з об'єктом, на якому слідувати. А потім ми можемо зберегти цей стан і жити з ним назавжди. І ми не будемо боляче пустити, бо найголовніше залишається з нами!

Поставте свою руку до серця і відчуйте, якщо у вас є сила, щоб жити з любов'ю в серці. Ви готові дізнатися, що влада всередині себе? І в частині, в диссонансі суспільства, продовжують жити з відкритим серцем?

Я зробив цей вибір, і він дав мені неймовірний досвід. Я вибрав любов настільки рішуче, що люди навколо мене нехайно починають відкривати 4 капусти. І багато хто боїться від мене, тому що вони не готові жити, як це... і інші починають відкривати своє серце, щоб випустити з нього, все, що було приховано, всі сили їх любові і його спрагу. Це особливо стосується чоловіків. Одне з найбільш поширених фраз я чую від них: «Юля, що я сказав, що ви зараз ніхто не знає про мене / знаю пару людей / Я ніколи не сказав нікому про це! й

Зважаючи на те, що жінка пов'язана з нею серцем, повною любов'ю, заспокоює її спрагу за довіру! Довіра - основа здорових і міцних відносин.

У коханні жінки є потужна влада, вона може пробачати, вона може бути дивним.

Ви знаєте, коли я познайомлюся з ведикими знаннями, і я чув, що жінка повинна спілкуватися з чоловіком так-і-со, вона повинна приготувати для нього, вона має масажувати ноги, я думав, "Це так важко!" Це те, що терпіння і витривалість повинні бути.

Але все вийшло бути набагато простіше, досить просто любити дуже багато, так що ви будете мати силу створити жіночі дива кожен день!

Тому, будь ласка, пробачте всі образи серця, відновіть нитку любові в відносинах з людьми! Вам потрібно. Для щастя!

Тепер просто поставте свою руку до серця і запитайте:

Що відокремлює мене від держави любові зараз?

І якщо ви не маєте ніяких вагомих аргументів, то живіть цей день з любов’ю!

Автор: Юлія Саукова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: womansanga.ru/s-chego-nachinaetsya-zhenskaya-sila/