ПСОРИАЗ

Реальні історії загоєння

У статті ви дізнаєтеся, як вилікувати псоріазу.

Моє ім’я Галявдінов Артур, я 24 роки, вага від 2.06.2012 - 96 кг. висота 196 см. Перед хворобою він не схожий на всіх людей - що він дав: Він любив м'ясо, обсмажений, пропарений, варений і так далі. Я не відмовлявся миттєвої локшини. Перші симптоми почалися відразу після переїзду в Росію (Татарстан). Напруга руху, нове оточення, нова школа, нова країна. І, швидше за все, стрес і вплив на початок захворювання.

Станом на 24.09.2009 р. були вражені наступні частини тіла: Майже вся голова...де в середньому є 4-5 фольги розмір монети 50 копеків до 5 рублів. Обидва лікті з 5 рубцевої монети ... Один коліно розмір окружності... (друга теж була захоплена, але деякі дива все зникли!) Кістка щиколотки розміром 10 копійка монета. Нігті ... це окрема бесіда, як вони кожен місяць поводяться, як вони будь ласка ... всі нігті на руках в "тімбл" і деякі відшаровуються від пальця: (і ніготь великого пальця лівої руки є бампі і під ним з краю пухкості ...)

GROWN 194см Вага 99 (в час). Для тих, хто не знає, як це постраждати від псоріазу, я просто скажеш, що це круте...фізичний і психологічний. Весь час я тільки носила довгий рукав. Я спробував вирізати волосся дуже рідко. Лікарі діагностували - діагностували - псоріаз. (але через рік в Казані я був діагностований вульгарним псоріазом і присвоєно статтю 62б у зв'язку з яким я був випущений з військової служби).

Лікарі все, як один, призначають мені пучок ліків: Діпросалик (ампунд інший гормональний препарат 5-го покоління(!)), Елоком-С, Цитрін, Рибна олія та ін. Починався помітити дивний візерунок - якщо ви перестаєте змазувати мазь - то псоріаз вийшов з лютої сили! Після того, як рік я був в курсі і почав шукати інші методи. В інтернеті я прийшов на форум «псоріки» і там я зацікавився темою «домінетичного» препарату для тварин (!) з назвою ASD.

На форумі було багато людей, які нібито допомогли позбутися від сезонного загострення. Я вирішив купити його в нашій лікарні. Я не буду писати, як це було, щоб пити це вперше, я кажу тільки одне - Я навіть не хочу, щоб згубити цей препарат (це препарат виготовляється з кісткового екстракту тварин і великої рогатої худоби).

Взагалі, коли я ховав і ковтати це «ліки», я рекомендую один дуже хороший друг, щоб спробувати сире покриття. Я не знаю, що це було тоді. Але, що блукаючи через те, що я так пропущений! Викинувшись з легкою душею, залишилися бальони з ASD, я вирішив різко переходити до CME (після читання десятків статей, книг, інтерв'ю, перегляду десятків відео тощо). ) У більшості «пухлинних» матеріалів можна віднести роботу академіка Уголева А.М. - ТАП та Т (Теорія особливого харчування та трофології), книги Павела Себастьяновича - Жива їжа або Чому корови є предаторами.

Я пішов з різко і відразу - без попереднього кріплення (по суті, я не мав такого досвіду). Моя дієта була наступним чином: вранці я нічого не їсти, як тіло було прибирання, десь на 12-13 годин я з'їсть 2 яблука. Увечері в 17-18 році він ратує або розготовлене пюре або пара бананів. І перед сном, іноді я пропоную для «виїння» – я їсти моркву або яблуко.

Після місяця і половина чистого МСБ, батьки почали турбуватися про своє здоров'я і попросили на кровосос для гемоглобіну. Який я зробив (за результатами у прикріпленому файлі).

Так що можна чітко побачити динаміку загоєння (динаміку в прикріпленому фото файлі), я кажу прямо - при лікуванні мазями, тим самим, що вдалося досягнути, це тільки «холоща» уражена зона в межах вже існуючої ділянки, плюс рожевий відтінок нальотів (не менш помітний).

На фото нижче показано динаміку ліктя. Я не можу повністю вилікувати псоріазу, але протягом 7 місяців я досягла відмінних результатів - Обидва ліктя повністю відреставрували свого колишнього, здорового зовнішнього вигляду, коліна також придбав старий, здоровий зовнішній вигляд, вогнища на голові стала меншою, щиколотка залишалася так, нігті в thimble.

Моє загоєння сприяло підтримці дружини. Вона була щитом між мною і негативними людьми. Сира їжа зробила свою роботу - вона допомогла позбутися від усього filth в організмі, який накопичився там протягом багатьох років. Очищений організм почав самостійно подолати хворобу і бути вилікуваним - і я залишилася тільки одна справа - дивитися все це і радіє в моєму щастя:

Тепер я їсть за схемою «Стріт Вегетаріанський» через складну ситуацію з батьками. Повернутися до CME найближчим часом.

Чистка йде на кожен день, стан здоров'я нормальний, але при їсти МСБ - відчувається набагато краще. Хочу побажати всіх людей одне - не думати, що хвороба є вироком. Захворювання є тільки індикатором стану вашого тіла, тому це час, щоб зробити це: І серйозно, як я кажу всім, «Луга не дієта – це адекватне харчування!» Ви не знаєте!

Режисер: Артур Галявдінов