19
Чому ви стаєте «незручним» іншим, коли ви починаєте любити себе?

Уявіть, що ви були комфортними протягом багатьох років. Дочка дочка, розуміння другу, незмінна колега. І все раптово - чубчик! -- Ви починаєте любити себе. Не самопізні, не наркотичні, просто людина. А потім ви стаєте проблемою. Парадокс? Не всі. Це візерунок, який працює з математичною точністю.
Анатомія «без незручності»: що дійсно відбувається
Коли людина починає любити себе, неминуче змінює правила гри. Ті, хто використовується для отримання певних «послуг» від вас – емоційного, фізичного, інтелектуального – раптово зустрінеться з новою реальністю. Ви вже не працюєте без повернення інвестицій.
Марія працювала в компанії протягом п'яти років. З кожним днем вона продовжила пізнання, приймала свої колеги завдання, ніколи не попросила піднятися. Коли вона почала встановлювати кордони і вимагати справедливої оплати, її бос назвав її "уважним". Проблема не була Марія - проблема стала системою, яка використовується для її використання.
Ваші кордони є кризою
Прикордони не є стінами, вони є воротами з охоронцями. Вони вирішують, хто приходить в те, що відбувається і на яких умовах. Коли ви починаєте встановлювати їх, цікаво буває: люди, які використовуються для використання ваших ресурсів, вільно переплутані з «умови управління». й
Практичні поради: Почати невеликий. А замість автоматичного «так» спробуйте «продумати мене». Якщо ви дійсно хочете взяти цю відповідальність або просто відчути тиск.

Маніпулятори в паніці: коли старі трюки не працюють
Маніпуляція – це мистецтво створення людини, що виступає проти власних інтересів, під час переконливого його, що він робить право. Коли ви починаєте любити себе, ви розвиваєте імунітет до цих методів.
Класичні маніпулятивні фрази:
"Якщо ви любите мене, то ..."
• «Немає цього.»
• "Ти ж я."
"Тожина про інші"
• "Не бути самою."
Людина, яка любить себе, не дає в емоційній темі. Якщо відносини побудовані на провині, це не відносини, вона експлуатація.
Емоційна техніка Юдо
Коли ви перебуваєте під тиском, використовуйте потужність атаки проти себе. Замість витівок спробуйте дзеркальну техніку:
Приклад діалогу:
- Ви станете так само само!
- Цікаво, що ти думаєш про самопізнання? Подбайте про ваші потреби?
- Ви звикли допомогти!
- Так, і я можу допомогти, коли у мене є ресурси. Що саме вам подобається?
Синдром бокового жилету: Коли ви не більше терапевта
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони називають три ранку, щоб скаржитися на життя, використовувати вас як розмітка землі для негативних емоцій і дійсно дивуються, коли ви починаєте налаштування меж.
Червоні прапори емоційного параситізму:
• Чоловік тільки з'являється, коли він відчуває себе погано.
• Прогнозування ваших проблем і потреб
• Не цікавиться життям.
• Немає взаємної підтримки
• Реакція агресивно до ваших кордонів

Як елегантно отримати З ролі Веста
Стратегія прогресу:
1,1 км Встановіть часовий кадр: «У мене 15 хвилин»
2. Перенаправлення фахівцям: «Значить серйозно, варто звернутися до психолога»
3. У «Як ви плануєте це зробити?» ?
4. У Не боятися переривати: "Я повинен піти, ми будемо говорити пізніше."
Перетворення соціального кола: природний вибір
Коли ви починаєте любити себе, дивовижне, що відбувається, це те, що ваш соціальний круг природно відфільтрований. Визволення. Токсичні взаємини заміщуються здоровими відносинами на основі взаємоповаги.
Подумайте про це як зміна шафи. Позбутися від речей, які не підходять, фарбувати або принести радість. Зробіть номер для речей, які дійсно прикрашають ваше життя.
Якість проти кількості
У вас є три справжніх друзів, ніж тридцять знайомих, які зникнуть, коли ви вже не комфортні. Якісні відносини характеризуються взаємністю, повагою для кордонів і щирою підтримкою.
Анна завжди була душею компанії - вона організувала зустрічі, згадували дні народження, вирішили інші проблеми людей. Коли вона почала встановлювати межі, половина своїх друзів зникла. Ті, хто залишився реальними. В житті, але більш автентичність.
Груша самотності: знезараження міфу
Не позбавлена людей навколо. Це недолік розуміння, прийняття та справжнього підключення. Ви можете відчути себе в натовпі «подруги» і бути в гармонії з собою в повній соліті.
Коли ви навчитеся бути хорошою компанією для себе, ви будете перестати переносити погану компанію інших просто для страху себе.
Мистецтво якості листя
Кроки до комфортного листя:
1,1 км Вивчайте свої інтереси – що ви дійсно любите?
2,2 км Розробити хобі, які приносять радість
3. У Створення самодоглядних обрядів
4. У Вивчайте свої думки без судових рішень.
5. Умань Щиро вдячність за Вашу компанію
Взяття компліментів: Самостійна Революція
Коли ви починаєте любити себе, ви зупините боротьбу компліментів, як дратівливі пластівці. Ви розумієте, що приймаючись хвилею не зарозумілість, але нормальна реакція людини для визнання ваших заслуг.
Перетворення реакції:
"Ні, це випадково."
Тепер, "Дякую вам, будь ласка."
До: "Коме, хто зробив це."
Тепер: "Я дійсно спробував."
Виживання стратегій в період трансформації
Перехід на здорове самолюбство може бути болючим. Не всі розуміють ваші зміни, не всі будуть підтримувати вас. Але це не причина, щоб повернутися. Це можливість приготувати тимчасові труднощі.
Інструменти підтримки:
• Знайти наставника або психолога.
• Читати книги про психологію взаємин
• Практика медитації та усвідомлення
• Зберігайте журнал емоцій
• Послухайте себе позитивним змістом
Як пояснити зміни близьких
Не робіть звичок для здоров’я. «Я навчаюся піклуватися про себе». Що не означає, що я припинив тебе. Це означає, що я почав любити себе занадто.
Довготривала переваги «Незгоди»
Я, це божевільна. Деякі люди залишать, деякі ситуації стануть напруженими. Але довгострокові переваги настільки великі, що тимчасові незручності здаються безглуздими.
Що ви отримуєте в поверненні:
• Реальні відносини замість поверхневих
• Повага замість життєздатності
• Енергетика замість виснаження
• Самооцінка замість самокритики
• Свобода замість зобов’язань
Ви не повинні бути комфортними для всіх. Ви повинні бути чесними з собою. Коли ви починаєте любити себе, ви даєте дозвіл іншим людям, щоб зробити те саме. Ви стаєте прикладом того, як ви можете жити без зрадінення себе для комфорту інших.
Світ не потребує іншої «комфортної» жінки. У світі потрібні жінки, які знають свою гідність і не бояться голосувати. Будьте одними з них.
Словник термінів
Емоційні межі
Психологічні ліміти, які визначають які інші поведінки людей прийнятні для нас.
газорозпилювання
Форма психологічного насильства, в якому людина змушена сумніватися у їхньому сприйнятті реальності.
Співвідношення
Нездорові зв’язки, де одна людина повністю фокусується на інших проблемах при нехтуванні власних потреб.
Маніпуляція
Використання психологічних методів впливу поведінки іншої людини для самопізнання цілей.
Емоційний паразитизм
Односторонній зв'язок, де одна людина отримує емоційну підтримку, не даючи нічого в поверненні.
Токсичні взаємини
Згубні міжособистісні зв’язки, які викликають емоційну шкоду одній або обох сторін.
Самооцінка
Об’єктивна оцінка власної важливості, вираженої відносно себе.
Посилення
Можливість відкривати свої потреби та думки без порушення прав інших.